Orkar inte

skriva här... har det bra här även om ja saknar min hälft... men ni anar inte vilket gottans jobb ja har nu va :) ute hela darna i detta underbara väder, gissa vem som börjar bli gyllenbrun, eller som faktiskt redan är det efter en underbar presshelg i mitt käraste halmstad :)
Vi var inte ens inne i stan! dock idag var vi å eurostop, hittade en ny affär, som bara hade märkeskläder och snygga sådana... och det bästa av allt alla hade 70 - 90 % rabatt! Ja kunde köpt hela affären ja :) men blev två tröjor en till mig och en till patrik, sedan en kjol och ett linne.. dessa kostade 425 kr! Bara patriks tröja skulle ha kostat 700 tex :)

Nu är det mkt planering och skit som gäller för oss, men hoppas det löser sig snarast! Ska ev på en till intervju på tisdag, men ska ringa och kolla en sak med dom..
¨
nu ska ja se på fotboll!! Brass i lien spelar ju mot staterna! BTW tyckte allt att U21erna skulle vunnit matchen, va mkt orättvist att de förlorade straffarna! Men tack för en mkt bra match, iaf från andra halvlek!

I veckan är det jobb i 30 graders värme... :D Ska nog allt slänga på mig bikinin lite iaf!

TVÅ  veckor kvar till semestern!

.:)

Twilight Quote T-shirt



:D Romantiker där!

Eller va säg som den här till dig Linda :)


I'm Still Waiting For My Edward T-shirt 


Kolla på sidan


http://www.cafepress.com/trendyboutique/6128152

Är alltså t-shirts man kan köpa... :)

Ett jobb

till dig linda... läs detta:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5389906.ab

Du/vi har ett jobb.. vi måste ju ge stackars rob mer självförtroende! :) ... och stackarn 'är ju singel också... :)


Jag och Linda är nog rätt besatta av TW ändå :) Men någon gång ska vara den första att bli besatt alltså.. ingen bok eller film har berört mig mer....

Idag har det inte hänt så mkt, en arbetsdag försvann å så.. ringde dock en om ett jobb så ja ska på intervju på torsdag.. inte alls lika nervös som jag var förra gången... herregud det är ju bara ett samtal (intalar jag mig fortfarande:))..
Måste alltså jobba länge i morron å på onsdag :( Känner jag eg inte för.. mina dagar fylls verkligen.. jobba sova äta dö..  å så ska vi hjälpa bror att flytta i veckan.. lghn börjar bli inflyttningsklar efter all tapetsering och renovering..

Bara måndag och jag är redan supertrött, semester jag längtar efter dig! P, halva tiden på onsdag!

Trailer

MM här igen... midsommarafton gick fort å vi hade en jättetrevlig dag på liseberg, med choklad, lite regn å lite åkattraktioner... tror dock man blir mesigare för varje år som går!
Kvällen avslutades med "sill å potater" men med picnicbog för nästan alla... sill är ju inte gott! Jordgubbar naturligvis också!

Trevlig var det!

Igår hjälpte ja min bror lite med att flytta.. sedan var jag så fast man kan bli... i en bok... i twilight 2, new moon eller på svenska när jag hör din röst.. började med att läsa den igår vid halv 4.. nu är den slut för länge sen :( Böckerna är alldeles för korta!!!!!!!!!! Men ack så bra! Men nog vill jag allt att E skulle vart med lite mer!!

Nu har jag dock kollat lite på newmoonar trailar och även en till eclipse eller ljudet av ditt hjärta som är tredje boken/filmen... den trailern finns eg inte så det är "gamla scener" från new moon å twilight... men ack så bra å spännande.. tänkte lägga upp två trailer här, en för new moon å en för eclipse då...hm hittade inte den braiga för eclipse, så lägger upp två trailers för new moon... ingen är den officiella trailern för filmen då de är så korta...  men se ingen om ni inte vet va böckerna handlar om... det tar ju bort spännande.. men ja råder er att läsa dom för trailarna gjorde så åtminstone jag formligen LÄNGTAR till 20 november!!


Njut!

Twilight

JAG HAR FÅTT "NÄR JAG HÖR DIN RÖST" så det är bara att börja läsa när minandra bok är utläst...! Längtar redan!! Världens bästa bok! Rob är ju också en av världens sexigaste enligt aftonbladet;) ... har också fått A att älska dessa böcker och film, ja tänkte nästan det :) Är inte så svårt att älska dom!!! I juli kommer nästa bok i pocket och gissa vem som köper den då??:D

Har inte satt in mig riktigt va eclipse handlar om för jag vill läsa new moon först, å den vet ja ju redan va den handlar om lite granna... längtar också till november då new moon eller som den heter på svenska när jag hör din röst kommer... varför inte heta samma på engelska å svenska? Ja menar twlight filmerna heter ju samma på sv och engelska men inte böckerna... underligt! Ja kallar dom minsann twilight, new moon, eclipse och breaking dawn... underbara kärleksaga!!!

Nu ut med min lilla hund för han ska nana, en annan som ska nana är ja, så godnatten!


Midsommar

glad midsommar allesammans!

Här blir det liseberg och mys på kvällen , ta hand om min vovve och hjälpa bror att flytta.. patrik kommer inte ner i år till midsommar så det blir ett år utan han... men "bara" tre veckor kvar tills han kommer typ..!

Nä nu är det dags för dusch mm. blir tidig läggdags också för J... hade väl kunnat skriva en massa till, men har ingen lust!

kram på er!

Så var helgen över

Ja då var helgen försvunnen, ingen vila här inte.. i fredas körde ja bror till l-red och hämtade han på natten så där gick den lugna sköna fredan då vi åkte tidigt och inte va hemma innan halv 7 tiden, då skulle vi ut å gå å sånt med...

ja körde brorsans bil som icke är automat.. va länge sen.. men det gick ju bara så bra, har man än gång lärt hundar sitta så.. :)

Igår va vi i jkpg, brorsan köpte massa saker till sin nya lgh.. ja körde dit och hem med men herregud va folk det va i stan då, har aldrig vart med om så mkt folk.. redan upp till ryhovsrondellen  så var det kö så där fick ja verkligen träna på stanna stopp köra utan att få motorstopp :) Men det gick super det med..

Hem igen, känner att ja har världens huvudvärk.. går en sväng med voffsen, tar lång tid pga huvudvärken.. hem igen för att söka jobb, äta tacos, titta på rallybrudar, tittar inte färdigt, min migrän som ja tror att jag har, gjorde att jag inte kunde sitta å titta, så jag gick å la mig läste lite, gick inte det heller, knaprade tabletter  å sen släckte ja.. somnade ändå ganska fort.

idag blev bamse skrämd av en hare, jag med för den delen, mor blev också förvånad.. bamse gick å nosa i diket som vanligt och döm av förvåning när han stötte på med en hare ungefär 2 centimeter från han.. både haren och bamse blev jätteförvånade och sedan sprang haren iväg och då ville bamse springa efter... så klart.. jösses ja blev så jäkla förvånad ja med! roliga var att det hände två gånger på denna runda!

efter detta åkte vi till farfar som fyllde 84 år, jo visst... smarrig tårta fick vi äta å så hade vi med oss mat som jag gjort .)

Nu i eftermiddag har jag tagit det ganska lugnt eftersom mitt huvud inte är riktigt reko än..

I morron är det jobb igen som gäller... jobbigt med måndagar tycker ja, så långt till helgen.! Men ja har mina veckosockar på mig så ja håller iaf reda på vilken veckodag det är, bara att kolla på sockarna!


Hoppas ni haft en trevlig helg!

Sommar

Ja sommaren är här och jag är nere i västergötland å tittar till det.. jösses va ja lägger på dialekt när jag är hemma, pratade jag så mkt innan? I Gävle pratar jag ju rent enligt mig men här så, ja jösses :) 

Har inte haft tid att uppdatera här och har det väl eg inte nu heller.. jobbade över en timma idag så nu är ju klockan mkt och min lilla ängel vill ju ut å gå med... å så tänkte ja attja skulle försöka ta bort resväskan så ja slipper bo i resväskan hela sommaren :) å så lite annat pyssel innan naningsdags! 

Iaf, hit kom ja i söndas, gick å la mig så fort ja kom typ, för att upp å jobba kl 8, alltid 8 första dan! På em.. när jag slutade... så hände det en spännande sak som jag tyvärr inte kan berätta här, men den upptog ganska mkt tid så där försvann måndan..! 

I tisdags slutade jag redan 12 (därav övertid idag) då jag skulle på arbetsintervju.. pappa å hör och häpna farfar hängde med mig.. de skulle till farfars gamla stad där han har bott å kolla in hans gamla pärons grav... i lilla staden som jag var på intervju i (eller det låg utanför) så var det hur mysigt som helst, var så vackert! Herregud, där ka jag verkligen bo alltså, förstår inte hur folk kan vilja bo mitt inne i storstäder när de finns såna här vackra småstäder på cirkus 15 000.. ja jösses.. intervjuen då... jo vars.. ja pratade på som bare i den som vanligt med andra ord, vi hade jättetrevligt iaf och det slog mig att vi var väldigt lika varandra... nu är det bara att hålla tummarna, hon hade intervjuat 12 (!!) st och vad som avgör är ens personlighet då hon vill ha en blandat personalomasättning.. så håll tummarna för mig! 

I onsdas alltså igår.. så åkte ja å mamma till g-ved för att bror gör om sin lgh å vi fick order att köpa tapetklister.. ja körde brorsans bil å det va jättelänge sen ja körde med växlar.. mor å far har ju automat... men herregud - köra bil är ju som att cykla! :D 

Idag då, nu då.. kl är kvart i 6 så vi lär la gå nu... man blir som en liten gris här - övergödder!:) Men ok, ja gör av med en del när ja jobbar..! 

I hwelgen blir det inte halmstad, ja ska köra och hämta bror från l-red för det är glasets dag där.. sen ska vi hjälpa han att flytta, sen ryktas det om att farfar fyller år med.. 

hm otålig på betygen, nu fattas det en kurs såg ja nu... se vad ja får på den... fick ju A på mattekursen, B (!! = trodde ja aldrig) på ADHD/autismkursen, C på flumkursen fördjupad läs och skriv.. så ja hoppas inte ja får ett D nu då! 

Hm hm, längtar lite till semestern nu, ska ha semester 29-31 så tre veckor.. ville eg haft lite mindre men de va tingade de veckorna! Päå de veckorna ska ja vila upp mig, har vart en rätt jobbig vår med många kurser att hålla reda på, skönt att hålla på med trädgård nu då man inte behöver tänka så mkt, bara att inte glömma av mullvadsfällorna vart de är å så...  

förresten hästar  har inte täcken på sig för att de fryser! Det har jag alltid trott, tänk va man lär sig varför de har täcken :) 


Trevlig helg allesammans! 

Se där!

att man inte är noggrannare att kolla va man får för betyg inlagt i LADOK är faktiskt konstigt eftersom det kan bli inlagd fel.. Av en slump för att se om mattebetyget var inlagt råkade ja se att mitt examensarbete "bara" hade e tt g på sig... blev osäker å va helt säker på att vi fått B på det alltså vg.. frågade Linda å jo visst det fick vi.. mailade kursansvarige, men han tog dock för lång tid på sig att svara enligt mig så skickade även till examinatorn.. idag fick ja svar från de båda - visst var det fel.. och nu är det ändrat, det står vg på det :)

Kanske ska se över mina andra betyg med ;)

det är fullkomligt iskallt här, gick en timme nu innan frissan L ska klippa mig (jo ja har en samma som ja går till nu då ja blir nöjd hos henne) men mina händer höll på att frysa bort, helt säkert.. när ja kom hem tog ja en varm dusch för att tina för att sedan nu äta frukost.. brrr vill inte gå ut till frissan!

Men men, trevlig helg på er!

packning

alltid ett dilemma, så svårt det däraja har ingen tålamod med alla kläder som ska slängas i, så jag tar fram de saker ja ska ha med så får antingen patrik (om vi är i gävle) eller mamma lyfta i dom å stänga väskan.. ja packar alltid fel å har alltid för mkt med.. men de två nissarna, de kan minsann! önskar ja hade samma tålamod som dom!

Poletten har inte riktigt trillat in om att de kan vara den sista gången idag som ja va på högskolan, allt beror ju på om ja får jobb..
Men ack va stolt jag är 150 % studietakt å klarat de galant faktiskt, jag och linda det :) Ja hade nog klarat 200 % också men så är det väl nån idiot som bestämt att studenter minsann inte får plugga så mkt på en termin, så jag fick surmulet se på när de strök en kurs som ja redan kommit in på.. jaja kanske lika bra det.. hade bra körigt där ett tag ;)
Visst är det skönt att man ibland kan känna att "jäklar va stolt ja är över mig själv" för så måste man alltid känna nån gång tror ja iaf!

Ja som inte skulle skriva nåt mer på länge.. hehe har helt plötsligt mkt tid över! Skönt! Så nu ska jag sitta och läsa NÖJESLÄSA!!!


Avslutat åttonde terminen

Jösses va länge ja gått i skolan nu, nu får det väl ändå va slut?!

Var dock tråkigt att ta farväl av Linda - min stöttepelare! Men ja tror allt vi kommer ses igen;) Känner det på mig:).. Var dock lite sorgligt att ta farväl, gillar inte det.. vi tog en fika å pratade lite sedan så skyndade vi oss på varsitt håll, men vi har ju msn och tele med :)
Tänk att vi inte har dyskalkyli ändå! För både jag och Linda fick bra betyg på våra tentor! Jag rodde hem ett A!! SÅ jag kommer få A på hela kursen eftersom jag har A på båda delkurserna!!!! Det som egentligen ska vara princip omöjligt å få A och har inte lyckats med i någon annan kurs och så lyckas ja nu i matte - som varit mitt plågoämne!! Helt otroligt!

Tackar dock min sambo för allt stöd och pushning - utan dig hade ja inte fått mitt efterlängtade A, kanske "bara" b :D

Nu har jag mängder av saker ja ska göra i lghn nu när det är sådant här öppen himmel väder dvs ösregn och dessutom blåsigt.. .sommaren kom av sig rejält!

Take care!


Onsdag

Veckan försvinner fort denna med, på söndag åker jag hem till västergötland (jo ja säger så än fast ja inte bott där på 4 år, det kommer nog alltid heta hem).. ja lämnar min sambo här i sannolikt 5 veckor sedan vet jag inte mer hur det blir då allt bara är stora stora frågetecken.. jobbigt!

Igår hade jag en ganska skön ledig dag.. jag läste en bok som min vän A rekommenderade å den va helt ok.. jag motionerade naturligvis och jag bakade bröd så att min älskling klarar sig i sommar.. order denna gång var att brödet inte skulle vara så nyttigt... så därför blev det ett vitt bröd men jag kunde inte låta bli att häva i en hel del rivna morötter i brödet så det blev lite nyttigt iaf.. dock på efterhand kunde jag nog hävt i ännu mer, men tyckte jag tog så mkt så var liksom lite försiktig och vågade inte ta mer morötter.. P smakade å han tyckte de va fantastiskt gott :) så det verkar som han föredrar onyttig mat före nyttig mat... ex på söndag har han sagt att han ska äta pizza, på max och chips när jag åkt... bara för vi äter inte ofta fettismat som vi kallar det.. endast chips på fredagar för annars skulle nog P göra slut med mig :) Nåväl hemmagjort bröd är ialla fall 100 gånger nyttigare än köpebröd även fast ja inte la i några extra nyttigheter så nog ska P klara sig :D
Har faktiskt agerat lite som en hemmafru nu det sista eftersom jag inte haft så mycket plugg att göra, kanske är nåt för mig? (eller kanske inte)... enda som återstår med plugget nu är en redovisning i morron.. känns skönt!

Så gott folk, nu vet jag inte när jag skriver nästa gång, i morron blir det nog inte men kanske på fredag..
dock ska jag då börja packa, ska gå till frissan och klippa mitt (för mig) långa hår (:() och sen en diverse andra saker innan P slutar.. därefter ska jag och P ha en myshelg innan jag åker ut, bland annat ska vi ut å äta för att fira min examen på riktigt (jo ja tog i december men nu känns det ännu bättre med en termin till och jag ska ta ut mitt examensbevis) och naturligvis njuta av varandra innan vi skiljs åt en lång tid.. för jo det känns lång tid...

Ha det gott nu folk, ja återkommer alltid om det blir i morron fredag, nästa vecka eller nåt för jo mina föräldrar har faktiskt dator!


Grattis "svärmor!" på födelsedagen! Hoppas du får en bra dag!

Grattis i förskott säger ja naturligtvis till ELIN som fyller 24 år i morron (eller va det 20 ?;))! Grattis, hoppas du får en toppendag!

Grattis säger jag även till stora lilla ELLIOT  som fyller hela 1 år i morron med!

AAA???

i matematik??? ja det är frågan det, hade ju mattetentan idag och den gick rätt bra, har ett fel vet jag men annars verkar jag ha rätt på det mesta, hoppas han ger rätt bara och inte tycker att jag har för lite uträkningar. Om det visar sig att jag bara har det felet (som jag fick total hjärnsläpp på hur man skulle göra!) så kommer jag få A i båda kurserna eftersom de slås ihop till ett betyg!  det hängde på den didaktiska hemtentan, men den hade jag också högsta betyget i alltså Vg. Fråga mig inte varför de blandar både vg och a-e betyg. Så nu hoppas jag på positivt resultat.. det kunde väl ingen tro att jag skulle få så bra betyg, ja som var duktig på låg och mellan, sämre på högstadiet och sämst på gymnasiet pga högstadiet... jag skyller därmed på mig själv då jag inte hade något intresse i matte å tyckte det va tråkigt, dessutom måste jag ge mina mattelärare en känga eller två... nu när jag själv är lärare kan jag inte förstå vilken skola de gick på... tacka vet jag mina mattelärare här, superbra och äntligen fattar jag också på riktigt inte låtsasfattar och det känns (trodde aldrig att ja skulle säga det här) faktiskt kul med matte nu!
Mamma tyckte det va skönt eftersom min spärr och rädsla för matte nu har släppt och pappa tyckte jag skulle plugga ett par år till å bli professor nu :D Njaaa tror inte det blir någon professor J här :)

Superskönt och kul känns det iaf, ja är inte så dum som ja trodde i matte! :D


men efter glädje kommer dysterhet, har drabbats av separationsångest av min älskade sambo.. vill det sig riktigt illa ses vi inte på 5 veckor... sedan kan det ske något som jag verkligen är kluven till; å andra sidan vill jag verkligen och kommer frågan så kommer ja svara ja, men å andra sidan.... suck känns jobbigt!

Men allt ordnar sig eller hur ?? Får intala mig det!

tack solen för att du gav mig så mkt energi denna gångna vecka, ja har faktiskt fått jättemkt färg att jag på skämt skrev ett sms till pappa å frågade om ja inte var adopterad :) Soldyrkare som jag är, hoppas solen kommer tillbaka snart (den försvinner ju i morron), så man kan underhålla brännan!