Föräldrar på besök!

Den här veckan gick i rasande fart som alltid, snart inne i oktober, inte klokt!
Har varit en händelserik vecka faktiskt! Mycket trevlig vecka på jobbet - inte alls jobbigt att åka till jobbet när man trivs så bra som jag gör! Enda nackdelen med jobbet som jag kan hitta är den förtaskiga maten som serveras, den är avskyvärd och jag kan inte förstå att fängelsekunder får så mkt bättre mat än våra barn här i Sverige- Sveriges framtid... frukosten är ju ialla fall god :)

I fredags så var jag ganska trött, men när jag kom hem så sprang jag min runda, är väl cirka 1 mil lång.. sedan gjorde jag cheesecake (mumma!) och sedan började vi fredagsmyset med tacos! Sedan försökte jag låta bli chipsen och så men det gick ju inte jättebra... jobbigt att jag lagt på mig eftersom byxorna sitter åt så... men det kanske är som mamma och pappa säger - byxorna har nog krymt i tvätten! Efter maten så tittade vi lite på tv sedan så sjöng vi lite singstar eller lips som vi har. Sen däckade vi och det var en ny dag och ny springtur innan mina föräldrar och min bebis kom, bror skulle kommit men fick förhinder. Vi fikade lite sedan gick vi på stan, vi gick till mitt jobb så nu vet de vad jag jobbar någonstans, sedan försökte pappa vinna en bil men det gick ju sådär.. därefter köpte vi strutskorv med bröd och jag som alltid inte ska vara som alla andra tog en lammkorv med bröd.. jag och mamma sprang lite på stan och jag lyckades med bedriften att köpa en vinterjacka... kan man ta bort den från listan!
Sedan gick vi hem efter en promenad på 3 timmar... vi gick hem och läste lite tidning sedan gick vi en runda till för vi skulle kolla lite på husen här i området... därefter beställde vi pizza för det tyckte vi att vi var värda!

Vi åt pizza sedan sjöng jag och mamma lips och pappa vågade inte ställa upp trots att han till och med sjungt kareoke på en krog i Halmstad men han vågade inte för grannarna sa han... hm... han ville nog hellre lyssna på vår skönsjungande sång - kan dock bara säga att jag regerar på Spice girls "wannabe".... :)
Vi tog lite paus i sången och åt cheesecake - bästa efterätten just nu enligt mig! När den var slut sjöbg vi lite till och efter det spelade vi lite geni och kort innan vi alla va så trött att vi gick och lade oss!

Idag, gick vi bara en runda på lite mer än 2 timmar, vi gick och tittade på ett hus som vi är lite intresserade av och som har visning nästa helg.. det huset ligger på andra sidan stan, väldigt nära mitt jobb faktiskt, så det är en bit att gå..
När vi kom hem blev det lite flygande jakob som jag gjorde, sedan lite kaffe och sedan åkte de hem... fast innan de åkte hem fixade Patrik så de har katten Tom i mobilen - en "levande" katt i mobilen...

Jag tog en liten powernap efter de åkt hem men sedan sprang jag min runda full med energi - flygande nästan, var nog Jakob som gjorde det :) Krockade nästan med en rovfågel också - blev livrädd!


Min älskade vovve är världens sötaste - han gick in till oss och verkligen kände sig som hemma som alltid.. han fick söka efter två grisöron och hittade dom nästan direkt :) duktiga hund! Vi tänkte filma honom när vi hämtade pizza men patrik han inte med och fick inte med så mycket - synd!

Aja det var min myshelg det! I veckan tror jag det blir lite lugnt - inga möten eller grejer på kvällen i alla fall- tror det blir lite bak i veckan faktiskt!


Hoppas ni haft en bra helg alla!!

Kram!









Här igen

Nu är jag här igen efter lite tjat från en viss E :)

Livet knallar på som vanligt, bor numera i Nyköping i en liten lägenhet i Nyköpings finaste område enligt mig :)

Är gift numera och kan egentligen inte kallas Ekan längre eftersom jag har bytt efternamn, något jag för övrigt inte riktigt lärt mig ännu, fortfarande ovant, men kanske inte konstigt med tanke på att jag haft mitt förra efternamn i 24 år så :) Vi har också varit gifta i över ett halvår, ett halvår sedan vi stod där på beachen störtnervösa, ja så nervös så när jag skulle säga efter på engelska de där vanliga fraserna så sa jag lite fel enligt patrik men va 17! Det gick igenom ändå! Sedan tog det cirka en månad innan papprena på att vi är gifta kom till Sverige. Vår bröllopskoordinator var ju tvungen att skicka papprena till Caracas och sedan tillbaka till Margarita, vilket tar ett jäkla tag då venezuelianerna tillämpar principen "manana manana"... alltså på svenska blir det ju i morgon i morgon ungefär... vilket betyder att det inte är så noga med tiderna och hur snabbt man gör saker och ting... därför var allt i Venezuela otroligt långsamt... lite skillnad mot Sveriges tidssamhälle där 5 minuter är otroligt viktiga!

Vilket utlägg det dära blev då :)

I alla fall, nu jobbar jag i Nyköping också.. på en förskola där jag trivs alldeles förträffligt! Så varje morgon tar jag min cykel och cyklar 20 min till jobbet, skönt det :)

Patrik var ju arbetslös i våras men har nu jobb på ett företag som fixar så att värdetransportsbilar inte kan bli rånade, han gör systemet till dem så liite ansvar har han nog allt ;)
Det känns som om allt håller på att fixa sig lite nu när vi båda har jobb... och nog hittat vart vi vill bo också!
Så nu letar vi också efter ett hus men har inte hittat nåt som fallit oss i smaken - än..


I morgon blir det en låång dag - först jobb till halv 5, sedan föreläsning i 3 timmar... trevligt..!

I helgen kommer min kära familj och ska bekanta sig med vår nya hemstad.. :)

Kram på er alla!