Johanna har varit duktig!

Kors va denna dag gick fort, Johanna har varit aktiv hela tiden. Bakade frallor, blev totalt 134 på ett ungefär, dock bara 130 kvar eftersom Johanna inte orkade göra redig mat. Under tidem de sex plåtarna väntade snällt på att få komma in i ugnen, sprang Johanna runt och damma, dammsög och svappade golvet, samtidigt som hon sjöng med på alla låtar x-boxen spelade upp. Undrar om grannarna hörde?:)

Efter 3 ½ timma va både baket och städet färdigt och Johanna pustade ut framför datorn. Då passade hon på att ändra lite i Pmet och sammanställde portföljen så gott det gick utan hennes älskades hjälp.

DÄrefter, mer motion ute i boulogern, hon såg åter den bedårande lilla goldenvalpen som är lite rädd av sig, han satte sig ner på platsen och vägrade gå innan Johanna hade gå förbi. Tror han är lite nyfiken för han kunde inte släppa Johanna ur blicken. Tihi söt iaf

När Johanna kom tillbaka från ljuvliga promenaden med trötta ben, skalade hon potatis och marinerade kotletter. De ska alltså äta pressad potatis med grillad kotlett ikväll. Johanna är redan hungrig men blir inte mat än förrän en timma eller nåt sånt!

Nu är Johanna trött och hon kom på att hon borde ringa å beställa mer linser men inte ens det orkar hon! Det får bli morgondagens problem för västgötaflickan!

Nu vill inte Johanna vara själv längre, undrar när hennes kära sambo kommer hem?!

Johanna Fossen - va roligt att träffa dig igen:) Johannnor klarar sig alltid, så då klarar du och Johanna nog sommarn!:)

Inställd

Spelkväll inställd så ni vet:) Men på lördag är cicci och jag sugen på grill, hoppas jag och ni andra kan! Har hört att det ska va fint väder på lördag med!
Någon som har kubb eller nåt annat kul då?

Lite plugg att göra!

Yay, nu har jag lite att göra igen!! ska ändra lite i mitt pm, men det går nog fort, sedan ska ju portföljen sättas ihop och en innehållsförteckning göras! därefter är det sommarlov som gäller.

I morron, gäller alltså lite plugg, det sista, sedan ska ja städa, egentligen borde vi baka, men det orkar ja nog inte i morron, man kan ju inte göra allt på en dag, måste ju ha nåt på fredag och göra också:D

Ikväll är det nog spelkväll hos mig, om Johanna kommer ihåg. Får väl akutsäga till de andra:) Patrik är på deras löjliga herrmiddag med pizza öl och urdåliga filmer, sist såg de nog terminatior. Tur att man inte är välkommen:D

Trött på detta jäkla skitväder, men hört att i helgen ska det bli fint, då måste vi hitta på nåt flickor! Alla inklusive jag åker ju hem snart ju! Va konstigt det känns att åka hemhem! Har ju inte vart där sen 3 jan! Å det har gått väldans bra att vara borta från min voffse, men det ska bli kul å träffa boffe som ja säger:) Men tänk om han inte känner igen mig?!

Ska bli kul å träffa Annsingen också! Å Danni naturligvis, å Marie och alla andra grimsåsare! I sommar blir det inte lugnt längre i byn:) Hehe

Nä nu ska ja göra pancakes till mig själv, patrik ska ju som sagt på deras hrm "herrmidda" ...

Ha det gott folk! och Linda - det va trevligt att träffa dig igen efter din vistelse i södern

Gröna fingrar och pengasinne

Jovars, fick en liten chock idag. I feb när det va alla hjärtans dag så skickade mamma upp ett paket till oss där det bland annat låg ett presentkort på en blomma. Älskling och jag gick till blomsterhandeln och köpte en ros i kruka, var alltså smårosor på den, jättesöt, också en liten kruka med hjärtan på följde med. Tyvärr dog blomman ganska fort, fortare än anat! Men skam den som ger sig. Som jesus tydligen gjorde, gjorde även vår blomma, den fick gröna blad fast hela blomman tyckte vara död (vi tyckte det iaf). vi fortsatte och vattna blomman och den fick stå i köksfönstret där det är varmt och skönt. den var ju heller inte så fin att ha framme. Idag när vi skulle vattna Elin som nu är lika hög som köksfönstret, fick Patrik syn på vår lilla kärleksblomma och hör och häpna en stor fin ros hade slagit ut! Vi som trodde den va död! Tänk om vi hade slängt denna skönhet! Nä nu börjar ja allt tro att jag har gröna fingrar, i alla fall lite gröna! Elin har ju också fått många klasar blommor, så kanske producerar hon några tomater i sommar, den som lever får se!

Igår va ju en ganska slö dag, tänkte se piratfilm nr 2, har ju inte sett den än fast vi haft den länge! Så blev inte fallet i går heller, då vi spelade monopol! Jag köpte norrmalmstorg och centrum å byggde hotell, hade även hornsgatan och västerlånggatan och de röda gatorna!  Men likt förbannat gick aldrig Patrik på dom, visst ibland råkade han gå på västerlånggatan men annars mkt få gånger. Jag gick JÄMT på hans så det va ganska jämt ändå för då han gick på min norrmalmstorg, så fick jag pengar till att betala två gånger på hans gator. Iaf efter nästan tre timmars spelande, insåg vi att ingen kommer vinna eftersom jag går på Patrik och när han väl går på mina så får jag in väldigt mkt pengar...
Så båda har vi väl då ett sinne för pengar:) Haha

Välkommen hem till dig Johanna, vilket toppenväder du kommer med:)

Nä nu ska ja strax ut i iskalla regniga vädret, toppen! :(

Kram


Spring surprise del 2

Det var ju en del tvåa också. Kvällen började hos Erik med grillning, mkt gott faktiskt! Va dock kallt att sitta ute så när vi ätit färdigt gick vi in till Johan och fortsatte förfesta där. spelade bland annat ett snällt dryckespel, trevligt och man behövde inte dricka så mkt som "triangelspelet".  Erik berättade roliga historier, eller iaf två vilket va kul, sen så va det bara allmänt trevligt faktiskt!

Gick till baracken vid 22 tiden och där blev ja lite besviken. Livebandet som spelade hade så hög volym att jag inte kunde vara inne i tältet för att jag fick så ont i mina ömtåliga öron. dessutom hörde man inte ens vad de sjöng då instrumenten va så höga. Inte bra ni musiktekniker som hade hand om det!! iaf ja å patrik satte oss på en bänk utanför baracken (mellan baracken och tältet) och i busade med erik som satt nära oss. Jag busade med patrik och full som han va, hävde han ner både min fulla cider och hans fulla öl... kanske lika bra det!

Patrik blev plötsligt mkt trött och full så vi bestämde oss för att ge oss av vid 24 tiden (tidigt ja vet) så vi flög till donken i stan. det va ja som fick cykla så det gick fort:) jobbiga donken där det bara är massa fjortisar som kastar pommes och ketchup(?)  på varann...

Nåväl vi va i säng vid 1 men ja somnade nog inte förrän långt efter, så idag är jag trött. Fint väder dock, så kanske blir till att lägga sig i boulognern.



Spring surprise del 1

Ja igår va det ju då spring surprise och Patrik och hans band paka gud och världen spelade - tidigt så inte mkt folk hade kommit, men duktiga va dom och det kom allt fler folk när de höll på och spelade som mest. vi var faktiskt bland de 25 första och fick champange för det - me like!

Innan vi kjom till baracken, hade vi grillförfest hos elin å danne, trevligt och supergott! Så idag blir det nog också grillning fast då kanske hos erik som skulle ha dagens förfest.

Nåväl patriks band fick lite hjälp av en flicka som heter Ellika som helt oväntat hjälpte dem med en sång. ellika är också tydligen anna sahlenes lillasyrra.

Efter patriks framträdande skulle GÖS göra entre, och många var med! Impad på Helena som klarade dricka 6 öl på en kvart och sedan sitta kvar en kvart utan att spy! men sen efter det var hennes kväll slut då hon blev så onykter att hon blev hemkörd! Men bara driften att klara 6 öl på 15 min, mindre än 3 min flaska!

Efter GÖS blev det singstar och elin och anna var naturligvis uppe, elin tog en seger där. Elin va också uppe med danne, och där fick även danne känna sig besegrad.. Kul och lyssna och titta på.. Vissa sjöng bättre än andra.. vissa sjöng rent av fördjävligt!

Dra på trissor, det dök också upp några pedagoger också, hörde visst att de hade bråkat rejält med ekonomerna på fotbollsturneringen! AJAJ

Jag fick naturligvis en känga att jag inte hade overall på mig, vilket jag inte förstår riktigt eftersom den som sa det inte heller hade det.... Har man rätt att säga nåt sånt då?? Tagga ner typ säger ja!

Jaja nu tror jag att ja måste fixa lite grejer!

Här är ett par bilder från festen, som va rolig, antagligen ska ja dit ikväll med!

Galen bild!                   Paka, gud och världen

                                             




Att vara student

Jo men visst blev det spel, inte bara ett utan 2½ st spel:) Ett litet monopol (jättesött), ett genispel Sverige och det halva som ska vara ett Yatsi spel, köpte alltså bara blocket och inte tärningar å sånt för det har vi.

Fick just nu kontraktet från mitt arbete jdär ag skall jobba med i sommar. Lönen var mindre än beräknat (kul eller inte), men får acceptera det. Jag får ju i alla fall arbeta ute vilket var mitt önskemål eftersom jag hatar att vara inne när det är fint väder.. undrar om man får jobba  i bikini?:)

Ekonomi - gud va ofta man tänker på det egentligen! Inte kan man spara nåt heller det man får in, eller sommarens inkomster, lär jag väl få spara lite, men en semesterresa väntar i knutarna plus att jag har hyra att tänka på, går det att spara nåt av min lön då? Ytterst lite till ett nytt år av nya studier.
Nä mina föräldrar kommer inte att skratta längre.. hm hm

Det som är positivt, är att jag tillsammans med er andra 05or, gått mer än hälften av utbildningen (förutom er som läser till gymnasielärare), men Johanna, elin, malin och com som tar examen om ett år är jag lite avund på! Ett halvår innan mig!!! Buhhuu, Linda, cicci vi får trösta varandra:) Iofs  tror jag kanske Elin stannar i stan ett tag, då Danne har två år kvar! Hmhm och Johanna har också LOVAT att komma och hälsa på:)

Kors då, pratade med pappsen nu och lönen var visst inte mindre än beräknad, semesterlön va det på ALLA veckor och inte bara på en.  Pappa skrattade åt mig, jag visste det:) Värst vilket gott humör han va på då hm hm:)

Nä nu kommer ja då inte på nåt mer å skriva! Förutom att jag fick Yatzi nästan två gånger i går!! Vann överlägset över Hunny hehe!

Grill och surprise i morron med vännerna, gottans!

Pusss och poofff!

Rykten säger...

att fredagskvällen på Baracken börjar redan 19.00, jag skulle gärna vilja vara där då, men man behöver ju inte gå in, så vi kanske kan grilla och dricka gott utanför Baracken då? Hoppas verkligen på fint väder!

Ska ut nu snart, solen skiner och jag ska till bibblan och sedan kanske köpa ett sällskapspel. Är ju kul och spela spel. Skulle också behöva köpa solglasögon men just nu har jag ingen större energi för att gå och leta sådana! Skulle behöva nån som kan sånt där bra, för ja tycker aldrig ja köper solglassisar som passar mig!
Efter detta blir det en sväng i boulognen, kanske spel där också, fint väder som sagt!

Linda hoppas du får det bra hemma.
Johanna hoppas du har det gottans i Spanien.
Cicci hoppas det börjar ordna upp sig.
Danni - vi ses snart!
Älskling - jag älskar dig

Jobbiga Sommar

Ok, Patrik har fått veta lite mer info om jobbet.. han kommer som mest jobba v 29 och 30 då jag är ledig, men kul! Eller inte, däremot va de andra "normala" veckor så det va la skönt.. en annan positiv grej är att han är ledig 26 och kan komma ner till mig, enda kruxet är att jag jobbar då men bara till 16 på darna.

Vi kommer dock inte kunna åka till halmstad vecka 35, så jag funderar på att va där vv 29 ist. och åka upp och vara i Gävle två veckor för att sedan åka hem två veckor för att sedan åka tillbaka till gävle, va det nån som hängde med där?:)

Alltså, först 6 veckor i Västergötland, sedan 2 i Gästrikland, sedan 2 i Västergötland för att sedan åter till Gästrikland.

Idag såg jag återigen ankbarnen, men så försökjte jag prata med en goldenvalp på 9 veckor, men han va så blyg antagligen för jag hade paraflax så han vågade inte komma fram riktigt och hälsa:) Men så sööt och klumpig:)

Grill hos Elin på fre då, om det blir bra väder! Gottans!

Nu göra ingenting!

Nothing to do

Tycker inte om mitt liv längre för tillfället. Har nada to do och Patrik är alltid borta, så tråkigt! Är hemhemma om mindre än tre veckor, om tre veckor sliter jag arslet av mig för att få ihop lite pengar, varför egentligen? Vill va ledig men jag skulle säkert bli uttråkad av att inte göra nåt heller, 10 veckor utan att göra nåt. Fast då skulle jag ju iofs kunnat vara i Halmstad hur långe som helst! Men nu blir det 7 veckors slit och ett klirr i kassan.Mor, far ni kommer att skaka på huvudet och skratta! I know that! =)

Pengar är inte allt, inte just nu ialla fall, i framtiden när man kanske ska skaffa riktigt bo och ett par yrväder, då behövs de garanterat. Nu saknar jag egentligen ingenting, förutom en semesterresa. Vi fick höra i helgen att det inte alls var säkert att det fanns ett par lediga flygstolar till Thailand, så hur gör vi då? Jag kan knappast chansa på att boka nu ifall jag har obligatoriska grejer, vägrar ju gå om kurser! Den som lever får se, hoppas hoppas hoppas! Vi fick se bilder på huset som inte alls är färdigt på långa vägar, men A och B husen är färdiga (så gott som) och de ser jättefina ut. Så det kan nog bli mysigt. De bor ju granne med Börje Salming med:)

well well sommaren lång och jobbig, längtar nästan till hösten tro det eller ej.

Igår såg vi ett gäng ankungar, va superhäftiga för de såg ut som de sprang på vattnet!
Vi såg Göta kanal2 igår också, var smårolig rätt igenom fakiskt, många kändisar med.

Denna vecka händer inte så mkt, förutom Spring surprise på Baracken, flickor vi måste ha en förfest det är redan bestämt men vart?? OM det är fint väder, kan vi ju vara ute ju!

Nä om man skulle ta tag i sitt liv kanske, göra nåt vettigt, ska ialla fall gå och köpa jord till Elin, hon täcker snart hela fönstret!

Take care

Sascha ( P. pappas hund)            





Hemma igen

Hemkommen från helgen i Hälsingland, åt god mat och gjorde inte överdriver mkt, skönt det faktiskt.
Sjöng kareoke i Bollnäs hos Rolf och Anette, kände inte igen ens hälften av låtarna. Sjöng inte med mick heller, hatar mickar!

Jag mår bättre nu fast nu krånglar örat lite (alltid ska det vara nåt) Hoppas på fint väder i veckan så jag kan sooooola! Nån som är sugen att sola med mig?

Danielle, ska bli superkul att träffas, å träffa din påg:) Sen att vi nästan jobbar jämte varann är ju inte helt fel, kan ju kanske vinka på varann:)

Johanna, hoppas du har det bra i Spanien! Elin höll på att dö nu under helgen för hon fick inget vatten, men nu har hon återhämtat sig, Hoppas de andra tar hand om din väl!

Stugan är så gott som färdig, den är superfin!

Cicci, elin och Danne ska också på springsurprise,så tycker vi ska förfesta ihop iaf på fredan! Nån annan som håller med?

Aja den som lever får se!

Hoppas det ordnar upp sig mer er som inte har någon motivation, extra tanke till Cicci som verkar aningen stressad! Ta djupa andetag!

Take care !


Dags att bestämma sig nu

Halloj!

Blev inget skrivande igår, hade fullt upp med städ, stan, willys och sen blev jag så trött så jag somnade på soffan när vi kom hem!

Idag är jag också trött, då vi somnade halv 2 inatt, hade fruktansvärd huvudvärk och näsan rann hela tiden. Jag vågar inte riktigt känna efter hur jag mår idag, för idag MÅSTE vi bestämma oss om vi ska åka till Söderhamn. Men jag är inte 100, det känner jag, så jag vet inte, blir det värre?

Det blev 7 veckors jobb i sommar, nu är det bestämt, så jag jobbar 24-28 och 32-33.. Det blir bra med pengar det!

Nä nu ska jag äta frukost och sen förhoppningsis har vi bestämt oss hur vi gör i helgen!

Kram!

Toppendagen eller inte

Huvudvärk, magvärk, och trött efter att inte kunnat sova. vilken toppendag! Verkligen på hugget! Oj va ironisk jag är. Så trött på mitt huve nu, bara klagar och bråkar, kanske det blir bättre nu när jag anser att alla 7 arbetena är färdiga och jag kan ta mig många dars ledigt nu.
Men om jag mår så här till helgen, stannar jag i Gävle.

Jag längtar utomlands, jag vet att jag sagt det tidigare, men finns nåt roligare än att resa? Så avslappnande också och man mår (oftast) så bra!
Kan vi inte bara hoppa över denna sommaren? Ser inte alls fram emot den, snarare till hösten, då förhoppningsvis thailandsresan blir av!

Bamse har blivit ännu mer grå, pappa säger att han har fartränder i ansiktet...




Lugn dag!

Idag har både jag å patrik tagit det lugnt, vi sov länge, pluggade lite, ute och gick och var på stan och nu tvättar vi lite. En ganska lugn dag med andra ord.
Vi har lyssnat på när en engelskman skall säga efter några svenska ord till exempel "vi söker bar personal" - we looking for naked personal" ... eller får jag köpa en gift orm?- May I bye a married snake? ... hehe å typ massa sånt, lite skojigt. han som skulle säga på svenska tyckte det va väldigt roligt, kan väl tänka mig att svenskan låter lite skojigt!  Många ord är lika men olika i olika sammanhang ju!

Johanna, ha så skojsigt i Spanien! Avundsjuk! Vill också åka!!


Killikill i maggropen nu stänger jag dagboken:)




Sommarlov snart?

Stolt över mig själv, Pmet är i stort sett färdig, om inte Patrik, mor eller Linda tycker den är förkastlig! De andra arbetena är också färdiga, skall bara läsas igenom och se om jag fått med mig alla saker. SÅ väldigt snart har jag sommarjobb, eller vad var det Malin sa, jobbsommar?

Såg Hannibal rising igår, var faktiskt bra, rekommenderas! Nu  får man veta varför Hannibal älskar att käka människor! Tragisk historia har han banne mig, men hans beteende ursäktas inte.

White noise är en annan skräckis jag och älskling såg i fredas, faktiskt bra den med! otroligt nog!

Ev åker älskling och jag till svärföräldrarna i helgen. Jag har mått si och så den senaste veckan så får se hur jag känner mig, inte kul att åka bort när man inte mår bra! Tror nästan jag fått pollenallergi eller ialla fall en lätt form av det. Det saknas bara det känns det som.

Mina päron kommer ju den 8 juni, och då kommer ju älsklings föräldrar med, så då är det första gången de träffas! Hoppas det går bra;) Så attdet inte går för Simpsons, om ni såg dagens avsnitt!

Längtar till solen i Halmstad




Hej, niklas, men du kan kalla mig Gunnar.

Ja det va då fest igår hos Anna, tvn stod naturligvis på när det var Eurovision, men vilken flopp, ärligt talat, hur kan rymddräktsukraina bli tvåa?  kompisröstingen gör mig galen! Vore det inte bättre att ta bort var låtarna kommer ifrån å sen när  tävlingen är avgjord, så berättar man vilket land de är från? på så sätt vinner den bästa låten, inte det land som har mest grannländer! Serbien vann för er som missat det, jääättttebra låt, eller inte.

Det var i alla fall trevligt att prata med Cicci, tack för det!

Festens presentation var ialla fall: Hej, niklas, men du kan kalla mig Gunnar... hm hm that not make sence!

hej Johanna heter jag, men du kan kalla mig Frida.... eller inte ... skumt!

Idag blir det lugnt, kanske lite läxor så ciao!





Grattis far!

Grattis far på stora 50 års dagen! Hoppas du får en superbra dag!

Idag är det även fest för Anna som fyller 25 år!

Ska snart ut på stan å käka magnum, den nya, måste smaka ju!
Skrivit färdigt reslutatet på Pmet med, bra gjort Johanna!, nu bara metod och diskussion kvar, men det får bli på måndag!
image9
Aja, orkar inte skriva mer idag..

Återigen grattis till pappa!    Kramar från J

image11

image13




Cheers!

Hellu gott folk!

Idag har jag börjat med PMet så det känns lite bättre nu än tidigare i veckan, inte så stressigt längre! Gottans det!
Idag skall också min käraste och jag gå ut å äta på cheers för de har så otroligt god mat där, mumma!
sedan är det Talang som gäller, å chips, nyttiga dan! men men, byxorna är ju ändå för stora så kanske inte gör nåt:)

I morron är det min fars stora dag, han fyller väldigt jämt, så grattis i förskott världens bästa pappa!
I morron är det också födelsedagsfest för Anna, grattis i förskott på 25årsdagen!


Take it easy!

Kram J

Föräldrarna kommer!

Mina föräldrar kommer och hämtar mig den 8 juni så jag slipper ta bussen, jippie! De har ju heller inte sett hur det ser ut här i lägenheten eftersom det va så stökigt sist de var här i somras! Flyttade ju in då. Hoppas på att Bamse kan hänga med, men förstår om de inte tar med honom. Det är långt att åka (52 mil) och Bamse gillar inte att åka bil så länge. Hoppas ändå.


Jäkla Pm alltså, har ingen ambition, bara ångest, skärning Johanna!
Kommer väl igång snart hoppas jag, de andra texterna är ialla fall färdiga!

Inget mer kuligt har hänt förutom att en tant började prata med mig på bibblan, frågade vad jag studerade till - svarade lärare och denne tant började pusta å stånka och sa att jag säkert kommer råka ut för misshandel. Minsann hon hade tänkt och studera till lärare när hon var yngre, men nu, herregud nej! Ok sade jag, så där allvarligt är det faktiskt inte! Bara extremfall, men den arme tanten, damen, kärringen, ville bara tro ont om alla elever!

Tur att eleverna slipper henne:)

Take care !

Sommarjobb och dålig stil

Vilken fin dag, solen strålar som bare den! Ja sommaren närmar sig med stormsteg! Det blir nog så att Patrik tar jobbet ändå, får accpetera det. Jag har fått reda på att jag till 99 % får jobba utomhus i sommar, precis det jag ville! Jag skall klippa gräset, köra bil (ärenden) och gå och småpula lite:) Perfekt! Men min far trodde att jag ev, skulle jobba 6 veckor i sträck, vilket kanske är bättre än 4 eftersom allt är avklarat då. Jag träffar ju ändå inte Patrik så det spelar ju ingen roll! Pappsen sa att de kanske kommer upp hit och hämtar mig i juni! Fast han hade jour men det kanske löser sig. Vore kul och jag slipper ta bussen:)  Nåväl mer besked senare.

Blev så fruktansvärt besviken på denna klass jag går i nu. Hade ju seminarie igår, min grupp och jag, och det var så många negativa kommentarer, bara för att vi inte gjorde som alla andra. Jag tror definitivt på avundsjuka, varför skulle de annars reagera som de gjorde? För jag tyckte det var ett bra upplägg vi hade och i slutet så tror jag alla garvade i kapp med varandra, kan det varit så dåligt då? Läraren vår tyckte ialla fall vårt upplägg och utförande var jättebra och det är det viktigaste! Men tyckte det var så dålig stil av en del i klassen att de har mage att klaga! Det gör man inte även om det är tråkigt. Jag har tyckt att en dels seminarie har varit tråkiga, men inte sjutton klagar jag för det. Det är bara att bita i det sura äpplet för igenom ska man!

Sista seminariet idag. Ska vi också säga elaka saker då?
Nej, vi sjunker inte så lågt!

Skärpning i klassen, vi är faktiskt vuxna människor även om en del visar det lite dåligt!

Annars, ha en bra dag!

Pest och pina - kärlek eller pengar?

Idag har jag solat och blivit lite brun, det är det enda positiva med denna dag. Bröt ihop idag faktiskt:( Jättelänge. Har värsta ångesten för sommaren att både Patrik och jag funderar på om han kan tacka nej till superjobbet med 100 papp som lön. Jag klarar inte en hel sommar utan Patrik, jag trodde jag accepterat den här sommaren vad det nu skulle innebära men icke. Varför jag bröt ihop var att Patrik var och är på spelträning och att jag därmed inte sett han på hela dagen förutom nu när han kom hem en snabbis. Denna månad går så fort och vi är båda upptagna med X-jobb och PM att vi inte hinner ses, vilket får ångesten att växa ännu mer. Vad gör man? Det är löjligt egentligen eftersom 8 veckor inte är så länge och att vi hinner se liite under den tiden, men om man är kär och älskar på riktigt då är det fan så jobbigt! Men visst pengarna lockar som 17, men vi har ju hela livet på oss att tjäna pengar, eller? Nej bäst vore att vi tog oss i kragen och bet ihop tänderna och klarar sommaren utan varandra, för vi ska faktiskt ha råd med en resa i vinter, om nu min skola vill släppa iväg mig.
Vilket dilemma, jag vill ha pengarna, men jag vill ha patrik också. Kärleken övervinner allt, men pengar lockar!

Usch usch, har ångest för PMskrivandet också, men tack mams för att du stöttar mig och ger mig ideer! Det hjälper mer än du anar!

Stugan är också så gott som färdig, målad och fin och altanen hoppade upp på några dagar, bara lite färg som ska upp! Otroligt bra jobbat famlijen och morfar! Synd att jag inte kan vara där och inspektera, men har ialla fall sett kort och det ser bra ut!
Bara trädgården som måste fixas lite, den har ju fått lite stryk av bräder och bråte, men inte stressa, ni har ju hela sommarn på er att fundera ut hur den ser ut!

Tillbaka till sommaren, om Patrik tackar nej (om han nu kan det), så kan vi vara i Halmstad, annars inte:(

Aja, jag ska ta en dag i taget så får vi se hur det blir i sommar!

Ut i solen gott folk!
Ciao

Sol i skolan

Vart I skolan hela dagen, men gick faktiskt från föreläsningen för den va grymt tråkig och gav inte mycket. Vi gick och la oss i solstolarna i mitten av biblioteket och låg och solade och gottade oss! Nice!

Min mormor blev alldeles fascinerad av att hon kunde se mig genom webkameran, de e la för goa panscischarna (hur stavas det?) :)

Aja det har inte hänt så mkt dessa dagar, så ska plugga lite tänkte jag. Har seminarium på måndag så tänkte förbereda mig lite!

Take care

Världen är liten - svenska, svengelska, tyska och så Sigge

Så är det nu första maj, ut och demostrera gott folk!

Igår var det ju Valborg, och hela dagen var fullproppad med aktiviter. Gick hemifrån vid halv 11 för att ha champangefrukost i boulognern. Var ganska skönt väder men aningen kallt. Åt vår goda ananans och vi blev proppmätta på den! Därefter gick tåget vidare till Lilla Vall å Sillasittning. 100 pers skulle få plats i det lilla huset och det var grymt trångt! Johanna och jag hamnade rygg i rygg med varandra då det var bordsplacering. Jag hade otur att hamna brevid "tråkiga" människor, bland annat en 40 bast kille som frågade utbytestudenten som satt mitt emot mig två gånger om hon gillade maten!

Nåväl den "goda" maten (en liten potatis, två köttbullar å sallad) blev uppäten tillsammans med nubben å blåbärscidern. Sittningen avslutades av utbytesstudenterna från Tyskland, de gillade verkligen sin tyska sång.. fick vi erfare senare.

Det var nämligen dags för valborgskampen och mitt lag Mr Muscles bestod av hela 11 personer, vilket var formodligen det största laget. Vi hade värvat tre utbydesstudenter - de som kom från Tysland. Chris som en hette, var väldigt snuskig och ville gärna se flickor hångla - så att han kan visa för hans kompisar i Tyskland. Han gillade också väldigt mycket hans nästan bordsdam från Vallen - Johanna!

Vi började med den klassiska däcket och innan vi började ville elin och anna vara en sköldpadda så jaa det finns kort på det:) Även chris ville då med, tar alla tillfällen i akt å krama flickor!

Äggkastning, irländsk julafton och bollhav var ytterligare några aktiviteter.. vid bollhavet sa Johanna en rolig kommentar till Chris,. Han frågade (tror jag) om vad man gör på Baracken (kan vart nånannanstans också) och Johannas svar blir " you can digging the music".... För er som inte kan engelska betyder digging eller dig, att gräva!, med andra ord "du kan gräva musiken"..

När Tyskarna gjorde balansövningen, hittade Johanna och jag en hund som var slående lik "vår". Vi var ju bara tvungna och gå fram och fråga om det är vår lille voffe. Frågade först hur gammal han var: två år, stämmer". Om det var hans kompis hund, stämde det med, och om hans kompis heter Patrik, vilket stämde! Vi träffade alltså vår voffe som heter Sigge! Han var jättefin, men lite lugnare än vad vi trott men det var ju så mycket runt om som han skulle titta på! Så nu har vi träffat han!

Efter den här grenen, gav vi upp lekandet och gick hem till Elins älskling, Danne och förfestade eller mellanfestade? Hrm, mellanfestade. Tyskarna hände givetvis på och när vi var hos Danne och cicci vart inne på toaletten och kom ut stannade hon upp lyssnade på musiken och sa: Har tyskarna tagit över festen?? =) Go kommentar tycker jag!

Det var åter dags för sittning på Baracken den här gången och det var bestämda platser här med, satt dock vid samma bord som elin, cicci och carro. Pajen vi fick var en liten besvikelse men ändå okey.

Toastarna var tjuriga under sitttningen tyckte jag, de kunde bara inte förstå varför folk inte kunde vara tysta när de ringde i klockan! Jag som var onykter kunde räkna ut med baken att det blir så när folk druckit hela dagen och är glada i hatten. Alla vet att hämningarna släpper och man pratar mer när man är full! Toastarna, ha överseende med det, det blir bara jobbigt att höra en massa gnäll!!! Särskilt när man får skäll när vi inte ens pratat, utan det var utbytesstudenter I ANDRA HÖRNET som pratade!!!

Blev också jäkligt irriterad på en pedagog som sade till mig: Johanna du är för nykter för att vara här!" OK ska jag gå hem då eller?? OCH hur fan vet du om jag är nykter eller onykter när du ser mig två sekunder??? Måste man ligga i sina spyor, inte kunna stå för att vara välkommen? Du blir ingen bra lärare om du säger sådana saker som "du är för osmart för att vara här" till dina elever! Förresten vem har sagt att man måste supa? På lilla Vall satt jag med en som drack Loranga och det var helt ok! Hm, jag skulle svarat "jag är lagom för lagom är bäst" och jag var ganska lagom tyckte jag, tyvärr hade jag huvudvärk (baksmälla redan??) under kvällen.

När vi sedan skulle gå fackeltåg till majbrasan kom backe fram och sa att vi blåa vi skulle visst gå ihop med pedagogerna, sorry sa han till Patrik. Patrik ifrågasatte varför? Jo för att kommunen bestämt det, svarade han. Eller hur svarade vi! För de bryr la sig inte om vilken färg vi har overallerna, de vet ju inte ens vilken färg som symobliserar vad! Nej alla andra gick blandat, och blandat är bäst,det är väl bara kul med blandad gemenskap, varför måste man vara så uppdelade? Ingen är mer speciell än någon, så är det. Det är pedagogik på högsta nivå, alla är vi lika!

Brasan blev STOOOR och varm, men när den brunnit ett tag gick vårt gäng å satte oss och blev varma av elden. En liten eldsvåda fattade eld på andra udden så det blev lite dramatik, till och med brandkåren kom senare:)

Efter att suttit och myst ett tag, gick vi till Baracken, där både jag och Patrik hade ont i huvudet. Det kändes att det varit en lång dag. Faktiskt ska jag vara tråkig att erkänna, gick vi inte till kåren utan efter att vart på Baracken gick vi hem, trötta och belåtna efter en lång rolig, händelserik dag!

Tack till alla arrangörer!