skrivkramp

mm har verkligen det, även om de händer mkt saker som ja tänker att de kan ja skriva om men så blir det att jag inte har någon lust...

var i af i halmstad i helgen, så härligt, I SÄRSKLASS SVERIGES FINASTE STÄLLE!!! å va det är underbart fint där, men så är det ju också sveriges renaste stad 2008! mum å ja gick på eurostop å handlade lite, ja hittade en biikini faktiskt för en billig peng... den ja beställde från hm skickade ja illa bums tillbaks igen! Käkade godaste pizzan på länge! Slår gävles pizzor med hästlängder! (iaf dom ja ätit på) å så gott!! älskling skulle ÄLSKA kebabpizzan mer än mig till å med för fastän vi beställde mediumsås på den så var den så där härligt stark å god!

Vovven, mor, far och jag gick till fylleån (ja ån heter så!) med vovven jösses va han sprang upp i sanddynorna å ner... ja som käkat pizza kände att ja hade mkt energi så ja sprang också å jagade vovven lite å så.... avslutade rundan gjorde vovven med att ta ett svalkande dopp i ån, därefter tillbaka igen sandig å vacker av att sprungit återigen i dynorna... gissa om han fick duscha sen:)

ett axplock av min helg alltså...

mitt ena betyg kom idag också, så nu är 5 av 6 engelskakurser godkända å klara! fick också en bra kommentar av min lärare:) Blev 2 meter minst av den!


Nu är det 4 dar kvar att jobba, sen e det SEMESTER!!

betyg

undrade vart mina betyg är och ja undrar fortfarande,,, de andra har fått men inte ja...hmhmhm så typiskt när man väntar så, nu har ju säkert min lärare gått på semester,, säkert den andra också, lovely!

Här i Halmstad är det iaf bra, så skönt att komma bort lite! Å ja älskar stan som bare i den!

Men jag har dock ingen lust att skriva, blev lite sur nu när de andra fått betyg och inte ja hrm! Men som vi vet, lärare är faktiskt också mänskliga!

tanke

nu ska ni få höra... gick in på lindas blogg och lyssnade på den fina låten hon lagt upp och började tänka på hur sdet va för tre år sedan då gävle stundade för oss båda... mor hae sagt att en från lilla samhället 4 mil från vårt också skulle gå lärarutbildningen och ja tänkte va kul en som kommer nästan hemifrån mig - men aldrig att vi kommer träffas då skolan är stor!

Men den första dan på utbildningen träffades vi, unde rn0llningen och det bevisar nästan hur liten världen är egentligen! vi har båda ibland hemlängtan då vi har långt hem, men låten L har på sin blogg, ger en styrka, inte bara att klara av hemlängtan utan också att klara allt annat som bekymrar en! Tack min vän för den låten!


I morron drar ja äntligen till Halmstad, yes yes yes! i morron om en vecka går ja på semester! wiihoo!

Toblerone

jobbar jobbar jobbar, tur ja har lite toblerone som ge energi,, men snart e den slut :(

ja undrar när ja får veta om ja är godkänd på mina sista kurser i engelskan? har ju gått 3 veckor nu, viill veta nu! men tydligen får ja inom några dar veta på ena kursen, den andre har ja inte hört nåt från, otålig!

nåväl! nu fotboll iaf om en liten stund!

brunnarbetare

jahopp, tebax igen till bloggen! Midsommar va finfin, tillbringade den med goda vänner och älskling.. i finland.. första gången ja åkte kryssning tror ja å allt va fantastiskt, till å med midsommarvädret va över förväntan.. mer kan ni läsa på Ps blogg.. som ja har länk till.. orkar inte skriva om allt nämligen.. men mat dryck, sällskap, väder.. allt va bra! Å kul hade vi:).. å jösses va kul det är att kolla in folk!

workat två days... nu så trött.. har missat sömn vilket känns... tänkte lägga mig på gräset å slafa lite men tänkte det kan man väl inte göra på jobbet! Men om ja hade gjort det hade ja somnat!

Nåväl har hållt på med brunnar idag och lärt mig en hel del faktiskt... vart riktigt kul! kablar som ska in under marken å dyl... tyvärr va rören av på två ställen så vi va tvungna å gräva upp röret igen! håller på att lära mig att backa med kajsen också.. är ju svårt med släpkärra fortfarande, men tycker det  går lite bättre för  varje gång..!
I morron är det löning tror ja,, hm får mer lön denna gång än va ja brukar få för en månad.. och denna lön är på 5 dar! jises!

nä nu ska ja kolla tv

Kajsa möte(r) Åke

jo idag va det en ny dag i morse... trött som skam va ja, ville verkligen inte gå upp! men om man ska tjäna pengar då är det bäst man går upp å går till jobbet.!

Ja börjar få lite brist på arbetsuppgifter, då tex inget växer så där jätte mkt och ja kan heller inte måla pga ostadigt väder.. men denna dag hade ja mkt att göra ändå! Började lite lätt med att klippa bort döda blommor och ta bort lite ogräs från byggnaderna... efter frukost, hämtade ja chefen med kajsa... limosinen framkörd och de tackade chefen för... han gillar åatt åka med flickor säger han.. sightseen var det i byn då,, först ner till grimsborg för att kolla till åke 2 som inte hade någon bensin, så då fick ja backa (!) kajsa och det gick bra, lite hjälp av chefen dock, är urusel på att backa med släp, vet hur man ska göra men gör det för mkt, men idag gick det faktiskt bra... åkte å fyllde på bensin, tillbaka igen till planerna för att åter komma tillbaka till Nexans för tiden gick fort och halv 11 skulle vi på möte,, alla som jobbar med underhåll.. ja hade tydligen fått dispans för det va ja som var där som enda feriearbetaren, är bara till för fast anställda egentligen.. men ja var glad, va hyffsat intressant å veta tex hur bra företaget går å så vidare.. dessutom fick vi en ljuvligt god bakelse... mahh.. både chefen å morbror ville ha min, men nej nej nej! Vi, jag som enda tjej tillsammans med 40 män (däribland min bror faktiskt) satt lugnt å tysta och lyssnade i en å en halvtimma innan vi fick gå hem för lunch.. Ingen vidare jämställdhet där så inte så konstigt att läraryrket är så kvinnodominerat.. alla män jobbar ju i industrin:)

Tog min cykeltrehjuling hem, för att direkt åka till grimsborg som ligger 15 meter från mor å fars radhus, fågelvägen då... å där åkte åke 2 och jag tills det va dags att åka till företaget för att stämpla ut! åke 2 är faktiskt rolig att köra! går fort! Hann med nästan allt faktiskt, men fredrik som ska eg klippa dom i veckan blev nog glad när han knappt behövde köra så mkt !

Så där var min dag! Förutom att jag pratat med morfar en sväng och h'lsade på fritids en liten sväng också... där en viss liten tös frågan om ja var min mammas flicka :) denna lilla tös är så ljuvligt söt och go och ja har haft henne när jag var simlärare! Och när jag sa de, då kom hon ihåg och då fick ja en kram, men bamse fick mest kramar av henne.. sa att det inte vart fel om han sovit bredvid henne inatt (de har läger på fritids i natt) och hon sa att hon skulle vilja ha honom jämte sig:) Fler kramar fick ja också såklart och C och P blev nog iaf lite glada att se mig:)

Nä nu stundar fotboll om en stund, heja sverige! sedan lite packning därefter SOVA! I morron bär det av norrut och österut!

Glad midsommar på er alla! (kommer inte va inne här nåt mer innan midsommar nämligen)

efter regn kommer ...

knott!!!! ..

uppäten snart ju! usch va ja hatar dom! regn går bra men knottjävlarna! usch!

Igår fångade jag och mamma möss! två st,, stackarna såg så fridfulla ut när de låg i fällan, döa, men jag såg när den ena kom i fällan och han försökte förgäves komma bort och överleva men till slut dog han... det va ju faktiskt lite tragiskt!  Hoppas de inte lider allt för mkt bara!

Idag på jobbet, så har ja som sagt blivit uppäten, i alla fall nästan, men ja har också varit med och väckt upp en gräsklippare från de döda! denna maskin har vägrat starta sedan i höstas, men när jag och K rullade lite på den och stannade, så kom chefen och han startade den... och den gick igång direkt... "va in i helvete" hördes från chefen, faktiskt rätt lustigt, vart stendöd tills nu och sen när han ska iväg på lagning ja då startar han... tur vi inte hann¨åka iväg med honom, de hade ju börjat asgarvat åt oss om vi kommer å säger att vi har en gräsklippare som är sönder och så startar dom den utan problem.... hrm!
Pappa säger att ja har lindat min chef runt mitt lillfinger... kanske är det så:) vem vet! Han är så bra min chef så.. en sån chef önskar jag mig sen! iofs så får ja ju säkert jobb om ja vill hos honom, när de andra går i pension, men ja tror väl inte gårdenjobb är nåt ja vill jobba med på heltid? njaa, går bra som sommarjobb and thats it. ska måla lite saker också snart.. så tydligen var ja duktig i vintras när ja jobbade med att måla!


nåja nog med tråkbabbel e babbel!



Söndag

borde väl försöka printa ner lite rader idag kanske... vet dock inte va ja ska skriva.. längtar till midsommar nu då jag får träffa min älskling, vi mår inte så bra utan varandra har ja märkt... men det ska bli jättekul å träffa min A också, de ska ju med också..! åh kul! försöker pussla ihop resan så gott som det går, men blir nog att morfar får hämta lämna mig ändå..!

träffade min moster igår när ja va ute och gick, kul! vi pratade om hennes barn, en av de ska börja högstaidiet.. och det visade sig att han får hennes klassföreståndare.. mer minnen, visade sig att ja å moster hAr haft samma lärare:) herregud iofs är inte min moster jättegammal, sisådär 15 år äldre än mig men ändå... vi hade till åmed samma smeknamn på en lärare "röskägg", vi kom inte på namnet på honom utan bara hans smeknamn, men efter gnuggningar på knölarna där geniet sitter kom vi på va han hette... men ja trodde de va vår generation som kommit på hans smeknamn, så var alltså inte fallet!!:D

Skulle hälsa på min "extramamma" också igår men hon va inte hemma:(

Annars då, jobbar å sliter men bara 4 dar denna vecka å så ska arbetsrapport redan in i morron hm, blir inte väldans mkt pengar på 5 dar men kanske är behövligt då vi ska till finlandia på fredag! wohho

nu annat!

en vecka

nu har ja jobbat en vecka, tiden går faktiskt fort! idag har vi vart i Limmared å hänmtat änn umer växter (som vi gjorde igår också), tror vi planterat sisådär 700 växter... försäljarn som vi va hosva lite rolig... Kjell sa att ja går i skolan, och ja tillägger högskolan då... då säger försäljarn "går du på T ------ högstadium.... ja harklade mig och sa nej högskolan....

När han räknade ut hur mkt vi skulle betala säger han åter: jaha då har du långt k var att studera då... ja bara nej..ja är färdig i december... då blev han tyst! Ska man ta det som en komplimang att jag ser ut att va 15 eller vad?? hrm!

Back to företaget, ja blirbeordrad att klippa med Åke så jag åker å gör det, gräset var skyhögt så den stackarn fick jobba hårt och trots att de är fredagen den 13 så gick han inte sönder! på em planterade vi det sista och det är många som  tyckte det blev fint... företaget ja jobbar på fyller 60 år i år så vi har helt enkelt skrivit 60 år, med blommor då och fyllt ett stort land med massa blommor!

Vi har också fått duvkompis, har vart här i tre dar, ringmärkt å allt... han är jättefin, jättefina färger och så ser han så rolig och nyfiken ut när vi gör nåt, typ himlar med ögonen och lägger huvudet på sned:)  försökte mata honom med bröd men det ville han inte ha, tydligen va det godare med mask!

Nu tröt det för mig, kommer inte alls i håg va ja skulle skriva.. iaf dagarna knallar här hemma i västergötland ( omdet nu är mitt hemma nu för tiden) blir inget halmstad i helgen för min far har jour... så blir en väldigt lugn helg här hemma i byhålan, kanske går till mormor en sväng...  å så kolla på fotbollen...


Saknar dig älskling

Onsdag

orkar inte skriva långt på denna dator för den bråkar med mig hela tiden!

Var å tittade på balen igår med min kära A, hennes syrra vad det som var på balen så jag och a aerade japaner å fotade på allt och alla! Var jättefina typ alla, och ja kände igen en hel del faktiskt... va kul å träffa A också, sedan träffade vi M, vi gick högstadiet ihop, var jättekul att se henne! och grattis till dig som ska bli sambo:) Såg en annan högstadiekompis, han såg vääldigt annorlunda ut... en annan gymnaisieklasskompis har tydligen fått skitlångt hår, jösses! (en kille)...

Nåväl va superkul å va där och träffa gamla polare som faktiskt också va där pga syskon och visst kände vi oss lite gamla!!  Och alla va jättefina!


Jobbet går väl bra också, trött i bena dock.. jobbar å står i, längtar så grymt till midsommar!

Hoppas på bra väder!!!!!

Saknar dig älskling, fast det bara gått några dar.. !

Nu annat!

(D, kommer inte till halmstad i helgen, pappa hade jouren så det blir till att va hemhemma, men kommer kanske helgen efter midsommar eller är nere på min semester, miss ya)

Jobb

i västergötland nu och jobbar.. blir ompysslad av mor å far med..!

jobbat första dan av sommarn, träffade S som va en evighets sen, kul, hon är alltid så söt och glad! 16 feriearbetare var vi som började idag.. perfekt väder för mig, sol och vind! och lite vatten (i vattenspridarn)..

Inget större roligheter hände idag på jobbet, jobbade själv..

på bussen i sthm hjälpte ja en tant som höll på att ramla omkull... men först fick vi inte stiga av bussen, för två poliser klev på och gick igenom hela bussen och tog mannen längst bak.... nästan vid mig.. sedan fick han stå ute och bli kroppsvisiterad,, väääldigt grundligt.. dessutom gick busschaffören genom bussen grundligt... kan undra va mannen gjort, knark? hrm, spännande ändå..

Min bamse, var inte glad att se mig igår, men bättre i morse när han gic k och la sig bredvid mig.. han är alltid nochalant när man kommer, så att man får dåligt samvete för att  man lämnat honom så länge..
idag har jag och mamma gått med honom, och efter det dushade jag honom, tror han tyckte om det, snart är det läggedags, upp med tuppen i morron!

Kram

Sista dan

japp idag är sista dan i stan innan ja åker hem till v-götland för jobb.. åker i morron.. sista dan ja träffar E och J också, de flyttar ju sen, men ja tror allt vi kommer träffas ändå.. ja menar J har lovat att hon ska komma upp en helg i höst och vi kanske tar en tripp till E, om inte annat så tror ja allt hon kommer till stan nån gång hon också!

Men det känns ändå vemodigt, kommer inte alls bli samma sak i stan utan er, dock kommer vi väl ha mkt att göra kan jag tro i höst så tiden kommer väl att springa iväg, som dessa två terminer har gjort..

Ni får i allafall ta hand om er (speciellt J så hon inte får massa radioaktiva saker på sig), ni är fina ni!
 
Vi ska ut i boulognern och sola och spela krocket  idag, det ska bli mys, sedan så blir det väl ett hejdå..:(
I morron blir det ett till hejdå:( till min Ä..    

Sorglig blogg det blev idag.. hoppas I att det går bra med lillen! Att allt funkar som det ska osv!

Glad sommar!

Grattis!

Nu äntligen, efter 16 dagar över tiden har Ida blivit mamma till världens gulligaste Elliot! STORT grattis till er båda!

Vi ses i augusti när ni blivit varma i föräldrakläderna!:)


_______________________________________________________________________________________


Elliot kom ut på samma dag som E fyllde år (4 juni).. vi firade henne igår och hon hade bakat tårta och rabarberpaj *mums*, sedan lekte vi:) Jag och J hade ju köpt en exellent present (tycker vi själva iaf) och det va krocket, det va vi ju bara tvungna att testa! Jag kom två båda gångerna vi spelade:) J och E bytte plats på sistaplatserna medan K vann båda gångerna... men roligast va allt att skjuta iväg andras bollar höhö!

På kvällen åt vi på resturang, E, J, D, Ä och ja, blev inte tanten utan chinaresturang, mycket gott faktiskt!

Idag blir det städ, solning, handla lite och sedan vet ja inte!

Skatt

idag kan typ alla kolla sin skatt och en del får tillbaka redan denna vecka. jag tillhör inte dom.. är nedstämd nu för det är mkt pengar ja ska betala tillbaka, det känns, tur jag jobbar i sommar så ja fyller på kontot lite ialla fall..Men det känns fel, det är mer än vad ja själv räknat ut, måste kolla med brorsan... jaja... lite av vuxenlivet att sköta ekonomin eller hur... smällar man får ta.. men ekonomin blir allt tuffare, allt blir ju dyrare! Men det är väl bara att le och se glad ut och betala... hrm


Nä ska strunta i att tänka på det, ska ut i solen nu med J och vem vet E kanske kommer med!


_________________________________________________________________________________________

Hm har nog aldrig vart sä här brun så här tidigt på året av en svensk sommar, kul! Känner mig somrig faktiskt, dock tror jag att jag hade det lättare i år pga att jag och älskling var i thailand i november.. den brännan hann nog aldrig gå bort helt och då går det ju fortare att bli brun!

Ida, tänker på dig hela veckan, hoppas det sker snart och fort såklart!



Sommarlov!

Ja nu har jag officiellt sommarlov!:) Lämnade in tentan idag så nu är alla arbeten färdiga! måtte jag nu bara bli godkänd också på de två sista kurserna!
Träffade e och j i skolan också, fick lyssna på deras exarbete redovisning, lät väl bra och försökte se intresserad ut även om ja inte är det... men miljö dock är jag väldigt intresserad av! Hade en tanke till å med och jobba med miljö på gymnasiet.. men så blev det ju inte!

Efter lite slapp vid skolan gick ja vidare till boulognern för att sola, ville inte stanna å lyssna på deras redovisning:) Var jätteskönt och varmt men har nog allt bliviti brunare.. så här brun brukar ja nog inte va väl i juni!

På tal om juni,, tänker på dig min vän, håller tummarna!! Så spännande! Tror även L håller tummarna med mig hihih, väntar med spänning på ett sms elller ett telesamtal!

Nu har ja inget mer att skriva tror ja för denna gång!

Så glad sommar på er!

___________________________________________________________________________________________

Läst att man helst ska göra karriär efter att man skaffar barn... hm låter vettigt i mina tankar med tanke på att man blir gammal om man ska göra sin karriär innan man skaffar barn.. och när räknas det som att man gör karriär?

Jag vet när jag vill ha barn och det hyffsat snart (men det beror ju också på en del saker)  för ja vill inte va fööör gammal för att bli mamma