oj

va sällan det blir att ja skriver här nu för tiden! hinner inte med det och så har jag just nu ingen större skrivmotivation.. ja har ju faktiskt slutat skolan :) iaf.. denna vecka jobbar ja näst intill heltid,, det är typ bara idag som ja bara jobbar 5 timmar, 12-17.. men då har ja ist vart duktigt och motionerat och städat!

Jobbar denna vecka som lite resurs, lärare och fritidspedagog, en blandad kompott.. idag har eleverna studieledigt så därför börjar ja så här sent och ska va på fritidsklubben alternativt fritids i em..

Nä nu kallar min gröt på mig, sen ska ja snart ta bussen till jobbet! Snart efterlängtad helg.. det är roligt men det är också ett jobbigt yrke jag valt!

Kram på er!

..

Blir lite dåligt uppdaterat här märker jag.. är så mkt som ska fixas å allt, vet inte hur många ja snackat i tele med idag! Hinner inte skriva här nu heller.. får se i morron.. men ska jobba i morron, ons och fre denna vecka! Bla ska jag fågelringmärka med eleverna :) Va tvungen å tacka nej till jobb idag och på torsdag för ja va tvungen att gå till ams.. .för de måste man om man vill ha ungdomsstödet och som jag inte gärna tackar nej till eftersom jag faktiskt är arbetslös (även om ja börjar få jobba ganska mkt nu) ..

så så ligger det till, jobb i sexan och lite i fyran,, hoppas det går bra.. värsta är nog att hitta dit, ligger i valbo nämligen så cykeln får ledigt denna vecka!

Kram!

Hänt en del

ja det har det men det gör det väl på en vecka kan jag tro!

Mobil, miniräknare, och cykel såldes på en vecka! Och på samma vecka köpte ja en splitterny cykel från biltema, funkar prima, sååå skön mot min gamla! och skönt att få bort de sakerna! vi va också i hälsingland över dan för att patriks farfar fyllde 80.. men vi åkte hem för vi hade typ 100 saker att göra på söndagen,,, dvs att köpa en cykel, göra paj för vi skulle få finfrämmat av e och m :) men sedan åkte vi också till katthemmet för att hjälpa till med en katt... så nu har vi också en katt som för tillfället ligger i mitt knä... Olivia är en jourkatt och har inte haft det jättelätt i livet,, tror dock inte hon trivs hos oss heller för hon äter knappt nada :( så ja tror vi måste lämna tillbaka henne!

Denna vecka blev jag satt  i vikariejour och redan dagen efter rringde b oc frågade om ja ville jobba.. ja sa nej för de va på högstadiet.. men igår och idag har ja jobbat :) Igår va det på en förskola och idag hade ja lektioner i klass 4 och 6 :) 4 timmar idag känns som lika länge som igår! Bra mkt jobbigare att va lärare tycker ja för då är man själv också med 24 barn minst ist för 3 på 13 som vi va i går :) Men faktiskt kul att va på olika åldrar! Dock är ovissheten jobbig, ska ja jobba idag eller inte? Och vart ska ja...

Nu var det en liten uppdatering iaf! Ska städa och handla nu innan älsklingen kommer så än är inte dagen slut :)


I helgen kommer svärmor en sväng.. hon ska på kurs och vi har lovat henne sovplats :)

Sen har vi som vanligt ärenden att fixa..!

Kram