Plåga

Denna dag har vart en riktigt plåga för mig, vaknar känner huvudvärk, var nåt ännu värre - öronvärk som inte går att förklara i ord hur ont det gör (och inte hjälper det med alvedon eller liknande), dessutom mensvärk och en irriterande ond smärta i foten, tror det är skorna som orsakar det.. blir att inhandla nya vinterskor eftersom mina (som knappt är använda) läcker in massor med vatten så att fötterna badar i iskallt vatten...

Jaja man ska väl inte klaga, men de är irriterande att ha ont för man blir helt enkelr irriterad och arg och dessutom har man nada energi! Jag har dock lyckats städa vår fina juliga lägenhet och vart ute å gått en liten runda (5 km ca) idag så jag får väl vara nöjd. Ska dock försöka plugga lite nu men blir nog bara lite granna idag.

Nu är det snart jul och det märks på vågen, varför i hela friden väger man mer på vintern än på sommarn? Jag gör detiaf och inte 17 äter väl ja så mkt mer onyttigt under detta halvår än sommarhalvåret? Kanske man gör när ja tänker efter.. Jaja ingen smärre katastrof på vågen iaf, lagom helt enkelt, så länge byxorna kommer på så:) haha nä gott folk, under de mörka månaderna på året, ska man frossa i alla godsaker man kan hitta! Viktigt dock är att röra på sig också, annars blir hälsan lidande och det är inte alls meningen!
Man skall vårda sin kropp!

I morron ska ja till valbo med älskling (wiihoo enligt mig,, stön enligt älskling), ska handla lite julklappar (förhoppningsvis), sedan vinterskor (förhoppningsvis) och lite annat behövligt..


På lördag, ska vi väl kika på julmarknaden på torget, brukar inte va så stort men iaf.. efter det drar vi uppåt i landet, till Söderhamn och älsklings mor som ville bjuda oss på adventsmiddag.. hon har ju inte sett våra ringar än så antar att hon vill se dem också!

På söndag åker vi hem och då kanske vi hinner titta lite mer på julmarknaden, annars blir det nog lite adventsmys i soffan med älskling och kanske några fler,, vi får se!

Tror på en trevlig helg i alla fall!

Glad advent om ja inte skriver innan dess!

Kul!

Kul med kommentarer som kommer, mera sådant! Lovar att svara alla:)

Trevlig kväll alla, föreslår att ni som är hemma tänder massa stearinljus och dricker glögg och pepparkakor om ni har hemma!


Kram!

Ännu en dag

Dagarna går så fort, pluggar å står i men känns som ja inte kommer nån vart alls!

Gick ut och gick, långt, fick ont i smalbenet och benet i foten, är väl inte vana vid vinterskor, de vill ha flipflop igen och ballerinaskor! Mötte en kvinna som bar sina willysvaror på huvvet, tänkte att mitt huvve skulle legat på backen om ja bar mina varor så.. Nä in på willys och bar som jag brukade! Tog naturligvis fel kö, två gånger, jippie, känner enorm menssmärta, vill bara hem, trött i bena med för den delen! Hem lagom till fresh prince i bel air, tycker att jag förtjänat det och ser helt enkelt på det medans jag äter min lunch, en banan och en macka..

Jag är kluven inför jul, ska bli jättekul naturligvis, men tycker inte om att åka ifrån min älskade! Jag tror jag aldrig varit så här kär som jag är nu, inte ens när vi var nykära! Kanske för att vi är förlovade? Njaa kanske, men mer därför att vi smider planer för framtiden och det älskar jag för då vet jag att det alltid kommer vara vi!
Hoppas och tror att min älskling tycker samma sak! Jobbigt dock med julen, men kommer inte ens vara hemma 2 veckor.. och den ena veckan ska jag jobba på Nexans igen. Ska nog bli lite småkul ändå fast det är roligare att jobba med mamma och barnen på fritids innan jul och  mellandagarna, brukar vara så mysigt! Kommer kännas lite konstigt, har ju jobbat på fritids 3-4 år nu vid juletiden men inte iår därför att julen ligger konstigt till och ingen vill va ledig..

Njaaa nu kanske jag borde plugga lite, men har verkligen ingen lust... jag är 21- snart 22 och har aldrig haft ett riktigt heltidsjobb än,, det enda jag egentligen vet och behärskar är att plugga... deprimerande, iofs har jag jobbat ganska mkt på somrar och vid jul då men det är ju inte samma sak..
Nu på terminerna jobbar jag inget, finns ingen tid till det, dessutom vill jag koncentrera mig på skolan och inte slita arslet av mig och jobba också... nää tur man har en älskling som jobbar nu även om det gick bra förra året när båda pluggade!
Däremot är jag fruktansvärt less på att plugga nu, att alltid få en massa uppgifter att göra, som känns meningslösa men måste göras.. jaja det är väl för vår egen skull?

Om ett år älskling, då är jag förhoppningsvis färdig, då drar vi mot nya äventyr! Undrar vart vi hamnar:S SPÄNNANDE!


Älskar dig älskling och kommer sakna dig över jul!


( Att vara riktigt kär måste vara den bästa känslan som finns...)

Dags igen

Ok helgen va mys.. i fredas va ja, C och L på stan och handlade lite, i lördas julpyntade älskling och jag lägenheten, blev så mysig! V handlade även nya ljusstakar och en silvrig julgran med ljus i:)
På kvällen bar det av till C på fest men det blev inte så mkt fest för ingen ville ut och vi tog det allmänt lugnt, men mysigt va det med! Vid 23 åkte vi till stan, jag bestämde mig för att gå till interpool för att älsk va där.. jobbiga tonårstjejer på bussen skriker horungar och hm dumma saker till en rasist... smart när de själva va invandrare... knökfullt på bussen, tur att ja å Anna skulle av samtidigt, vi fick knö oss fram till dörren och när vi nått den stängde chauffören den! Tur va det en hygglig tonårspojk som skriver  ÖPPNA DÖRREN!! och det gick ju bra!

In på interpool där patrik och hans jobbarkompis spelade biljard, ja tittade på en stund med en jobbig huvudvärk.. erik och katarina var där så vi pratade lite med dem.. de ville ju se våra fina ringar som sitter på vänstra ringfinger...
Till donken en snabbis,, där hade (säkert  samma ungdomsgäng som på bussen) haft jättekul på övervåningen för fullt av ketchup låg utsmetat under bordet och på golvet och väggarna.. massa sugrör låg också där.. en som jobbade gick och fotade skadegörelsen!

Igår bakade vi och tvättade, J och E kom till slut till oss för att se lite SUNE som är tradition!

Måste bara skriva GRATTIS till IDA!!!!! Jag är så glad för din skull, och jäätteavundsjuk!! Jag VILL också!
Drömde om det idag, vi skulle ha men vi visste inte om det, hur skulle det gå? Föll i gråt och pratade med mamma! Kanske säger mig nåt min dröm??
Men jag VILL!! Ida, vi hjälper dig!! :) Med glädje!


Så vill jag bara skriva att jag har nog världens bästa pojkvän/sambo/fästman! Som han skämmer bort mig!
Får ju vackra halsband/armband ibland då och då och idag kom min adventspresent som han kallade det! Sa att det borde ju vara en julklapp men det ville han inte!
Älskling du är bäst, men nån gång måste vi ju spara också så att vi också FÅR!

DET ÄR DEN BÄSTA PRESENTEN!

Älskar dig, vill fira jul med dig men förstår dig, kanske nästa jul vem vet!?

Plugg

Vardagen har återvänt, kallt och usligt och med massa plugg! Men det är ju snart jul så det går ju... ska dock jobba veckan före jul på företaget där jag jobbade i somras. Dock ska jag inte böna runt med stackars Åke utan den veckan är ren och skär arbetskraft - ja ska måla en massa rör.. ja ja vet det låter la inte allt för kul - men med bra arbetskamrater och en lön gör det hela roligare... ska nog unna mig och köpa en assisent faktiskt,, alltså en sån till baket så man slipper knåda degen själv.. får ju alltid så ont i mina handleder när ja gör sånt arbete och detta har ja då ärvt från mor vilket då hon rekommenderar mig att köpa en sån... kostar 1700 men helt klart värt det sa mor!

Känns bra ändå att jobba lite, eftersom det bara är patrik som försörjer oss för tillfället, min minimala "csnlön" räcker ju inte vidare långt!

Nä nu måste ja sätta igång med plugget! Sedan städ som gäller!

Vår resa!

Ja ja lovade ju att skriva om vår semester så givetvis håller jag det - dock skriver jag en förkortad version för annar sskulle jag nog få sitta och skriva ända tills i morron.!


Vi åkte den andra november och kom till arlanda lagom tid till incheckningen, gick förbi lååånga köer och fnissade för oss själva, 5 min senare gick vi tillbaka och såg samma folk stå kvar där med sina väskor medan vi redan fixat in dem.... att åka första klass var verkligen suveränt, vi behövde ju inte stå i kö till incheckningen och när vi kom till tullen var det heller inte någon kö så vi hade checkat in och gått i genom tullen på cirka en kvart! Något som brukar ta en evighet! Vi köpte lite godis på taxfreen sedan gick vi upp till loungen som förstaklassare kan få gå upp till.... här fick man obegränsade mängder av vin,öl, läsk, kaffe.. you name it... och även mackor, kakor, snacks mm.. så där satt vi och pimpla vin och fikade:) När vi ansåg oss klara gick vi till gaten där vi såg att det var en låång kö! Jag ringde mamma en sista gång och berättade hur det hittills varit och berättade att det nu var låång kö men att vi borde inte behöva stå i den. Patrik gick och frågade och vips fick platserna 1-8 gå först (första klassarna) hehehe.

Inne på planet fick vi beställa obegränsade mängder snacks och dricka (vin, öl, drinkar, läsk), fick toalettväska, större lädersäten, hörlurar, välkomstdrink och mkt mer! Love it!

På phukets flygplats gick allt väldigt smidigt också, våra väskor kom nästan först!!! Så vi blev färdiga först och gick ut i värmen till bussen som skulle ta oss till koh kho khao.. Jag var supertrött,  fast kl bara var  11 thailansk tid ( 5 på morron i Sverige) .. kabinpersonalen väckte oss vid 3 på natten (svensk tid) för frukost!!

Åkte iväg, försökte hålla mig vaken men det va ganska omöjligt, vi skulle till ön med så vi fick åka färja ut, det var crazy eftersom vi satt på ett bilflak och färjan skulle ta så många bilar som möjligt,, så bilen backade ner mot färjan på en tunn bro av bräder (tänkte att n uåker vi la ner i vattnet) och krånglade sig in jämte alla andra alla bilar, tätt tätt fick vi stå!

Äntligern framme på vårt hotell på ön som bestod av små hus... vi möttes av regn dock.,.. hm tänkte vi!
Min älskade hoppade ner i vattnet nästan med en gång, ja badade inte denna dag..

Det var väldigt lite folk (högsäsongen började veckan efter typ) som bodde på hotellet och vi blev väääldigt uppassade, inte jobbigt utan bara bekvämligt.. vi tog riktig semester i tre dar och gjorde inte något i princip.. vi badade och solade (trots molning väder) och gick romantiska strandpromenader och åt och drack gott. försökte också gå ner till hamnen där det fanns två affärer och tre resturanger men det var omöjligt.. folk (från hotellet eller lokalbefolknining) stannade hela tiden och frågade om vi ville åka med och till slut efter att en mopedist tyckt att vi skulle åka med honom, gav vi upp chansen att få motion och satte oss på en bil som ville köra oss. en bil åkte till och med efter oss och erbjöd oss skjuss när vi sa nej, vände han och åkte tillbaka!

Jag gjorde ett misstag första gången på resturangen - beställde dry curry with chicken in coconutsauce..... det där var det starkaste jag ätit hittills i mitt liv, jag som hade bara cola fick beställa in vatten för att jag ens skulle kunna äta det... jag struntade i såsen, tog kycklingbitarna och tog mkt ris till men det hjälpte föga.. tack för att vattnet finns.. till och med min älskade tyckte det var starkt!

Ok, ganska dött på ön men vi tyckte om det, vi ville ta det lugnt och göra lite saker och bara vara tillsammans, men något måste vi ju hitta på, så därför gjorde vi två underbara utflykter...


den första var i djungels tecken,... djungeltrekkning (rida på elefanter i djungeln) och kanotfärd genom djungeln..
Först åkte vi kanot och det va jättemysigt och stillsamt, vi såg diverse djur som jättelik padda, fåglar, STORA ödlor och mangroveormar ( som är väldigt "poison" för de kan döda och äta en hel krokodil), efter detta åkte vi och käkade lunch från en hur vacker restuarang och omgvining som helst.... hur ofta brukar vi se en apa springa runt i vår skog när vi äter till exempel???
När vi ändå är inne på temat apor så åkte vi faktiskt till vildtama apor som vi matade med clementiner.. jag va överlycklig och detta var definitivt det bästa på utflykten... de va så busiga och sträckte fram sin lilla arm/tass (?) och ville ha av mig.. en stor en va girig. Han ville ha och ha och ha och patrik lyckades fånga han när jag ger honom mer clementin men då syns också att han har kvar clementiner i munnen. Snacka om egoistisk! hm
Otroligt kul va det ialla fall!

Nästa stopp var elefantridning och detta var bra förutom att jag fick väldigt ont i ryggen för det gungade och sätena var hårda! Vi var sista gänget ut och fick därför mata elefanterna och se när de badade och busade:)
Efter detta åkte vi hem igen och alla va nöjda och glada efter en lång varm dag!


Dagen efter var det dags igen för utflykt och den här gången bar det av till SImilan Island som är en av världens 10 bästa snorklingställena i världen. Och det var helt fantastiskt! Vi simmade i havet som om vi simmade i ett akvarium - mängder av fiska i alla möjliga konstiga former och färger! Det roligaste på den här resan var dock när jag upptäckte (först av alla är viktigt att poängtera) en jättesköldpadda!! Denna simmade bara en halvmeter ifrån mig så jag var tvungen att stanna för att han inte skulle köra på mig:>) SÅ otroligt häftigt!

Vi la iland på en av öarna och jag var sist ut från båten av turisterna, tydligen tyckte föraren att alla gått av så när ja skulle hoppa av så började han åka ifrån, vilket innebar att jag tappade balansen och föll mot vattnet handlöst. Men tack vare en thailändare som jobade på båten blev fallet inte så hårt eftersom han fångade mig med sin arm om mig vilket lindrade fallet.. men tydligen var ja väldigt nära motorerna enligt patirk:) Så kan det gå!
Väl inne på land när vi skulle äta, kom värsta monsunregnet! Vi gick över till andra sidan ön och vi gick alltså barfota genom djungeln.... hm geggigt och äckligt va det men jag kunde inte sluta att tänka på vilka djur som skulle kunna komma å bita mig.. Flygande hundar flög ovanför oss (det är alltså inga hundar utan en fladdermusras) . Otroligt fina sandstränder var det! Men sedna skulle vi åka hem vilket blev lite problematiskt och dramatiskt...

Det regnade ju ganska mycket och vågorna var jättehöga så båtföraren hade problem med att komma in med båten på land.... så enligt dom var det bara att simma ut, de 20 metrarna... Det låter ju jätteenkelt eftersom vi hade badkläder å sådant på oss.... men vi hade även väskan med torra kläder och annat med oss på ön men framförallt kameran som inte tål vatten.... jag gick fram till den svenska guiden och sa att jag vägrar simma ut och förstöra kameran med alla bilder i, no way.. han erbjöd sig dock att simma ut först med sin vattentäta väska och sen simma tillbaka med den så vi kunde lägga i sakerna.. men ja hade sett en båt som lagt till på stranden och klarat det så varfrö skulle inte vår båt klara det? Sa att jag till guiden och vips försökte grabbarna på båten igen.. och det gick vägen men fort fort skulle vi på för grabbarna höll i båten själva och vågorna var otroligt stora och båten svängde och svängde...

PÅ båten wiihoo! När vi åkte i väg gick det fort, var ju en speedbåt, kanske lite för fort dock för det tåls att säga det igen - vågorna var höga pga regnet... detta gjorde att vi flera gånger (en så mkt att folk skrek av rädsla, även jag) "flög" över vågorna och landade med starka dunsar.
Efter ett litet tag börjar besättningsmännen bli lite oroliga, vilket även skapar oro hos oss passagerare...en av grabbarna kollar motorn och sedan öppnar han luckorna i golvet och kollar ledningarna.. Han slänger ut några flytvästar också och alla ser förtvivlade ut.. det stinker också bensin. Jaha tänker jag nu ska vi simma igen då. Båten har gått sönder så som han körde.. tur att jag tagit åksjuketabletter,! Men inget mer händer, de håller dock koll på motorn och så där men vi klarar oss till hamnen där återigen ett monsunregn börjat vilket gör att alla passagerare står upp i båten eftersom sidorna på båten är öppna och det regnade in kraftigt.. Jag frös så jag skakade, höll en blöt handuk på mig men hjälpte föga! Men vi överlevde resan och det var en fantastiskt sådan. Och lite dramatik skadar ju aldrig! Kanske också ska nämna att vi såg flygfiskar men tyvärr såg vi inga delfiner som man med ltie tur skulle kunna se!

Back to the island Koh kho khao, vi gick å åt på en restuarng med en underbar liten flicka som var serviceinriktad om nåt.. Tjena tjena sa hon och vi fick föla med henne när hon skulle visa oss lite mat i form av räkor och humrar... Hon tog upp en räka och vi fick hålla i den,, vi ville inte ha någon havsmat eftersom vi inte gillar sånt och när vi fått se levande maten ville vi ha det ännu mindre, men ändå kul koncept.. Man kunde även fiska upp sin egen fisk:)
Ön drabbades hårt av tsunamin vilket märktes.. den lilla flickan på nio förlorade fyra av sina kompisar för övrigt!

På lördagen, en vecka efter ankomst sa vi tack och hej till koh kho khao och åkte vidare till Phuket och Karon.. det fruktansvärt störande paret "Mr and Mrs omaka par" som vi kallade dom skulle också åka med... Varför de är så jobbiga är att de daltade så mkt med sin snart femåriga dotter.. ja menar är det normalt att en femåring har en napp eller åker vagn?? Störde mig enormt när jag inte ville ha en macka med myror på och hon säger att det där är la ingenting, mina barn har växt upp på hästgård å är vana vid sånt.. typ.. då tänker ja på deras bortskämda unge och som pedagog ja är tänker ja hur oerhört jobbig denna unge skulle varit i skolan! "Mamma säger så" och "jag är för fin för att göra så"... bläää! Men iaf, de, vi och fyra ungdomar åkte iväg... det va dock lite roligt för att ungdomarna och Mr och mrs omaka par skulle åka ihop i en buss och vi själva fastän vi alla skulle till samma ställe.... men de fick åka buss,, vi fick åka privatbil, en lyxig sådan också:) Kan det bero på att vi åker förstaklass?? Ja tror det!!


Kommer fram tiil Horizon hotell i Karon och det är så vackert, bedårande!!utsikten från vår balkongen är enastående.. både poolområdet och havet! Rummet va fint med sänghimmel och en panel med knappar som man trycker på för att stänga av ljus, tv, alarmklocka, do not disturb, make my room mm ... lyxigt!

Denna vecka, tillbringade vi alla dar på stranden, strålande sol! Vi provade kokosnöt men det var äckligt. Vi åt mängder med ananans så underbart gott! Det gick hööööga vågor som slet tag i en och mina trosor ramlade gång på gång ner ibland ända ner till fötterna, (påminner om MR bean) men skyndade mig att ta på mig dom igen!
På kvällarna var det shopping och restuarng som gällde.. Blev galen på alla påflugna skräddare! Köpte bla julklapp och födelsedagspresent till bror, kläninngar, linnen, väskor, parfym, kryddor , tjocketröjor och lite småsaker..

Nån kväll var speciella, som till exempelt den 11,,, då gick vi finklädda ner till stranden efter solnedgången, la ut en sarong och tände massa ljus, därefter gick min älskade ner till knä och sa massa fina saker medans mina ögon svämmade över.. därefter frågade han om ja ville förlova mig efttersom han vill tillbringa hela sitt liv med mig. Jag sade JA! så nu så har vi varsin ring på vänstra ringfingret. vi gick sedan å åt massa gott, och skrev även mail hem till föräldrarna att vi nu gjort slag i saken!

En kväll åkte vi på utflykt igen, till fantasea, som är som ett nöjesfält utan karuseller. Här kan man gå en rundvandring å kolla på ormar, fåglar, fiskar men fraförallt tigrar! Men det var för en show vi var här.. men först väntades thaibufe i världens största matsal som tog in 4000 människor, ni förstår att det var stora salar! När vi kom in slussades vi till rätt plats av personalen annars hade vi nog inte hittat våra platser!

Därfter gick vi dit showen skulle utspela sig... på väg dit såg jag att folk höll en tigerunge i famnen och givetvis (eftersom denna resan går i romantik och djurens tecken) skulle vi också hålla i lilla tigerungen som matades med nappflaska för att den skulle va snäll..! Hur mysig som helst va den, ville hålla längre!!

Nåväl in och satte oss och jaaa va kan man säga... jag tror inte att en sådan här suverän show är möjlig i Sverige, Jsg tror inte det, när den var slut, satt jag och patrik först stumma och sedan sa vi bara att den var hur bra som helst!!
Den hade allt, en inledning där folk fom från alla hörn med facklor och med en musik som gjorde stämningen på topp,, även elefanter tågade in och när de intåg scenen började folk dansa så häftigt och synkat så det var inte klokt.. Swhowen skulle ge en inblick i hur Thailands historia och kultur ser ut och det var extraordinerärt! Den fortsatte senare i lugnare fart för att sedan speeda upp.. Vi fick se illusioner och trick som inte ska vara möjliga, vi såg 4 dimensionella saker som lurade ögat, vi såg djurkonster och djur lydiga till tusen.. djuren som var med var bland annat elefanter (som showen är en ltien hyllning till eftersom elefanterna är viktiga i Thailand), ko, hönor, duvor och en get som alla var lydiga och gjorde va de skulle!  Ja allt var en härlig mix och man visste aldrig vad som skulle hända, allt till en underbart stämningsfull musik!!
Om ni åker till Phuket - se Fantasea för det är något extra!!

En kväll var vi också inne i Patong som är mkt större än Karon, men vi blev mäkta besvikna, det va mkt dyrare där än Karon och försäljrna mer jobbigare och efterhängslade...! Det var mer fart i Patong med hög musik och barer... gång på gång fick patrik förfrågan om att gå på "sexy show" med nakna kvinnor men han har ju redan en. Var också Thaiboxning dagen efter så ja tänkte naturligvis på Johanna:) Vi provade också Mcdonalds som smakad som det skulle... åt på italiensk resuturang och åt spagetti och köttfärssås som blev en besvikelse för det va inte så gott fast det var en italiensk kock...
Nä vi åkte hem med uppstilad tuktuk istället!

SIsta kvällen i karon, gjorde ja några rastaflätor och även manikyr med målade naglar med blommor på för 30 kr! Billigt..
Åt på Dino resturang, och var jättemysigt, med vattenfall och grejer.. De som arbetade där hade också Fred och Wilma kläder.. va ju Flintstone.. drack två drinkar, flinstone och Phuket paradise, ingen av de va goda!


Åkte hem dagen efter, allt gick smidigt och vi tog in massa godis och dricka på vägen hem också.. .på hemvägen försökte vi komma med ett tidigare tåg, vilket gick bra enligt den vi frågade, frågade även konduktören och hon sa ok, när tåget gått sa hon att vi hoppat på FEL tåg!
Hoppsan men det löste sig ändå, för vi kom till uppsala, hittade ett tåg till Tierp och även en buss som gick till Gävle... Kom hem en timme tidgare än beräknat!! Gott!!


Det blev visst väldigt långt ändå, trots att jag utlämnat en hel del!
Men ja det är hyffsat billigt i Thailand och folket är de vänligaste du kan tänka dig. Och ja deras mat är stark så ta inget med curry (dry, green eller red) om du inte vill ha stark mat. Ja, ja rekommenderar dig att åka till Thailand, om du ska bo i Phuket, rekommenderar ja dig att bo i Karon före Patong och Kata, men det beror väl på vad man är ute efter....

Det var också kul att bo på två olika ställen, för de var väldigt olika varandra., kul att se! Nu ska ja se om vi får in lite bilder, bjussar dock inte på mitt brunkort, det behåller ja för mig själv.. här är ett litet axplock iaf från våra 400 bilder...

Ha det!




Hemma igen

Två veckor går fort och nu är ja hemma igen i iskalla Sverige! Från 30 graders värme, till munisgrader brr...!
Tänker inte skriva nåt om resan nu kanske senare eller i morron,, men  resan var underbar!

Thailand

Tjo ar i thailand nu och vart  i en vecka, trivs som 17 varmt och skont!!

Tanker inte skriva va vi gjort nu for att vi ska snart ga hem a sova lite!

Jag ar lycklig i alla fall!

Kram pa er!


Julafton snart

Ja men kanske inte den julafton ja menar, menar förstås att jag å hunny åker väldigt snart!

Packningen är så gott som klar, resten går inte att lägga ner eftersom det är neccessär å sånt som ska ner... har även lagt fram kläder som ja ska åka i, herregud va duktigt!

Denna blogg har sedan vi beställde resan, handlat mkt om resan men nu äntligen är den så gott som här...
Allt känns fixat,, allt från packning innefattande satsumas till att Johanna äntligen får agera "polis" när hon tar hand om lägenheten. Lovely! Behöver verkligen resan känner jag. Pluggat snart två och ett halvt år utan paus, för på somrarna jobbar ja ju och även kring jul!

Om bara ett par dagar ligger jag på stranden bredvid ett grönblått hav, med en paraplydrink i handen.

Det ska vara gött och leva annars kan det kvitta......

Kanske skriver under resan - det lär ni märka i så fall, antagligen kommer ja då inte lägga ut några ljuvliga bilder, men vi får se!


Kram