Regn

idag har det regnat precis hela dan och vi har således inte haft mkt att göra på jobbet, men vi va iala fall på lagret vid åkeriet, såg nog kul ut när kjell kom först med traktor och släp, sen kenneth i sin stora hjullastare å sen kom ja som försökte hänga med deras fart i lilla gosiga Kajsa! Haha

När vi skulle åka därifrån så åkte vi i samma ordning, när kjell skulle svänga ut på storevägen råkade kenneth kolla åt höger och körde in i kjell, vilket blev ganska stort tryck från hjullastaren. Gjorde ont i kroppen sa Kjell.

Pratade med Marie Claesson (gammal klasskompis från högstadiet och gymn), trevligt trevligt!

Gjorde jag mer då! jo ja rengjorde Åke också, detta bara för att Kjell va hemma ocj letade efter en ko och en kalv som rymt för honom! Hade inget annat att göra så att kenneth sa att ja kunde göra det.

Sen har det väl inte hänt så mkt mer.

Mitt öga för er som är intresserade, började vara sig i går kväll, kollade på extreme homemakeover när ja märkte att det va lite fuktigt trodde det va från tårkanalen då ögat gett av sig vätska innan, men när ja kollade va det ganska mkt var som kommit. I natt vaknade ja flera gånger av att ögat runnit och även idag har det varat sig, har även varit lite dimmigt visa stunder. Om det inte blir bättre får jag nog åka och kolla ögat, men det syns ju inte så vi tror att det bara blivit irriterat och att det kommer ge med sig!

Idag saknar jag älskling som satan, kom på hur lång tid det eg är innan vi träffas igen, vi är ju inne i period två, vilke tär den längsta men vi ska klara det älskling!! Men gud va ja saknar dig, fast det bara va två dars sen vi såg senast! 24 dar kvar!

Stor puss å kram på älskling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback