Stackars mattes älskling

Matte tänker på dig,! Örat på min lilla vovve har tydligen inte läkt alls bra och örat verkar ha svullnat upp igen, har beodrat mamma och ringa vetrinären i morron för att se om allt står rätt till.. min bamse har ju faktiskt ont! Blir tårögd när jag vet att min vovve inte mår bra! Vill bara hem och krama försiktigt om min ömtåliga vovve - precis som han gjorde när jag va nyopererad! Matte tänker på dig och hoppas du slipper dina smärta snart! Kanske har jag ont i mitt öra för att jag symptatiar med dig !


Idag gick jag och johanna långt - tror vi gick en mil eller nåt sådant - me ndet va så skönt och fort gick det!

Tack mamma för hjälpen av specialiseringarna och övningarna! Snart har jag nog bestämt mig:)


Nu tvätta ciao

Helg = dåligt väder

Ja helg igen, som vanligt dåligt väder... jaja var i alla fall ute och igick innan, var på stan en sväng och gick boulognern.. den där marknaden som skulle vara var där - men ack så liten och knappt nåt folk! stackarna!

Igår blev det ingen linda/cicci träff utan Cicci/Johanna/elin&danne träff... ja hade gjort blåbärspaj och den blev faktiskt supergod - älskar blåbärspaj!! Såg idol, och sen mitt stora feta grekiska bröllop - vilket va en rolig film...
trevlig kväll med trevlig folk och gott tilltugg!

Idag vet jag inte om ja ska stanna hemma eller göra nåt med J och E, inget bestämt ännu.. känner knappt för att gå ut nåt mer i detta vädret men får la se!

nu *poooofff*!

Onda dag!

Idag vaknade jag av öronvärk igen, vilket nog fått mig att bestämma att ha en bettskena..svider hårt att punga ut med 2430 spänn men är nog värt det att slippa smärtan!

Patrik hade visst hittat va man kan göra på koh koh khao (dit vi ska första veckan på vår resa) och vi ska absolut göra djungeltrekking, låter så himla fantastiskt mysigt att rida elefant, bada i ett vattenfall och åka kanot.

Ni kan se utfylkterna här om ni vill.. några förslag va vi mer kan göra? så svårt att bestämma sig!


http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Thailand/Koh+Kho+Khao/Koh+Kho+Khao+(Excursions+list).htm

Ni får visst kopiera upp den till adressfönstret för att den ska funka, krånglar lite för mig!

Aja nu är det snart helg, ska läsa lite innan det blir det:)

Ciao

Min dag

Hejsan hejsan...

Idag började jag dagen med att gå till donken med J och E, vi skulle käka frukost där eftersom man fått rabattkuponger som satt inne i gestrikemagasinet för er som inte sett...
Vi pröjsade alltså en hel tia för en kaffe och en jättegod macka, inte farligt alls, om vi hade velat haft en till macka hade vi fått betala 30 spänn! Det va trevligt tjejer, fast lite udda haha..
Såg något tragiskt, J kände igen alkisen som gav hon och anna en vinflaska en gång i tin.. det tragiska är att han ser normal ut skulle kunna lyckas i livet, ser alltså anständig ut med faktiskt fina kläder.. det tragiska är att han kanske är runt 25-30 år! Tyckte så synd om han, när vi gick ut från donken satt han på en parkbänk och hängde med huvudet.. stackarn.


well, vi gick till skolan eller E och J som skulle ha lektion, ja tog en runda i boulognern och nästan direkt när ja kom hem städade jag,, nu hoppas ja att alla bananflygor är borta! Hatar dom.! efter städningen läste jag lite och sen gic kjag ut och gick igen och här är jag nu.. trött och orkar inte plugga mer, har ingen lust fast ja kanske borde hrm.. näää ja har vart så duktig idag så:)

I helgen händer ev, picnic, myskväll i morron med L kanske C och kanske E och kanske... ja vem vet haha..
På lör skulle vi hitta på nåt på kvällen men vi vet inte vad! Nån dag på oss..

Tycker att Svensson svensson är superbra för att ha vart uppehåll så länge.. klart de gamla är bättre - men dessa håller ändå klassen.!


Tjo på er! Om 36 dagar åker älskling och jag - längtar så!

Onsdag

Hellu... idag gick ja faktiskt till skolan och läste.. imponerad av mig själv för trodde verkligen inte att jag skulle göra det.. men boken till tisdag är numera läst och det känns bra! Har kommit igång rejält nu med böckerna till kurs 2 som börjar nästa vecka vilket behövs, eftersom det som sagt bara är dryga 5 veckor kvar till thailand och 2 veckors ledigt och jag VÄGRAR ha med mig läxor till asien!

När ja läste dök mina godingar J och E  och babblade på - saknat ert babbel flickor! :) Håller med er fullständigt i det ni sa!  Va kul att se er och så va det skönt med ett avbrott.. vi bestämde också för att hitta på nåt i helgen, va det blir är icke bestämt... Jag och j gick också ut och gick nu på em och det var enormt skönt - så himla fint väder och alla dessa färger! det bästa med hösten definitivt.. Ja just - j och ja ska naturligvis på höstmarkanden i boulognern - den brukar ju va sååå stor:)

Vi ska också äta frukost på donken i morron :) hade nåt erbjudande så det måste vi ju utnyttja - fattiga studenter som vi är.. j kommer också hit ikväll - allt för att ha en anledning att strunta i baracken - vi är inte alls sugna på att gå dit!

Nåt mer som hänt.. ja tror inte det..

Linda vi måste träffas snart tycker jag - även naturligvis cicci!!


Älskling - tack för hjälpen - kom hem snart!

duktigt johanna

idag har ja vart duktig... fast inte pluggat nåt förutom med gruppen en stund på morron..

men jag har bakat massor - bröd och kakor och motionerat.. motionera behöver ja nu... bara 5 veckor kvar till bikinin och thailand och dessa veckor i bollnäs har inte gjort gott på kroppen... nä andra okt.. då börjas nya livet.. denna vecka ska också vara en försmak av nya livet - utan godis!! (försöka iaf,, tror ja e sockerberoende)



Katterna - sassi, ester, musse och barnen timon och pumba (döpt av mig)

Här är lite bilder på kattbarnen och de vuxna som vi va vakter åt...

Vi börjar med slösassi.. Mamma Johanna håller Sassi:)   
                                                                                                                   
           
  Älskar svarta katter, därför tycker jag Ester är så goe, sen är hon kelsjuk också, och cool:)
                               

Och så finfina Musse och hennes sööööta barn, timon och pumba som jag kommit på.. den blonda är naturligvis timon (då timon är ljus i lejonkungen) och den svarta (min favvo) är pumba då han är ett vårtsvin och mörkare än timon i filmen:) Tyvärr ser jag nu att Pumba inte kommit med så bra, men ni får lite på mig - han är sjukt söt.. och om vi bodde annorlunda skulle vi absolut tagit honom!

       

Tandläkarn

Hej hopp.. igår va ja å älskling hos tandläkarn för att kolla hur det stod till med dom - tänderna alltså... det stod bara bra till med dom och när den trevliga tandläkarn sa att det blev 350 kr så blev det ett litet glädjefnatt - undersökning och borttagning av tandsten 350 kr! förra året "hemma" betalade 650 kr! ja rekommenderar varmt er att gå till studenttandläkaren, jättebra!
Enda dåliga är att jag frågade hur mkt en bettskena kostade och det var mer än va ja trott - 2700 kr! my god, höll på att hoppa ur tandläkarstolen när hon sa det! men visst ja, ja har ju 10 % rabatt med så det blir ju "bara" 2430 kr.. hm sa att ja skulle återkomma om ja ville ha en.. men på tok för mkt pengar... jaja

idag är jag gräsänka som det tydligen heter,,, bakar och grejar, ska väl plugga lite snart med, skulle vart på föreläsning men färeläsaren fick barn bara sådär! Nejdå hon var gravid:)

Har ju sagt att ja skulle lägga in lite bilder från sommarn så här kommer några, säger en hel del om vädret fast det va lite sol ibland då och då! .. kattbilderna kommer när ja hittat kamerasladden:)




Hem idag

Idag ger vi oss av till gävle.. jag ska inte bo här mer men patrik ska bo mellan tis och ons med... ska tilltandläkarn idag..

Det ska bli skönt att komma hem fast detär mysigt med djuren, men borta bra men hemma bäst.. dessutom börjar jag bli lite trött på hunden... hon är vad ska man säga... ja ja jämför henne med min lilla vovve och han är ungefär 1000 ggr lydigare.. och jag tycker ju att en hund ska va lydig.. och hon är inte så lydig...vissagånger.. igår tex hade hon tagit ett ar trosor från mig och bitit sönder - ett par favvotrosor dessutom.. det hjälper ju inte precis att ändra min uppfattning om henne.. patrik skälldeinte ens på henne.. så hon lär la sig atthon får göra sånt antar ja. Vet inte alls hur hon är när husse och matte är hemma men fortfarande inte acceptabelt beteende.. patrik börjar också bli lite less, men det är bara till ons kvar..

Min lilla vovve, ja saknar honom till tusen fast det bara gått en månad sen jag åkte "hem".. men blir väl kanske mer när han ser så olycklig ut! han har ju sin tratt på sig ochden är nog lite jobbig,, han kan intehoppa upp i mams och dads säng för då tar den emot och likaså fåtöljen.. så han får ligga på golvet vilket han inte brukar.. sen så går han tydligen in i saker med den för att den är ivägen.. första natten hade han nog stått upp hela natten för han ville inte lägga sig ner med tratten.. men håll ut mattes lilla älskling - bara 1 vecka kvar, sen slipper du den!

Jag vill absolut ha en hund ochskall kämpa för att få det om vardagen tillåter det!
 
OM 3 MÅNADER är det jul.. mys
Om 39 dagar åker vi!! wiihhooo

Stackars min lilla vovve

ja nu är min vovve nyopererad och har en tratt på huvet som han ska ha i 10 dar.. han tycker inte om den har jag hört.. men allt hade gått bra för HONOM  iaf..:) Matte tänker på dig!


Crossen är nu såld, så nu är vi (?) rätt mkt rikare:) kan behövas i thailand hehe...
 
jaja nu ska vi se på film å mysa 

21 september

det känns som att det datumet är något speciellt med men kan inte placera det.. nån som, fyller år? hrm hrm..

Idag ska min bamse till v etrinären för att göra en operation i örat.. idag tror jag att jag har sympationt för idag gör det djävulskt ont i mitt öra med! Hoppas det går bra min lilla vovve, matte önskar att hon kunde vara hos dig efter lilla ingreppet!

Igår hade vi heldag i skolan och jag hatar heldagar som går ut på att man har två seminarie och två lärare - och båda snackar helalektionerna..! snacka om trött.. enda positiva med lärare nr 2 lektion var att vi fick frågor (som var väldigt dåligt genomtänkta) som vi skulle besvara vilket då betydde skratt å trams å oseriöst genomtänka svar.. ja, läraren är inte bra, det e det enda jag tänker säga.. måtte alla nyblivna lärare låta bli att bli som henne!!
Men kul hade vi i alla fall den sistas1½ timman:)

Idag skaja väl plugga lite sen ska vi till rengsjö för att förhoppningsvis få lite  pengar... nåt mer inplanerat är det nog inte men man vet aldrig med patrik..
Helgen är också ett frågetecken men tror vi skulle träffa patriks kompis (ar) (?) ...

Kattungarna är så goa, de är ju bara två nu,,vifick välja dom vi ville ha kvar så ja valde en helsvart och patrik en helorange.. de är så söta,, idag är de en vecka gamla! grattis på er! är det någon som vill ha en kattunge så är det bara att säga till!

Åker hem på måndag till gävle igen,, så då blir det som vanligt igen,, får hitta på nåt nästa helg, tjejer!
Mamma sa nåt om att hon skickat ett paket till mig,, nyfiken till tusen - men mamma sa: det e ju bara nåt litet, men ändå, nyfiken!

Nu ska ja äta frukost å läsa!

Ciao

Lidl - inte min affär

Hej igen, dagarna i bollnäs fortgår.. ska väl va här en dryg vecka till, kanske lite mer, får se helt enkelt..
igår va vi rejält slöa å gick i myskläder till halv 2 innan vi tog ossi kragen och åkteå handla lite mat.. tänkte åka till prix men lidl va ju sååå mkt billigare så det blev det - mitt livs första å förhoppningsvis sista besök..

jag har aldrig tyckt om den affären - pga ryktena om hur de behandlar anställda och att de är miljöovänliga, dessutom har de ett väldans dåligt rykte hemma i västergötland/småland.. nåväl, jag ger affären en chans tänkte jag..

när vi kom in så står ju allt på pallar vilket inte är fel i sig, men jag upplevde däremot att varorna stod huller om buller, gick liksom inte att fundera fram vart en viss vara skulle kunna befinna sig (patrik som accepterar lidl höll med mig om det här) så vi sprang runt i affären för att försöka hitta det vi ville ha..efter en stund hade vi hittat allt förutom jalapenos som tylsdigen inte fanns...

Till kassan som är nästan  de värsta - varför är det så långt band innan kassörskan å sen pyttelite plats för varorna attlägga ner i vagnen?? det e ju dubbelt arbete för kunden att först lägga i varorna i vagnen (igen) för att sedan lägga i dom i kassorna... jag dissade systemet och började lugnt plocka i varorna direkt eftersom ja inte vill göra dubbelt arbete och kunden har väl alltid rätt eller?? Nej en bitch till kassörska, säger till mig att flytta vagnen till höger om mig,, ehh jaha ok kan ja väl göra.. ställer den på sidan (som man alltid gör när man handlar) men nähhhäädåå det dög ju inte helller! bitchen pratar överlägset och flyttar vagnen igen och säger sååå hääärrr.. och nu står alltså vagnen med kortsidan mot henne... jahaaa står som ett frågetecken... varför i h*****e får inte jag ha min vagn som jag vill? Sköt du ditt så sköter jag mitt!! otroligt upprörd (kanske inte låter som en stor sak men..) så när vi går säger ja till patrik vilket otroligt dåligt system detär.. man blir hyperstressad över att få ner alla varor i kassen/vagnen och tänk då alla barnfamiljer som handlar där som har miljoner mer varor än vi,, borde de inte bli än mer stressade då??

Nej inget mer Lidl för mig,, det spelar ingen roll att ni jag känner tycker om det så mkt,, ni får göra det bara ni inte tvingar mig att göra det för nu när jag testat ja då känns det som det är kört...
Sen om det var vidare billigt -- visst men willys e lika billigt med fräschare bananer!

Nä nu är det bäst ja slutar - ska skriva mkt nu så ska se till så att jag inte nöter ut fingrarna!


Grattis min älskade voffe!

idag fyller min älskade bamse 10 år, eller 70 hundår!! grattis på dig, tänk att han är tio år, börjar bli gammal nu, och blir allt gråare och gråare - men fortfarande mycket liv i han och vill gärna leka ibland då och då.. och tänk min bamse hur mkt roligt vi haft under dessa år!
Mitt tjat lönade sig till slut när ja va 11 år och äntligen fick ja å bror se ut vår bamse,, världens bästa hund, för det är han, han är så tillgiven, snäll, omtänksam, lydig och vaktar en gärna.. barnens favorit, eller hela samhällets favorit bland hundarna, alla i grimsås vet vem lille bamse är!
Tän när ja kom hem från sjukan efter en vecka och du blev så överlycklig men du såg att matte inte såg ut som hon brukade  - å genast var du mycket försiktigare mot mig.. å sen när ja fick vara hemma ytterligare 1½ vecka, så tog du hand om mig så bra!  Du min bamse har verkligen vart ett otroligt stöd när jag och även familjen haft motgångar.. jag minns tex när vi fick reda på det hemska dödsbeskedet och då var du där och tröstade oss.!

Min älskade hund du har gjort mig och min familj så lyckliga - du har gett oss en massa roliga stunder, skratt som man aldrig glömmer... hur ska en annan hund kunna ersätta dig? det går inte!

igår va vi hos patriks farmor å farfar å käkade kaker i stora lass, sen åkte vi vidare till patriks mamma å åt jättegott - hemmagjorda wienerschnizel, hur gott som helst!

men nu frukost..

än en gång grattis min älskade vovve!

Kattungar!

Jo är ju i bollnäs nu och är djurvakt åt 4 djur, en hund och tre katter... inatt kom dock den som är rädd till mig ocj jamade och försökta gräva sig under mitt täcke,, ja anade oråd och sa till patrik - nu ska hon ha kattungar - ren moderinstinkt kanske då ja aldrig vart med om ett katt ska ha barn sådär.. inte uppväxt med katter i mitt hem... men det trodde ju då inte patrik på så efter att ha puttat på henne så insåg hon att hn inte skulle få ligga under täcket, å så nu i morse så låg hon i soffan (tack å lov att ja frös igår å hade filt!) med 4 gosiga kattungar- två blonda och 2 brunetter:) navelsträngen satt kvar på en av kattungarna så den va vi tvungna att klippa av men nu ligger hon å vilar medans kattungarna antingen sover eller äter.. gav "musse" vatten nu så får se om hon piggar på sig!

Vilken vecka - sasha löper å så får en katt kattungar- undrar va de andra två ska hitta på! i natt låg faktiskt finfina och goa raskatten (vet dock inte va den heter) Sassi jämte mig hela natten - hon å ja e så tajta:)

I helgen vete tusan va vi ska hitta på men nån utflykt blir det nogi af.. få passa på när man har bil:)

ciao

Vad har hänt?

Jaa nu sitter ja åter å skriver i min lilla blogg.. dagarna flyter förbi som en liten dimma... får klart för mig att jag helt klart är vuxen nu - för vuxna säger hela tiden att när man blir vuxen då går tiden mkt fortare än när man är ung..
Helgen.. ja vart tog den vägen? pluggade lite, var hos elin i fredas, mysigt! Å johanna hela hon såg ut som glädjen själv då hon hade fått slåtts.. i lördas,, va hände då? pluggade lite granna och sen så på kvällen åkte ja till cicci med johanna å där kollade vi på fotboll och lite mma.. det där va nog inget för mig å cicci iaf,, fast killarna har sjusta kroppar och endast shorts på sig.. men det där med att slåss ja vet inte ja.. å förresten ja behöver inte kolla på de där svettiga muskelbergen... ialla fall så va det mycket trevlig med skratt å massa chips :)
Hela helgen hade ja dock eländig huvud vilket gjorde att ja och patrik inte hängde med och biljardade igår.. hade varit skoj annars!

I morron åker ja till bollnäs, ja å patrik ska bo där i 2 veckor och vara djurvakter å Sasha (voffe, schäfer), sassi (raskatten), ester (bonnakatt) och hennes son musse... ska bli lite mysigt med djur igen! saknar djur!

Trivs väldigt bra i min studiegrupp, enda tråkiga är att inte Frida är med oss, men hoppas att vi kan byta grupper nästa kurs! Vore superkul att plugga våra eländiga böcker ihop igen!

52 dagar kvar till THAILAND - vad jag längtar!

Nu laga mat och packa lite..

Vännerna ni är så bäst!

så trött

Idag är jag väldigt trött, trött i huvuvdet å allt jag måste tänka på.. alla praktiska saker och all denna läsning, ja har ont i nacken och axlarna för ja under denna 1 och en halv vecka läst som en galning. Visst har läsningen minskat betydligt men fortfarande finns mkt läsning kvar!

nästa vecka när ja bor i bollnäs har jag beställt 5 böcker så ja kommer å ha att göra där med, med tanke på att alla böcker är ganska tjocka!

Jag längtar som en galning till allt, varför längtar man egentligen? tiden går ju så fort ändå. kanske för att vardagen för tillfället är ganska tråkig med bara en massa läsning.

I helgen händer väl inte så mkt.. ska till elin idag å äta tacos och mysa, ska bli kul! se elin och dannes nya lägenhet också! å så kommer fossen dit med, blev visst ingen kebenekaisestigning som det va tänkt!

Danni - det löser sig, en lägenhet är bara en lägenhet där du inte ska bo förevigt. huvudsaken är att du har din pojk kvar eller hur?!

 Grattis kusin Tess på födelsedagen!

Slutligen Go kineser och svenskar!

Helvete

Ja får man skriva så i rubriken? för idag är det ingen rolig dag. jag är både ledsen och besviken på att min läkare inte hjälpte mig mer. Nu tänker jag aldrig mer ta kontakt med dem. Ja sa att ja visst kunde komma på 5 års kontroll, men vete tusan om ja ens vill det. När de inte hjälper mig med det onda - det som dom gjort. de hänvisar helt enkelt hit till detta sjukhus.. och ja skulle tro att om jag behöver skenan, lär la det gå på flera tusen... mamma å pappa och också patrik har sagt att de ska hjälpa mig att betala men ändå. jag tycker inte ja ska behöva betala det. DET ÄR DERAS FEL OCH DE BORDE ÅTGÄRDA PROBLEMET!

Så riktigt less är jag nu eftersom jag är student, jobbade nästan hela sommaren för att få åka utomlands (som blev lite dyrare i beräkningarna), vilket gör att jag inte kan unna mig alltför mkt saker.. hur ska ja då kunna betala detta? visserligen finns det pengar på konton än, men de hade ja ju tänkt att det skulle gå till något annat än till tandvården!
SÅ jävla less att tårarna bara rinner!

Nu vill ja bara bort bort bort, krypa under ett täcke ligga där till andra nov för  att sedan ligga under palmen med mannen jag älskar!

Finns det något att glädjas över när man är ledsen? "det kunde varit värre" eller? Hm jag är nog mest besviken över att de inte hjälper mig så mkt smärta som de gjort mig.. pengar går att fixa fram, men mitt förtroende för dom har idag nästan helt eliminerats...

Nu har jag fått nog

japp idag fick jag nog, vaknade återigen med en smärta i mitt öra som får mig att vilja gråta rätt ut, men alvedonen min vän låter mej ej göra det. ja ringde sjukan idag å berättade om mitt problem,, å hon skulle tala med min läkare som satt på sammanträde (nähä?), hoppas hon ringer i morron med goda nyheter att ja kan göra det i gävle!

Vart i skolan idag på urtråkig föreläsning, eg ganska intressant om man orkat lyssna men nej.. ja å linda hänger aldrig med haha.. vi får skärpa oss;)

Luddiga uppgifter också men hoppas vi gör rätt nu..

den 12 okt kommer mor å far OCH mormor och morfar! kul kul!

nej orkar inte skriva nu!

puss

Pluggdag

Idga har ja verkligen vart duktig - huvet e helt tomt.. läst en och en halv bok å skriivt loggbok.. ska läsa lite till som vi ska ha till i morron, sen ska ja bara ringa min handledare SEN  är ja färdig för dagen efter ungefär 7 timmars intensivt pluggande..!

Jösses ja vill inte plugga längre.. ja vill va färdig! Har ialla fall lite guldklimpar att se fram emot..

11 okt: firar 2 år med älskling
12 okr: mor å far kommer med nya bilen och ev voffen min!
2 nov: det ja verkligen längtar efter : THAILAND, hittat en ny länk med fler bilder till vårt "öhotell" å det ser så himla romantiskt å mysigt ut! Gud va ja lämntar!
24 dec: alltid mysigt med jul!
Sommar 2007: ev bilresa i europa eller charter med tjejerna ( måste dock jobba lite innan:))

Å sen när den sommarn är slut - då är ja med snart slut  eller iaf min utbildning!:)  då är det bara en kurs kvar plus examensarbetet med linda men de verkar bara kul tycker ja! eller iaf lite:)

Hoppas ni har det bra alla som står framför ett vägskäl och inte vet vart ni ska.. ni är inte ensamma! ja kommer stå där om ett år - igen!!

Till er andra - ha det bra ni med

ciao

Alltid svårast att komma på rubrik..

jo igår hade ja tjejkväll - som alltid trevligt till tusen! hade bakat vinbärspajen som såg mysko ut men va helt ok å äta.. tur det då:) de andra sa artigt att den va god.. får väl tro på det då:)

för övrigt så är mitt liv just nu bara plugg och ärenden att fixa.. jag skulle vilja träffa er goa vänner mer! Men som vanligt går man ut hårt på terminen å försöker få så mkt som möjligt läst på kort tid.. dessutom måste ja ju ligga två veckor före alla andra då ja missar två veckors pluggtid i thailand.. visst ja skulle väl kunna ta med en bok men som min far brukar säga när han härmar mig "hur kul är det?"

vi ska också bo i bollnäs från 11 sept och två veckro framåt. men om det ordnas nåt skojigt tänker ja vara i gävle! Så räkna med mig:)
Ska dock leva lite snålt ett bra tag eftersom allt är så dyrt.. tex vaccination 480 kr!

idag är jag nedstämd, det känns som att ja har hur mkt problemsom helst just nu.. bara ta min tand ex som "förstördes" nr ja opererades otaliga gånger... den smärtar så ni inte fattar hur mkt  - dagligen... och det roliga är att jag inte har nån känsel i tanden! då borde det ju inte smärta eller hur men så här är det.. när de kollar känseln på en tand,, kollar det med el om ja känner stötar i tanden... det gjorde inte jag sist även fast dom höjde till den högsta elstöten... så va e det då som gör ont? jo tanden har naturligvis nerver som är låånga och går upp mot kinden så ja misstänker helt enkelt att dessa nerver blivit infekterade och det e därför det gör så ont..
nu är ja dock ingen specialist på detta ämne:) överväger dock att ringa min läkare å fråga om de kan stå för kostnaderna för en stifttand.. min stackars tand!

måste försöka rycka upp mig lite...

Tack älskling för all din hjälp med min artikel - hade inte klarat det utan dig!

Johanna,Linda. Elin och cicci ni är bäst! Träffas oftare? JA TACK!