Pizza

hoppsan, råkade nämna för älskling att ja är liite sugen på pizza, det skulle ja ju knappast gjort för nu lär vi ju äta det med.. ingen tacos idag allså, vi som alltid äter tacos på fredagar..
tycker ja är värd en barnpizza faktiskt, pluggar hårt, hinner knappt motionera, kondisen börjar bli dålig..

Snackade med min bästaste igår, vi ska ev åka på kryssning i vår till Helsingfors ihop med våra älskade såklart.. ska bli mys, men om ja känner att ja inte hinner kan vi ta det typ i aug/sept då?? blir ju så lätt stressad!

Men kul ska det bli!

Min handyman till älskling byter projektorlampa, vet inte om det  går så bra,, hoppas det för en sådan lampa kostar runt 3000 .. kr alltså, inte baht:)

Mum å dad och "extraföräldrarna" åker till thailand på söndag, mkt avis, men nästa år vid denna tid drar ju vi till thaiand också, med mam och dad, även bror som inte vart i thailand... han kommer älska maten där för han älskar stark mat! Ja å älskling gav ju bror starka kryddor från thaliand i julklapp och dem använder han nog dagligen..



Vidare så har ja inget att säga,, vasaloppet på söndag så ni vet, här är det snö så de kan ju komma hit å åka om de vill alla glada vasaloppsåkare!

Trevlig helg igen

Plugg å leker med musse

Försöker plugga, men går inge vidare, leker med musse ist, den blyga katten, hon äter snart upp mina papper och penna, kanske lika bra det! Så slipper ja plugga.. å ja, musse är en tjej, blev en lite miss i början höhö
haha katter är inte särskilt smarta av sig,, inte musse iaf knasboll!

Nej ja har fortfarande inte ändrat mig, vill inte ha nån katt  "när ja blir stor", ännu en anledning förutom diverse andra anledningar som ja skrivit om tidigare är att dom har en viss tendens å förstöra möbler, som att vässa sina klor på dem... som aningen pedanisk ja är, ska ja ha en snyggt välskött hem med hela möbler så då finns tyvärr ingen plats till en katt där.. en hund går däremot utmärkt, de vässar aldrig sina klor på möbler:)


Med engelskan går det väl ja ja vet ärligt talat inte, det lär märkas om cirka 7 veckor när vi får tillbaka tentan... om  eckor har vi gjort tentan, kanske är det en lättnans suck ja drar,, eller etts störtlip om det gått dåligt...

Denna helg, ska ja gå igenom en 80 sidor tjock bok med bara prepositioner... och det där är jäkligt svårt för det är inte samma som på svenska och det finns inga regler till dem,, det är helt enkelt så att man ska lära sig dem  utantill! usch och fy, kan säga att ja inte hade många rätt när ja började se över den i går, tänker ju för svenskt och vill direktöversätta och ibland går det - oftast inte!

Va har ja gett mig in på ? suck! Men men, engelskan och matten är de tyngsta på läraprogrammet, det märks kan ja säga.. .
tänkte ta det lugnt i helgen och ta relativt mkt helg - men det blir nog lite helg ist, denna helg också! vilket liv va!

Jag längtar till v 28 - då har ja föroppningsvis semester och ja å älskling och min andre älskling är i mitt tredje älskling Halmstad:)

Nu återtill plugget - trevlig helg!

trött

idag är ja trött, inte van vid att kliva upp 06 på morronen å pendla!
Har vart i skolan hela dan, typ, kom "hem" till bollnäs vid halv 6, låång dag med andra ord...
i morron blir det längre dag, ska va i skolan mellan halv 9 och 17... sen direkt hem å äta hemma och vidare till Ikea för en snabbvisit.. och SEN till bollnäs igen, bör  vara i bollnäs mellan 20-21... lååång dag i morron alltså!


Nu orkar inte ja skriva mer - så trött så!

Lyssnar på smatter från öppna spisen, sövande nästan!

Kram på er!

SÅ där

nu har ja fixat mitt sommarjobb, eller har iaf ansökt om det och pratat med chefen, hade ju lite önskemål om veckor  som ja la fram.. enda jobbiga iår är att ja å patrik inte kommer ses på 4 veckor, men vi får helt enkelt ta det, vi får en vecka i halmstad helt själva, bara vovven också, sa till mamma att vi ska ha bamse vecka 28 när de jobbar.. han älskar så mkt att va i stugan så det finns inte.. så fort man säger halmstd börjar svansen gå, tror det är bara för att han älskar vildkaninerna, vill jaga dem:) men om han kommer för nära dem så blri han förvånad  att den inte flyttar sig, så då gör han inget, förstenad av förvåning:) Gud va ja älskar min lilla hund!


Bollnäs om några timmar, måste sätta igång med argumentationsuppgiften men går inget vidare ..! blä!

Wiiihhhoooo

pappa ringde mig nyssens å gav mig en morot till studierna!!!! Gissa vad för morot?? Jo mamsen fyller 50 nästa år och jag tar examen i år så då ska pappa bjuda oss på en resa till THAILAND i mars nästa år!!!! LYCKA!! 
Det blir i så fall mam, dad, patrik, ja, bror och kanske brors kompis :):) Och vi kanske ska få låna patriks pappas radhus och bo, då blir älskling glad:)


hihihiihihi så glad, ja älskar så jäkla mkt att resa och nu kommer ja få resa med la familia och min älskade! Typ gratis också eftersom käraste far betalar:) (fast nog sa ja till honom att vi vill betala nåt iaf, får väl se va det blir)

Tack pappa, detta blev verkligen en morot för mig att klara engelskstudierna, nu måste ja va duktig att lära mig så mkt  som möjligt så ja kan snacka duktigt med thailändarna igen:) Enda problemet ja ser är om vi får jobb i jan, med ledighet, men pappa trodde inte det skulle vara några problem!

Jag har världens bästa pappa och såklart världens bästa mamma med som ja pratade med innan!

Längtan

Idag har jag en sån fruktansvärd längtan att det riktigt gör ont i mig. Jag vet ju att tids nog 8förhoppningsvis) kommer det att slå in men idag är en sådan dag där dagen känns jobbig pga det.. kanske för att engelskan drygar sig med miljarders att göra, sa till mamma att ja ångrade att ja valde den, men hon pushar mig som vanligt! Mamma är bäst! Sen är det då sommaren som kommer återigen bli jobbig eftersom ja jobbar hemma i västergötland i år igen med Åke och de andra, medan älskling jobbar här uppe.. efter denna sommaren visste vi att vi ville leva ihop och förlovade oss, va händer efte denna sommaren? haha ja vet, vi ska försöka bygga upp våra liv från botten igen genom att flytta och få förhoppningsvis jobb båda två!

Men min längtan kvarstår otroligt jobbigt. Älskling, ja älskar dig

Nu tillbaka till min f"avoritbok" "A university grammar of English wtih a Swedish perspective" och skriva om mina älskvärda prepositioner .. ni förstår att man ist vill längta...

Vårtecken?

Är det vårtecken som kommit när företag söker sommarjobbare? Ja ska söka mitt gamla, eller söka och söka, ja vet att ja får det eftersom min chef tjatar på mig att ja ska komma tillbaka! Frågan är när termin 7 börjar, någon som vet sådär exakt? Måste veta det innan ja ringer min chef så han kan meddela personalchefen att ja tar den platsen i år igen.. personalchefen och ja är ju så tajta vi med:) (?) Leifan kallar ja honom, heter leif.
är roligt att jobba där men hade vart bättre såklart att jobba med barnen som ja brukade innan på somrarna.. men går nog inte heller denna sommaren då mors kompanjon också studerar och vill då såklart jobba så mkt som möjligt på sommaren. Det är ju så det är med oss studenter, tar så mkt vi får, för att få in pengar. Jag skiljer mig dock tror ja med att tjäna så mkt som möjligt, men dock är det lite lite att tex bara jobba två veckor med barnen, blir ju cirkus bara 6000 vilket inte räcker långt då inget csn hjälper mig. Men hej, är inte ledsen för det för ja jhar ju hela livet på mig att jobba med barn!  eller elever i mitt fall!

Tittade dock på lönerna de hade satt.. undrar hur de sätter? Ja tjänar nästan mest, de som tjänar mer än mig jobbar på de tyngre jobben (där antagligen bara killar klarar av)... men ja tjänar mer än va ja ska enligt va ja ska:) Kanske för att ja jobbade så bra i somras? Hehe alla var ju såååå imponerade, om de hade regnat hade ingen velat va ute och jobba men Johanna minsann arbeta på lika bra som det va solsken som störtregn:)
Jo så är ja kanske, det jobbigaste med regn bara är om ja börjar frysa.. ! Annars tycker ja det inte är nåt problem alls, det finns väl regnkläder och alltför stora gummistövlar att låna? Jajamän man ska förtjäna sina pengar!!

Hoppas de kommer en tysk till pappa igen och gör bort sig, va ju så jätteroligt när tysken utbrister att företaget har en snygg trädgårdsmästare - till pappa... företaget i sig har 500 anställda, han går till pappa och säger detta (kunde ju inte han veta)... pappa ler roat och säger: "das ist meine tochter" (det är min dotter)... haha stackars tysken blev väl generad! 

Hoppas det händer roliga saker i år med! Herregud snart sommar ju! (säger ja i feb!) men går ju så fort!

Betyder att den äckligt jobbiga tentan kommer snart.. blir man godkänd om man verkligen försöker?? Fast man inte får några poäng?? Tycker det låter jättebra!

ja menar vem bryr sig om frasen står i nonfinite eller i finite form??? I do not! Men till tentan bör (ougt) ja göra det om ja ska klara den!

Satt på balkongen för första gången i år, lovely!

Nåväl,, plugg nu när städningen är avklarad!

Roland the boss,  I see you in summer!

Bilder

Ja min älskade vän genom tiderna och kommer alltid vara, min söta Anna alltså, fyller år idag som ja skrev innan. Tänkte bju på lite bilder på oss två (hoppas det e ok med dig gumman?:)) Men tyvärr har många bilder försvunnit tror ja:(

Men vårt största och kanske roligaste event var väl när vi var i Egypten :)

image85

Världens största smile har vi tre till höger.. Mattias är killen som blev min semesterflört då (ja älskling, ja flörtade när ja va singel..) Anna står naturligvis till höger om Mattias...


image86

Ungefär 50 grader varmt i Konungarnas dal, på väg ner och ska hälsa på självaste Tuthankamon som är en mumie då... Anna, me och Erika står beredda..

image87

Det här kortet har ja haft uppe förr men tycker det är lite mäktigt... där står ja å anna mitt framför Egyptens enda bevarade kvinnliga faraos grav! OCH den är stor, den graven:) (hoppas ja säger rätt nu bara)

image88

Och så ett vackert kort,, vi åkte naturligvis ihop på balen i trean, våra kavaljer fick inte plats på denna bild:)


Mer minnen gumman vill ja ha! Det ska ja ordna allt! Hoppas presenten blir bra!!

_____________________________________________________________________________

Sanna - kul att du hörde av dig! va länge sen!

Grattis!

Grattis världens bästa vän på födelsedagen!! Tänk vi börjar allt bli gamla nu, eller vi och vi, ja fyller ju inte än, låångt kvar, hela 7 veckor.. så det är bara du som är gammal hehehe!

Nä men gud va tiden går iaf! Du får iaf ha en underbar dag kära Anna och låt fredrik ta hand om allt hemma idag! Det är du värd!!




Jag har gått och blitt förkyld, är inte det så ofta så då blir ja som en kille och är extra sjuk:) Nä men jobbigt.

Seminariet och vår redovisningen gick bra igår faktiskt, gic kju iaf:) hoppas eric blev nöjd höhö

Nu ska ja deala med pronomen och sedan lite verb.. yay

..

Hallå, hur kan detta hända att lärarna säger till en mobbad elev att han får hålla sig undan sina plågoandar?

Se länken:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1860592.ab

(du får nog klistra in den i adressfältet)

Det är skam mot mitt yrke att det finns sådana här lärare, är de såna där outbildade "lärare" eller vad? Nog kan de inte va utbildade när de låter mobbing förekomma!!! Är heller inte särskilt förvånad att detta fall hände i sthm, känns som att "allt händer" i sthm och då syftar ja inte bara på bra saker....

Nä lärare ta mobbing på allvar - annars har ni inte i skolan att göra ! Ni är skam mot oss andra lärare som sköter oss och SER alla elever och tar saker som MOBBNING på allvar!

Föräldrar - ni lär också vara vaksamma och hjälpsamma - allt ser faktiskt inte lärarna heller!

Elever - så fort det är nåt, ska ni säga till en vuxen!




Blev lite upprörd kände jag.. .men nu dags att göra i ordning sig för dagens seminarie som vi då ska hålla i - lite nervös! usch!

Vart tog denna helg vägen?

Känns som att helgen bara flög iväg.. vart? I have no Ide!

Ifredas dock var hunny ute med några polare,, var på interpool och älskling glömde plånkan där och kom på det på lördan när han skulle betala en kontroll till xboxen, gissa som fick betala den ist.. Nåväl plånkan fanns där och kort o kontanter kvar, tack johanna för att du kunde hämta den!

I fredas va ja lite överallt i gävle kändes det som, först en snabbis på  stan med J, på kvällen, vi va tex sista kunderna på veromoda.. hm.. tog en fika på bion... älskar färskpressad apelsinjuice, så det blev en sådan... sedan cyklade vi vidare till elin för ännu en fika, danne fyllde år (grattis), massa fika där med och var en trevlig stund där.. men därefter skulle ja och J ner på stan igen, till pither för att träffa cicci och malin som kommit hem från tyskland. Var också väldigt trevligt, men själva stället (gamla nivå) var denna kväll för 50 + gubbar tror ja! Jag var också glad för då slapp ja cykla själv genom stan, nu va det bara en liten bit ja fick cykla själv.. har juen fobi om att gå, vistas i mörker på kvällen..

igår lördag, var det tänkt att ja skulle plugga lite men någon har tagit min ambtion (snälla, lämna tillbaka den!:)) så självdisiplinen var ju lite dålig när P sa att erik ville att vi skulle hänga med och hjälpa han välja lite möbler till hans nya lägenheten... och det är faktiskt svårt att motstå valbo! Valbo som tydligen ska bli mkt större än A6!
Dumt dock för idag städade vi och då gick ena tvättkorgen sönder,, skulle ju kunnat köpt en där då hm!


Nåväl, på kvällen, skulle vi ha middag och se på melodifestivalen och vi blev totalt 7 pers. Alldeles lagom kring bordet:) det va ja, p, j,e,d, a och så A:s e som förnöjde kvällen i melodifesivalens spår.. Björn regerar säger ja bara:)

God mat gjorde vi också, fläskfile i ugnen och potatisgratäng.. rabarberpaj till efterrätt.:) Så gott blev det.. märks inte att 6/7 är studenter va:) hihi måste lyxa till det ibland!

Kul också att laga mat ihop (nästan som på triangeln) fast det till slut blev jag och E som var mest i köket:)


Idag, ja idag.. lagom seg, men sov länge.. tog tag i plugget men fortfarande har ja inte hittat ambtionen!! Men läste lite iaf.. går tydligen inte att plugga på helgerna längre jobbigt, för ja behöver söndan till att plugga.. det värsta med våren är att man vill va ute och inte sitta inne och plugga!! För idag var det lite vår, 7 grader varmt!



jaja, helgen gick fort som alltid eg..


I morron håller ja, U och S vårt seminarie.. på engelska då förstås.. lite nervös men hoppas att harry potter, alias erik är snäll mot oss och även våra klasskamrater.. vi är först ut så det är väl vi som lägger ribban!

Grammatik hit och grammatik dit, jo ja tackar ja! Varken written eller oral denna vecka, Per på skidsemester med la familia! Så nu bara massa grammatik denna vecka.. men gud va roligt då! (ironin märks väl ganska tydligt va?)



King kong på tv, ska väl titta ett par min, sen ger ja upp för dagen!


God natt med er!


Fredag

Hello

Igår va det ju alla hjärtans dag.. som  ni säkert vet..
Vi firade detinte så mkt igår.. men ja fick ett fint halsband av min älskling:) Jag gav han lustiga saker som hjärteplåster för att love hurts och att ja råkade skada honom lite på handen för en vecka sen när han kittlade mig och ja gick panik, och i handen bloar det ju ganska mkt så nu har han iaf plåster ifall denna olycka skulle ske igen:) Dessutom gav ja honom trasor med döskallar på:) Eftersom det är patrik som diskar på veckorna så tänkte ja han kunde få lite roligare och framförallt manligare (?) trasor så att hela diskgrejen blir roligare:). Men inte nog med det!! Jag hittade en ursöt stekpanna som ja också köpte..d enna använde jag igår när vi åt pannkakor... det va ju faktiskt inte vanlig stekpanna,, denna stekte hjärtepannkakor:)  Patrik blev faktiskt väldigt förvånad när han fick se dessa söta hjärtan av pannkakor:):) Vi åt dessa pannkakor med ljus tända och till efterrätt blev det en plopp med tuttifrutti smak! Ny eller? 

Köpte dessa saker på Mick... och där var också min långåriga svensklärare Mikael (som vi trott sadlat om till homosexuell)  (nån borde veta vem det är, Sofia du vet vem ja menar!:))  som köpte kärlekste till sin älskade (tjej ellerkille?:)

Min lärare Per tycker nog också om oss i klassen.. han bjöd nämligen på hjärtegodis igår, choklad och gelehjärtan..! Va väl jättesnällt!!

Nä nu måste ja ta itu  med min image analysis, har 200 ord kvar och vet inte va ja ska skriva.. .hmhm Ska kämpa med den iaf

Ikväll blir det fika på stan med brudarna.. patrik ska leka med några kompisar, en är tydlgien är och hälsar på!


Trevlig helg - svälj en älg!:)

Alla hjärtans dag

Sänder hälsningar till alla mina nära och kära att ta hand om er extra mkt nu när det är alla hjärtans dag!

Speciellt sänder jag nästan all min kärlek till min pojkvän, sambo och fästman som är den underbarste man kan tänka sig! Älskar dig otroligt mkt!


På skolfronten går det väl så där.... om ni tycker att ja vart upptagen mkt innan så är det inget vad det kommer bli nästa vecka och fram till tentan... detta va ju tydligen en mjukstart...
vi kommer ha i snitt,, två lecture, 1 written, 1 oral, 1 seminarie.....plus mängder med uppgifter att göra.. det går heller inte fort fram när vi gör uppgifterna.. hur mkt att tänka på! När ska ja öva på tentan? Fastnar det något överhuvudaget? Jaja får helt enkelt gå.. 5 eller 6 lektionspass i veckan, det borde gå, det ska gå.. men jobbigt med heldagar dock!

Nä nu ska ja plugga verb, har redan suttit i två timmar och försökt göra uppgifter som ja inte tror ja har rätt på men men.. nu blir det nog att läsa om kapitlet... MEMORERA och KOM IHÅG johanna!!

Kram på er

Varför?

Ja ja undrar varför ja valde engelska överghuvudtaget. Men ja vet ju svaret hela tiden - vill bli bättre ,vill utmana mig själv.. men typ alla andra i klassen har bott utomlands i minst ett år och har mkt gratis, känns jobbigt..

Fick sådär bra på min draft 2, är nog inne lite på spec A fortfarande då ja vill refera allt till VFUn men icke bra, personligt skulle inte va med ... dessutom har ja grammtiska fel och skriver aningen svengelskt.. ja tycker det låter bra när ja skriver men det tycker man ju alltid..! Ja vill bara ha godkänt i engelskan - sen är ja så jävla nöjd!

Innehållet i texten var i alla fall bra och strukturen,, yay'


Hatar när ja inte har kontroll över situationen här.. ja menar går min 6e termin på högskolan men det är först nu som ja upplever något svårt.. hittills har gymnasiet varit mkt mkt svårare och jobbigare än högskolan så det kanske är dags nu.. iofs gick ja samhällspr vilket sägs vara den linje som är den med mest plugg men ändå, hogskolan borde va jobbigare och svårare och nu kanske ja tycker det.. fast ja vet fortfarande inte.. kansek ja tycker engelskan är  svår för att ja inte använt den på allt för länge..

Grammatiken förvirrar oss  alla, ska vi verkligen kunna en 450 tjock bok utantill?

Ja ångrar att ja valde engelskan för att det är så mkt och det är inte mitt starka ämne at all!
Ja ångrar inte att ja valde engelskan för att det är lärorikt och utvecklande för mig själv!


Mogen som jag är för att va 22 (enligt Sofie) kommer ja heller inte hoppa av - SKAM DEN SOM GER SIG är mitt favvouttryck... klarar inte av misslyckanden!






___________________________________________________________________________________


Ok har tittat på texten och visst blir det lite ändringar men inte så farligt ändå. Dock hävdar jag och även älskling att hans instruktioner är gott otydliga... men men, bäst att göra som läraren säger antar ja! :S även om ja inte tycker att texten blev bättre.. va nöjd med den innan, nu är ja så där, men kan ändra på den lite när ja känner på den eg..

Så nu är ja lite gladare iaf!

I morron blir det plugg plugg plugg, men måste till stan också får se när det blir!

Nu tv

åhh!!:)

Nä ja kan fortfarande inte engelskan idag... men har vart ute och gått och det känns bättre nu PLUS att mam skrev att mam och dad kanske kommer upp hit när vi fyller år i april:)  Har ju kasst schema s kan inte åka hem iaf inte så som mitt schema ser ut nu!

Kul, ni är så välkomna kära föräldrar + naturligvis min älskade hund men han lär la inte få hänga med:( Han tycker det är långt att åka 50 mil och det är faktiskt en bit!

Åh

engelskan känns skit idag, känns som att ja kan nada,.. kul.. tentan närmare sig med stormsteg, ytterligare en vecka har gått .. känner mig stressad..

känns inte heller bra att under denna vecka vräckt i mig massa onyttigheter, vilket just nu känns, måste ut och motionera snart för att på ett patetiskt vis tro att de hjälper då. Nejdå riktigt så illa är det inte, motion kräver min kropp varje dag annars blir J inte lätt att göra med!

Men ja får väl skylla på semletiden nu då (blivit några st minsann) och så köpte ja choklad till P för att han klarade sista tentan som gör att han får ta ut sin examen.. och så är man inte hemma...

Blir bättre nästa vecka förhoppningsvis, komma in i "rutinerna" igen (vilka rutiner?) ...

Igår blev en mkt trevlig dag, med långpromenix och sol som sken i fejjan och på kvällen var vi på resturang och avnjöt en superb mat med patriks polare och dennes flickvän som båda är mkt trevliga människer.. 

därefter gick vi hem till dessa två där vi smäckte i oss godis och drinkar för att på bästa sätt avnjuta melodifestivalen som igår hade dåiga låtar... men va gör det ? Då kan man ju förnedra de med fina kommenterare:) haha 

därefter såg vi filmen grabben i graven brevid och många skratt och grejer blev det naturligvis .. sen kom vi på att kineserna firar nyår nu vilket vi trodde de gjorde utomhus för de smällde och levde mkt! 


I fredas pratade ja med min gode vän John ... han va väldigt pratglad och ja fick veta den senaste uppdateringen om va som händer "mitt gäng" hemma. "Mitt gäng" för övrigt är lite utspridda nu men inte så långt... längst är väl givetvis ja:( 
Har bestämt att vi ska samla gänget i sommar iaf, så nu hopaps ja alla kan.. Ok gänget? Lovely!

Nu ut och gå sen itu med mer plugg men less idag för det känns som att ja inte kan nåt! 

Lördag

Igår va vi på stan i bollnäs, P hade ju hittat ett presentkort på 400kr som var från 2004 så det handade vi upp, två tröjor till mister blev det!
VI tog det lugnt i går kväll och bara mös med god tacos, cola, chips och öppen spis, myspys!

Idag ska vi gå en lååångpromenad för de är så vackert väder ute. Ikväll ska vi äta finmat på restuarng, med p s kompis och hans tjej.. ska bli gott, därefter ska vi se på melodifestivalen och umgås med dem.. ingen verkade va sugen på att gå på tranan:) ja hatar nästan tranan för ja mår så dåligt när ja är där.. så gillar inte det sället eg!


Nä lite plugg nu sen powerwalk med älskling och doggyn

Grattis

Ja glömde skriva det tidigare.. älskling klarade mattetentan som han hade hängande och fick ett C bara 2 p från ett B betyg! Superbra ju! Så nu kan han titulera sig som elektronikingenjör!! Grattis älskling! Tydligen har de sänkt kraven rejält på den matten då i princip inga klarade den när p läste den men nu va det bara 7 som kuggade av totalt 30-40 elever.  men bra nu är den ur vägen!

Jag har kommit på att ja inte alls är redo för barn! Trodde det men är inte det, inte sedan Sofie har pratat om läskigheter, som jobbiga graviditeter, stora barn vid födslen, barn som inte sover på nätterna så att hon blivit tvugen att börja dricka kaffe och en massa allergier..!  Hm nä ja är inte redo, kräver mkt sömn ja och de andra kan man la iofs inte göra nåt åt men måste förbereda mig mentalt för det först!

Nä mor och far ni får vänta ett tag med att bli morföräldrar:) (det visste ni nog sedan tidigare ändå)

Nu image analysis,, jäkla  analysis bara sånt.. hm!

Vilken natt

usch, vet inte va det tagit med svärfars djur, jobbiga är hälften av dem i af... vaknar först av en katt som jamande skriker i örat på mig, puttar bort henne men vägrar gå, säger tll P att ta henne för ja är ytterst irriterad nu på djuren... han tar bort katten men givetvis kommer katten tillbaka till mig (varför ska de just komma till mig för?? ) vägrar gå naturligvis och P får ta den igen.. vll inte ha katthår  i  sängen och tycker inte om att de ska ligga vid kudden! Är inte längre säker på att ja ska låta P få en katt sen när vi blir äldre längre.... det va dock tur att det inte va ester som gjorde så.... 

Hunden naturligvis väcker oss och ska ut, patrik får gå upp.... mkt irriterande!!!! Har aldrig vart med om en vuxen hund som inte klarar sig på natten! iaf, då börjar ju hunden å skälla med, vaken ganska mkt nu... 

Nåväl.. morronen närmare sig... och naturligvis kommer katten tillbaka efter att ha blivit dissad.. jobbigt nu för nu har p åkt till jobbet... försöker få henne att ligga i P s säng men det går ju naturligvis inte... orkar inte bråka, huvudsaken är väl att hon är tyst men naturligvis ska hn ju ligga vid kudden..........gah! Hate it då katter är hårbollar och ja tycker inte om när det är hår överallt!! 


Positivit inlägg.. det är iaf en jättefin vinterdag med sol här i bollnäs! 

I Bollnäs

Jahopp då är man hund och kattvakt igen vilket idag inte känns alls roligt då hunden är olydig och jag är ju van vid min lilla söttis som är lydig vilket ja då blir irriteradpå hunden som efter ett halv dygn lyckas bita sönder ett par trosor som var mina då och även kissat två stora pölar pågolvet i vardasrummet.... Gissa om vi är irriterade eller.. min bamse har aldrig ens förstört en sak eller kissat inomhus så det är enliten chock för mig. Men det är skillnad mellan dom, Bamse uppför sig, han lyder när vi säger till honom. Han må va lite bortskämd men han förtjänar det då han som sagt uppför sig. Sasha däremot är väldigt bortskämd och verkar få göra som hon vill och igår tyckte hon det va ok och bita sönder kläder något som absolut INTE är ok. P bvvet inte hur han ska handskas med hndar och sa inte ens till henne, vilket gör att hon tror att detta är ok. Hon är bortskämd som tusan och gör som hon vill därför att ingen säger till henne. Ngt som för mig är väldigt konstigt.

Får väl helt enkelt stå ut, men juast nu ligger ester på min förstaplats bland djuren här. Hon är en helsvart kisse som är hur kelig som helst. Igår kväll och i natt låg hon i min säng å sov:) Om vi ska ha en katt så ska det va en ester katt.. när vi ska ha en hund ska det inte va en sasha hund!

Jag älskar hundar och kommer alltid att älska dem men blir så irriterad på hundar som inte uppför sig! Detta gller naturligvis katter också då de också kan förstöra saker.. men då gäller det ju att uppfostra dem!


Nåväl... nu läxor, skola på em i morron men grupparbete hela fm

EXELLENT

Dagens ord - exellent! Som Mr Burns säger i Simpson... tror min lärare sett för mkt på simpson:) Nåväl fått veta att S minsann tycker vår lärare Per är het för att va 40 + are... och visst ser han ut att bry sig om sitt utseende... So å andra sidan tycker att Erik är hetare men vi har dock kommit på att Erik minsann har en brokig uppväxt medan Per har varit tuff och häftig hela sin uppväxt och det enda som drar ner på hans tuffhet är att han sjunger i kör:)
Om deras bakgrunder stämmer har ja ingen aning om - ja vet bara att Per har en grupp flickor i klassen plus S och S som tycker han är sååå snygg... värst är flickorna i gruppen som fnissar åt i stort sett allt han säger.. de vill gärna att hans jeans hamnar på golvet.. enligt en rolig historia...

Jag har inga kommenterar på hur heta mina lärare är, ja ser de bara som object... eller kanske subject! (nu skriver ja ju till å med på engelska) Nä obejct får de vara, men de kanske de andra tjejrna med har hahahah! Nej du ja har min goding redan och behöver inte dregla över heta engelsklärare, men roligt är det att prata om eftersom vi använder ord som "gubbsnygg" ( om det ordet nu finns:))

jaja.... haft både erik och per idag faktiskt, först per med oral com... bara det ordet (oral) både ju de dreglande tjejena tycka e fasligt roligt! men muntlig kommunikation iaf.. lekte rappakalja.. ja gjorde en rolig, ingen kunde mitt ord och ja gav ett poäng till mitt lag som vann hela tävlingen (dock inte tack vare mig) ....

Fick tillbaka första draft... gick superbra, fick bara postiv kritik! Bäst i vår ministudiegrupp.. vissa av de var rent av missnöjda av stackars snyggpers kommentarer! Ja fick GOOD JOHANNA! :) Hoppas ja får det på draft 2 med!

Min dryga oralcom kamrat... som hade skrivit färdig sin i torsdas, fick ordentligt med DÅLIG kritik, han var till å med berörd när han lämnar draft 2  till mig (varför han gör det innan vi fått responsen?) Ja hade skadeglädje eftersom han petade i min så mkt  - saker som Per redan gått igenom på tavlan att vi inte får skriva!

Hehe glad nu, ändrat lite grann på mitt utkast (draft) 2 nu men tror ja känner mig färdig :) Stärkte självförstroendet rejält kan ja säga!

Jaja nu lite plugg sedan mat... i morron bor ja i bollnäs till å med söndag... yay... hm inet planerat i helgen får se va det blir i bollnäs! Byhåla där:)


Ät semlor imorron gott folk! SEMLEDAGEN ----- ME LIKE! :D

Fastlagssöndag

Är det idag och givetvis har vi ätit varsin semla! Bakade dem i går och de blev så goda! ah älskar semler med massa mandelmassa och grädde:) Kanske inte helt nyttigt men det e ju bara denna delen av året!

Vi va ute och gick innan, för att älskling skulle hänga med så fick han bestämma väg... vi hamnade långt åt fanders.. i Strömsbro! hmhm inte världens roligaste väg att gå kanske så dit går vi nog inte igen!

Tittade på Stardust i går med J och E, de skulle eg på barrunda med klassen men de pallade inte med de så då hade de inget att göra så då kom de ist.. lugn kväll med en halvbra film, j dock älskar den!

Idag tvätt å plugg, lagom rolig söndag,, i morron skola (sem och oral com) hela dan.. buuhu kommer få headache!
 
Nåja.! Cicci krya på dig! Hoppas det är bättre!


Nu pluggeliiplugg...