Pizza

hoppsan, råkade nämna för älskling att ja är liite sugen på pizza, det skulle ja ju knappast gjort för nu lär vi ju äta det med.. ingen tacos idag allså, vi som alltid äter tacos på fredagar..
tycker ja är värd en barnpizza faktiskt, pluggar hårt, hinner knappt motionera, kondisen börjar bli dålig..

Snackade med min bästaste igår, vi ska ev åka på kryssning i vår till Helsingfors ihop med våra älskade såklart.. ska bli mys, men om ja känner att ja inte hinner kan vi ta det typ i aug/sept då?? blir ju så lätt stressad!

Men kul ska det bli!

Min handyman till älskling byter projektorlampa, vet inte om det  går så bra,, hoppas det för en sådan lampa kostar runt 3000 .. kr alltså, inte baht:)

Mum å dad och "extraföräldrarna" åker till thailand på söndag, mkt avis, men nästa år vid denna tid drar ju vi till thaiand också, med mam och dad, även bror som inte vart i thailand... han kommer älska maten där för han älskar stark mat! Ja å älskling gav ju bror starka kryddor från thaliand i julklapp och dem använder han nog dagligen..



Vidare så har ja inget att säga,, vasaloppet på söndag så ni vet, här är det snö så de kan ju komma hit å åka om de vill alla glada vasaloppsåkare!

Trevlig helg igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback