Söndag

Det ekar visst tomt här och det beror väl på att tiden inte finns och lusten är lite borta också, men det ska nog bli bättring här med, men dock inte denna vecka då jag åter är på VFU.

Helgen har varit lugn vilket har varit jätteskönt, det tar på krafterna att ha VFU :)

Nu ska jag se över lite littertur och sedan fixa lite till VFUn, har ju nästan alla lektioner denna gång, vilket krävs en hel del förberedelser!

Ciao

VFU - fågelmärkning

Är på VFU nu så lär väl inte skriva så mkt här då allt tid går till VFUn nu för tiden....

Idag va första dan och vi va på fågelmärkning så nu kan ja allt om det! Intressant faktiskt å så fick vi klappa fåglarna med :) så mjuka så!

Klassen är ok, har lärt mig alla namn, gjorde det den första halvtimman typ :) Har även lärt mig vilka man ska ha extrakoll på å sådär... i veckan ska ja ha massa lektioner så känns som att ja förberett hela dan sen ja kom hem... är jobbigt att va på VFU!

Allt annat då? jodå i helgen festade vi lite, jag och älskling va ute och åt, åt black and white, favorit om nåt :) och sedan på söndag va det läx och fixdag... i helgen gick vi också två lnågpromenader och det va rejält skönt!

Vi har ännu inte beställt nån resa men det blir det nog snart, arbetet känns inte så tungt längre och ev blir min skatt som ja ska betala mindre än väntat så då "tjänar" ja ju pengar där.. trevligt! Med denna sommarn så vill ja åka iväg faktiskt..

Nä nu väntar Tv:n min älskling is gone,, han spelar gitarr,, hans band och han ska spela på BARacken i morron

ciao

kul med vfu

det känns så nu när jag träffat min handledare och pratat igenom lite.. ska bli kul å träffa nya klassen med, se va de är för några! Var kul och komma tillbaka, alla lärare lyste upp när de såg mig :) Känns jättekul att de kommer ihåg mig, de va ju äönd åett å ett halvt år sedan sist!!!! ingen kunde fatta att ja tar examen i höst, det har ju gått så fort så fort! min första handledare blev nästan chockad :) De är så goa där! gillar de allehop!

Ses på måndag, vfu skolan!

i´m still alive

ja ja vet att ja inte sköter mig här på bloggen just nu, men ja har egentligen inte så mkt att skriva om.. allt just nu kretsar kring jävla examensarbetet.. å oj det ska kännas kul men just nu är nog alla mest uppgivna... S, C och M suckade alla när jag frågade hur det går för dem.. det är så svårt just nu, innan vi kommit igång, ja hoppas allt löser sig i morron när vi återigen pratar med vår handledare som enligt oss bara pratar i gåtor! så frustrerande, men iaf tack mamma för att du hjälper oss hemma, förstår att det är mkt nu i skolstarten och så men det betyder mkt!

Hinner jag ta ledigt en vecka i höst? L säger det, och visst kan det va skönt med att bara lämna allt en vecka för att sedan komma hem med fräscha ögon och energi, men tänker fortfarande att det kan ju inte vara värre än engelskan? det går ju bara inte! då satt jag ju för guds skull 7 dar/vecka med engelskan även under påsk och kristi..
Vi funderar ju på att åka bort jag och älskling, sommarn i år blev ju inte så bra och ja älskar ju sol så, tänkte ta en liten tripp om det nu går.. men om mor kunde skriva examensarbetet fast hon jobbade 4 dar veckan samtidigt så borde väl ja kunna ta ledigt en vecka? allt hänger nog på i morron om han är elak eller snäll mot oss, vår kära handledare!

J, I miss you here! Såklart även E.. är jättetomt utan er här, så konstigt, särskilt nu när n0llningen är igång å ni är inte här :( Kom upp å hälsa på snart!


Nä nu ska ja försöka plugga lite, kolla på lite artiklar, vi bara MÅSTE komma igång snart!

Bebisar

ja idag var åter lille elliot på två mån och lille joshua snart en månad i skolan, de är så söta ska ni veta! ja fick förfrågan av att hålla dessa småttingar men avstod, ja har ju sagt att den första lilla bebisen ja ska hålla ska va min egen så därför får ja stå för det.. får vänta tills de blir lite äldre, då kanske ja får hålla dom:) de är grymt söta iaf, blir så sugen på en själv men som vanligt får det vänta lite till

jag är less på skolan alla redan, 19 veckor kvar till examen, ska bli konstigt men skönt,, skräckblandad förtjusning men vill ut å tjäna pengar nu.. nä man får se det positivt, när vi väl kommit igång å det lossnar, då kommer det kännas bättre såklart, som alltid vid kursstarter så är det så mkt å ja blir stressad :( inte mkt att göra åt! Jag och Linda kommer göra situationen bättre än va den är nu, vi är nog båda hyffsat less på föreläsningar nu haha, antagligen därför ja är less på skolan just nu!
Nä alla säger att det e kul å skriva examensarbete, så då blir vårt det med, jag linda och vårt fika, för det lär behövas :D

Nu är allt sommardamm borta, det ska vara en kvinna för att ta bort damm har ja märkt :) men jättegulligt att du försökt iaf älskling, men tussarna under sängen e inte så trevliga:D

det va nåt ja skulle skriva men tappade så likabra att ta sista städningen å sen ska ja prata i tele en stund,, därefter mat!

Vår dag!

ja idag är det alla vi vänsterhäntas dag! Grattis till alla vi som är det, ungefär 10 % av jordens befolkningen är det! Vi anses också smartare än de högerhänta enligt forskare, minus dock är att vi tydligen drabbas lättare av scizofreni och har lite sämre språkförmåga (va det därför ja tyckte engelskan va jobbig?:))
Nu när det kommit så långt att det finns en vänsterhäntsdag, varför kan de inte börja anpassa världen till oss också? ja menar, bara att ta en bunke till ex, var är öppningen där man ska hälla nånstans? jo man måste använda högerhanden för att hälla det ur bunken... det va bara en sak, sedan har vi ju saxar och grejer också... och ett problem är att bläckpennor kan kladda ner oss då vi lägger handen mot de nyskrivna, så mer snabbtorkande bläck tack:)



Med examensarbetet och dyl går det inte så bra, vi vet inte va vi ska göra.. vart ska man börja nånstans? Men vi tror det kommer gå bättre efter första sem på fredag och även på onsdag då vi får hjälp i bibblan med litteratursökning...
Så vi ligger la lite lågt för tillfället, dock är dagarna fulla med föreläsningar... :(

Sista höstterminen

är i full gång nu, jag är väl sådär motiverade som vanligt... men men sista terminen nu sedan är vi faktiskt utbildade, legitimerade eller va 17 vi ska bli kallade!

Sommarn gick ju fort som vanligt konstaterade mamma lite ledsamt när vi stod och väntade på mitt tåg som  skulle ta mig uppåt igen... å ja det har gått enormt fort! Sista dan på jobbet i fredas gjorde jag å kjell faktiskt nåt kul, vi åkte upp i företagets torn, som är 52 meter högt och gissa vilken utsikt det va, fint väder med,... såg hela fina samhället och fjärran bort, kanske såg ja till ditt samhälle med L! iaf i fjärran därborta:) Det va kul! kjell konstaterade att detta fina det ska ja lämna nu, nu ångrar ja mig allt! Och visst, ja känner ju typ alla i samhället men de finns väl kvar, komme ju alltid åka hem å hälsa på!

BTW jag och patrik står nu i bostadskö i andra kommuner nu, det känns lite konstigt faktiskt, men vi flyttar ju såklart inte om vi inte får några jobb.. dessutom väntas sämre tider :( men men vi letar å letar.. arbetslös är min värsta farhåga!

Nä sommarn gick fort, men här kan ja bjuda iaf på några bilder...



Grattis!

Till Linda som idag fyller 24 fina år! Detta firades rejält i går för än känns det om man säger så! Men gud va kul vi hade, tack alla tjejer, men framförallt Linda för denna fest! Man kan väl inte börja höstterminen bättre? För övrigt börjar den i morron, ja är inte alls taggad! Men Jag och Linda kompletterar å pushar varandra bra, så vi tar nog oss igenom denna termin med, den sista av 7!

Allt är som vanligt i Gävle känns det som, motionsgrejer finns numera i boulognern, det var inte illa det!

Nu ska ja slänga mig i soffan, huvudvärken sitter i än! :(

Grattis ännu en gång L!

10 tim

har jag gjort idag, från kl 07-18 fy farao, men men nu får jag iaf min korta dag på fredag, slutar redan 12.18!! wiihoo sedan så åker jag... alltid att det ska kännas så vemodigt, märker det på pärona å hunden att det börjar närma sig. å ena sidan saknar jag min bättre hälft väldigt mkt, å andra sidan kommer ja sakna la familia här absolut inte minst min älskade vovve bamse som för övrigt ligger bakom mig i min säng å sussar, han e  så go min hund, när vi promenixade blev han lite tossig och tog kopplet i mun och då släppte ja kopplet så då gick han ut och gick alldeles själv, såg rätt roligt ut att gå ut å gå med sig själv!

Vill verkligen närmare nu, inte bo i gävle, med 50 mils avstånd, ja vill kunna åka hem över helgen, ja vill inte behöva planera flera månader  i förväg... hatar det! med tiden kommer fredan, det får gå så fort det  går, ja varken längtar eller vill att det ska gå saktare... för ja har mina kära på två olika platser i sverige... det är tufft ibland..

______________________________________________________________

Nu till något helt annat... lastbilschaffisar... alltså det kan intwe hjälpas men det finns så jäkla många äckliga chaffisar att de e dom som fläckar ner chaffisarnas rykte, sorgligt men sant! de som inte är sån a får lida för det..Men vett å etikett? Man behöver inte vrida huvet ur led bara för att man råkar klippa gräset i bikiniöverdel! respekt hörröni! dessutom 50 bastare ska väl inte kolla in 20 bastare? nä skärpning...



Tårtan är gjord, sista långdag i morron, till kl 16 bara... å då blir det fika på em!

Grattis

säger ja till min kusin som väntar en liten till:) hihihi tänk att ja å  mamma har funderat länge på det för hon har allt gett mig iaf lite vinkar, men nu är det alltså officiellt :) Önskar er lycka till!

__________________________________________________________________

Idag har det varit en sopdag för mig, japp har städat runt hela företaget, not so funny om man säger så men men, va duktig att jobba till 17 idag med, vill gärna sluta vid 12 på fredag nämligen för ja åker ju till gävle vid halv 17 på fredag... så i morron om ja har tillräckligt att göra så slutar ja 18, suuuuck!

Tänk varför är man dålig på att ta emot beröm? jag blir så genererad å inte får fram ett ljud bara ett litet flin å ett äsch då... gäller väl iofs dem ja inte känner men ändå! Måste bli bättre på det tycker ja!
 

Nä ska ut å gå nu, fast ja är dö trött i bena efter denna dan, ja hela kroppen är trött känner ja,, mkt fysiskt idag, mkt blåst också... usch usch!

Kravall"ungar"

åh tänk att vissa inte kan växa upp å bli mogna... några ungdomar här i byn har gjort massa skadegörelser (till vilken nytta?) för att de inte har nåt bättre för sig (?) roliga är att alla vet vem de är (såklart, hallå det bor 1000 pers här) så det e inte väldigt smart att göra sånna där otroligt korkade saker!

Idag har de regnat hela dan, 34 mm har de kommit, wihoo.. vi har inte haft väldigt mkt att göra, går ju inte att va ute mer än kortare stunder,, himlen var verkligen öppen... sådärför har jag tex städat kajsa å stortraktorn... när ja kom hem hade mamma gjort vafflor som mormor säger... och så åt vi björnbärsylt, alldeles nygjord maaahh gott!

Snart börjar sista terminen, ja har börjat spåna lite på L och min uppsats... vi måste ju ha en ganska utformad ide snart! Ja skickar mail snart till dig L så får du se va ja åstadkommit (not very much men ändå!:))

Njaa fasen va trött ja är, 4 days kvar toooooo work!

Love you P

im back

japp, frånvaro i en vecka pga inget internet... förra veckan bestod av jobb, i väldigt varmt väder... ja jobbar ju utomhus så ja hade ju solen hela tiden stekande på mig,, aningen jobbigt ibland men ack va brun ja är nu, helt gyllenbrun, synd bara färgen går bort så fort.. dessutom ser jag ut som en fejkblondin, knallblont är det, nästan vitt pga såklart solen! Hm blir la extra effekt när huden är brun också!

Iaf jobbet går bra, en vecka kvar nu, skönt faktiskt, börjar tröttna lite, går ju an när det e fint, men inte vid regn..

Hänt mer då ? L var ju nere i halmstad en dag å hälsade på, det va trevligt, men tyvärr inget badväder då:(

Har även solat å badat med D och hennes nya kille..

A och J var här å tjötade i onsdas, gud va trevligt de va, saknar er så mkt, de gamla goda tiderna! Är bjuden på nyårsfest redan, då en av våra killkompisar har gjort en lista vem som ska ha nyårfest... listan sträcker sig till 2015... hrm..
Är också inbjuden till inflyttningsfest men det blir ju inte förrän jul, hoppas ja!


i helgen va ja i halmstad å en annan J var hos mig från lör till sön... jättetrevligt va det! vi shoppade loss ordentligt, gick promenader å käkade pizza ja helt enkelt njöt av livet och ledigheten! Kommer sakna dig jättemkt, gävle blir inte detsamma utan dig!

Min älskling är ju i gävle, ja saknar honom, men åker på fredag, hoppas att resan går bra, kommer bli komplicerad resa.. ska åka tåg, ja hatar att åka tåg, har fobi för det.. å nu ska ja åka själv,, usch å fy.. sedan får nog älskling hämta mig i uppsala för ja vill inte sitta å vänta i sthm i två timmar, mitt i natten (typ)... men ja hoppas han vill det;)

På lördag blir det fest hos L och cityfest, ska bli så kul!!!

Men nu blir det annat... sommarn 2008 snart till sin ända känns det som, men ja har njutit mkt så ja e faktiskt nöjd med den:)

Kram på er!