....

Det stinker i min lägenhet så ja mår jättedåligt över det! Nån idiot som rökt inne (antagligen i trapphuset då) åh,, snacka om att ja vill ha ett eget hus nu så ja slipper äckelrök.. känns som att ja kan kräkas när som helst, usch och fy.. förstår inte ens hur man kan röka, ja menar hur gott är det att få i sig bilavgaser tex? det kan ju inte va större skillnad än så? Jo säger såklart ni som röker, det är jättegott.. men det förstår ja faktiskt inte, rök som rök och det skadar lungor med mera och varför utsätta sig för nåt sånt dumt??


Iigår blev ja ju jättesugen på nyponsoppa.. patrik har ju börjat tjata på mig att ja också ska äta på dan då ja blivit kanske gått ner lite,  (gått ner ganska mkt sen flytten till gävle).men hur kul är det att äta själv då?. iaf så blev ja sugen på nyponsoppa så det har ja ätit till lunch idag tillsammans med knäcke... supergott ju! Har inte druckit nyponsoppa sedan ja opererades för snart 5 år sedan.. efter att ha bara druckit nypon och blåbärsoppa i några veckor hade ja kväljningskänslor att äta det igen.. ja äter ju ingen soppa för ja formligen hatar soppa och så fort sjukpersonalen kom in med varm soppa (nån grön sak ) så vägrade ja äta upp den å sa att det inte är nån ide att ni kommer in med sådan för ja äter inte det.. de lärde sig så ja fick mer nypon ist :) Men snacka om att ja va trött på skiten sen... men idag 4, 5 år senare så minsann,, va ju rikigt gott!!

Ja skulle ju eg plugga matte och adhd idag, och ja har faktiskt läst lite matte,, men någon adhd har det inte blivit och lär heller inte blir.. .för ja mår ju inte bra varken psyiskt (fick ett dåligt besked idag) eller fysiskt...
Nä nu tag i morron!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback