Johannadag

Hejhej..
idag har ja bakat nyttobullar som blev över 130 st skulle ja tro, så nu har vi bröd så det räcker ett tag.
Efter det gick ja å Johanna ut å gick en sväng - till skolan faktiskt å lånade böcker - därefter boulognern å cafet där vi tog en glass.. Till stan en snabbis där johanna köpte en handdammsugare - på rea dessutom. Fynd fynd,. Därefter gick vi hem till mig igen å satt på balkongen å låtsades att vi blev bruna:)

I morron har vi fint väder lovats därför ska vi sola i boluognern å spela monopol!

Var en jättetrevlig dag därför att vi pratade verkligen av oss - om allt å ingenting!

Å linda, Johanna har också ångest över framtiden så vi är inte ensamma!

Kram på er

Antingen lite smart eller snålt :)

En blondin kommer in på ett bankkontor i Stockholms City och ber att få ett lån. Hon säger att hon ska till Europa i affärer i två veckor och
behöver låna 5 000 kronor. Banktjänstemannen säger att han behöver någon slags säkerhet för lånet. Blondinen lämnar nycklarna till en ny
Rolls Royce som står parkerad på gatan utanför banken. Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som säkerhet för lånet. Banktjänstemannen och de andra på banken får sig alla ett gott skratt åt blondinen som använder en 1.800 000 kronors Rolls som säkerhet för ett lån på 5000 kronor. Han kör sedan ner Rollsen i bankens garage och parkerar den där.

Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar tillbaka 5000 plus ränta 31.50. Banktjänstemannen säger till blondinen: ?Vi är mycket glada att Ni ville låna hos oss, men vi är en smula förbryllade. När Ni var borta kollade vi upp Er och upptäckte att Ni är multimiljonär. Det
som förbryllar oss är att Ni behövde låna 5 000 kronor. Blondinen svarar: ?Var annars i Stockholm kan jag parkera min bil i två veckor
för bara 31.50??




Gävle - ingen sommarstad för mig

Nej, nog för att gävle är en väldigt fin och mysig stad så hör jag inte hemma här på sommarn! Det finns bara ett ställe för mig på sommarn å det är mitt älskade Halmstad.

Vi har haft stugan i 11 år tror jag, köpte den när jag var 10 år alltså. På högstadiet mådde jag väldigt, väldigt dåligt på grund av smärtsamma förluster och stress för att allt var nytt och mer att göra på högstadiet. Hade huvudvärk 4-5 ggr i veckan, men trots läkarbesök fick ja ingen diagnos utan det talades bara om stress. Kanske det stämde, för när vi åkte ner till Halmstad på helger och somrar, hade jag aldrig huvudvärk! Jag tror jag ALDRIG haft huvudvärk i Halmstad! Och tro mig, jag har huvudvärk ofta. Jag tror dels den friska havsluften men också avstånd från det verkliga hemmet och skolan som gjorde att jag kunde slappna av. Visst är det fantastiskt! Jag tror dock inte ja var ensam om att må bättre av att komma ner till stugan, även de andra i familjen blommade liksom upp! Det var en flykt, vi var fria, inget jobb, ingen skola så långt ögat når! Fantastiskt!
JAG ÄLSKAR HALMSTAD.

I lördas va vi i valbo, å köpte blommor och en kudde till mig - en ergonomisk så ja hoppas den ska funka bättre än den ja hade innan. Måste ha en bra på grund av min kära käke och mina krånglande öron. Denna funkar helt ok. Kollade även på mobiler - men hittad eingen ja tyckte om:( måste ha en pga joystick börjar bli lite seg. Tror ja fått lite sand eller jord i den när ja jobbat vilket skadat den! Vi va även på maxi där en mor skällde på sina barn så det lär hörts i hela affären. Sån mor ska ja då aldrig bli! Jösses!

Idag gick ja boulognerni rasande fart, måste få bort semsterhullet:) nej det var jätteskönt, vädret är soligt men lite kallt. Friskt om inte annat. Såg massa som klippte gräset, med åkgräsklippare och saknade nästan mina Åkar:) Tre sommarjobbare som såg inte ut mer än att vara 16 år, gick med handjagare på samma ställe typ - fattar inte! Orkar de inte ta en sådan liten plätt själva?
Såg en stackars övningskörare som förmodligen var första gången hon satt sig i framsätet, hon såg alldeles skärrad ut - som jag antagligen gjorde första ggr ja skulle köra. Hon kom aldrig i väg  va ja såg. Lille pappsen lät henne köra BMWn hm hm - min pappa köpte en gammel skrot när ja å bror skulle övinngsköra:)
Jag körde till exempel sönder bromsarna andra ggr ja skulle ut. Morsan skriker bromsa bromsa - ja skriker "Ja bromsar ju", men bilen ville icke lyda, så mor fick sätta sig i förarsätet och mkt riktigt var ju bromsarna sönder. Tur att det alltid finns lite broms kvar så att man kan bromsa lite fast bromsarna är sönder!

Johanna å syrran Ida var här i lördas, kollade på evan den allsmäktige å käkade blåbärspaj - gottis med trevlifr sällskap!

Igår kollade ja å babe på disturbia , vilket ja tyckte va bra! men inte älskling, käkade chokladbollar till å ja blev alldels svett för ja tyckte det va så spännande.

Grattis mormor i efterskott.
Grattis Sofie - nu är du gift och en fru:)

CIao

Vilken gåta!

jo nu va det ju inte fint  väder längre..:( men har ändå vart ute å gått min boulognerrunda. Fint de har gjort där vid SOSkiosken! Och sen började jag också fundera på vilken färg högskolan har haft runt fönstrena? Viss har alla varit röda? Idag på ( är det Hugin?, 99 huset iaf) så såg de ut att vara grålilaktigt på fönstrena. Visst har de inte vart där innan? Eller har ja totalt missat det?
Vid SOS kiosken så rök det fruktansvärt ur en gammal antik bil som stod parkerad, ja gick lite omväg då ja inte ville andas in för mkt rök plus att ja allt va lite nervös för att dne skulle sprängas:)

Har inget att göra nu så trött å varm också, sov 2 timmar nu på em, fattar inte varför!
Ska gå och göra ingenting eller kanske chokladbollar, eller havrebollar eller... ja va 17 de heter!


Johannas sommar so far.. kortfattat

Ni vet allt om vad ja gjort under mina första 5 veckor nere i västergötland.. jobb jobb jobb i stort sett..
MEN som tur är kom semestern i år med! Första veckan (29) spenderades tillsammans med päronen i stugan i Halmstad! Och tror det eller ej jag överlevde! :) Var faktiskt MYCKET trevligt, tänkte det blir ensamt av att va där nere (när ingen polare är nere)  själv men dagarna var ej detsamma som monotoma tråkjobbardagar! Dessutom tyckte också pappa det gått bra - vi har ju inte "vart i luven" på varandra en enda gång Johanna! Japp ja å pappa har varit sams hela sommarn hittills! Tror de saknat mig så mkt att de inte vill bråka med mig;)

Nåväl åkte ner med mormor å morfar på fre v 28, istället för bråk med pappa kom ja å mormor i smågnabb vilket vi aldrig gjort tidigare, särskilt allvarligt va det givetvis inte men ibland lite irriterande.
På lördan åkte de in till stan, men ja stannade hemma pga öronvärk ggr 3000.. På dan va det fint så vi solade lite, på kvällen va det också fint, utan när vi grillade då det kom åskoväder å värsta skyfallet, å där står min far med ett paraply över grillen för att inte värmen ska försvinna:) Stackarn va rädd att åskan skulle slå i paraflaxet! Maten blev god i alla fall.

På söndan åkte mormor å morfar hem, ja å mamma solade och plockade hallon (ser ni, mer vuxenpoäng, plockat hallon, blåbär å vinbär nu)

På måndan, wiihiii då va vi i ullared å ja storshoppade för 1000 kr! :) Lghsaker och lite småsaker blir till slut dyrt även om det e såååå billigt! Kul va det i alla fall ,alltid trevligt att åka dit förutom alla jobbiga tanter som kör över en! Ville inte gå på damavd pga folk, så ja stod med vagen så mamma fic kspringa runt å leta fina kläder. hon hittad etill slut en fin kjol som ja fick i namnsdagspresent.! PÅ em solade vi, ja å mam vilket team!

På tisdan åkte mor å far till deutschland för att köpa öl, katastrofslut på söndan så de fick snåla på måndan! AJaj.
Jag tog hand om min lilla älsklingvoffe, hannas prins bamse! Å Anna å fredrik kom å hälsade på. Vi hade planer för dagen, mingolf europstop, men det enda vi åstadkom var en promenad. Vi pratade så mkt att kl gick så fort så fort! Kul!


På ons hade far 50 års kalas och när pappa har kalas då kan man räkna med sprit. Och när man kan räkna med sprit kan man räkna med att folk blir fulla. så blev det också! Fy faan va KK och Nedan va roliga, ni skulle sett.. ingen ide att ja förklarar för det går inte med ord att förklara faktiskt. radarpar! kan ju säga att KKs groggar är ungefär 90 - 10.. 90 = sprit alltså:) Han blev till å med småarg när han fick för mkt slödricka.
I alla fall det slutar med att Loa går runt i trädgården likt en Hälge (självgående gräsklippare) så när han kom till staket, vände han och gick det andra sidan staketet.. samtdigti som han ropade på sin fru! hans förklaring till detta dagen efter var att han ville titta ordentligty  hur stor vår gräsmatta är :)
 KK hamnade i en friggebod hos ett par som också va med på festen, han visste inte alls hur han kommit dit!
Nedan var dock värst, han däckade på en åker åsov där hela natten till några cyklister hittade honom på morronen och trott han var död. Jag ja var dock nykter:)

på torsdagen började Marina festivalen i halmstad, å självklart va vi inne å kollade på de 15 stora segelbåtarna, vi gick över till en båt å drack en öl - eller vissa gjorde det. Jag gick bara över. Gick vidare till Rix Fm festivalen för att lyssna lite, mkt folk va det ute, uppskattningsvis enligt rix fm 25000. Trevligt va det!

På fredagen va det ja å bamsen igen, för far hade fått en hemlig resa av en kompis - de skulle segla på ett av de stora farygen. Götheborgsegelbåten kom in denna dag och de hade hälsat å tutat på varandra. Jag gick in på lördan för att ta kort på Götheborg. På lördan för övrig var ja å mor inne istan å ja gjorde åt mina pengar på kläder. Köpgalen var jag så mkt att ja ställde ifrån mig hela handväskan inne på vera moda och sprang in i provrummen, sedan kom mamma : Johanna ja hittade din väska.... shit nervös!!!! mitt liv finns ju i väskan, men allt gick ju bra till slut. Var johannadagen idag och sista dagen för mig i halmstad så pappa bjöd på lunch inne istan - blev pasta, oxfile och gorgonzola *dregglar*...

På söndan åkte jag till Surahammar, via Göteborg, Örebro och Västerås. Va lustiga människro det finns alltså! Till gbg höll min sittgranne på att tappa andan när hon kom ut från toan. Hon andades djupt djupt många ggr å förklarade att en gubbe suttit där inne länge å att det luktade minst sagt! Var fler lustiga pack på resan, men inte värda att nämna.

Kom till Sura vid 20 tiden efter att darling hämtat upp mig i Västerås. Vandrarhemmet påminde starkt om Triangeln, synd att man inte kunde ha en lgh på veckorna och en triangel på helgerna, fy va skojsigt!
Nu är ja tillbaka i gävle och ska va här i en vecka, sedan hemåt igen för 2 veckors jobb till som ja inte alls e sugen på!

Linda va trevligt att träffas om än för kort tid! Hade kunnat prata mkt mer!:D
Patrik kom hem tomt i lägenheten!  Hoppas du blir nöjd med va ja gjort den.
Föräldrar - ni är de bästa.

Tycker om alla ni som står mig nära! Hoppas det e bra med er! Nu se lite på tv sedan natten!

CIao *poofff*


I SURAhammar

Hörrö ni vet ju att ja inte vart inne på hur länge som helst pga utan dator på semester!
Nu kan ja heller inte skriva något längre, utan det får bli på tors eller fredag! Kommer till gävle på torsdag å hoppas få träffa min bästa Linda. Läste hennes blogg å blev tårögd, jag saknar dig så j***a mycket jag med! DU är så himla fin vän, det finns få av dig så att du vet!!

Denna sommar har nästan bara vart tråkig - jobb och saknad från alla. Men jag har dock umgåtts med la familia vilket har varit supertrevligt, familjen ni är bäst! Bamse du är speciell i mitt hjärta! Umgåtts lite med grimsåsvänner också vilket alltid e trevligt!

Nu sängen i Sura, och det e som reklamen om gubben med ketchupflaskan som inte fårstår sig på konstruktionen - de gnäller verkligen här - ialla fall vissa.. Men så är ja också i gnällbältet nu!

Ha det bäst alla!

CIao

Semester!

Wihhooo semester!! Halmstad om en stund, väldigt om en stund! så bäst att skynda sig!

Vi ses i gävle gävlebor! Ni andra vi kanske ses i halmstad:)

Stort stort tack till Linda som sköter om våra blommor och posten!

Ett tack till erik som sköter om Elin

Stor puss å kram till älskling, nu gäller tele bara!

Semesterkramar på er!

Semester om en dag

wiihhoo bara en dag kvar, inget speciellt hände på jobbet. Åt hos mormor och nu ikväll har ja å bror och en kpmis till han grillat och använt fritös. Böev jättegott, friterade bananer också ,mumma!

Kan åka till Patrik v.30 så det löste sig, tack för det!
Löste sig också ang, att åka till halmstad i morron, mormor och morfar ska ner!

Hittade lite fina ordspråk på jobbet idag:

"Vänner är de där ovanligs människorna som frågar dig hur det är pch sen väntar på svaret"

"Livet är inte en fotbollsplan som man kan rusa över, utan en trädgård som skall skötas"

"Utan vänner skulle ingen välja leva, även om man hade alla tänkbara ägodelar"

"Hoppet är en bra frukost, men en dålig middag"

"Vi kan oftast göra mer för andra genom att rätta till våra egna brister snarare än att peka ut deras"

Tänkvärda ord!

Kanske kommer in i morron, men får se, annars glad semester!

LoVe P

Lite Deppi

idag har jag i stort sett bara rensat ogräs, och klippt gräs framför kontoret.. Gräsklipparen va seg att starta så min arm började nästan krampa innan ja fick igång den, tur jag värmde upp han i vårt lilla hus annars hade det nog vart pinsamt, tog en kvart innan ja fick iggång han. Är en gräsklippare som man går med. Övervägde nästan å ta Åke orange :P
 
Plockat lite vinbär idag med, hos mormor denna gång. Hoppas jag fick bort alla myror och tvestjärtar som kom krypande!

Morfar å mormor va inte hemma så ja fick duscha i mörker då lampan e sönder, skulle frågat morfar om hjälp med att laga den eftersom den verkar va lite speciell den lampan, men får vänta på det tills i morron, då ja ska äta hos dom. Kom inte på va ja skulle ha för mat i morron så ja frågade va mormor hade för nåt på menyn men det visste hon inte, men hon skulle hitta på nåt:) Bra med mormor i bland!

Verkar nu som att jag inte kommer hamna i Surahammar längre. Calderys de snåljävlarna vägrar betala för mig de nätter ja skulle va där, så då är det för dyrt att bo där tyckte jag. Sommaren är alltså väldigt oviss ännu, och frågan är om ja ens kommer träffa patrik innan v 34.


Deppigt deppigt, det enda som är lite glatt är att ja bara har två dar kvar till semester. Snart gjort 5 veckor, sedan bara 2 veckor kvar!

Ciao

3 dar kvar

min fruktansvärt intressanta blogg, ska ännu en gångberätta va johanna gjort på jobbet.jag har klippt gräset.. i stort sett.! men nog verkar trädgårdarbetet gjort en lite mer muskulös johanna! förra veckan (eller va det för 2 veckor sen) fick jag inte upp uppsamlan till åke på sin vagn, va så tung, men idag när ja klippte med uppsamlan å skulle få upp den då gick det hur lätt som helst, antingen har ja blivit jättestark eller så har ja fått in tekniken helt enkelt!

Min fruktansvärt intressanta blogg skall också berätta att johanna vart duktig och plockat 2 liter vinbär (räcker till 4 vinbärspajer älskling) och undrar nu älskling om detta räcker eller om ja ska plocka mer? nu har ja både blåbär och vinbär:) för de nära å kära i gävle som vill ha paj, så är det bara att komma när det står en ii ugnen:)

Min fruktansvärt intressatna blogg upprepar gång på gång hur mkt ja saknar min älskling. Känslan av saknad gör ont i själen så fruktansvärt. Tänker på älskling hur mkt som helst, särkilt när man ser alla som grillar och myser el dylikt. Idag kom jag konstigt nog på att jag saknar farmor å farfar, (framförallt farfar), hur detr nu kommer sig.. har inte träffat dom på flera flera år (7 kanske) på grund av privata omständigheter..Konstigt ändå! Tror det var därför ja drömde om dem inatt!

Tiggt mat hos mormor på t orsdag, göttans slippa göra själv:) Kanske ska också ja å bror göra pommes på kvällen. sedan på fredag, kanske mormor å morfar ska åka till halmstad, så om de ska det, får ja hänga med slipper med andra ord ta bussen = billigare:)

Nej nu tv å prat med älskling, love ya!

Puss

förresten såg matte i går, ni som vet, högstadiematte som had eså mesig röst, han had edå inte förändrat nåt!

4 dar kvar till semester - alldeles för många till älskling

jaha då har denna dag gått med, jobbat själv idag. gott! Kan lägga upp dagen exakt som jag själv vill, idag har det blitt helskotta massa klippt. Hela grimsborg och Iko är klippt! Blev att jag jobbade 2 timmar övertid dock - men mer pengar till mig:)
När ja klippte A-plan så stod ett litet halvvuxet rådjur å tittade på mig:) tror han va halvvuxen för han såg lite tanig ut för att va vuxcen, va så söt! Stannade Åke gul för att ta kort men när ja skulle ta kort så givetvis ville han inte va med så han sprang iväg:( blev inget kort med andra ord. När ja klippte c- d plan så kom en hare springande å visste inte vart han skulle ta vägen. Märks det att ja är i bonnaland? När har man sett ett rådjur eller en hare i gävle tro?:) Mysigt med djur dock!

När ja va ute gick va det en man och hans lille son ute och klippte gräs. Mannen va tvungen att stanna för att tömma uppsammlan men sen när han satte igång igen, gjorde pojken exakt samma med sin lilla leksakgräsklippare, det vill säga låtsades dra i snöret..:) Sedan gick han efter pappan å klippte också minsann! Så söt unge!

Patrik är också sugen på att köpa hus! Å han tyckte mitt drömhus verka superfint, glömde dock skriva med öppen spis! Kom på att vi inte ens bwhöver ha tanken att köpa en sommarstuga heller, så då kan vi ju lägga ner ganska mkt pengar på huset, låter inte det bra älskling? Vi har ju redan halmstad, orbaden och thailand som vi kan semestra i:) Så braiga föräldrar vi har:) hihi

nä nu är ja bra trött, kroppen värker å det e bara måndag hur ska detta gå! långt till fredag. Men sedan semester, inne på min 5 vecka, sedan tre veckor semester, å sen ytterligare 2 jobbaveckor, men mkt mer än hälften är numera gjort!

Saknar Patrik!
Saknar vännerna i gävle!

1 vecka sen, förhoppningsvis "bara" 3 veckor kvar

idag är det en vecka sen jag lämnade av min älskade i jönköping, gud tårar bränner bakom ögonlocken! lååångt kvar tills vi får ses igen, tre veckor närmare bestämt. Denna vecka kommer nog gå fort eftersom ja jobbar denna vecka men om det blir dåligt nästa vecka i halmstad vette tusan va ja ska göra.! Alla polare umgås ju med sina respektive, utan jag:( orättvist!!!
Blir ullared en dag, det har mor nästan lovat, sedan ska vi också till stan, ska köpa kuddar att ha i soffan och i sovrummet, alltså "prydnadskuddar"..

Vet inte när ja åker upp till gävle, för om ja åker för tidigt dit då kanske ingen annan kan leka med mig å va ska ja göra då när älskling är i surahammar å surar:)?

Jag tänkte ju åka dit v.30-31 nån gång, en vecka eller så, men 200 kr per natt är lite väl häftigt tycker jag, hoppas få rabatt för att patrik bor så länge eller att calderys (de jäklarna) får betala. Faktiskt deras fel att patrik måste åka dit. Kanske om Patrik är ledig nån dag, kan vi ju åka in till västerås å handla lite.

Jovars. mor å far åker snart så ja är ensam, på jobbet också i princip eftersom kjell å kenneth är lediga. Kajsa ska ja nog inte använda denna vecka, känns lite onödigt, har ju min superhäftiga och svårstyrda cykel att motionera. Både Åke gul och Åke orange kommer att användas flitigt, då ja både har iko, korpen och grimsborg att klippa vilket är hyffsat stora ytor!

Saknar gävle! Lägenheten, patrik alla mina supervänner! När alla återsamlats ska vi ha en hejdundrande fest tycker jag!!!

Love P

Mitt drömställe

jag går å fantiserar om ett eget hus, ett vitt trähus, med fin veranda, inglasad altan med solhörna, garage och relaxavdelning med bubbelbad och bastu i källarn. Helt besatt har ja blivit! Men vart vill jag bo? Bäst hade varit Laholm men det lär la int P gå med på tyvärr, så får väl hitta nåt annat ställe, kanske sitter vi i Surahammar och surar. Nej för guds skull inte dit, namnet säger allt.

Nä jag vill bo i en litet samhälle, nära till en stad. Vill inte bo inne istan, skulle aldrig klara alla avgaser å skit, människor å aldrig kunna vara i fred. Aldrig kunna gå i skogen och känna sig friast i världen. Ni hör jag skulle aldrig passa i en stad som sthm, skulle väl få svårt att andas med en gång:) Skrämmande att miljön har en sådan påverkan som den egentligen har! Måste göra nånting åt denna miljö, allt är ju uppåt väggarna!

Laholm, vart kan jag finna ett likadant drömställe i Sverige?

Fri som fisken i vattnet!

Grattis ida förresten till ert husköp, smått avundsjuk:) Kanske därför jag tänker så mkt på mitt drömboende, eller så är det bara för att Danni snackar om sin drömkåk på norra vägen 2:) vilket förövrigt jag bara ser som ja ja vet inte, mkt renovering kanske:)

Nä nu ska ja se på film med pärona, tänk ja med pärona en lördagkväll! Knas!

070707

jag börjar bli vuxen tror jag! Vi plockar bär eller vi och vi, mamma köpte ju jordgubbar och gjorde sylt till oss som vi tagit med oss hem, sen va hon ute i går å plockade blåbär som vi också  får ta med oss.. Sen funderar ja också på att gå plocka lite vinbär hos mormor och också ta med mig hem.. Den vinbärspajen mor gjorde va för god för att inte göras igen! Skulle också vilja ha hallon, men vart hittar jag det i lilla byn? Mormor kanske har, hon har det mesta i sina land. hallonen blir svårt, för mamma säger att hon inte har så mkt hallon att det blir så många..  hm hm, vinbär kan jag nog ta ialla fall!

Gun hade fått en sån underbart fin blomma av sin man gerth. de hade satt i hop en grupp med olika blommor som blev så vacker, varför får jag aldrig blommor för? :( de är ju så strålande fina, färgsprakande och levande!

Det är nog hyffsat bestämt att jag hamnar i Surahammar  v 31 hos Patrik på vandrarhemmet, kommer dock att åka upp till gävle för att kolla post å sådant dära.

Idag ska ja inte göra så mkt, tråkväder så blri la ut å gå å kanske plocka mer blåbär och vinbär och kanske hallon om ja hittar några!

Kram på er semesterfirande, även till er andra

Körkortet fyller 3 år! äntligen helg!

Jovars nu har ja haft körtkort i tre år, jösses va tiden går fort egentligen.
Idag började jag med att rensa ogräs, sedan körde jag åke gul över b-c och d plan... efter lunch mer rensningen sedan skulle vi flytta möbler. Helena kom med och flyttade, vilket var trevligt, att båda snacka skit och jobba:) Vi fick underbar god kaka som tack för besväret:) Dagen gick fort men nu har jag lite huvudvär, undrar om det är åska på g?

Snart ska vi gå till gunsan som är min xtramamma, hon blir pensionär idag! Grattis eller vad man säger till dig världens bästa gunsan!

Ikväll kommer mormor och morfar hit, vi ska grilla lite, sen blir det nog kojs tidigt för ja e så trött.

Mamma har btw plockat blåbär, kanske ska ut i morron med för jag vill ha med mig upp till gävle, så man kan ha i frysen ifall man blir sugen på nåt gott:)

Angående i går så var jag arg och ledsen och visst dagarna går fort å så, men det e fortfarande miljoner dagar kvar. Det känns inte alls bra av att inte kunna träffa varandra, känns som om ma nskulle "tappa" lite kontakt. jävla calderys. varför skulle patrik ta det jobbet för? vi behöver dom inte egentligen, men det kändes för mkt för att kunna tacka nej.

nä nu ska ja gosa med bamse å trösta mig lite...

ciao

Uppe på taket å plaskar, j***a sommarjobb

denna dag, har inte vart så kul, spöregnade ju typ hela dan, var uppe på taket å gick på kraft. åkte hissen i tornet för att komma ut på krafttaket. det va vatten på taket och skit som stoppat upp ventilerna så vattnet kunde inte rinna ner i dem, vi fixade till det.. weehhejj va roligt det va eller inte. men pengar är pengar. på em kom en Åke (en riktig åke, en människa alltså=)) och bjöd på underbart god jordgubbstårta, med egna jordgubbar från landet.

Jag kommer inte få träffa patrik förrän v 34 verkar det som, han jobbar mkt v 31 och frågan är om det e lönt att åka hem, JÄVLA SOMMARJOBB, är det värt alla pengar när man inte ens kan njuta av sommarn? Jag ångrar Patrik tog jobbet, för det kommer bara bli en massa tjafs det känner ja på mig.



Arg, irriterad, ledsen orkar inte.

Halva sommarjobbet avklarat

yes nu har jag jobbat 3½ vecka, vilket är hälften av de 7 ja ska jobba. Niicce. Bara två dar kvar denna vecka sedan helg, sedan nästa vecka jobbar jag själv vilket gör att jag i princip kan bestämma själv vad ja ska hitta på:)

Idag har det la inte hänt så¨mkt som är värt att nämna. Körde både Åke 1 och 2 idag. Med Åke fastnade jag så ja ringde på pappsen som fick hjälpa mig därifrån:) Bra å ha ibland lilla pappsen:)

Älskling åkte visst förbi lusthuset igår som visade att de hade 50 % på använda produkter,, så ni som bor i gävle, ska ni inte passa på?:) Vem 17 vill köpa begangnade såna saker?? Inte jag ialla fall!

Åker upp till gävle v 30 nån gång, så ni vet, sen åker ja tillbaka till västergötland sön v 31 för ytterligare två veckors jobb.

Vill ha sol sol sol!!

Vilken ointressant blogg men kan inte hjälpas. Nu äta mat. ciao

Regn

idag har det regnat precis hela dan och vi har således inte haft mkt att göra på jobbet, men vi va iala fall på lagret vid åkeriet, såg nog kul ut när kjell kom först med traktor och släp, sen kenneth i sin stora hjullastare å sen kom ja som försökte hänga med deras fart i lilla gosiga Kajsa! Haha

När vi skulle åka därifrån så åkte vi i samma ordning, när kjell skulle svänga ut på storevägen råkade kenneth kolla åt höger och körde in i kjell, vilket blev ganska stort tryck från hjullastaren. Gjorde ont i kroppen sa Kjell.

Pratade med Marie Claesson (gammal klasskompis från högstadiet och gymn), trevligt trevligt!

Gjorde jag mer då! jo ja rengjorde Åke också, detta bara för att Kjell va hemma ocj letade efter en ko och en kalv som rymt för honom! Hade inget annat att göra så att kenneth sa att ja kunde göra det.

Sen har det väl inte hänt så mkt mer.

Mitt öga för er som är intresserade, började vara sig i går kväll, kollade på extreme homemakeover när ja märkte att det va lite fuktigt trodde det va från tårkanalen då ögat gett av sig vätska innan, men när ja kollade va det ganska mkt var som kommit. I natt vaknade ja flera gånger av att ögat runnit och även idag har det varat sig, har även varit lite dimmigt visa stunder. Om det inte blir bättre får jag nog åka och kolla ögat, men det syns ju inte så vi tror att det bara blivit irriterat och att det kommer ge med sig!

Idag saknar jag älskling som satan, kom på hur lång tid det eg är innan vi träffas igen, vi är ju inne i period två, vilke tär den längsta men vi ska klara det älskling!! Men gud va ja saknar dig, fast det bara va två dars sen vi såg senast! 24 dar kvar!

Stor puss å kram på älskling!

Det va en olycka

ang. förra inlägget, bamse gjorde naturligvis inte det med flit, utan han visste att det skulle göra ont och ville inte vara med, men man måste ta bort fästingarna ooch därför hade vi försökt länge med att ta bort dem. Båda fästingarna är borta nu.

Skadad

Jo jobbardan gick fort, fortlöpte utan problem, klippte gräs typ hela dan.

när ja kom hem skulle vi ta bort fästingar på bamse som satt på känsligt ställe, vilket han väl visste om för han ville inte va med på noterna. Han va tvungen att ligga på rygg och ja tänkte att ja håller fast honom och mamma tar bort fästingarna. men bamse va med på noterna som sagt och när mamma skulle ta ena fästingen, sprattlade han till så att jag fick ena tassens klor i högerögat... ja tog mig för ögat och smärtan va olidlig, vågade inte öppna ögat på ett tag, men när ja gjorde det föll linsen ur alldeles blodig, ja blev skiträdd och började gråta, mamma det bloar, bloar det mkt? jag kunde inte se på ögat för det blinkade alldeles okontrollerbart, men efter ett tag lugnade det sig och mamma fick kolla vart det bloade nånstans. Det vore inte alls bra om det tagit ett blodkärl i ögat till exemepel. men hon kollade och såg inget i ögat, men blodet kom från såret alldeles under de undre ögonfransarna. därefter hade klorna tagit ögonlocket, vilket gjorde att det svullnade upp. Det rann salta tårar från ögat vilket gjorde att det gjorde ännu mera ont, men det kanske är ett försvar från ögat sida. förhoppningsvis går det utan problem att sätta in linserna i morron, annars får jag nog köra utan. .nu har ja bara ont när ja blinkar, men förhoppningsvis ger det sig med en god natts sömn...

igår på a6 sa en liten småknubbig flicka att "fina flickor använder inte kjol", konstigt tycker jag eftersom det framhäver formerna. Men som jag säger; man kan bara bli fin om man är fin inom sig och då spelar det heller ingen roll vilka kläder man använder!


Love you darling, önskade du kunde ta hand om mig när ja fick så ont i ögat:(

Ensam igen efter en otroligt fort vecka...

Tiden går fort när man har roligt, hoppas det går fort när man inte har lika kul heller. Min käresta åkte hem idag. Lämnade av honom i Jönköping puss och hejdå vi ses om en månad.. EN MÅNAD, det e hur lång tid som helst det, det känns som det nu iaf, men hoppas det går fort! I miss you allready babie!

Denna vecka blev ju inte så mkt att vi träffades eftersom ja jobbar de ljuvliga (not) 7-16 timmarna, men vi fick göra det bästa ur situationen. Älskling, tack för att du kom, vet att du hade tråkigt när jag jobbade och jag är därför så tacksam för att du ville komma hit!

Va har hänt denna jobbavecka då? Jo då, ja har lärt mig en ny avancerad Åke, en Åke som inte har ratt utan spakar. Han har heller inte några pedaler, känns som om man åker på en robot! ja ville styla för patrik så ja åkte runt runt med Åke den andre och igår skämtade vi om att ja va ragge och frågade Anna om hon va kååt nån gång: äääärrr uu kååått nu rrååå??? :)

det spöregnade hela tisdan så ja va med kjell å borrade, så för första gången har ja använt en dammsugare som suger upp vatten! skumt!

Nåväl veckan gick med lite mys på kvällarna å sådär, i fredas så hade vi riktigt kalas med tacos och chips med dip.
Kollade på buskis men ja somnade:)

Igår latade vi oss mest, gick med bamse å sådära, sen på kvällen kom goa Anna m fredrik, roliga john, trevliga Jojo,emil och kristian.  Var supertrevligt, vi beställde pizza som inte va det lättaste. En calzone eller kall sune om man vill, går inte att beställa som familje pizza om n itror det,, nej"grabben, den kan inte va inbakat utan vi måste utbaka den:)"

Gud va ja saknat Anna, va riktigt kul å träffa henne, va kul å träffa john också, alltid lika rolig! Jojo va också kul han är så trevlig så! Vi åkte aldrig till sigges, pratade istället, lika trevligt det plus att man sparar pengar.
Nu har ja inte fått pengar på länge så det känns som att man måste snåla lite, blev bara tre helvita sockar idag på a6, tänkt köpa det länge men inte blivit av...


Hopp hepp som vanligt ångest så här på söndan, har alltid det efterosm man har hela veckan framför sig av jobb, men om två veckor semester!

Du får mig att le, du får mig att skratta.
Du får mig att må bra när jag är nere.
Du får mig att känna att jag är vackrast i världen.
Du får mig att känna att jag är världens prinsessa.
Du står ut med mig fastän jag är så elak ibland!

Älskling - vad vore livet utan dig?

Jag älskar dig och saknar dig redan!

Tack linda för att du kan hjälpa mig med elin!

Ciao