Dags igen

att uppdatera sig lite :)

Går visst några veckor innan ajg tar mig i kragen och skriver..!

Nu är det bara 2 veckor innan vi sitter i luften på väg mot djungeln! SKa bli så nice.. så trött på kyla nu!
Har allting klart nu tror ja i inköpsväg innan resan och festen med för den delen.. igår va vi i gävle för massa ärenden.. köpte lite saker som vi måste ha med oss på resan och så köpte ja två klänningar.. urfina enligt mig.. och på   75 % rea! Ja trodde först det bara va halva priset och d åskulle de båda kosta 450 kr, men ja blev så glad när hon sa att de bara kostade 224,50 kr! Skaplig rea, skulle alltså kostat 900! Ja blev kär i båda två så de ska ja ha på kvällarna på ön :)

Vi va också hos bagaren igår, och de bjöd oss på bakelser på mötet :) Nu har vi ialla fall bestämt hur vi ska ha den.. den blir nog precis som vi vill ha den,, och ja tror den kommer symbolisera oss ganska bra :)

Hämtade hem de sista sakerna i lghn igår med.. och lämnade över dom till nästa hyresgäster som är  två killar, studenter såklart..

Åkte tidigt och skulle komma ifrån gävle kl 16.. kl 17,10 kom vi ifrån gävle och klarade robinsonfinalen precis :)

Vi höll på och krocka igår med, två gånger... först tvärnitar en bil i sthm så vi lägger oss på bromsen och svänger ut på det tredje körfältet..ren tur att de inte kommer någon bil där.. vi snuddar nästan bilen framför oss!
Bara 100 meter fram, ligger en stor spade ivägen, totalt livsfarligt ju!

Bara 2 mil från gävle, har en seriekrock hänt så bilen framför oss bromsar in för att vi måste såklart åka sakta igenom. två bilar är totalförstörda och de stod minst 6 bilar till krockade.. och två bilar till blev det.. då det kommer en idiot bakom oss, kör ut på vänstra körfälet, kör om oss och inser att skit det är massa bilar ivägen och glashalt... han försöker bromsa in och undvika bilen framför oss men går ju inte så han kör på honom, får sedan sladd på sin bil som då kör in i snövallen... och där stod vi, alldeles skärrade.. och tänkte att det där kunde vara vi som fick bilen förstörd....... IDIOTER finns det på vägarna...

efter en stund får vi åka iallafall, men vi kör sakta till gävle, ganska skärrade..!



Nåväl.. i fredags hade ja afterwork med mina kolleger... de hade såklart med sig en slöja som ja skulle ha på mig.. något som ja absolut inte visste.. sedan hade de gjort ett kort där det stod att de imars ska busa med mig... mina goa kolleger!!!


Hänt mer då? Patrik är fortfarande arbetsökande men det har ju inte gått så många veckor än..

Jag har börjat Pimma (Pim) för jag får 5 extra semesterdagar då, plus att det kan väl va kul att ha :) Så första uppgiften är klar nu iaf,, den gick ju rätt snabbt :)


Nu ska ja greja lite,sedan blir det lite promenadtror ja allt!

Kram på er!



Nytt år!

Oj oj va tiden går, nytt år igen då! Tiden går så fort så!

Förra året bjöd ju på en termin med plugg med Linda, en rolig termin, kanske den roligaste till och med eftersom de va så bra kurser och trevlig pluggsällskap också såklart! Vi beställde resan i april och nu r det bara 5 veckor kvar innan vi åker till venezuela, jösses alltså! Vi höll våra bröllopsplaner hemliga länge och väl och fixade mycket av festen i Halmstad på sommaren! I augusti så anmälde jag mig arbetslös och ja berede mig på att få 0 kr varje månad i 3 månader.. men så blev det inte för den 1 september började ja springvicka och fick ut nästan  lika mkt som en heltidslön.. eftersom ja jobbade varje dag.. en sa till mig att de va omöjligt att få vikariat men ja vet inte va hon fått det ifrån..

Men trots mkt jobb, så är ju springvik otroligt jobbigt och slitsamt så det är ju inte hållbart i längden.. så när min kära chef (som f.ö är från västergötland, en timma från mitt lilla barndomsplace) ringer och vill intervjua mig så klart ja åker ner.. där fann chefen och jag varandra direkt och vi pratar båda lika mkt.. västgötar är ju lite kända för att prata mkt och fort.. vi har ju även en göteborgare på avdelningen så gissa om vi kan prata mkt :) f.ö beskyller mina kolleger mig för att vår götrborgare börjat prata mer av sin göteborska dialekt en innan.. så ja har nog kvar min dialekt..
Iaf trots enorm huvudvärk så gick intervjuen bra men ja va helt slut när ja kom hem eftersom ja har fobi för att gå på toaletten på tåg/buss/flyg så kan ja inte dricka nåt heller.. så min huvudvärk berodde på vätskebrist.. me nsen så ordnade sig det upp sig med alvedoner mat och 3 glas vatten...

Några dar senare.. ringer min chef och erbjuder mig jobbet som fsklärare på heltid och tillsvidare.. och eftersom jobben inte växer på trän och det finns väldigt få skoljobb så tackar ja såklart ja till detta jobb..

så nu sitter vi i ett litet samhälle utanför nyköping och vi har nyss flyttat från gävle helt.. min sambo har blviit arbetslös och är hemma nu på dagarna men ja hoppas så snart som möjligt att han får jobb..

i december hämtade vi får nya fina bil, en peugeot 308 årsmodell 09 och så är den grå.. (det är väl det ja kan om bilen!) den optimala familjebilen tydligen enligt försäljaren.. vi är än så länge nöjda! Vi åkte hem till mina päron för att visa upp den och då åkte vi också å  åt ett fantastiskt julbord!!

Julen då, jösses ja har aldrig ätit så mkt mat mat mat.. och godis! Men ack så mysigt det va! Och min gullegris till hund förgyller ju såklart alla mina dar när ja är hemma!

Bror fyllde också 25 och han fick den bästa presenten någonsin av oss (som ja f.ö valde ut :)) och det är att köra folkrace.. så han och en valfri kompis ska åka i vår och då ska vi komma och kolla!

I mellandarna jobbade ja men vi hann köpa en gps och en videokamera när vi åkte hem.. på nyår va vi hos svärmor där också lite oväntat mina föräldrar va med.. va inte tänkt så men det blev en lyckad kväll med god mat, hummer och oxfile och sedan spel.. min familj har blivit lite spelgalen.. köpte ju till familjen, familjegeni och vi hann spela det 4 gånger i julhelgen!

Vi släppte även upp en eldballong som thailändarna gillar och den brann till slut.. har aldrig släppt en sådan eller ens sett såna i närhet..


Aja nu tycker patrik att ja ska sluta svammla.. men nu hade ja ju iaf lite tid över så då får man passa på!

Om 5 veckor åker vi!!!!!!!!! och om 8 veckor har vi bröllopsfesten... :D


Ta hand om er!!

kram!