Nedräkning

Det är verkligen nära nu, för nära?? näää så fort ja får lite energi så ska ja packa ordentligt denna gång, just nu ligger  en massa kläder i resväskan, men så mkt kan ja ju inte ha med mig eller!?

Har nog allt lite resfeber nu, var ju ett par år sedan sist! Och nu bara dagar kvar!

Iaf, så har jag annat att vara nervös för..... ja å johanna har tydligen nu bestämt att vi ska hoppa fallskärm i vår/sommar någon gång....!!! ojojojojojojojojojojo hur ska det gå? redan nervös för det, men säkert en enastående upplevelse vad ja hört av min älskade sambo! Men nu är vi två ialla fall, we can do it Johanna!


Ok måste nog allt packa nu, kan det inte vara avresa NU??

nä ching

Längtar

Nu börjar det bli så nära att tiden tycks stå stilla. Allt känns som att det är ordnat, iaf det viktigaste som pass, pengar, biljett... Dessutom har jag ordnat så att Johanna fått hedersuppdraget att hålla koll på lägenheten och ösa kärlek till våra stackars blommor som blir lämnade i sticket! Elin har också fått ett uppdrag - att se till att Johanna sköter sitt uppdrag:)

Jag borde börja packa lite, men ja funderar i huvvet vad ja ska åka i och så vidare. Mam tycker att jag ska åka i fleecetröja för då slipper jag vinterjacka som tar står plats. Och det enda utomhus vi kommer vara (förutom i Thailand då men där är det nog lite varmare än här) är när vi går till tåget som ska ta oss till Arlanda.. Så det får bli en somrig kjol, leggins under, fleecetröja och skor, ska dock ta med ballerinaskorna i handbagaget för att lätt byta när vi kommer till Thailand. Blir ju så varmt om man kommer påbylsad ju! Kanske ska ha bikinin under?:) Haha nä den får nog vänta.. men typ direkt när vi kommer fram till första hotellet kommer vi nog att slänga oss  i havet! Så tänk om fem dagar ligger jag nog i havet och plaskar..! Låter inte det underbart!?

Allt känns så förberett som det kan bli, arbetat undan plugget för ett tag och planerat i minsta detalj allt vi ska göra innan vi åker!

Idag dock ska ja till tandläkaren igen, ytterligare en sak som måste fixas.. Min vackra (not) bettskena bråkar med mig så ska se om den ska slipas lite till kanske! Har ont i örat igen därför misstänker jag att slipning behövs! Hoppas dock det inte kostar nåt, borde inte göra det!

Nä nu ska ja nog kanske packa lite eller iaf greja lite innan tandläkaren.

ciao

Rolig kväll, grattis cicci!

igår var det fest för fulla muggar eller plastflaskor för mig! Var hos cicci och träffade hennes mysiga mamma. Spelade drickspel och fia med hutt (som jag för övrigt vann hur det nu gick till!), ciccis mamma var också med och det såg ut som hon trivdes, för liksom hon och vi andra skrattade hela kvällen, vi var helt enkelt galna!

Kom till slicken med privatchaffis, ida var ju nykter så hon erbjöd oss skjuss ( tack för det!), låååång kö in, kissenödig! Lååång kö på flickornas så va gör man inte, vi fyra slinker in på killarnas ihop om att det ska gå fortare, me ndå har en kille tjallat på vakten som kom å sa till oss! Damn! Men va busiga vi kände oss, hahah, sedan dansade vi ett tag, sedan blev L och jag trötta i bena och satte oss medans C oc´h I dansade vidare...

När vi tröttnat gick vi till donken.. på vägen dit lyste nån laser i ögonen på mig och L, tänkte direkt på lasermannen.. såg att det va från ett fönster med persiennerna nere men fönstret lite öppet så vi skrek lite dumt och på vägen tillbaka till bilen lyste dem inte!
Kom på att donken är för  äckligt igentligen... snuskigt rent ut sagt.. direkt när  vi kom dit kom en vakt med en toa i handen som hade gått sönder,,, nice... på golvet låg en sjö med cola och smuts, under borden pommes och papper mm... borden va inte avtorkade osv... ja det är ju ingen luxresturang precis!


Tack flickor för en underbart kul kväll, så mkt som ja skrattade var länge sen ja gjorde, förvånad att ja inte har ont i käften eller magen för all knipövningar:)


Grattis Cicci på födelsedagen, ja var nog allt först och gratta dig:) Ska iväg snart och äta tårta hos henne, ska bli mumsigt!
 

Ha det gott gott folk!

Och tänk på det är "löv in the air" :)

Fredag

idag har vi vart på stan och fixat ärenden... växlade bland annat in 7000 och fick 36000 tillbaka:) Trevligt! Haha hrm..
Lånade även en bok - på engelska naturligvis, nu jäklar!

På väg till godisaffären (ja ja vet, skyller på att halloween är nu och ungar ringer på dörrarna) så blev en liten man påkörd, det va en som backade och inte såg honom.. såg lite äckligt ut då han fastnade med foten så han ramlade, men det gick nog bra, men den som backade på han körde han nog till sjukan för undersökning..

Jag funderar väldigt mkt när jag går och i dag blev jag nästan upprörd när ja tänkte.. en av mina föreläsare pratade om viktien att ha behöriga lärare i skolan... man vill ju ha utbildade läkare! Hon talade också om obehöriga lärare.... och va är  det för begrepp egentligen???? Är man inte lärare så är man inte, hur kan man då få kalla sig lärare eller just ja obehörig lärare... skulle ni vilja operera er av en obehörig läkare???? Det e fan inte klokt! Om man inte är lärare då är man inte det.. då ska man heller inte få kalla sig det heller!

Men gud alltså nä glad halloween på er ( tror det e denna helg!)

SNART

Hallå eller, linda påminde mig, det är banne mig snart vi åker, börjar få resfeber tror ja!

Vart i skolan idag på en ytterst intressant seminarie, gillar verkligen lilla Eva! Gillar nästan alla som heter Eva i alla fall Eva lärare och min älskade mor:)

Gick sen en runda och direkt till willys där ja eg köpte alldeles för tunga saker för att bära hem själv men va gör man!

Sedan hem, ändrade på lite arbeten, käkade gröt och en banan sedan städade jag och nu sitter ja här å ska strax hoppa in i duschen!

Ska nog fundera på hur jag ska packa - alla dessa regler, blir galen av dem, vet ju inte ens om viktiga saker som ja måste ha får ligga i handbagaget!! hur ska man packa, någon som vet??

Ska bli så fruktansvärt skönt att komma bort från Sverige ett tag, även om hösten hittills varit fin och gått fort, men idag när det var minusgrader ute, längtade jag ännu mer. Köpte en kjol och matchande linne igår som ja iaf ska ta med.. men sen inget mer? ?eller pappa? får ju inte packa så mkt - "köp saker där nere istället".. hm så svårt att låta bli att packa sina sommarkläder bara!




Danni

Tack underbara Danielle för att du ringde! Saknar dig otroligt mycket! Va så kul och prata med dig!
Håller tummarna ang. jobbet!

Puss!

Skola

Ja idag var det skola igen, tycker om Eva eftersom hon tar upp bra saker, denna gång var det om mångkulturella barn vilket  för min del dock kändes som repetition eftersom jag vfuar på en mångkulturell skola och vid det här lagret vet hur man ska arbeta med invandrarbarn. Men intressant för det. Dock tyckte hon inte mina intervjupersoner dög, hon tyckte ja skulle ta ett barn och intervjua *suck*, nu har ja gjort två intervjuer, båda jätteintressanta, räcker inte det då? Känner att jag inte orkar lägga mer energi på den uppgiften nu!

Med särskolan gick det sämre, tydligen ändrat till fredag och då kan inte Jenny. JAg har då ingen att åka med eftersom ingen bor i gävle, men jag tror det räcker med L och C s grejer plus att jag kan säga litegrann hur det fungerar i hemkommunen (vad nu hem är!)

Nu när jag är ute å går tänker jag hela tiden på två saker!
- Thailand i nuläget tar det största tankeutrymmet, jag är så förväntansfull, det ska bli så fantastiskt kul. Så mkt som mamma å pappa berättat och visat kort, ja vill också! Och nu ska ja få det med! Allt är nästan klart! Har till och med räknat ihop våra SPARGRISAR (hihihi internskämt för gruppen) och jag räknade till cirka 1000 kr! Det är väl helt ok tycker jag. Men 1000 kr till fickpengar räcker la knappast!  Nä gud nu vill jag att det ska va resedagen. Damma av bikinin och ligga på stranden och glassa, aww! Vill gå i djungeln med så det ska vi förhoppningsvis göra och rida på elefantisar!
- andra grejen är framtiden, vart hamnar vi nånstans, hur blir det med jobb och när ska vi ha barn?! Kul och fundera på! Trivs iofs väldigt bra i gävle, men sen när ja studerat klart känns det som att det är dags att lämna stan.
Hemma i västergötland - uppväxt
I Gävle - studieort
I ---- - framtiden med jobb och familj!


Studiekamrater, säg till om det är nåt mer ja ska göra innan ja åker! Vill inte lämna er för mkt i sticket!



Nu hopp in i duschen!

Puss

Ny vecka igen - snart till varmare breddgrader

Hej igen! Helgen gick som vanligt fort, med hemmamys med cicci, linda, erik och älskling på freedagen, sedan var det ju chokladmassage på lördagen.
Fick också med Patrik att ut och gå men det var väl ingen större hit, han va så bakfull att han bara mådde illa hela tiden. Vi skulle in till forex och växla pengar, och kom dit lite innan 14 (de stänger 14) men då stod det vakter innanför dörren och när vi skulle gå in sa de att det var stängt! Hm konstigt!

På kvällen, var både jag och patrik trötta,  men vi ordnade ändå så att vi kunde spela bowling. Det är alltid kul, vi bokade två banor så vi blev fyra på varje vilket är ganska lagom! Jag hade väl hyffsade rundor men inga märkvärdiga. Min handled klarar inte mer än en halvtimma sedan blir den "trött" och jag får ont i den, så tacka vet jag att vi bara spelade i en timma!

Igår söndag var jag johanna och anna ute och powerwalkade, var skönt. Sedan var även jag och patrik ute och gick, gick även till willys en snabbis, sedan tvättade vi och gjorde god mat. Kokt potatis, kokade falukorv och gjorde pepparrotssås, blev fantastiskt gott!
Kollade sen på spanglisch vilket var en helt ok film, men ett jääätelång slut!

Jaja nu ska ja försöka vakna till lite, sedan ska ja försöka komma iväg till skolan.

Förresten min mormor ringde mig igår och hon sa att min mosters man hade hittat min blogg, så hon hade läst lite av den:) Kanske man ska skriva lite finare och bättre nu då när släkten läser den?:)

Jaja *poooff*

Chokladmassage

Ja nu har vi vart och fått chokladmassage!  Och det va såå skönt, värt den dära hundralappen!

Jag och J fick börja att bli masserade. Fick lägga oss på  var sin bris och där bäddade hon ner mig med värmande filtar och kuddar, så varmt och skönt så!
När jag var uppvärmd lade hon på chokladoljan och började massera och det var så skönt, detta behövde verkligen jag! Var välidgt nära på att somna faktiskt! Men ville inte ja ville känna massagen och den värmande oljan. När hon knådat på en bra tag skulle jag ligga på rygg och då masserade hon armarna och nacken. Nacken var jätteskönt faktiskt, kanske för att ja haft ont i den!

När vi var klara fick vi chokladte och choklad och vi var så avslappnande och fast beslutna om att de här ska man göra en gång varje/varannan månad för sitt eget välbefinnande! Ibland MÅSTE man skämma bort sig även fast man tycker det kostar lite väl mkt men det är värt varenda öre!

Igår va cicci och linda här, även erik, va trevligt med lite prat!
Idag blir det bowling med J och E och company

Trevlig helg

Helg igen

Idag började jag dagen md att ut å gå kl 10, sedan halv 12 va ja tillbaka och då satte jag igång med att baka bröd som jag är färdig med nu.. pluggat lite också, inte dåligt!

Va händer i helgen då? inte mkt som är bestämt, bara förhoppningsvis goa chokladmassagen!

Idag är det två veckor kvar, veckorna går fort!

Betyg

Ja idag fick vi ju då veta om vi blev godkända eller inte eftersom birgitta delade ut läsloggarna och jag DISSAR verkligen det nya bolognasystemet. Vi visste ju knappt va vi hade fått! Inget F eller Fx i alla fall, alltså va vi godkända men sen ska man veta vad A B C D E står för också! blir tokig! Och hur kommer det inte se ut i vårt examensbetyg då??
Först en del terminer på 20 poäng, och sen en del på 30 poäng, sorry jag DISSAR det med, mkt lättare att räkna 20 poängare och ja kommer alltid att göra det! Sedan två olika betygssystem, niiiice eller inte!!

Jaja tyckte synd om en tjej i klassen idag, det var bara så pinsamt och att hon inte förstod, jaja gjort är gjort!

På min promenix idag mötte jag Gustav, det va lite kul och han sken upp och sa hej johanna hur är det med dig? Gulligt va! Gustav är min fd elev i min gamla VFU klass.. frågade hur han hade det i engelska skolan och han hade det bra fast det va lite svårt, han gick med några av deras förra klass så ja bad honom hälsa till dom! MIna goa VFU elever, saknar er!

Nå nu är det snart helg igen, förstår faktiskt inte vart veckorna tar vägen, så här snabbt har det nog aldrig gått, hinner inte med! Blir väl så när man blir gammal:) Tur att E, J och jag ska få chokladmassage på lördag så man kan slappna av lite grann iaf.. annars är det inte så mkt som händer i helgen. Johanna har sagt att hon ska va med mig så då antar ja att ja ska va med henne:)

Ligger i allla fall bra till med skolarbetet innan vi åker, är ju bara 15 dar kvar nu, kommer gå rasande fort!
Nej nu kurrar magen!

Kill i kill i maggropen nu stänger ja dagboken som Bert eller Sune sa:)

Minnen

Hahahah har kollat igenom vad mor hade med sig upp och det va ju inte bara julsaker- det va en massa minnen det vill säga teckningar sen ja va 2 och massa arbeten uppåt i åldern!

Jag saknar mellanstadiet det va så kul, även högstadiet för då var inget allvarligt!

Jag hade skrivt en text om hur jag hade det om15 år när jag är 28.. skrev alltså texten när ja va 13... jag var då tydligen klar med min högskoleutbilding då och skulle söka jobb inom HANDEL där var det inte lärare inte.
Däremot stämmer resten typ. Vill gärna bo i Halmstad, ha två barn och ha en man som är ingenjör. Fick nästan en chock när ja såg va ja skrivit. Mannen skulle va ingenjör (civilingengör men ändå) och nu har ja ju min älskling som nästan är civil, men är elektroingenjör!! Inte dåligt av 13 åriga johanna att vara så synsk:)

 I alla fall jättekul att se hur jag skrev till exempel, hade ju no problemas i svenskan vilket märktes. ;Men ja hade skrivit på ett ställe att det tråkigaste ämnet va matte (nähä?:)) haha ja gud!

Å alla dessa bilder på oss, Helena, Anna och jag, å Tobbe :) Haha
Nä flickor (Helena och Anna) och er andra med förresten, Damma av era skolgrejer ni skrivit så får ni garanterat en mkt rolig stund!

Kul att se hur lärarna rättade med!



Chokladmassage på lör med J och E, ska bli spännande!!

Onsdag

Ja gud va veckorna går, nu är det redan onsdag, var det inte helg nyss med mor far, mormor å morfar? PÅ fredag är det endast två veckor kvar tills vi åker 2 VECKOR, 16 dagar kvar!  Helt otroligt! Börjar fundera på om vi har alla saker, det som fattas är nog lite sololja, sen tog ju mamma upp en resväska som ja ska ha - den ska endast va halvfull ner fick jag förmaningar av DAD..! f¨år se hur det blir med det!

I måndas fick jag min bettskena, så ja hoppas den ska funka nu så ja slipper ha mer ont i öronen, gör så satans ont annars! Fått lite ont i ryggen med så förhoppningsvis så får J E och jag chokladmassage på lördag, låter underbart skönt!!

I går klippte jag mig, blev ganska kort men det va slitet!

Nu ska ja kolla lite grejer som mamma tog med sig upp, rätt mkt julsaker och minnesgrejer.

Ibland går det för fort

Ja nu har mina föräldrar plus morföräldrar åkt, de måste ju åka tidigt för att inte komma hem försent tar ju cirka 6.5 timma hem. Alltid kiligt när de åker - de går way too fast!

Vi hade i af en mkt trevlig helg å alla var på sitt bästa humör! I fredas kom de vid 7och vi började genast äta tacos, sedan åka ja pappa och mormor till vandrarhemmet där mormor och morfar skulle bo och de checkade in. Vi gick hem och pappa fick sig en efterlängtad öl. Vi tittade på doobidoo och pratade en massa. Jag hade gjort en blåbärspaj som försvann illa kvickt!

I går, tog vi en sväng med nya bilen som luktade alldeles ny ( jättefin är den pappa och med massa coola finesser), vi åkte till furuvik och tittade där och såg havet första gången jag sett havet tror jag! därefter läkreol arena där pappa tog kort och skickade till brynäsälskaren Simon och även till KK:) Sedan bar det av till IKEA och där gick vi en bra stund, handlade bland annat persienn och ljus. Vi fikade naturligvis på IKEA. Hoppade över de andra affärena för ingen va sugen på att titta på kläder utan vi åkte hem igen och gjorde plättar. Därefter gick vi ut på stan och då hemtex där vi gjorde en del fynd då det va 50 % :) Gick också till godisaffären eftersom vissa va sugna på det. Därefter gick vi i gamla gävle och till vandrarhemmet där mormor skulle hämta en skjorta och sedan gick vi hem igen och satte oss i soffan och njöt av sällskap godis och morfars godisar whiskey till herrarna och likör till damerna:)

När vi var lagom mätta på godis så gick vi till kungshallen och åt superb mat! Oxfile med gorgonzolasås åt jag och de andra tog fläskfile med kantarellsås. Var mkt folk på r estuarangen och vi hade oturen att hamna bredvid "alkisar" eller va de nu var, fulla som stryk va dem! enligt kvittot hade de druckit för 500 spänn! De var väldigt högljudda men lite innan vi fick vår mat så gick de, puuust!

När vi ätit var alla nöjda glada och mätta! Sverige spelade match mot lichenstein och det kollade vi på - var en väldigt underhållande match eftersom alla la in sina kommentarer så fint:)
Stackars Anders Svensson blev matchens hackkyckling, men kanske hackar vi på honom bara för att han kommer från Borås "får ju skämmas för han". Tur vi inte bor i Borås! Iaf det enda Svensson gjorde var: 3 klackningar och sedan hade turen att stå på rätt ställe och slå in ett mål som förvisso var fint men ändå! Matchens bästa lirare?? Näähhhäädå! Never!

Idag har vi ju inte hunnit med och gjort skojsigheter, men jag mamma och pappa gick boulognern medans mormor, morfar och patrik var hemma.. märks vilka som gillar och gå och inte:)

Vi lagade mat ihop och åt innan de åkte hem för den här gången;(


TACK MAMMA för allt jag fick och tack för all hjälp. Det är ju ni som ska vara gäster, men det märkes ju inte!
DU är den BÄSTA mamman som finns!
TACK PAPPA för alla råd och för den underbart goda maten igår!
DU är den BÄSTA pappan som finns!
TACK MORMOR för alla kakor och saft jag fick
DU är den BÄSTA mormor som finns!
TACK MORFAR för hjälpen med persiennen, all likör och ditt glada humör!
DU är den BÄSTA morfarn som finns!

Nu ska jag snart ut å gå en sväng till och smälta in att de har åkt hem igen, sedan blir det tvätt som gäller!

Kram på er

Föräldrainvasion!

Ja sitter å väntar på att päronen plus morföräldrarna ska komma, väntas komma om sisådär 2 timmar.. Ska bli kul!

Idag vaknade jag kl 5 av en olidlig smärta, känns som att smärtan ökar för varje gång.. talar naturligvis om örat.. ja gjorde nog rätt när det gäller att beställa bettskena - även om ekonomin eg inte tillåter såna utgifter, men hellre en sån än smärta!

Vi var och vaccinerade oss också - gick smärtfritt faktiskt, inte alls som stelkramspruta:) Sedan va vi på stan där patrik köpte vinterjacka och vi köpte en duk på hemtex och så lite öl eller 24 st :S

Nu ska ja väl duka lite och göra iordning till pärona plus släkt kommer.. i morron ska vi nog hitta på roligheter!

Skrev jag inget igår? Vi firade ju 2 år ja å patrik. jag fick massageolja och en massagepinne (ej dildo:)) medan ja gav massageolja (!!) och hemmagjorda kärlekscheckar till patrik! Det va väl en bra ide, på de checkar som han får lösa in står det tex att jag ska laga mat till han en kväll - han får bestämma va för mat, sen fick han en helkroppsmassage, "skämmabort kväll", romantisk kväll mm .. blev med andra ord billig present från mig!

Nu är det 21 dar kvar eller 3 veckor till Thailand! MMMM

När det tar stopp

Igår tog det stopp för mig. Jag skrev i går kväll hur jag kände mig utmattad och jag var det. Sa inte ett ord till patriik på hela kvällen. ja var närmast apatisk och såg inte han heller. Jag har aldrig varit sådan innan, bara när jag är arg men nu var jag bara så utmattad att jag låg och kollade på tvn hela kvällen och orkade inte prata.

När vi gick och lade oss, släckte lampan, ja då svämmade ögonen över. Det gjorde ont i mig, svårt att andas och hjärtan var så tungt och min hjärna den virvlade runt så mycket i huvudet att jag blev alldeles yr. Jag har så mkt att fundera på att tänka på att jag snart kommer glömma alltihopa.. Jag känner en press på mig att "alltid vara den ambitiösa" Johanna och det är ingen annan än jag som sätter den stämpel. jag sköter plugget i rasande fart därför att jag undviker till varje pris att bli stressad eftersom jag så lätt blir stressad och sen sköter jag hushållet själv eftersom patrik inte kommer hem förrän 18 på kvällen. Men jag vet att jag behöver varva ner inte tänka så mycket, det jag behöver är numera SEMESTER, behöver komma bort från alla specialpedagogiska tankar jag hela tiden har i skallen - behöver komma bort från min lärarroll. Jag behöver släppa loss och vara tokig inte vara gravallvarlig jämt!
Och jag behöver heller inte planera så mycket som jag gör nu - ta dagarna som de kommer. Men visst att det fungerar, nej kanske för Per i klassen som inte har en almanacka men jag utan min mobil (som jag använder som kalender) är en helan utan halvan!

På tal om mobil, jag är så frukanstvärt nöjd med min tele nu! Är en Walkman tele W610 och med andra ord kan man ha massor med låtar i och Mp3 är underbar! Passar mig perfekt eftersom jag går mellan 6-10 km varje dag.
SÅ köp den Linda;)

Har redan vart i skolan idag och läst matteboken... träffade Ulrika från klassen. Hon har redan läst den kursen som jag funderar på och hon sa att den var jättebra, hon hade heller inte läst det ämnet på länge men ändå fick hon VG! Däremot var det salstenta, vilket bara det gör mig hypernervös.. Men mina föräldrar tror på mig och även älskling så det blir det jag söker.! Om det går åt skogen får jag byta till något annat!
Tack för informationen Ulrika, du hjälpte mig mkt!


Nu ska jag ta det lugnt ett litet tag, sen ska jag börja skriva igen.. I morron firar jag å Älskling 2 år, jag har världens bästa present (tycker jag iaf:))


Jag är trött...

Utmattad

Ja idag har det vart en fullspäckad dag! Började med seminarie som var väldigt intressant, handlade om läs och skrivsvårigheter och dyslexi.
Därefter begav sig gruppen ner till cafe Java för plugg. Jag köpte färskpressad juice för att det är så underbart gott! Ska önska mig en sådan tror ja i julklapp. Mycket plugg gjort på Java fick vi dock inte - mycket tjatter måste man också ha!:)

Efter detta begav jag mig hem och va hemma en halvtimma och kollade mail och skickade mail osv.. därefter gick jag boulognern och direkt till willys där jag handlade mer än beräknat så det blev tungt.. Var nära att få två backar med tomflasker på mig.. det va en gubbe som staplat många backar på vagnen och två av dessa ramlade på marken precis innan öppningen! Kraaaasssch sa det, även ett barn höll på att få glas på sig!

Efter willys började jag plugga lite till och sedan så tog ja en dusch och lagade mat å så nu sitter jag här och orkar inte göra ett dyft till!

Jag har haft så mkt tankar sista tiden men varje gång jag ska delge mig dom för er - ja då kommer ja inte ihåg! De kanske inte är viktiga:)

På fredag kommer mor far, morfar, mormor! Ska bli kul att träffa dom, synd bara att min ögonsten bamse inte kan hänga med, han är fortfarande sjukling och har tratten på sig, sen vill inte pappa att han åker så långt för han tycker inte om att åka långt.. och det är ju 50 mil enkel resa!

Ska också bli vaccinerad på fredag så att jag minskar risken något för att bli sjuk i thailand! Nu är det bara 3 och en halv vecka kvar.. inte ens 25 dar kvar! Jiiisses!

Jag har glömt av hur man skriver en recension! Mina svenskalärare på högstadiet och gymnasiet hade inte blivit glada:) Men ska se om ja har ett gammalt arbete att titta på så att jag kan få se strukturen!


Nu poof väck, maten inne i ugnen! Desperata hemmafruarna idag:D


I still got it!

Har inte varit singel på 2 år men ändå verkar det sitta i. Var ute och gick och utanför bishops arms, stod en massa djurgårdare. med hög musik hör jag inget men ser att en liten djurgårdare börjar gå jämte mig å snacka. Jag tar bort en snäcka och han började fråga va jag heter, och varfrö jag har så bråttom. När jag svarade så hörde (dra på trissor eftersom det gäller sthm) att ja inte kommer från gävle (nähhäää??).. fick då naturligvis säga att jag kommer från västergötland. Tänkte säga att jag då inte håller på djurgården utan elfsborg som då vann förra säsongen men kunde inte det eftersom jag inte håller på elfsborg.. iaf, så tyckte hans kompis att jag "såg trevlig ut" eller nåt sånt (hörde inte så mkt pga den andre snäckan=)) jahaaa ok sa ja men nu måste ja gå.. då sa han att ja va välkommen till deras gäng om ja ångrade mig! Obehagliga kille hängde med mig typ ner till patong! Såg du inte att jag inte var intresserad? Och va va det för tönt till kompis som inte själv vågade gå fram?? Vuxna människor är ni väl??

I fredas va det fest hos Johanna mfl,, va trevligt trots att jag inte kände så många..
I lördas va det polisuppdrag i hela stan kändes det som! Jag och J och hennes kompis hemifrån va ut och gick och när vi kom till shellrondelen hade en polisbuss stoppat en moppekille (vette 17 va han gjort, troligvis skjutsat 2 minderåriga grabbar)... 6 st poliser på den stackars 15 åringen:)
På kvällen kom J och henne kompis och då lyste det blåljus utanför vårat och där stod det 2 polisbilar och lyste blått! Poliserna gick igenom en bil nogrannt så vi undrar om det inte var knark inblandat.. eller alkohol... bilens ägare fick lämna kvar bilen iaf.. sen åkte dom.. ville ju veta vad som hänt!!


Aja idag kom det två ambulanser (1 ambulans, en akutbil) och åkte till willys i högsta fart, troligen någon gubbe som ramlat ihop! Fast det är bara vad jag tror!

Spännande helg alltså!
Hoppas på en bra vecka!

Kram!

Tag vara på livet

Det säger jag bara. Mamma berättade en tragisk sak vilket får mig att inse att vi ofta glömmer av att ta vara på livet och att ta hand om varandra!

Så take care!

4 veckor kvar

Ja det är det, 4 veckor eller 28 dagar kvar tills jag slipper allt stress över allt jag funderar över. Kan det inte vara idag vi åker iväg till värmen ocjh thailand för att bara ta hand om varandra?
Jag har så mycket att tänka på och jag känner mig utmattad. Ta bara en sak som "vad göra på nyår", jaha inte en tanke på innan bästa A sa att hon inte va hemm då.. Då blir det nog till att fira här uppe. Kanske kan åka hem lite tidigare ist.

Vad läsa på våren kommer vara dagens fråga till å med 15 okt.

Mina älskade föräldrar kommer nästa fredag:) även morfar och mormor kommer då! Antagligen inte bamse, han är nyopererad igen (matte tycker så synd om dig, historien upprepar sig)

Nästa vecka händer:
Mån: Plugg och tandläkaren
Tis: Sem, plugg
Ons: Plugg i skolan tror jag
Tors: sem, plugg och även städ
Fre: Päron kommer, ska vaccineras för Thailand, och klippa mig


Nu samla tankar

Val

Jo, mitt val i vad jag ska läsa är det som bekymrar mig nu, men jag tror jag har bestämt mig. Om det blir det jag tror det blir kommer det innebära MKT plugg, och jag vet inte ens om ja klarar kurserna, men kanske värt att prova?

den 15 vet jag, då ska jag förbereda mig så gott det går!

Nu ska jag plugga lite granna, läsa lite dyslexi och om lille stackars Kirre, otroligt stark bok - särskilt nu när jag läser specialpedagogik.. jobbig att läsa dock.

*poof*

Stolt och nöjd

Vilken bra dag, fått så mycket plugg gjort!! Super, superbra! Energin bara flödade, är det bara för det vackra vädret som ville visa sig nu på eftermiddagen måntro?
Var ute och gick en långpromenad, eller ja, 1, 40 H tog den nog, var inne på bibblan en sväng så lite drygt 2 timmar var jag ute på vandring.

Såg en alkis ligga i boulognern idag, byxorna var blöta, vill inte veta varför de var det. En gubbe stannade för att prata med honom men han ville nog ligga kvar. Såg inte hur han såg ut, men tänkte direkt på alkisen igår som började prata med mig och Linda. Var nästan lite obehagligt faktiskt, tur vi var två i alla fall!

Nä ni, nu väntar stackars Kirre på mig!

Ciao

Panik!

Jag får panik, har snart utvecklat det i alla fall. Hjälp mig! Och jag vet innerst inne vad jag ska välja - men jag vill inte. Vill, vill, vill inte det! Älskling hjälper du mig om jag väljer det?

Idag har det utöver min paniska känsla varit en bra dag. Jag tycker det är roligt att träffa gruppen, speciellt Linda. Du är en bra studiepolare och en fin vän! Kan inte vi gå ihop i vår? Jag vet att det inte går, vilket är tråkigt!
Vi fixar nog Micke också - stackars pojke - tur att han är påhittad!

Idag är det precis en månad kvar till Thailand, längtar! Nästa sommar vill jag åka utomlands med er vänner med! Som en riktig avslutning! Jag hatar avslutningar om det är inte ska bli skönt att sluta!

Mum, dad tack för tipsen, får hoppas det hjälper mig!

Älskade Bamse bus, lycka till hos vetrinären i morgon, matte tänker på dig!

Nu mat!

Ciao

Filosoferar

Idag hade jag tänkt att skriva ordentligt på bloggen, inga felstavningar eller massa punkter. Det skall jag hålla!

Jag och Johanna var ute och gick långt igår och vi filosofierade så mycket att vi nästan blev rädda för Johanna har faktiskt sitt exjobb att göra redan om ett halvår och jag om ett år! Jag är stressad å Johannas vägnar men också åt min egen. Vart kommer vi ta vägen Johanna? Jag kommer sakna er till tusen, då framförallt Elin och Johanna. Gävle kommer inte bli sig likt utan er, det vill jag lova. Men det är bara ett halvår, sedan kanske jag med flyttar? Sedan kanske jag och min underbara älskling hittar/bygger vårt drömboende någonstans. Framtiden är charmig eftersom man inte vet som komma skall och tänk vad tråkigt om allt var så inrutat som det är till exempel för en Brats eller någon annan rikemansgosse som har sin fina släkt att göra stolt. Men ibland hade man allt velat kika in i framtiden, inte så långt in bara några år för att se om man reder sig på sin nya plats man skall bo på. Men Johanna vi kan konstatera att det ska bli spännande om än otroligt skrämmande! Och jag kommer sakna er så otroligt mycket men bara för att alla tar sitt pick och pack och flyttar betyder det ju inte att man aldrig mer ses igen? För vissa kanske, men inte alla!

Idag har jag ingen som helst lust att skriva vad som hänt. Kan la i och för sig nämna att jag var på studenthälsan idag då. Har ni antecknat i er anteckningsbok? Tänkte väl det.

Nästa helg kommer mor far, morfar och mormor! Ska bli lite kul faktiskt, dessutom får jag se den nya bilen, kanske provköra den med? Kanske.

I helgen dock, har jag hört rykten om att det är brakfest hos Johanna, hela korridoren skulle nog hålla sina dörrar öppna:) wiihhoo! Kommer bli kul, hoppas jag! Men vi får göra vårt bästa;) Inte varit ute på länge och festat, antingen har jag inte mått bra, inte haft någon lust, eller inte varit hemma. I helgen dock, kommer ingen undan, moohhahhaa!

Nej nu skall jag skriva ett mail!

Tack Nexans för stipendiet, alltid lika välkommet!:)


Puss på er!

31 dagar kvar till Thailand!