Se där

Nu skriver jag igen:) Flitiga jag! Har precis avslutat dagens plugg, redan kl 12:) Började dagen kvart över 7 och gick min promenad halv 8, sedan in i duschen 10 i 9 för var svettig till tusen och sedan frukost och göra iordning mig för att ja skulle klippa mig klockan 10... mitt hår som är blont är väldigt känsligt vilket både ja och min frisör suckar åt.. men va gör man ? Gör det bästa av situationen såklart och det kan min frisör, så ja är nöjd :)

Därefter hem igen för att läsa lite om autism, och nu sitter ja här och får vänta i två timmar innan ja ska ta tåget till häslningland och vallsta. Tänkte dock hinna med en snabbis på stan och fixa lite.

Herregud fredag igen, vart tog denna vecka vägen tro??  Idag har ja inget roligt att berätta, men är dock avundsjuk på A och my gang  som är i Idre nu och åker i backarna.. länge sen ja va i idre nu.. vi var i valet och kvalet, men hade inte älskling någon ledighet så då fick vi tacka nej:( Sedan är det ju heller inte särskilt billigt att åka heller.. känner att i dessa tider måste man spara lite..!

Usch va ja oroar mig för allt och ingenting, det är frustrerande och tar mkt energi.. denna vecka har ja ju inte haft mkt pluggambition (även fasta ja gjort det ja typ tänkt) då tankarna har flugit iväg på andra håll som känns viktigare.. det är just nu i en jobbig period ja lever i, och då naturligvis inte bara i finanskrisen... men efter regn kommer solsken och det tror ja mkt på! Min mamma peppade mig i julas då ja kan vara lite pessimistisk ibland och hennes slagord blev helt enkelt "tänk positivt" och ja vet inte hur många gånger hon sa det men det har banne mig fastnat i hjärnan.. nu försöker ja peppa P och även L när det gäller matten - för vi ska allt klara alla motgångar som just nu belägrat sig hemma i lägenheten i centrala Gävle...
Någon som vill ha våra motgångar kanske??


Nä ska försöka vara positiv som sagt och hej! det är ju fredag, då får man allt äta choklad!! :D

Trevlig helg!

Tredje inlägget idag..

Måste bara skriva om nåt som gör mig avundsjuk.. mina päron är ju i mexiko/florida nu... och förra veckan va de i mexico och då fick de bo på lyxhotell och alla servade dom så att de kände sig som kungligheter... bara för att de var dubbelbokat... igår bytte de till florida ( är en komb. resa) och nu har det tydligen hänt igen... så de blev hämtade av en lång svart limo och pappa skrev att de kände sig så coola så :) Nu bor de alltså på ett flott hotell med två rum, båda med tvar i tex.. varav en är gigantisk tydligen å så lever de lyx igen.. varför har vi aldrig råkat ut för detta?? vill också leva lyxliv fast man inte betalat för det!
Ja tror allt de har köpt den lyxiga varianten å så säger de till oss att de inte köpt det.. .detta är heller inte första gången och det har också hänt patriks pappa!
Njaaa föräldrarna våra.. är detta verkligen sant att ni "råkar" ut för dubbelbokning? :D

Men kul för mor eftersom det är hennes fyrtiotioårspresent.. och hon kan minsann behöva två veckors otrolig lyx, för det är hon värd min underbara mamma som alltid tänker på andra före henne själv! Hon behöver allt all avkoppling hon kan få..! detsamma gäller förstås min far... Jag unnar er denna avundsjuka, fast min kropp vill ha sol sol sol!! :)


Rubrik fixad :)

tack älskling, nu slipper du störas på att inte rubriken syns :)

....

Har ni sett va aktiv ja är denna vecka här?? Har en lugn vecka denna vecka och gör det ja känner för med plugget alltså.. det är ju sportlov här så vi är lediga, har bara hemmastudier då!

P har äntligen kommit på att min rubriköverskrift inte syns när ja lägger in ett inlägg,, ALLAREDAN älskling ;)... Men jag är inte en sådan som orkar fixa och dona med min blogg, har varken tid, ork eller lust att göra det,, sån bloggnörd är inte ja! Och det viktigaste är väl den fina texten ja skriver så där vackert med dialekt, förkortningar, inga stora bokstäver och massa punkter...
Så älskling, du får gärna fixa till min blogg, för ja orkar inte och ja bryr mig inte!

Rix fm har ju försvunnit från radion här i stan så därför lyssnar ja på webben och då hade ju Gert fått ett bra mail.. kommer dock inte ihåg hela men det var iaf så här att tummen * 3 = mannens längd på hans könsorgan... 300 muskler använder vi för att stå upp och balansera... lårbenet är lika hårt som cement... (och så några fler sådana..) och medans kvinnor redan skickat vidare detta mail (kedjemail är detta då alltså), så är männen fortfarande kvar vid den första punkten... tummen * 3 ...

Haha så säger de också så här att det inte är bra för kvinnor att äta choklad när de har menstration.... MEN  det är ännu farligare att TA chokladen från kvinnan när hon har menstruation!
Så sant så! :D

____________


Tack älskade bästa kompis A för ditt stöd, vi har och vi har haft några tuffa månader nu och det värmer hjärtat att du finns!



Nu städ och plugg...

Tack för mig!

....

Å jösses amalia, viktoria och daniel gifter sig nästa år! Jo visst, är det nån som undgått att se det på aftonbladet.se??? Vilken sensationell nyhet, viktigt viktigt viktigt gott folk! Anar ni min ironiska sida här eller ? Kul för dom kanske, men det kanske är läge för det, ja menar viktoria har faktiskt kommit upp i åren nu..

Mår bättre idag, mådde förjkäligt igår pga den intensiva röklukten.. mina klibekymmer är spårlöst borta då vi va hos läkaren i fredas (patrik skulle dit) så ja passade på å fråga om ja också kunde få medicin.. och jo visst.. så nu äter ja mina klitabletter igen! Å det är stor skillnad på att äta dem och inte, så skönt! I går kom ja dock på mig att klia fast det inte ens kliade... hm hm så där ser ni, ibland är medicin ett måste och ett nödvändigt ont! :)

Nu kilar ja till skolan en sväng, har dock noll pluggambition, varför blir det så här en gång per termin??


________________

Det var dock värre än befarat, men de  gör allt i sin makt för att undvika det som står och knackar på dörren men som än så länge inte släppts in..

....

Det stinker i min lägenhet så ja mår jättedåligt över det! Nån idiot som rökt inne (antagligen i trapphuset då) åh,, snacka om att ja vill ha ett eget hus nu så ja slipper äckelrök.. känns som att ja kan kräkas när som helst, usch och fy.. förstår inte ens hur man kan röka, ja menar hur gott är det att få i sig bilavgaser tex? det kan ju inte va större skillnad än så? Jo säger såklart ni som röker, det är jättegott.. men det förstår ja faktiskt inte, rök som rök och det skadar lungor med mera och varför utsätta sig för nåt sånt dumt??


Iigår blev ja ju jättesugen på nyponsoppa.. patrik har ju börjat tjata på mig att ja också ska äta på dan då ja blivit kanske gått ner lite,  (gått ner ganska mkt sen flytten till gävle).men hur kul är det att äta själv då?. iaf så blev ja sugen på nyponsoppa så det har ja ätit till lunch idag tillsammans med knäcke... supergott ju! Har inte druckit nyponsoppa sedan ja opererades för snart 5 år sedan.. efter att ha bara druckit nypon och blåbärsoppa i några veckor hade ja kväljningskänslor att äta det igen.. ja äter ju ingen soppa för ja formligen hatar soppa och så fort sjukpersonalen kom in med varm soppa (nån grön sak ) så vägrade ja äta upp den å sa att det inte är nån ide att ni kommer in med sådan för ja äter inte det.. de lärde sig så ja fick mer nypon ist :) Men snacka om att ja va trött på skiten sen... men idag 4, 5 år senare så minsann,, va ju rikigt gott!!

Ja skulle ju eg plugga matte och adhd idag, och ja har faktiskt läst lite matte,, men någon adhd har det inte blivit och lär heller inte blir.. .för ja mår ju inte bra varken psyiskt (fick ett dåligt besked idag) eller fysiskt...
Nä nu tag i morron!

....

Toppar och dalar är det väl alltid i vuxenvärlden inte sant!? Så är det i alla fall för mig... i lördas var vi rejält nedstämda ett tag både jag och min älskling och vi kände smått panik... ville bara kunna slå en signal till mina föräldrar för att få dem att lugna mig men då de är på andra sidan atlanten å där har de ju inte på mobilen och dessutom hade det blivit dyrt..jäklar också när man som mest behövder dem :D Jobbigt värre.. men men de är hemma om en vecka så det får lösa si.. vill inte oroa dem så patrik har sagt till mig och hålla skenet uppe och inte berätta..!

Det var en dal det, en annan är att min moste blivit sjuk och opereras idag, håller tummarna att allt går bra!

Sedan så var det ju dessa toppar med och de finns ju faktiskt i detta mörka Sverige.. ja fick ju till exempel alla rätt på matteprovet! Det har ja då aldrig fått förr på ett matteprov! Känns väldigt roligt med tanke på att när vi började kursen kunde vi max 5 tal...

En annan topp är att jag bytt från distans till campus igen i svenskan.. ja det va ett jäkla bytande men vi var inte alls nöjda med upplägget och läraren... med vi menar jag Linda och mig..

Ja det var väl egentligen dom toppar och dalar jag tänkte levrera idag...i helgen fixade vi en del saker som behövdes göra bland annat min garderob då mina kläder var på väg ut genom garderoben och in på skrivbordet... :S Så nu har ja gått igenom alla kläder och denna gång blev det två påsar till klädinsamlingen!  Hann också med att prova att göra sockerkaka i min nya sockerkakeform och den blev såå god.. min finska pinnar blev också goda men inte lika goda! Känner mig verkligen huslig.. efter dessa kakor gjorde vi flying jacob eller då på svenska flygande jacob... om ni inte förstod det...

Denna vecka är vi lediga från skolan då det är vecka 9 och sportlov här i gävle.. så det är en del självstudier som ska göras.. I helgen drar vi till svärmor i hälsingland, detta skulle vi gjort för typ 5-6 veckor sedan men alltid är det någon som ska sätta käpparna i hjulet.. det var till och med tal om att vi skulle byta till nästa vecka då patriks syrra kommer men det passade oss bättre denna helg... bland annat på grund av en sak vi ska berätta... som är hemlig... heheh

Måndagar är ju för tråkiga alltså.. ja tycker det.. alla andra dagar utan måndagar är bra.. eller söndagar och måndagar är tråkiga.. men men nu får ja ta tag i mitt liv!
har dock ingen som helst pluggambition idag (bara för att ja vet att ja inte har så mkt att göra idag) men borde köra igång.. 


Ska gå och köpa nyponsoppa sen, blev så sugen på det... nä just det, plugget va det ju!

Grattis

grattis min allra bästaste vän på födelsedagen!! hppas du får en bra dag trots allt plugg, saknar dig! Ses om några veckor..

Nu matteprov...

Dagen före

det skrämmande matteprovet! Gjorde dock ett test som min älskade sambo gjort till mig och det visade sig att jag hade 29/30 rätt!! Tänk om det går lika bra i morron, hoppas! Och vilken utveckling sedan, när jag började matten kunde jag max 5 tal :) Ja jösses, hoppas det går bra, vi är lagom nervösa nu jag och L.

Med de andra kurserna går det väl också bra i, utom svenskan då den är ett enda strul pga vår lärare (ja ja måste skylla på honom för han ger oss inga svar på våra praktiska frågor), jag ångrar nu att vi bytte till distans men så är läget... först skulle vi ha salstenta, sedan inte och nu ska vi distansare ha det men inte campusstudenterna.. Alla distansare får göra provet på sin hemort vad jag förstår så då ska ja alltså göra provet själv i gävle? jag fattar ingenting om hur detta funkar så därför har ja återigen mailat honom om frågor så får väl se om han väljer att svara på dem eller svara att det är snurrigt nu som han gjort tidigare... nåväl kunskap är kunskap och med det blir man rikare så ja väljer att inte hoppa av denna kurs även om ja skulle kunna.. däremot är ja lite sur för att jag inte fick läsa sociala svårighetskursen eftersom den låter så intressant.. men tydligen får man bara läsa 150 % på en termin och inte 200 % som jag hade tänkt från början... Nåväl.. sånt är livet..

En minibebis var nästan bredvid mig i bibblan idag.. den lilla kunde inte varit många veckor.. så söt.. det är i såna lägen som ja börjar längta efter barn, jobbigt!

Läste att det var någon folksstorm mot facebook, se adress-->   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4443835.ab
Och det var just dessa regler som gjorde att jag tog bort min användarsida.. ja har ju funderat om ja ska bli aktiv i facebook igen men sen pga dessa regler och tidsbrist så vet ja inte... kanske kanske kanske..


Å så SAAB! Herregud hur ska det gå för Sverige egentligen!? Om SAAB ryker kommer ju en typ 50 000 jobb ryka... då kommer väl ändå vår BNP att dala eller! Svår situation regeringen har nu faktiskt, men det är ju ändå inte bara Sverige som har det tufft,, skulle väl eg tro att alla länder i världen brottas med det ekonomiska idag...
Däremot irriterade jag mig på Zimbabwes president som firade sin 85 års dag med pompa och ståt - dyrt alltså... medans hans befolkning svälter, 94 % är arbetslösa och de som får in några pengar under dagen måste handla upp dem innan dagen är slut för dagen efter är de värdelösa - förstå vilken inflation det är elller!


Nä i såna här situationer gäller det att se positivt  och tro, tro, hopp och kärlek är väl viktigtast! :D Kärlek kanske mest, glad ja har min älskling för va hade jag gjort utan honom!!

Mor och far har det bra i Mexico som de är i denna vecka (nästa vecka ska de till Florida), de ölar och solar.. och säkert äter de tacos med för de har ja sagt att de ska göra... (förstå vem som är avundsjuk även om älskling sagt att tacosen där är äcklig och inte smakar alls som hemma hos lägenheten där P och J bor som smakar fantastiskt)


Nä vad jag babblar idag, äntligen har jag tid att sitta här och babbla, blev ju ändrade planer om vad ja skulle gjort och det blev mycket bättre!!! Så tack ska du ha L :D


Ok, nu kallar duschen sedan maten!

* Moster A - ja tänker på dig! *
 

En helg har förflutit

Med rasande fart..
Varti  mysens tecken denna helg då det varit alla hjärtansdag :)... började i fredas med tacos och annat mys.. jag måste vara den första personen ivärlden som fått tacoabstinens... ja hade verkligen det på torsdagen så vi räknade ner timmarna tills vi fick vår fredagstacos! Såg sedan på en film changeling... gud vilken bra film! rekommenderas starkt att se den! handlar om en mor vars pojke försvinner... polisen hittar pojken igen men det visar sig att det är fel pojke vilket mamman säger.. men polisen hävdar bestämt att det är hennes son och att hon bara är chockad över att han kommit hem och att han har ändrat sig under dessa månader han varit borta... men hon är såklart säker (en mamma vet väl vems hennes son är!) och nu går det ut på att hon ska övertala polisen att fortsätta söka efter hennes pojke eftersom det inte är hennes son som kommit hem.. kan tillägga att detta utspelar sig på 1920 t och är lättare sagt än gjort.. det värsta är att den är baserad på en sann historia!!

Kändes inte att den va 2 h och 20 min lång,, kunde gärna fått va längre!

I lördas på alla hjärtansdagen så var vi ivalbo och handlade lite, man fick åka två för 1 i bussen så vi passade på.. patrik har ju månadskor t så det kostade oss inte en spänn att åka :)
Och det blev ju en del köpt faktiskt... sedan på kvällen så gick vi ut och åt på vår favvorestaurang roma, blev black and white till P och en plankstek  till mig :) MMMMM

Sedan melodifestilvalen såklart där måns och lili och sussie var bäst tillsammans med HEAT


Och igår söndag va det ju söndag och då är det söndagssysslor som gäller,..
BTW, läste om den där pojken på 13 bast som blivit pappa! Tänk ja tycker ja är för ung nu och planera barn men herregud den är ju 10 år yngre än mig.. visste man ens hur man gjorde barn vid den tiden! Ja stackars barn! Känner mig nästan lite gammal nu när den unga pojken blivit pappa! Ja jösses, lite tidigt kanske!

Och nu för tillfället så sitter min mor och far 10000 meter upp i luften på väg mot Florida och Mexico.. för att fira mamma som blir fyrtiotio år i april!! Jag är INTE ALLS avundsjuk för att få sol och värme, upplevelser, paraflaxdrinkar, ledighet, mys ............you name it!! Inte alls avundsjuk... ja gillar snön och minusgrader så att ja blir tokig på min hud för den tål inte kyla så ha får sår på fötterna för ja kliar mig så mkt! Nej nej ja gillar att få sår! Vill inte alls till 30 graders värme och heala kroppen som bara fryser hela tiden....

Nej nej nej... ja gillar matte och ska sätta igång med det nu.... jag behöver inte 30 graders sol och bad med en färsk ananas i handen som svalkar mig inombords.. .....


Älskling... kan det inte va vår tur snart ? (OK vi va utomlands ioktober.. men det va ju läääänge sen!)

Fredag igen!

Ja älskar fredagar, de är så mys! Synd bara att jag har öronvärk;( Undrar om det är den värsta smärtan som finns? Mm ja tror det, för det sätter sig inte bara i stackars örat som är hyperirriterat utan också i halsen och i huvudet.. så man fungerar ju inte jättebra när man har öronvärken... så ja orkar helt enkelt inte gå till skolan idag, skulle gått och läst men väljer hemmaplugg ist..

Igår planerade vi vår lektion jag och min adhdgrupp,, tog längre än väntat men de tre som ja är med har alla personer i sin omgivingen med svårigheter och två av dem jobbar också med barn med svårigheter.. jag som har noll erfarenheter av att jobba specifikt med elever på särskolan eller autism tycker det är jätteintressant! Vilket tankar då börjar rulla att kanske ja vill jobba inom det? Njaa kanske inte så gravt funktionsnedsättande eleverskulle jag nog inte även om det säkert är jätteroligt, men ja börjar faktiskt fundera på att bli speciallärare, mer och mer faktiskt, synd att det bara är så lång utbildning bara :/ men någon gång i framtiden blir jag nog det tror ja, vore superkul faktiskt!

Tycker att alla borde gå denna kurs som ja går nu, även de som inte är lärare för man får förståelse för alla människor, som alla vet finns det myter som åker omkring och det är väl inte snällt mot de som har en funktionsnedsättning. Nä jag är mkt nöjd av att läsa denna kurs och undrar faktiskt varför den inte är obligatorisk på lärarprogrammet??

Nåväl i morron är det alla hjärtans dag (grattis älskling!) och då ska vi ut och äta.. ska också en sväng till IKEA om örat mitt mår bra, sedan blir det förstås matte (prov nästa vecka!!)

Trevlig helg

Tack

Tack snälla mamma för alla hjärtans dag presenten! Va söt du är som tänker på oss, håll nu tummarna bara!


Dags igen

ja tycker att ja skriver jämt men det gör ja sannerligen inte enligt bloggen, dagarna går så fort, men ja hinner faktiskt med mycket!

Egentligen skulle väl ja kunna skriva mycket men usch ja orkar inte, ja har tyvärr för mycket att tänka på. Min rara far ringde mig i går och vi hade ett allvarligt snack han och ja.. det känns alltid bra att prata med han om allvarliga saker som detta faktiskt är och han är så gullig också för ja sa att ja börjar bli lite smått deprimerad men att så är väl vuxenlivet, man ska ha motgångar.. men då sa pappa "vänta tills du får barn".. jaha sa ja... ja för då har man alltid anledning att vara orolig.. frågade pappa om han var orolig nu, å han sa att ja ja blir ju det när du säger  att du börjar bli deprimerad! stackars far! Han är så klok min pappa och jag blir så lugn och trygg när vi pratat om allvarligare saker för vad jag än tar mig till så vet jag att mamma och pappa stödjer mig i det och det har de alltid gjort. Min pappa som varje gång ja är hemma eller många gånger i tele talar om för mig hur stolt han är över mig och min bror:) Har jag inte världens bästa föräldrar eller vad?! Sedan att jag fått en grej som ska genomföras om ett år plussar ju på extra på mina föräldrar:D världens bästa bästa föräldrar :)

På tal om föräldrar måste nog ja å far börja planera lite för fyrtio tioårskalaset för min mor... pappa har mkt att planera i år, detta kalas och så är det dags för släktkalas i Norge (sker vart 10onde år), får se om det blir i år eller om de ändrar till 2010 istället så et blir jämt i år.. om inte annat så ska vi ändå till Norge och hälsa på lite släktingar i sommar.

Nä usch nu kallar lite matte, sedan svenska


... å vad ja vill!... 

Hm

Usch riktigt orolig nu, borde ringa... kanske kan prova doktor A först :)

Mobiljäveln ville inte starta i morse och det stressade upp mig nåt så fruktansvärt.. när vi inte har nån hemtele och funderar på  att ringa då är det lite krisigt.. å min andra mobil står det att sim är inaktivt.. hur stor är chansen att båda krånglar? Hm men den mekanikern ja är öppnade ja mobilen tog ut batteriet och sim, blåste lite och sen va faran över - mobben min ville bara retas lite :) Men den fick mig att vakan iaf!


Ida - håller tummarna att allt går bra på VFUn - det gör det säkert :)

Onsdag

Matte idag - gick väldigt mkt bättre idag, gillar verkligen denna läraren (har två) och hon förklarar på ett bra sätt, vi repeterar just nu gymnasiematten kurs A och det är väl det som kommer på provet om två (!) veckor!

I morron skulle jag eg gått på svenska och ADHD kursen men Linda kläckte den där brilljanta iden att försöka få så att vi får gå på svenskan på distans istället - och det gick bra! så nu är ja både campus och distansre - känns bra för nu får ja mer tid över till att läsa ist för att diskutera! ja tror min kropp börjar känna av stressen för just nu stressar jag väldigt mkt - dock är det inte de vanliga symptomen för stress som jag brukar få, konsigt, men min kropp gör ju som den vill.. som min bästa vän sade "vi andra får vanliga sjukdomar medan du får sånt som ingen annan får":) Ja riktigt så illa är det väl inte (hoppas ja), hoppas dock det snarast blir bättre, annars blir ja orolig och det har jag inte tid med!

Lustigt, igår skrev ja om att  ja gillar å plugga och det har jag alltid gjort, så inatt så drömde jag om högstadiet eller gymnasiet, ganska säker på att det va högstadiet... gillade högstadiet faktiskt även om ja mådde pyton fysiskt då :)

Nä vår kära mattelärare gav oss två sidor tal att träna på, kanske ska öva lite på det, som sagt provet är inte långt borta å än vet ja sannerligen inte om ja blir godkänd... man borde ju bli det då vi faktiskt läst den matten innan, men det var ju ett par år sen eller tre... :S

Take care!

Lång mattedag

Gud va tiden går fort, usch låter så gammal när jag säger så men den flyger ju bara iväg! Kan ju bero på att mitt liv just nu är damn så fullspäckat, har ju till å med gjort ett eget schema för mitt liv (som L var imponerad över :D) för allt va ja ska göra och hur helgerna ser ut... men det är kul! Kul och skönt att ha mkt att göra, så man känner sig sådär lagom nöjd på kvällen när man fått mkt gjort! Visst är det utmanande att läsa 150 % (lägger ju ner en 50 timmar i veckan ändå) men herregud så mkt som ja lärt mig nu de senaste veckorna.. ja herregud.. det är så kul och lära sig! Tur att ja valde denna kurs för vi har ju kul med jag och L och vi är nog likvärdiga med många i mattegruppen iaf - ja menar vem kan bassystemet i matte???

ADHD kursen är otroligt intressant också, lär mig mkt och det är kul och läsa eftersom jag känner att inom sinom tid kommer ja också förhoppningsvis ha en liten sak och uppfostra också så det är ju inte bara till min lärarroll utan kanske min ev mammaroll :) hihih

Nä trots att det är mkt jobb så är det kul - tror L gör att det blir roligt faktiskt!! Å så tackar vi våra älskade sambosar för att de stöttar oss!

Nä säger som S, ja skulle kunna plugga hela livet :D (Eller kanske inte, men just nu är det kul!, till å med matten känns liiiite rolig)

Nä nu har ja svamlat på här en stund, känner att ja inte har nåt nytt att tillföra!
Så därför snackar ja med J som fått gå på tråkig bio:)

Känns långt till helgen... låååång vecka suck!

..

Ojojo inte inne här så ofta å skriver ser ja.. betyder mkt att göra! Ja tänker ofta på saker ja ska skriva här men sen av olika anledningar försvinner dem å ja glömmer hälften..

Helgen har varit rätt tråkig för ja har pluggat jädrigt mycket men känns ändå rätt bra att få det gjort faktiskt! Ja måste ju ligga i förväg på kurserna annars så blir jag stressad, men just nu i detta ögonblick ligger jag lite före faktiskt, i alla kurser!

Måste ju plugga på för ja ska ju hem vecka 15 och fira mig själv kanske men framförallt mamsen! En rolig sak också är att A och F kommer i mars å hälsar på :D Längtar allaredan!

Igår provade jag å göra stek för första gången alldeles själv :) Så det blev skinkstek, pressad potatis och brunsås (tagen lite från steken)... å det blev en klar succe, kändes verkligen som en söndagsmiddag.. nu när jag kan det kan ja ju bli mamma! :) För det där om nåt är ju vuxenpoäng! I helgen ska ja också försöka mig på att göra en gryta också... Vi är tvungna att göra många matlådor nu för denna vecka går jag alla dagar utom idag.. så då måste ja ha låda.. när jag bara läser i skolan så har jag bara med mig frukt å då behövs ju inte lådor!

Nu hoppas ja att ja får stipendie, skickade ju in examensarbetet ihopp om att få stipendie just för äran och lite för pengarnas skull (eller ganska mkt för en student har ju faktiskt begränsat med pengar), håller alla tummarna ja kan hålla!

Nä numåste ja kila till skolan.. ha det nice!