gävle

i helgen var ja i gävle för att träffa älskling och min bästa kompis A... A och ja skulle ju gå på bio bland annat... på NEW MOON, så underbart bra film så det finns inte! längtar tills den tredje filmen eclipse kommer ut, tror den kommer i sommar enligt vad jag läst mig till..

Vi var också och hälsade på hollywuud för vi skulle skriva på papprena på han, han hade fått på sig sina vinterdäck med som va jättefina :) dessutom, så var vi också på bageriet för att komma underfull med hur bröllopstårtan ska smaka... och vad vi kom fram till, vilka smaker och så, är så klart hemlighetstämplat :)

Gick också i stan ihopp om att hitta julklappar men det gick inge vidare.. min bror fyller 25 också på juldan så det är ju lite knivigt med men tror vi har kommit på nåt som nog kommer att uppskattas :)

Det va en helmysig helg, och det va kul och träffa A igen, hoppas nu att man ska kunna träffas lite oftare nu när ja flyttat närmare men ja har insett att man inte har mkt tid över nu när ja jobbar heltid, det är verkligen hela dagarna man jobbar... hm.! Om ja får barn nån gång så ska ja banne mig inte jobba heltid, det är en sak som är säker!

På jobbet då, som vanligt kaos, barngruppen äro inte lätt nånstans och alla är totalt slut när de går hem, de kör musten ur oss! Men så blir det väl med diverse anledningar så inte så konstigt... dagarna går fort ialla fall!

Tur är väl det för ja står snart inte ut med att bo ensam längre utan min sambo! Älskar dig och saknar dig mkt här!


Nu va det en liten uppdatering iaf,, i helgen blir det gävle igen, ska bland annat ta sprutan och kolla in festlokalen.. och ev handla en sak också..

Nu kurrar magen! Kram på er!

November

Redan inne i november, vart har detta år tagit vägen tro? Fullt upp jämt och ständigt, men det är väl så vuxenlivet beter sig.. enligt min far..

Jobbet knallar på, men ja saknar skolan rejält och min sambo, men han kommer ju snart typ...

i helgen var ja i gävle, känns fortfarande mer hemma i gävle än här.. s ådet va kul och komma tillbaka dit! vi mös ganska mkt och så va vi och kollade på en bil, som vi eg inte skulle kollat på, skulle kollat på en 06a bil men så gick vi förbi denna och det kom hjärtan ur våra ögon, rätt mkt dyrare men den är ju en 09a så nästin till ny, så söt så, hollywuud kallar vi honom! Vi ska dock inte hämta honom innan december..

Ja har ingen lust att skriva nåt mer nu, för ja är hungrig! SÅ därför ska ja gå och göra lite mat :) Jag är nog matens vän nummer ett :)

Kram!

Länge sedan

Usch man hade mertid när man pluggade, så är det bara.. eller så hade man mer ambition och ångan inne att skriva på datorn.. nåt är det :)

Har i alla fall flyttat från gävle nu och det känns enormt konstigt, saknar gävle lite ibland faktiskt, det blev ju faktiskt en trygghet eftersom man kan stan nu och vet hur allt fungerar.. här är allting nytt och ja kan inte kalla det som mitt hem ännu efter bara en vecka... ja saknar min älskling enormt och det är inte kul att va särbos.. men som en på ams hade sagt till patrik.. det stärker förhållandet att bo på varsitt håll ett tag och vara särbos.. och det känns.. redan efter en vecka så uppskattar både ja och p varandra på ett helt annat sätt.. innan tog man varandra för givet men nu är det helt annat! Känns så super, men trots det så vill vi ju bo i hop så man kan träffas varje dag.. men det får vi göra till nyår eller i månadskiften jan/feb.. cirka 11 veckor dit alltså..

På jobbet då.. arbetskamraterna är trevliga och chefen med:) Men det var en rörig vecka med många sjuka och en del tagit semester så det snurrade i mitt stackars huvud.. sen är ja ju inte alls van med att jobba med 1-3 åringar utan med 10-13 åringar så det är ju lite annat också.. måste medge att ja saknar mina mellanstadiebarn men dessa barn har också sin charm.. är ju lite roligt att redan andra dan så säger en liten tjej som inte kan prata medan några ord mitt namn.. eller ja, inga små barn kan säga mitt barn, blir ju såklart anna.. men ändå.. så det går hon runt och säger hela dagarna ungefär :)

I morron blir det lång dag med personalmöte så cirka 12 timmar, likaså på tisdag för då ska vi på föreläsning allehopa.. ska bli intressant!


Jag längtar så fruktansvärt till februari!! Venezuela!!


Älskling - saknar dig redan!