Andra advent!

Oj tiden går riktigt fort! Nu är vi inne i december och det är redan andra advent.. känns måste ja säga.. riktigt skönt! Ja vill ju att 2010 ska börja nu för ja tror det blir mitt och Patriks år faktiskt.. eller ja det blir det ju eftersom vi gifter oss men ja hoppas på mer stora saker än "bara" bröllopet... om tre månader exakt sitter vi och äter mat och kanske väntar vi på bröllopstårtan :) Festen går av stapeln.. detta betyder att det alltså är mindre än tre månader kvar, 2,5 månader kvar till resan!! overkligt! I helgen har vi packat packat och åter packat så nu får min stackars p bo i flyttkartonger i princip... men skönt att kunna ha god tid på oss för att flytta.. vi har också hunnit med baka pepparkakor mmm.. och nu har vi äntligen bestämt hur bröllopstårtan ska vara.. tänk att det är en vetenskap att gifta sig! Mkt man ska tänka på!

På torsdag hämtar patrik vår bil hollywood.. :) så nu så.. han är så fin vår ögonsten.. så han ska få ta med sig flyttkartonger till mig.. sedan ska vi åka ner till familjen för vi ska äta julbord!! och såklart visa upp hollywood.. pappa har också lovat att däcken ska få bo hos dom i säkert förvar.. super.. vi behöver all utrymme i förråden redan nu.. inte så lätt att flytta från en trea till en etta, det kan ja lova!!

Det känns som att det händer en del nu.. känns som att december kommer att gå fort och efter december är det bara 4 veckor kvar som särbos..! Med andra ord har vi nu gjort hälften av tiden som särbos.. (det känns dock som det gått mer änhälften!)

Julklapparna är snart inhandlade.. bara patriks kvar och det står still i huvudet va han vill ha.. samtidigt som vi sagt att vi nte ska köpa så mkt eftersom vi har massa dyra saker att köpa men nåt är ju alltid trevligt att få!


På jobbet då... har ju redan jobbat 6 veckor, det är inte klokt!.. Det är full fart som vanligt.. så är det ju när man jobbar med barn i förskolan/skola.. så det kanske är därför tiden springer iväg.. tänkte på det idag och i fredags.. det va så lugnt på en affär vi var inne och ja kunde inte låta bli att tänka.. att gud va segt tiden måste gå när det inte finns några kunder i affären! Samtidigt som jag ibland kan önska några lugna dagar och inte så fullt ös som vi har i vår barngrupp!

Ja det va min uppdatering.. är litr dålig på att uppdatera mig och så men ja har inte riktigt tid! är lite mkt nu med heltidsjobb, flytt och bröllop känner ja, plus att det är den årstid det är, med andra ord mörkt = trött!!

Johanna - hoppas allt gick bra, riktigt avundsjuk på dig!! Hör av dig på mailen så ska vi se om vi kan prova skypen!!


Kram på er alla och God jul om ja inte hinner uppdatera innan!