SÅ var det dags igen!

Another week är till ända! Nu börjar det gå mot våren, och vi kommer strax in i februari - det gillar jag fantastiskt mkt, alltså att vi byter månad, helst skulle jag redan vilja vara framme i april eller nåt för då BORDE det vara vår och inte så iskallt och jävligt det är nu, jag hoppas verkligen det blir en lång fin vår, en lång fin sommar och en lång fin höst för att vi igen ska klara denna odrägliga vinter, annars flyttar jag utomlands ett halvår! :)

Nä nu ska jag inte klaga mer, denna vecka har varit hyffsat lugn, har varit ganska pigg även om jag fortfarande är liite förkyld och har huvudvärk till och från, så här länge har jag aldrig varit förkyld, tack vinter för det!!
Tyckte att den gick fort också, kanske berodde på att vi hade studiedag på fredagen? Vi var på föreläsning på fm, kom på att det kändes så ovant att sitta still och lyssna i 3 timmar, var lite svårt med koncentrationen.. konstigt för när jag pluggade så hade man ju massa föreläsningar i veckan och gärna två per dag och då var det inga problem, tänk vad snabbt man vänjer av sig!

Till lunch gick vi och käkade thailänsk - curry nam nam heter restuarangen, var mkt gott - gillar ju lite starkare mat ;) Sedan på em hade vi en bra diskussion, jag och min grupp iaf :)

Sedan så blev det helg, hela veckan så har jag sagt att jag ska sova hela helgen men det har inte riktigt gått, så har varit i stan en sväng, blev lite fynd faktiskt, sedan sprang jag till bibblan och lånade en bok - länge sen jag läste skönlitteratur nu och sedanpå kvällen kollade vi på en film - the wolf man med bla anthony hopkins, deras varulvar var skitfula gjorda och det störde faktiskt hela filmen... jag trodde faktiskt först att det var en gorilla lös i filmen (tänk king kong) för det var så den såg ut! Inte precis tw 3 precis (eclipse) då den är otroligt välgjord ut med varulvarna..

I veckan blir det väl lite jobb med, inget speciellt som händer (tänk det gör inte ofta det på veckorna, blir bara jobb och vardagsbestyr)!

Ha det bra alla!

Nej jag har inte gått under jorden...

jag bara har glömt skriva, inte orkat och/eller inte haft tid!

Januari månad är snart till ända - gott som tusan tycker jag! Är som vanligt otroligt trött på vintern så nu ge mig vår eller allra helst sommar och semester!!

i två  veckor har jag varit förkyld - inte så roligt.. ändå har vi varit i hälsingland en sväng och nu denna helg har familjen varit här - mycket trevligt!

Nu hoppas jag denna vecka ska vara lite lättare för mig då förkylningen börjar släppa - inte van  att vara förkyld alltså! Min chef var snäll i onsdags och lät mig vara hemma från kvällsmötet - jag resonerade att det är bättre att jag orkar komma på dagen när barnen är där än på kvällen - hon tittade på mina ögon när jag sa att jag gärna slipper för att jag är förkyld och svarar; ja, ja ser det på din ögon! Tydligen såg jag sjuk ut också! Men lite förkylning stoppar inte mig men tack för att jag slapp mötet!

Det har inte hänt så mkt sen sist, varit på husvisning som vi återigen hoppas mkt på så håll tummarna för om det går vägen - då kommer vi ha mkt att göra!! Som flytta tex :)

Ha det gott alla goa människor! Från en godissmaskande johanna

Gott nytt år!

Så har det hunnit byta ännu ett år! 2011 i ordningen. Jag skulle förklara för mina barn varför det är just 2011 i år men snubblade lite på orden då jag skulle förklara att jorden minsann funnits längre än så och att vi bara började räkna då... de förstod väl ganska bra, på dinosauriernas tid då uppstod jorden.. ja sa jag fast när de fanns så fanns ju jorden också :) Ja herregud, året vi har idag borde ju eg vara typ i af 65 miljonte året (om man räknar med dinosautierna som kom på att man kan räkna) och då låter ju 2011 fjuttigt! Nä nu ska jag inte va sån!


Julen gick i en herrans fart som vanligt, lång resa ner men bara 20 min försenad, ändå ganska bra.. men det tack vara min exellenta slutförmåga och ta snabba beslut när det väl gäller :) annars hade jag säkert varit mkt senare hem.. kom hem käkade skinkmacka som vanligt, spelade bingolotto som vanligt, var ETT nummer från att vinna en resa till paris och disney world, hade ju varit mys ju! Men nu blev det inget!

Gick och nanade när de var slut, vaknade kl 6, jättepigg, drygt att ligga kvar men kan ju inte gå upp så tidigt, var uppe halv 8, käkade frulle, duschade och sedan gick vi till min extramamma som vanligt och åt fika.. min gudfars barn fick biobiljetter av oss, de blev jätteglada för dem :) Goa ungar de är alltså! Så fina!

Vidare hem en sväng för att pusta (känner att jag är enormt trött redan då, klockan är 12) men bara att gå till mormor och all släkt, käkar god mat i mängder och sedan blir det kalle, där jag och min moster halsover, men ser även far få tunga ögonlock...

morfar tycker som vanligt det är kallt i huset trots massa stearinljus och massa folk och går ner och tänder i pannan och vips så dyker tomten upp och morfar missar honom i år igen...!! Han har otur min kära morfar :)

Efter det slappar vi lite, sedan går la familia hem, jag och mamma tar en promenad med voffsen för vi känner att vi behöver det... efter det delar mamsen ut alla våra julklappar :) Vi gör alltid så för det ska bli lugn och ro!

Jag fick massa bra, bland annat 2000 kr (kommer väl till pass!), två tröjer, dukar och halsdukar, salt och pepparkvarn, smycken med mera med mera (glömmer alltid av vad jag får!!)

Min mamma fick min älskade mamma bok där jag skrivit vad som gör att hon är så bra som hon är och lagt in massa bilder på oss familjen. sedan fick hon ett jättefint halsband av hela familjen därdet står våra namn i.. beställde den på saga of sweden, rekommenderas!



När julklapparna va öppnade åt vi lite gröt, mums! och sedan tittade vi på svensson svensson, halv 10 tackade jag för mig och det gjorde även mor och far, klockan 10 släckte jag :) TRÖTT

På juldagen, min brors födelsedag, kom farfar med varsin julklapp, sedan gick vi till mormor och åt, farfar också.. hon bjöd på lutfisk! Men som den bästa mormorn man kan ha, så hade hon givetvis gjort annan mat till mig och bror, och det var kyckling som låg i underbart god sås och den var så mör! Jag och bror åt upp allt och mormor trodde nog inte vi skulle göra det :) Men det var så gott!!



På kvällen kom som vanligt släktingarna till oss och käkade.. tycker det är himla trevligt... men jag gick en sväng till bror för han hade lite fest, han bjöd på marängschwish så det kan man ju inte tacka nej till :)
Gick hem efter en stund och fortsatte va social med släkten :)


På annandagen gjorde vi inte många knop, jag och pappa var ute och gick och bamse sprang lös, han fastnade i snön för det är ju så mkt snö, så när han skulle upp från ett dike så kom han ingenstans, tur han har en sån snäll lillmatte som tog tag i hans sele och drog upp han :) Likadant hände två gånger när jag och mamma var ute och gick dagen efter och johanna fick leka hjälte :) Men han såg himla rolig ut när han hela tiden skulle in i skogen, varje steg han tog kämpade han med vilket syntes tydligt och när han kämpat ett tag och kommit ut på vägen flåsade han som jag inte vet vad :) Tror han tyckte om det, kändes nog bra i lederna att jobba lite :)


Vi träffade också min kusin som var hemma på besök, för tillfället bor hon i storbrittanien och hon är snart klar med skolan :) Sen blir hon nog nåt stort skulle jag tro! Var himla trevligt :)


På tisdagen åkte jag och mamma till a6 innan min buss skulle gå, hittade nada på rean eller inte ens på rean helller, jag som alltid bruka hitta mkt saker där! Typiskt när man ville handla!!


Och nu är det idag, i går var vi hemma själva för första gången på en nyår!! Vi skulle eg åkt ner till Jkpg och vara där hos en kompis men jag har inte känt mig så himla pigg på sistone så vi sa att vi ville va hemma.. Jag och patrik firade ju inte jul ihop heller i år så det var faktiskt väldigt skönt!! vi gjorde oxfile själva för första gången och det blev änna en succe!! :)


Nu väntar vi på rörmockaren ska komma, han gjorde sönder ett rör till handfatet på toan när han var här i går för vi hade stopp i avloppet.. så det blir att borsta tänderna i köket :) hoppas han kommer snart och lagar det!


Gott nytt alla!! Kramar!