Ny bloggdesign!!

Har ni sett!!! Min blogg ser ju lite annorlunda ut nu ju! Jag hade ju som sagt ingen ork eller lust att ändra min blogg nåt så det har jag heller inte gjort, men det har min kära sambo gjort!  Lite småjusteringar ska dock göras men sen så!

Vill att min lilla blogg ska spegla mig eftersom det är jag som skriver, därför är det nog jag på bilderna, det är min kära lilla älskling B till höger (som ser så ynklig ut för han är nyopererad i munnen), bakgrunden ska ge längtan till resor är det tänkt. Jag är ju svag för resor! Å så lite hjärtan i mitten för att det ska vara lite "fjolligt" eftersom det är lite ja:) Å så vill jag ju sprida lite kärlek med :D

Någon bild på min bloggdesignmästare kom dock inte med,, hrm.. skyllde på suddig bild?? :) Jaja! 

Nu glad valborg på er! 

Valborg

I natt kommer J och invaderar lägenheten i några dar :) Vi ska fira valborg nämligen! På torsdag samlas vi ett gäng å ska äta på fin restaurang och sedan gå till brasan å se den brinna ner eller upp om man så vill!

Sedan resten av helgen hoppas iaf jag på solsken så vi kan mysa utomhus.. för några andra planer är nog inte bestämt!

Ja tar nog ledigt i morrn med, valborg och ha lektion till kl 17, nä du! forget it! Hinner ja inte!

Men idag ska ja iaf ha mattelektion...ekvationer tror ja det va.. men didaktiskt denna gång, så en andhämtning kanske?:)

Ha en trevlig valborg alla!

Helgen

Så har det återigen varit en helg..
Började i fredags meed ett tandläkarbesök, tänkte passa på nu när ja fortfarande är student för då blev det bra mkt billigare än vad det skulle blivit om ja inte vart student! Så det va ju bra!
Sedan hade vi bestämt oss för att fika för att Linda va i town!  Så L, I, N, L jag samt Ls lillayrra med kompis satt på java och ja valde att äta foccacia med kyckling och fetaost! (mm så gott!!) .. I hade ju med lilla Elliott, tänk att han snart är ett år (11 månader i maj) jösses alltså! Han är verkligen världens charmtroll nummer 1! Hur bedårande som helst, har aldrig sett en sötare unge! Världens leende hela tiden och glad och go! SÅ det är tack vare elliott vi skaffar barn :D För en sån söt unge ska jag med ha - någon gång!
Efter fikat gick vi runt lite istan men ja och I tog barnvagnen å skulle se på ankor med E men de va inga där.. ja fick iaf leka mamma å köra barnvagnen lite :)

Efter detta åkte I hem och ja mötte upp P, vi hade lite ärenden att göra så det fixade vi.. sedan drog vi hem för att ja skulle ju på fest hos L.. så måste ju ha lite tid att göra iordning mig... hur varmt å skönt som helst ute! På tal om ingenting! ..

Festen va jättetrevlig, va kul å träffa framförallt L igen men även L och N, iofs de andra med men de känner ja inte.. festen innehöll också lite singstar, lite tjafs och mkt skratt! Så va det dags för oss att dra ner på stan och in kom vi u tan att visa leg (har vi blivit så gamla???:)) Iofs va vi ganska tidiga så det är nog en bra gissning till varför vi kom in utan leg..
Gamla och gamla.. jag och L kände nog både eller iaf jag kände "I still got it" känslan.. då killarna va väldigt givmilda och sa en massa fina saker till både mig och L.. de konstaterade att det är i södern det finns de trevligaste tjejerna!
En kille jag pratade med tyckte jag va så go för ja log hela tiden och såg glad ut.. han bad mig kolla på de folk som gick förbi för att se hur de ser ut... han menade på att alla här ser så sura ut... och när ja kollade så såg alla ut å tänka "va fan gör ja här" ... Naturligvis tänkte ja tillbaka på hemma och ett visst Sigges där alla är hur glada som helst... men det är ju i en lada ute i buschen, men kanske har vi på laandet mer gemensamt än de från stan... det är också en stor skillnad mot Sigges och inne i Borås där de också är sura eller arga för att nån snor ens pojkvän.. Borås är ju också enligt min åsikt "lilla sthm" så det blir ju ännu värre där! Halmstad är dock en småstad och de hamnar också mitt emellan..

Än en gång vinner alltså landet mot städerna! 

Nåväl, va tvungen att sluta prata med den trevliga killen (för nog va han trevlig) för han verkade inte bry sig att ja faktiskt inte är singel... även fast ja "dumpade" honom en gång, va han verkligenefter mig hela kvällen.. kändes lite drygt faktiskt.. hallå grabben, är inte en sån som är otrogen!

å så va det bandet som spelade, de va la sådär kanske inte min smak, men L och L stod iaf å dregglade åt deras favvosångare :D

Därefter va kvällen typ slut ! Va en jättekul kväll, va så roligt att träffa L igen och prata som vi alltid brukar göra! Tack älskade vän för det!






___________________________

I lördas va det varmt å skönt så ja å P tänkte att nu ska vi allt gå på picnic, sagt å gjort, köpte lite pålägg (ägg och tonfisk), hönökaka, ananas, lite kex och sedan knallade vi iväg.. vi va nog borta nära 4 timmar! Va mysigt!
När vi kom hem, tvättade vi alla fönster, röjde upp lite och ja städade balkongen för den såg ut som hej kom och hjälp typ..
Vi tog det lugnt på kvällen sen och det va ganska skönt för vi va båda ganska trötta..

I går va det också en sådan där fixardag med tvätt och lite läxor.. sedan lite mys på balkongen.. vi åt för första gången iår ute på balkongen :)



Nu ska ja starta min dag! Blir lite läxor. hoppas på att jobba undan dom fort som .. för att kunna lägga mig och sola på balkongen :)


Kram på er!




 

...

Nu får allt öronvärken släppa för nu är ja sugen på att festa.. har städat min sedervanliga veckostädning idag och dammade av en gammal skiva sådär från högstadiet kanske och jo visst.. den där fick mig allt på partyhumör.. det är bara att pump it up liksom :D

Så nu kära öronvärk vill jag inte ha dig mera.. va kul och ses men nu är du inte välkommen mer!

För er som är intresserade, gick plugget sådär idag, bättre lycka i morron kanske? Nu in da shower - se upp grannar om ni är på toaletten - vem vet ni kanske får höra en skönsjungande J skråla i ledningarna :) Kanske ska nämna att vi har lips nu ja singstar fast på xbox... å då kan ja meddela att jag som aldrig ens hållt i ett instrument (ja typ:)) eller ens fått för mig att sjunga utanför duschens gränser - faktiskt vann över P många gånger!! Vet faktiskt inte hur ja lyckades - ja har väl ingen sångröst! Känns ändå skönt lips tycker ju det, så kanske ska söka idol nästa gång hahah! Nä ja är en klok människa ibland och inser mina begränsningar och begränsningarna är endast lips och duschen! :)

Nä nu rullar jag fram till duschen kanske kommer ja till ställen dit endast drömmarna kan!  who knows! :D

Luften gick ur mig

Har plugat fitigt nu i två dar i radoch verkligen hållt på länge och väl.. jag har fått mkt gjort till exempel är autismhemtentan typ färdig och även en matteuppgift :), men har fortfarande oändligt mkt kvar, särskilt av svenskan, som ja inte kommit alls långt med... tänkte ja skulle va döflitigt resten av veckan till svenskan, men nu har allt luften gått ur mig.. en inte alltför svår orsak att komma på är min fruktansvärda öronvärk som jag har idag.. jag önskar inte ens min värsta fiende denna smärta.. det värsta är att det hjälper inte med värtabletter.. så att koncentrera sig och göra något bra är typ omöjligt.. det blir lite halvfärdigt här och var men ja kan inte känna mig duktig precis..
så nu ska ja välja mellan att skriva på tentan, analysera en artikel, eller läsa en bok.. mnst krävande är väl egentligen en bok, men då känner ja att ja boooorde skriva på tentan.. hm hade ju faktiskt bestämt så, men nu har ja som sagt ingen lust..
nä det får nog bli boken ändå..

hoppas inte ja har öronvärk på fredag för då ska ja på fest.. men en öronvärk som denna går det antagligen inte:(  Hatar verligen denna smärta och ja vet att ja kommer få leva med den tills ja dör.. tack för den liksom!  Jag är inte nöjd på grund av den orsaken och några andra till!

Gnäll j! Ta dig i kragen nu och ryck upp dig, här ska det bli mkt gjort idag.. .(?)

Inte

haft tid att skriva här på ett tag.. det är minst sagt mkt nu och då inte bara i skolan...
ihelgen träffade vi på gert och aschberg.. de går ju till haparanda... titti va också där så ja passade på och pratade lite med henne :)
På kvällen va vi på bio - män som hatar kvinnor.. och för mig hade det kvittat eftersom filmen var exakt som boken.. så vet eg inte va ja gjorde det.. sen ni som inte läst boken men vill se filmen läs INTE  nu...

 men ja undrar hur man kan sätta Peter Haber som mannen som hatar lkvinnor.. snälla det är sunes pappa enligt mina ögon, inte någon kallblodig mördare.. blev lite hm konstigt för min del, han är ju snäll..  och nej behöver ja tala om för er att ja vägrar se några beckfilmer? Gillar inte deckare så mkt, det är ju bara samma sak hela tiden och ja kan dom grejerna redan... hur deckarn är uppbyggd alltså.. men ja gick för patriks skull som såå gärna ville se den.. men ja kommerinte hänga med och se de resterande två i höst.. så är det bara..

sedan så har det hänt en del andra saker också, men dom håller ja för mig själv :)

Nu är det skola och plugg hela dan/veckan,,

Linda, kul att du kommer upp!

HAHAH

Nu är det snart gjort! Så häftigt det kommer att bli! ihhhhhhhhhhhh

Sorry

har inte hunnit skrivit här på ett litet tag.. men ja hinner inte i nuläget, har iaf 2 väldigt hektiska veckor framför mig så det blir lite si och så med bloggen.. 6 veckor kvar till sommaren.. lite drygt.. hjälp, tiden går fort! Har massvis att göra!

Iaf, ha en trevlig helg!

Galen

på facebook... vete 17 hur många mail ja har fått från facebook idag - å ja är inte ens medlem!! gick ju ur för länge sen! grrr,, men det klart kanske är lite kul å se de personerna som "skickade" va de gör nuförtiden :) får väl se om ja skaffar tillbaka min facebook, men när ska man ha tid till det??

Nä har inte tid nu,, ska fixa mat å så.. sen har ja en del andra saker att fixa.. i morron är det matte som gäller!

Tillbaka igen

i gävle vilket ja tycke är astråkigt rent ut sagt, trivs ju inte längre här.. nu längtar ja till att få flytta!

Veckan gick alldeles för fort och allt som hänt kan ja inte skriva här..

Mor hade ju sitt 50års kalas som blev väldigt bra, trevligt med släkten.. farfar va med och han mindes tillbaka då ja va liten å vi satt å spelade massa spel som jag tydligen va en hejjare på.. särskilt memory och faktiskt än idag har ja ett jäkligt bra minne på vissa saker medan andra saker fallerur.. att en del saker faller ur är väl inte så konstigt - en del saker är inte viktiga att komma ihåg så därför lagrar ja det i korttidsminne :) Men kul att lilla farfar kommer ihåg det :)

Sedan så va det ju påskafton och vi tog det lugnt eller vi hade det i tankarna iaf... men när ja stod i duschen och kom ut var det världens eldsvåda i lilla byn! ja jösses - mordbrand rubriceras det som - om vindarna hade slått fel hade det kunnat gått riktigt illa.. särskilt på två hus där det bor vardera 4 barn...

Så här såg det ut:



Vi kom lite sent ja å mamma för vi ville inte va så förvetna men sedan kunde vi inte hålla oss, men det kändes som om hela byn va där och kollade :). Det är charmen med att bo i en liten by, alla får reda på allt och det är sådan sammanhållning!  Aldrig i livet att ja vill bo i en stad hela mitt liv!!
Branden va mkt större än den här ja fick.. pappa va en av dem som va först på plats å fick en bättre bild, men tyvärr ligger den på min mobil och den orkar ja inte ladda upp :). Dock va ja före boråstidning, så ja tänkte fråga om de ville köpa mina bilder :D



Å se där, där har vi ju far med! allra längst fram å kollar läget med brandkårskompisarna från olika byar (vår by har ingen egen kår längre), pappa är alltså civilklädd eftersom han endast är på byns företag och håller ordning på dens säkerhet..




Å givetvis måste farbror blå komma eftersom det rubricerades som en mordbrand, så lite poliser och 25 brandmän i lilla byn, ni förstår att det blev ett bra samtalsämne på påskaftonskvällen.. vi fick ju också lite insideinformation pga att far hade jouren så det va ju extra roligt haha.. men inte lika kul när vi ska äta och pappa häller upp varsin snaps till mig och mamma, hinner skåla och sen går larmet igen... å så va den påskaftonsmaten förstörd:)

Alla är dock glada att skiten brann ner :)


Tack mamma och pappa för en rolig vecka! och för presenterna! Tack även bror för den generösa presenten! Även tack till farfar för mina presenter!! Roligt att få och välbehövt!


Kan avsluta med en bild på min sötnos,, som tyckte det va väldigt märkligt med kaffe på sängen - men bekvämt.. ligga ner och äta!!



Misstänkt mordbrand i byn

jajamän det händer saker i byn, helt otroligt.. världens brand i erlabolaget utbröt och det blev världens påskabrasa:) 'Men alltså mordbrand är ju lite att ta i va? Byggnaden är förfallen och har inte används på minst 30 år.. tror faktiskt inte det va nån därinne :) Däremot va de närliggande byggnaderna lite i fara för de va heta som ja vet inte va, så för att undvika att de skulle ta eld så sprutade hela kommunens brandkår vatten på husen... en hundgård i närheten va de tvungen att ta bort takplattorna på för de va så varmt att de höll på att brinna! Jag drog en lättnadens suck när vi fick höra att hundarna va på kusten med husse och matte annars hade de vart livrädda och vääldigt varma! stackarna.. ! Min hund va ju också lite rädd när jag å mamma stirrade upp oss så va hade inte dom stackarna varit??

Nå ja.. ja skriver mer när ja kommer hem, åker till gävle idag :(

Grattis

mamma på 50 årsdagen!!!!!!!
Ikväll blir det fest å ja å mamma har fixat och donat med den.. igår lagade vi all mat typ och dukade och så, så det känns som om allt är under kontroll.. festen börjar redan kl 17 så det finns ingen tid att förlora:)

Mor fick kaffe på sängen av oss och bamse tyckte det va som julafton för mat i sängen! Ligga och tigga:) Nosen nära tallriken där smörgåsarna låg :) hehe

Fick vänta dock lite på pappa för han har jouren och det är tydligen lite problem med hela kortsystemet på företaget så han va tvungen att åka dit...i morse och i natt... det är inte roligt att vakna mitt i natten av en ilsken telefonsignal som vägrar ge sig... varför i hela friden ringde de hem för?? å inte jourtelen? jösses va irriterad ja blev, hade svårt att somna sen.. blir ju också lite orolig när de ringer på natten, då tror ja alltid att det hänt någon oss nära ngt... men men, så är det när man har en far som har jour..

Nu ska ja fixa lite...

grattis igen mor!

Färjestad!

Wohooo efter en lång utrdragen match så vann mitt färjestad mkt rättvist! den fjärde perioden skulle lika väl avgjorts på ett par minuter än 10-15 som det tog..! Nu är det förhoppnnigsvis bara en match kvar :) sedan är karlstad guldfärgat!
Ä roligt att kolla på hockey med pappa för vi är väldigt engagerade vi två.. och mamma med iofs men inte riktigt på samma sätt :) Här kan det komma en del kommenterarer när spelarna inte gör som pappa vill, roligaste kommenteraren igår va nog "din hönshjärna..." ja pappa är väl lite påskinspirerad :)


Igår va vi i t-mo för jag skulle byta tröjan ja fick av mor för hon hade köpt en storlek större än jag brukar ha så när vi kom dit så fanns den inte i small som ja skulle ha och i vitt som mamma hade köpt... nähää dumt.. men då hittade jag en likadan blå och en röd.. alla dessa tre f ärger va superfina så ja funderade på om ja skulle köpa en själv så jag hade två... men bror och mam fick avgöra vilken färg av den blå och röda som ja skulle ha och till slut blev det enväldigt den röda så nu har jag en röd ist för vit tröja som ja först fick :)

Vi åkte sedan vidare till farfar där han bullade upp med fika.. Lille M är så rolig han har världens undebett och visar tänderna jämt, farfars hund är det :) Farfar städade ur farmors grejer och det visade sig att hon hade massvis med helt oanvända skor i dyra märken... mamma hade tidigare fått en stor säck med bara skor som hon hade tagit några ifrån men också frågat hennes systrar och mormor mm om de ville ha skor så nu har typ alla farmors skor :)
Tyvärr har jag för stora fötter så ja kunde inte ta någon annars hade jag tagit en del! De va alla jättefina, min farmor hade visst bra smak! Men hon va ju jättevacker också och då inte skor och klädmässigt!

Hon hade också visst en del oanvända kläder så då tog vi dem till mormor och hon blev glad för de passade jättebra på henne..

Tänk va bra! Det kanske bästa va väl att farmor även hade whiskey... så det fick vi också för farfar dricker inte det.. så bror fick en flaska, patrik en och pappa en halv,, något som han muttrade surt över sen,:D

Efter farfarbesöket så hämtade vi pizza... ja å mamma delade på en turbo! (kebabpizza med pommes, mmm ) .. brorsan har visst en specialpizza på denna pizzaerian som är till för 3 personer men som han smäcker i sig lätt som en plätt.. om han kommer på ett namn på den så skriver de upp den .) Kan tillägga också att min brorsa inte är överviktig utan som han själv säger - han gör av med mkt kalorier då han tränar mkt! Men ändå 3 personerspizza.. pizzagubben hade sagt "ja fattar inte hur du kan äta herla den, innan fattade ja, inte nu"

Jaja stolt över bror eller ?:) haha

Nä nu ska ja läsa lite innan ja ja går med min lilla vovve..

* håller tummarna*

Grattis

ÄLSKLING på födelsedagen!!! (jo ja vet, vi fyller efter varandra), hoppas du får en bra födelsedag i Hälsingland!

Tänk den bästa födelsedagspresenten, kanske blir sann!! Hoppas hoppas hoppas!!!


Älskar dig

Tack

till alla er som grattade mig igår, telefon gick ju varm så va tvungen å ha ljudlös på tåget, annars skulle väl passagerarna bli vansinniga, men kul med en egen dag sådär ibland!

Tackar speciellt också mor, far, P, bror för presenterna. Icke att förglömma skickar jag stora tackkramar till svärmor M för den braiga presenten!! Tack snälla du!!


Igår i sthm när ja precis skulle på tåget så stötte ja på ett välbekant ansikte - en bybo!! Herregud hur är det möjligt att i sthm som det bor nära en miljon (!!) så träffar man på en från byn där det bor 1000 pers! Visade sig att han också skulle hem... vi hamnade dock inte i samma vagn men när vi bytte i Herrljunga till Borås så va det fria platser så då tjötade vi på.. C hade bil i borås så ja fick åka med, så ja slapp ta det sista tåget, och mor och far slapp hämta mig i grannbyn som iofs inte är så långt att åka men ändå :) Tack snälla C för skjutsen och trevligt med ressällskap, det hade ja inte räknat med!

Nu idag måste jag hinna med lite plugg, ut å gå med hunden, laga lite mat och träffa chefen.. måste diskutera lite jobb!

Så nu har ja inte tid att sitta här mer...

Tack alla!

Grattis

till mig själv på födelsedagen! men inte känner ja mig som någon äldre J, far frågade om ja började bli vuxen nån gång å svarade att nä för ja uppnår inte de två kriterier ja fann för att kunna va vuxen... första kriteriet är att dricka kaffe för de tjatar alla på mig ungefär jämt (känns det som) och nej ja kommer aldrig bli vuxen enligt detta kriterie.. det är vidrigt varmt vatten men lite pulver i som smakar pekka! Luktar gott det gör det men sen förstörs det i det varma!
Det andra "kriteriet" är att det var någon som sa att vuxen blir man inte förrän man är 30 så även där har jag en bit att vandra :) Skönt det, börjar redan bli åldersnojjig.. 30 är ju faktiskt gammalt! SÅ ja föredrar att kalla mig ungdom än så länge.. en ungdom som faktiskt kan leva i en vuxenvärld och har gjort det i en bra år nu faktiskt :)

Nä nu hinner ja inte skriva mer, ska ju dra till västergötland idag till la familia! Ska bli kul, ändå tråkiga är att P får va kvar här.. :( Han hade ingen ledighet att ta ut å då går det ju inte!

Älskar dig P!

..

igår va det ju första april och ingen gav sig på mig för att lura mig, det måtte vara första gången i mitt liv! Jag dock, lurade två stycken, p och p :) till P va det väl kanske lite elakt men ja ville så gärna se va han svarade om hangick på det och hur svaret blev.. till pappa sa ja att en lägenhet ivårt hur stod i brand... men det va inte så långt i från sanningen fakiskt för i huset jämte vårt så har en lägenhet på andra våning brunnit, lite läskigt... därför ja inte vill bo i lägenhet!! I min lgh kan ja iaf ha koll på att inget händer, men inte ide andras!

Igår va det också strålande sol så när jag kom hem vid 15 tiden så gick ja ut på balkongen och tvingade in mig 16,30 för att göra diverse saker .. har ju en hel del att göra nu vilket är lite stressande, särskilt när ja åker hem nästa vecka! Men då ska ja vila också så då kanske ja längtar tillbaka till plugget :)

Jaha denna borg till finansminister spår 12 % i arbetslöshet... samtidigt kan vi läsa om statens alla höga vd-ar får miljoner i höjd lön däribland borg själv.... är det nån mer än jag som inte får ekvationen å gå ihop??? Dessa jä**a.... .. Ge pengarna till landet i stället som nu börjar bli fattigt! Ge till a-kassorna tex så attde har råd att ge pengar till alla som nu är och säkert kommer att bli arbetslösa! Ge pengar för guds skull till skolorna om staten Sverige ska förbli en världsfärdstat! Alla indragningar inom skolan gör naturligvis att utbildningen blir försämrad.. eller att lärarna blir utbrända.. detä r inte mänskligt att kunna ha 30 elever med alla dessa krav som det innebär... det är liiiite skillnad mellan idag och förr när klasserna var stora..
Ge pengar till vården då många lärare blir utbrända! och folk blir deprimerade!

Ta av er egna feta lön och få landet på fötterna igen!!!





Hur ska man våga tro på en bra framtid?

Intensiv

period är ja inne i nu, två kursstarter i går, båda med superbra lärare! Känns suveränt.. denna termin har ja nog lärt mig mest faktiskt!

Min lärare i läs å skrivutv och adhd/autism är suverän! Och tydligen mkt poppis här i sverige och utomlands (är även ibland lärare utomlands) pga hennes ovanliga kompetens.. pratade lite med henne igår å hon hörde direkt att ja var från gbgområdet.. iofs är ja väl inte det, men inom rätt landskap.. sa att ja kom från borås eller rättare sagt T-mo och det visade sig att utbildningschefen hade beställt 5 avhandlingar av henne :) Så nu ska ja säga till mamma att läsa den! Hon tyckte detta var jätteroligt, dessutom tyckte hon tydligen om dialekter med... ja som trodde att min stackars dialekt var gone with the wind. .förutom när ja kommer hem då kanske :)

Hon sa också massa intressant på föreläsningen så tiden gick så fort... mkt om hur man ska förbereda sina egna barn på den kommande skolstarten och det var en hel de som ja fick att tänka på som ja iofs redan visste i bakhuvudet men änåd fick det svart på vitt.. tänk va ovetande man är som ny förälder när man får sitt barn... vi lärare har en bra fördel med detta, det kan man lugnt säga.. men när läraren (vill inte skriva hennes namn ifall hon inte vill detta) sa dessa saker som man kan se när man är ute ågår eller varför inte åker tåg.. så var det så uppenbart helt enkelt.. sa detta till P sen ifall vi blir förälder en gång i tiden å ja tror ändå han är glad för att ja är lärare och har denna kunskap nu faktiskt.. tänk vi kommer ju få värsta bra barn ju :D haha

Mkt av det hon sa är logiskt så det är bara för er nyblivna föräldrar att tänka på det.. från barnets föds å framåt......



Matten körde ju igång igår med.. och om den fortsätter att vara som den var igår så tror inte jag kursen ställer till några större problem för mig.. dock är ja säker på att ja inte kommer uppnå ett A, det var stenhårt.. typ alla rätt skulle man ha, på alla uppgifter.. men ja siktar in mig på ett B för att ha en bra målsättning så får vi se vad det blir i slutändan, vet ju inte alls hur läraren är heller.. men en sak vet - det kommer och det är helskotta mkt plugg...

Ja tar semester nästa vecka dock hehe, nädå ska plugga på tåget å så lite hemma med såklart!


Nu till skolan och se om ja kan insupa mig lite matte!