Tandläkarn

Hej hopp.. igår va ja å älskling hos tandläkarn för att kolla hur det stod till med dom - tänderna alltså... det stod bara bra till med dom och när den trevliga tandläkarn sa att det blev 350 kr så blev det ett litet glädjefnatt - undersökning och borttagning av tandsten 350 kr! förra året "hemma" betalade 650 kr! ja rekommenderar varmt er att gå till studenttandläkaren, jättebra!
Enda dåliga är att jag frågade hur mkt en bettskena kostade och det var mer än va ja trott - 2700 kr! my god, höll på att hoppa ur tandläkarstolen när hon sa det! men visst ja, ja har ju 10 % rabatt med så det blir ju "bara" 2430 kr.. hm sa att ja skulle återkomma om ja ville ha en.. men på tok för mkt pengar... jaja

idag är jag gräsänka som det tydligen heter,,, bakar och grejar, ska väl plugga lite snart med, skulle vart på föreläsning men färeläsaren fick barn bara sådär! Nejdå hon var gravid:)

Har ju sagt att ja skulle lägga in lite bilder från sommarn så här kommer några, säger en hel del om vädret fast det va lite sol ibland då och då! .. kattbilderna kommer när ja hittat kamerasladden:)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback