Det blev ingen.!

Det blev ingen vovve i morgon, tråkigt nog men vi får gå med honom när vi vill. Hans kompis kunde ta hand om honom så det är väl egentligen bättre eftersom hunden känner kompisen och inte oss. Men tråkigt ändå.

Idag SKA jag köpa linsvätska, men också baka och motionera. Liiite plugg blir det också men annars en slapp dag.
Måste ju vila upp mig till i morgon då valborgskampen är. Blir nog skoj, hoppas på fint väder dock!

Nu söndasslapp framför tvn en stund, sedan ut i soliga vädret!

Ciao

Tänk om jag glömmer hunden också!

I går fick vi (Johanna och jag) erbjudande att ta hand om en söt liten vovve på måndag. Vara extramattar med andra ord. Det är ju valborg då och massa lekar och aktiviteter på skolan, men vi sa ändå att vi kunde ta hand om honom. Då får han ju med springa och leka och busa! Hoppas hoppas!

Idag har jag skrivit VFU-uppgiften, är halvnöjd så det blir nog till att ändra lite. Eller inte, Linda verkar tycka den var bra så jag kanske låter den vara:)
Skulle en sväng till stan med och köpa linsvätska som är akutslut. Och visst var jag i stan med Patrik och gick och kollade lite på skor och kläder. Vi köpte även varsin baguette på det där nya stället i nian. Var sådär god, inte så fantastiskt som man kan tro. Därefter gick vi hem. Vid stora korsningen vid oss, kommer jag på akuta linsvätskan är fortfarande kvar hos Synsam! Jag har glömt att köpa!! Nåväl tacka Gävle kommun för att stan är öppen på söndagar också! Måtte jag komma ihåg att köpa i morron. Har ställt två påminnelser på mobilen, men ändå glömt! Man blir ju bara så arg på en själv!

Måtte jag inte glömma att hämta voffsen om vi nu får ha honom! Eller att lämna tillbaka honom!

Nä nu ska jag ut och gå, känner att konditionen blivit lite sämre den här veckan, inte hunnit (lögn), inte orkat är sanningen Johanna, gå ut och gå så långt.

Aja hoppas ni har en underbar lördag och håll tummarna för att vi får ta hand om voffsen i morron och på måndag!

Take care / Johanna







Vad gör man?

Sådär! Nu är det alldeles snart maj, tiden har med andra ord flygit iväg denna vår. Vart har den tagit vägen? och vad har hänt under våren? Ja, det känns inte som det hänt så mycket, bara plugg plugg och plugg. Visst vi har firat födelsedagar, påsk och haft fest som var superkul (Fia med Hutt var faktiskt kul!) men annars har våren präglats av långa pluggdagar. Jag har inte ens kunnat åka hem till Västergötland, till mum och dad utan det för bli till sommaren. Då blir det dock en månad i sträck, undrar hur det går nu när man är van vid att ha eget och sköta alla sysslor som behövs göras! Min skola går bra, snart gjort två år av 3 ½ år. Denna vecka har jag varit ute på VFU och jag fick superbra betyg från min handledare så jag är väldigt nöjd. Jag tycker veckan gick bra och hade så många lektioner som jag bara kunde och mina kära elever, ni är bäst. Charmthomas, mysigaAli, pratSabina och fina Emely, det säger en del om mina elever! Tyvärr var det sista gången jag fick ha dem för de börjar högstadiet till hösten:( Idag var det dock en jobbig dag för mig och min handledare. En elev i klassen bråkade hela tre gånger med tre olika elever! Första gången fick jag sära på dem, men han lyssnade inte. Andra gången var på idrotten och en MANLIG lärarkandidat fick snacka ner honom. Tredje gången var när de slutat och han blev irriterad på en annan elev och slog till honom. Det slutade med att den slagna eleven krävde att gå till rektorn och/eller polisanmäla eleven. Eftersom jag inte är där nästa vecka så vet jag inte riktigt vad som kommer hända, men naturligvis kommer hans föräldrar kontaktas och även kallas till möte. Varför lyssnar han då inte? Jo, just den enkla anledningen att jag inte har en snopp dinglande mellan benen! I hans kultur ser man nämligen ner på kvinnor och kan inte ta "order" från dem vilket då gör att vi får tjata och tjata på honom fast vi vet att han inte kommer att lyssna. Hur gör man med sådant fall? Det går ju inte att ändra ett beteende på en dag heller! Dagen var jobbig men lärorik till tusen, just på grund av bråken. Nu skall jag knåpa ihop VFU-uppgiften, sedan finns en hel del plugg kvar att göra, men sommaren närmar sig. Det blir för övrigt jobb i sommar och sen förhoppningsvis en resa i vinter! Hoppas det går med skolan dock! Ut i solen gott folk! Kram!

Min nya blogg

Hej alla!

Tänkte jag skulle skriva lite blogg, det är ju så inne nu! Men just nu har jag inte tid med något längre så håll till godo:)








Välkommen till min nya blogg!