Fix och don - och plugg såklart

Idag har jag pluggat, läs en hel del men fortfarande har ja ingen artikel hittad, hm.. får nog ta det på sön för i morron tänkte ja fortsätta läsa..

vi håller på att ordna praktiska saker inför resan - typ försäkring (så att den funkar),, bokat tid för vaccination  och lite mer saker... känns som om allt är bokat nu,, även tågbiljetterna till å från sthm.. nu får det knappt va nåt mer för det börjar ju bli dyrt nu.. det blir verkligen en lyxresa men det är vi värda intalar vi oss:)
Var på stan med skulle boka tid hos tandläkarn också men ingen var där - gick till affärena och såklart blev ja av med  pengar - inte bra att gå i stan:) men kul med nya saker.. i en affär dock höll ja på å svimma när vi stod i kassan - å så krånglade det medköpet å allt va det va så ja fick sitta på huk medans patrik fick prata mest med expeditet.. lite obehagligt faktiskt - mådde illa när vi kom ut men vi satte oss direkt på en parkbänk och sen gick vi fort hem så ja kunde lägga mig på soffan.. Hatar när det blir så- pinsamt å genant men också otroligt jobbigt, trodde ja skulle skölja bort inne i affären för ja blev alldeles genomsvett! Men ja lyckades ialla fall att låta bli att svimma vilket va skönt...
En tanke ska ja skänka till patriks moster som också svimmat "bara sådär".. Hoppas du mår bättre nu!

I morron är det ev tjejkväll som gäller - ja hoppas på det iaf! Ska försöka mig på att göra en vinbärspaj så vi får la se hur det blir:)

Nu ska ja ha fredagkväll, med massa chips å film och vatten!

Kram på er

Äntligen!!

Jahaaaa äntligen har ja börjat tredje året på högskolan... hm hm nää det e  inte så äntligen egentligen..

Det som VERKLIGEN  är äntligen är att vi nu bokat en resa till THAILAND!! vi skall icke bo hos "svärfar" då det blev för komplicerat utan vi har bokat en kombinationsresa, vilket vi då ska bo på först en lugn orörd ö... kan länka er det första hotellet... för er som är intresserade..
det  första hotellet ligger på kohkoh khao vilket ja aldrig kommer lära mig! ser v¨äl gött mysigt ut va?
Det andra hotellet ligger i karon utanför phuket och där är det lite mer liv än på stillsamma ön men framförallt MER shoppning!! Ser väl inte så tokigt ut heller va?
Som om inte detta är nog kommer vi att resa "första klass" typ med egen incheckning, vi har en egen launch där vi får drinkar å så.. på planet får vi mkt plats för benen, obegränsat med mat å dryck, tidningar, musik, film, å allt va det va... PLUS att vi får ta med oss 35 kg var istället för 20!!!

Fatta att jag längtar att åka eller, så himla skönt det kommer bli - ja hoppas iaf på det:)
Nåväl åker den andra nov så är ju ett par månader kvar..

den nya kursen verkar helt ok! intressant!
Kul att gå med Linda och Frida igen!

Kram på er från en som längtar till utlandet!

N0llning med teknologerna - en rolig hit!

Ja jösses ja skulle ju bestämma mig för va ja skulle göra igår kväll - antingen med linda till lisen, eller cicci på kräftskiva eller johanna på deras n0lleförfest... efter många om och men blev det johanns förfest vilket va supertrevligt.

vi var i boulognern och spelade volleyboll (ja va dock inte med, får så ont i händerna) men först när vi kom dit va det en ganska avslagen stämning - många va trötta:) men efter att vi sagt att de får sjunga sina supermario hemmagjorda låt så och allt eftersom de fått i sig lite glädjedrycke rså börjar stämningen lättast.... phaddrarna hade naturligvis lärt n0llorna lambo vilket nu de bittert fick ångra eftersom de titt som tätt fick lambosar på sig:)

Nåväl när bollen kommit så blev det volleyboll och ja å cicci å patrik va först domare... inte helt lätt när man druckit kan ja säga... men innan nån av Supermario eller gudfadrarna vunnit så kommer skändarna på besök!! naturligvis avbryts matchen för att höra va våra älskade skändare skulle säga! å dra på trissor de hade visst hört att ett krig utbrutit mellan  Supermario och gudfadern! det va visst så att (om ja nu kommer ihåg rätt) att svampen inte va någon vanlig svamp utan en haschsvamp! svampen hade hallicken mario tagit å drogat prinsessan med och tvingat henne att prostituera sig! och då hade  gudfadrarna kommit för att undsätta stackars prinsessan vilket då utbrutit ett krig. ja tror krigets början va så... därför utspelades nu ett krig framför skändarna där supermario vs gudfadern överöste varandra med diverse sånger... tyvärr forlorade johannas supermario både kriget och sångerna!

den skyldige som startat kriget var en av johannas supermario n0llor vilket han vackert fick lämna sin fina bricka till skändarna som virade in den med en sten och massa tejp...... .och rätt som det var låg brickan i gavlenåns botten.... SÅ kan det gå!

därefter åkte skändarna iväg med rasande fart uppför backen... och volleybollen fortsatte och den här gången var det phaddrar mot n0llor och då fick patrk va med.. ! men tyvärr förlorade phaddrarna mot n0llorna... kan ju alltid skylla på att de va mindre och fullare:)

vi gick vidare till BARacken där det köptes en cider till mig.. patrik va kanackas johanna likaså.. cicci va dock nykter! ovanligt;) gick ut med cidern utan att ja tänkte på det hm , fick stanna ute med den tills ja druckit upp den men det gjorde inget - fick se brottningsmatch mellan johanna och kekke och johanna och gustav!:) johanna åkte denna gång odck på däng!

vidare till tältet, med skändarna längst fram.. kändes konstigt att gå i teknologernas led, men ändå helt rätt - är mer teknolog än pedagog! men deras sång - gäääävleeeeteeeeknoooolooooogggernnnaaaa, gäääävleeeeteeeeknoooolooooogggernnnaaaa om och om igen va gott dryg.. då va det bättre med pedagogsången...

gratis in tydligen eller så plankade vi.. vet inte hur mkt ja får skriva ang. n0llor som läser å sådär (inte så stor riks kanske) men hm... en "n0lla" va väldans i farten kanske lite väl mkt -. linda ja tror du vet vem ja menar......

blev liite besviken på pedagogerna (igen) - vart faan va ni?? ni säger att man ska vara där varje kväll men ja såg knappt några phaddrar överhuvudtaget - några fåtal å knappt inga n0llor! Ja tacka vet ja cicci som ställer upp!
Inte så många ekonomor heller så det som ekade i tältet denna kväll var gäääävleeeeteeeeknoooolooooogggernnnaaaa, gäääävleeeeteeeeknoooolooooogggernnnaaaa som förmodligen också ville impa på skändarna som var stolta över sina n0llor...

näe vi vart i tältet ett tag, fick vi lite nog och cicci, patrik å ja gick till donken å va gott det e när man e lite runder om fötterna! mumma!
därefter gick vi hem efter en hellyckad kväll med mkt skratt!

Supermario regerar  - även om de förlorade slaget igår:)

Sol

Hej.

det har inte hänt så himlans mkt faktiskt, ja å linda har mest luggit i solen å bättrat på sista solbrännan..
Det är dock n0llning och vi var på kvällen i onsdas på BARacken. Helt ok! Johanna och Anna har helt klart det bästa temat - super mario..
Äsch vet inte mer va ja ska skriva, idag är det stadskampen - får se om vi går till stan eller till boulognenr för att sola igen:)

Ciao

Världens bästa linda!

Måste bara skriva  att linda du är en sån go människa, va skulle ja gjort utan dig? Du får mig på så bra humör och vi har så mkt samma tankar!
Nej du, mig blir du inte av med!

Kram på världens bästaste flicka!

Älskling - jag älskar dig

Ja må ha världens bästa karl. Har konstaterat det. Ni vet att jag nu är uppe i Gävle igen och kom hit igår vid halv 9.. vi gick småtysta hem till lägenheten, patrik stånkande på mestadels packning och jag var fruktansvärt trött, hur man nu kan va det.. tror det är fökylning som spökar eftersom jag idag ännu en dag vaknade med värk i örat och i halsen..
Nåväl när ja kom in såg jag direkt djupröda rosor stå på bordet i vardasrummet, men ville inte gå in dit än, så ja sa till patrik att han skulle hjälpa mig packa upp.. Så då fick han langa kläder till mig så det gick smidigt... han hittade sina badshorts som ja köpt till honom i halmstad och ja tror han blev uppriktigt glad över dem.. så nog blev de godkända iaf!
Enda kruxet med shortsen var att när patrik provade dem,,, såg vi att larmet satt kvar!! Så nu måste vi gå till stan för att se om de vill ta av det.. pinsamt tycker ja eftersom det känns som om expediter tror att man snott dem. DET HAR JAG INTE.. har vart med om detta en gång förr men då hade ja kvitto med men nu är kvittot försvunnet och det enda bevis ja har att ja köpt dem är kontohändelser på internet men nu vil inte skrivarn skriva ut det.. *suck^, så hoppas innerligt det går nu..

Ialla fall när vi packat upp skulle vi äta, patrik hade tänt varenda stearinljus (utom 2? varför vet ja inte:)) i vardasrummet och mitt på bordet stod rosor, kort och en present!! Johanna loves gifts!  Öppnade det och fick en chock!! Det var så vackert, nej det var ingen kattunge utan ett så fint halsband och armband att ja frågade patrik när ja får använda dessa fina smycken.. han svarade att om ja inte använder dom är det lika bra att vi går å byter dem!
Och nog 17 tänker ja använda dem - inte vill ja byta bort såna fina smycken! Om ja hade orkat hade ja letat upp kameran för att lägga upp en bild men orken tryter - säkert förkylningens fel!

Älskling - snacka om att ja älskar dig så mkt! Inte bara naturligvis för att du skämmer bort mig - utan för att du får mig att känna mig som en prinsessa! Det var så mysigt att äta nån pannkaka (jag beställt), sedan ost, kex och vindruvor och sedan några chokladbollar.! Jag älskar dig älskling!!
DU gör mig happy!


Nu ska jag ut på stan med linda! Äntligen ses vi igen! SKa fixa lite ärenden bla badshortsen som förhoppningsvis kommer till användning i november - då en resa till thailand med älskling kommer förgylla månaden.. hoppas resan blir av - vågar inte hoppas för mkt!


Nej ciao på er!

Älskar dig P

Inställt?

johanna tycker inte vi ska gå på tis om vi inte ska köpa... för produkterna är dyra å säkert kommer hon pracka på oss saker... så hur gör vi?? ska vi gå eller ska ja säga att vi inte kommer när hon ringer?

aja nu vet ni hur det ligger till i alla fall...

Åker snart, om ett par timmar.. snart i gävle med andra ord, eller snart å snart om ungefär 12 timmar


Hem i morron!

Hejsanhejsan! Back again efter en skön helg i Halmstad. Veckan har gått hyffsat fort och i fredas bjöd ja på tårta på jobbet vilket va uppskattat. De hoppas att ja kommer tillbaka nästa år, vilket känns bra!

Ja å pappa åkte ner efter jobbet, vi va båda hungriga och ja kläckte iden att vi skulle ta hem thai eller kinamat hem.. det blev kinamat! och gud va gott det va, vi beställde "tre små rätter" till alla tre och dessa tre bestod av biff och bambuskott, kyckling i sötsursås och nån annan kyckling. Mkt mat för bara 59 kr st! Hur gott som helst, kan rekommenderas. Ligger på laholmsvägen in mot centrum i Halmstad..

Ja å mamma ksulle gå ut å gå en sväng efter maten.. vi är hurtiga vi, "tänker på figuren", men vi skulle nog inte gått just då... VÄRSTA störtskuren kom och vi blev dyblöta, trevligt eller inte:)

Pappa tycker att ja å mamma haft en mor och dotter hem efter som vi inte vart mer än "2meter i från varandra". Mamma förklarade med att hon ville umgås så mkt som möjligt med mig innan ja åker ..

På lördan va vi inne i stan ja å mor.. .å det var äcklig surströmmingstävling som det brukar vara vid den här årstiden. fy faann va det luktar pekka! Nåväl tänkte köpa en vinterjacka, provade en jättefin men insåg mina begränsningar att ta upp dne till gävle, så ja frågade om de kunde ringa upp till gävle å se om de kan lägga undan en sån till mig, men tro 17 att de inte har den jackan i gävle! trodde veromoda hade samma kläder över hela sverige! Så tyvärr blev det ingen jacka, men lite annat blev det.. shoppohollick som ja å mor nästan e:)

Åkte hem igen, lagade mat sen gick vi igen med min älskade bamse.. pratade om allt möjligt. Hem igen dukning för mor å fars kräftskiva å sen kom gästerna. Som vanligt blev en del lite fulla:) de snackades om pepparkaka hela tiden och tydligen va det en snaps som smakade som pepparkaka.. idag luktade ja på flaskan och visst det luktade pepparkaka, tyckte dne måste vara mkt mkt god, men ja smakade! å fy fan säger ja bara den va inte alls god. den  smakade ju inte pepparkaka:( nope ingen hit hos J heller.

Idag söndag.. så åkte vi till eko ja å mor... köpte inget speciellt.. .sen hämtade vi ppapa som gått en lång runda ochville ha skjuss hem, så hämtade vi han..

sen åt vi kollade på tv, ja å mamma gick igen.. å sen åkte vi hem.

Kaninerna här nere är så många så att de fått en kaninsjuka :( först blir det blinda, ögonen blir helt vita,, så då ligger de bara ner på samma plats sedan dör de... tror att de e för många kaniner att det blir naturens gång att en del (eller rätt många ) dör på detta grymma sätt.. ligger massa kaniner döda, lite otäckt, stackarna!

Längtar lite till gävle nu,  särskilt när n0llningen är i full gång i Halmstad..! Alla phaddrar här har peruker och elektronikingenjörerna har roliga gamla militärhattar på sig:) straffmästare finns det också.. en elektronikingenjör had egjort en minimal kilt och hade på sig över oven...! Ungefär kjolen räckte över halva rumpan:) gud va ja skrattade, de ser faktiskt lite roligare ut än oss phaddrar i gävle!

SKa bli skönt att komma hem till alla igen, mitt liv är där uppe just nu även fast ja kommer sakna framförallt min älskling bamse mkt, men de andra, men mor å far kommer ju i höst faktiskt..

Närö säkert har ja glömt massa roliga detaljer som nu närja skulle ta ut jordbubbssylt i kylskåpet och handtaget rök av oså ja stod med det i handen å tjöööt av skratt så att tårarna rann! (hur lyckas man få loss ett handtag sådär??)

Ja lyckas med det mesta - som ja inte vill lyckas med!

Nej nästa gång ja skriver är ja i gävle - linda vi ses så fort vi kan - på tis kanske?

Älsklimg - hoppas det blir bättre nu!
Love you



Bankmöte och sista dan

Tjo balloo nu är en dag till till ända.. dagarna går faktiskt rätt fort även fast ja inte haft mkt att göra alls idag.. har ju spöregnat ganska mkt!

SÅ inget värt att nämna förutom att ja snackade med papp på jobbet, han kom ut där han jobbar och där ja också var... sen kom en gubbe och skulle till pappa och pappa sa att denne e inte till att leka med:) ja som plockat fina ogräs långa som 17 frågade om han inte ville ha en bukett blommor:) han svarade - du är la för goe! men han tog dock inte emot mina vackra blommor!:)

På em så åkte ja å bror i hans audi års modell 88 (en riktig racerbil jue) till tranemo för att gå på bankmötet å jössesw det tog 75 min (1,15 h).. men bror som ska jonglera med lite pengar fick veta ett å annat å ja med fast ja e försitigare och inte har så mkt pengar att jongla med.. så ja körde säkert:) sålde mina kära ericssonaktier, gått med bra vinst vilket e kul... nu har ja inga aktier mer men dock aktieobligationer... så hejja svenskar och kineser:)
ändrade också på fonderna vilket nog blir bra... kul va det faktiskt och lyssna på men hur sjutton ska ja klara det själv? öppnade också depån så ja kan köpa och sälja aktier som jag själv vill, men det får nog vänta med tills ja tjänar lite mer pengar..!
Nu hoppas ja på vinst vinst vinst!!

efter mötet beställde vi pizza... och där pratade bagaren på brytning om hur han legat i koma i tre månader och sen när han vaknat upp hade han ätit så mkt att magen svullnade upp så att han va tvungen att åka till akuten igen! å på detta sätt han sa det, ja trodde ja skulle dö av skratt, men fick svälja det och hålla god min vilket inte alls var lätt!

När vi väntade på pizzan åkte vi för att bensinera bilen och där va det under reparation så vi fick vänta ett tag..! å gissa vem vi fick se, jo vår gamla gymnasielärare tobias! å han hälsade glatt.. .kul å se han.. inte hade han ändrat sig heller för den delen!

jaja i morron drar ja till halmstad,, sen är det gävle som gäller för hela slanten!

I morron jobb och tårta:)

Love P

Linda miss you

Vattenpölen Johanna

nu har ja bara två dar att jobba! i morron endast 7 timmars jobb, pga bankmötet kl 16 - lite nervös men ska bli så jäkla spännande! Hur nu ett möte kan va det:)

idag har vädret varit halvdåligt, regnade typ hela halva dan... å johanna såklart va ute i spöregnet:) var vid vår stora fina plantering med massa blommor, lyssnade på musik och når några droppar föll! Å jisses va lycklig ja blev, alla problem ä grejs man annars tänker på föll ur! Ja fattar inte! men luften var varm, ja var påbylsad och frös inte alls så det var bara HÄRLIGT, regnet var härligt!

Dock senare förvandlades det härliga regnet till förfärliga regnet då det öste ner och där stod ja och rensade ogräs... det regnade så mkt att det bildades stora pölar där ja stod och ja skrattade bara för att det var så komiskt, ville gå i vattenpölarna, kände mig fri på något sätt! sen när ja kom tillbaka till vårt tillhåll var ja dock dyblöt!

Många berömmer mig för mitt arbete, till och med chefen undrar hur de nu ska klara sig utan mig nästa vecka. Det känns skönt att folk uppskattar mitt ihärdiga arbete i ur och skur! Nu har det dock resulterat i en förkylning och ryggvärk, hoppas det ger med sig.

Jag hoppas det blir kära återseenden i gävle - miss you all!

Älskling ja är bara trött å småtjurig..

Blomman Johanna

ännu än dag är gången, bara tre arbetsdar kvar.. idag har inte hänt så mkt speciellt faktiskt.. började med att klippa ner blommor på morronen, sedan klippte jag gräs, med uppsamlaren också - som dessvärre krånglade på eftermiddan (näähhäää???) och hjulen stannade och det gick inte att köra med den. Typiskt det var ju det ja skulle göra.. men ack va förvåand ja bli när dessa saker krånglar! eller inte.. nu kan det va så att ja kört åke för sista gången denna sommar...

jobbade över idag, till 17 då ja ju ska på bankmöte på torsdag med bror.. gick till telebusken och rensade, där kom naturligvis alla 16 jobbare ut när de slutat och en del var avundsjuka att ja fick ligga där å rensa i sånt fint väder...
EN gubbe utbrast "nämen va är det för fin blomma som sitter där"? hehe svarade ja fick inte fraqm nåt bättre.. sa det till mamma, hon tyckte ja skulle säga att den var fridlyst...  haha vilken kommentar!

I morron ska det ju bli regn wiihoo eller inte, det betyder att ja har lite å göra och dagen går sakta.. men sen torsdag slutar tidigt, fredag tårta!

kommit på att det e ganska skönt att vara här hemma faktiskt, lugnt å skönt..! så här vill ja bo - fast närmare till en stad! Laholm hade varit utmärkt:)

Nope nu orkar ja inte skriva mer - helt slut är ja!

Mamma tack för promenaderna - alltid trevligt att prata om allt och ingenting!

Ciao

4 dar kvar sedan schluuuttt

åh va skönt ännu en jobbardag är över och nu återstår det 4 långa kvar! hoppas de går lika fort som idag.. idag har ja typ bara klippt gräset så det går fort då.

Inget mer kul på jobbet förutom att ja blir irriterad på vissa men skall inte nämna några namn.

Pappa har sagt upp sig från sitt jobb... arbetslös nejdå, han hade 4 å välja på eller va det va... tänk om man kunde ha det så bra att man kunde välja å vraka...

nåt mer som hänt hm.. jo träffade på brorsan å han skulle tydligen på bankmöte på torsdag! jösses vuxenpoäng... å det bestämdes att ja också ska med.. vi ska snacka ekonomi:) Kanske göra en revolution i ekonomin,, hehe ska bli spännande iaf, brorsan å ja har ju samma ärende så ja tyckte ja kunde hänga på:)

sen så är det inget mer som är värt att berätta med att jag saknar min älskling så det gör ont.. Kärlek ska vara den finaste känslan men ack så ont den gör ibland!
Om en vecka är jag snart hos dig!

LOVE

Halmstad

Tjoo Im back... efter en helg på västkusten... åkte på dan på fre.. å möttes av bamse... å sen när ja hälsat, å tittade upp då möttes ja av en jättestor snäll voffe som ja aldrig sett tidigare - jättesnäll stor ellen va det.. en blandras mellan st bernard, labbe och allt va det var... ingen dalmatin trots att ja trodde det... för hon hade pälsen som en dalmatin fast absolut inte lika mkt ... men bra mkt större va hon mot bamse, mot bamses 18 kg var hon 48 kg:) men himla snäll å go. å de busade så mkt att bamse hade dreggel över hela han så dusch blev det för han efter att ellen åkt hem..

När ellen å husse bäckis åkt hem åkte vi till stan å kollade mobil till mig, blev ingen den dagen, men dessvärre spenderades pengar på jeans, ljuslyktor och en present till min underbara älskling..

På lördan dra mig tusan åkte vi ut till onoff å kollade den affären för ja ville verkligen ha en mobil, därefter åkte vi till elgigaganten för att titta där, men ingen mobil blev köpt.. .när vi gick ur giganten stod en liten enkätintervjuare å ville fråga oss en massa frågor om affären å ja svarade.. fick en lott som tack men vann inget..

därefter åkte vi till telia - och gissa vad! Johanna köpte en mobil! och till pangpris!!ibland är det bra att va student faktiskt. .hade räknat med 3000 men blev långt under det!! wiihhoo å ja älskar min nya slimmade mobbe!!

Efter detta åkte ja hem å lekte med mobilen - hade glömt att lägga över kontakterna på sim å när ja skulle byta sim från nya mobilen till gamla så gick det inte- -- så fortfarande har ja inte kunnat byta sim... men tacka vet ja blåtanden!:) så kontakterna är räddade!

Åskoväder drog över i 2 timmar  - rastlös men hade iaf mobilen  å rolig fotbollsmatch på tvn!

idag hm idag har inte vart så rolig dag - började hur dåligt som helst - var på dåligt humör men blev bättre under dan.. ja å mor var på maxi å där hände massa saker som att ris flyger ut i sin påse vid kassan .. å cd skivor som ser likadana ut men inte är likadana (?) hm hm ..

Måste ju bara säga att halmstad e teststad för de nya trafikhastigheterna! så nu ha vi kört på vägar som har 20-30-40-50-60-70- 90- 110-120...

bara 80 och 100 fattas då...

det gick knappast att missa 40 skyltarna iaf som satrt typ på varannan stolpe:)
Tycker ja detta va bra då? njjaaa säkert finns en bra tanke bakom men just nu vääldigt förrvirrat.. men kanske ger sig..

Nu ska ja jobba en vecka till, sedan halmstad i helgen för att sedan åka hem på måndag!

Saknar älskling nåt så fruktansvärt!!
Saknar Linda
Saknar alla ni andra

Ni är bäst!

Så gick det denna dag!

SEX  dar kvar att jobba sen så sen så! Nej då i dag har det gått bra, gått fort, underbart skönt väder också att armar och ben blitt lite bruna också!
Gjort idag då? Jo förstört en massa buskar, vi klippte ner dem... Helena (Kjells dotter, meine polare) kom ut å hjälpte mig för hennes maskin va sönder... så istället för att sitta på en stol och glo så fick ja lite hjälp.. vilket va sjust eftersom mina händer blev bra trötta av häcksaxen.. roligt va det också - jobba och prata en massa skit:)

Lekte också lite städpatrull och städade upp massa plast och skit vid trumställningarna, bönade runt där med min trehjulade cykel så att benen fullständigt kippade efter andan (?)... var rädd när ja låg under trummorna i ställningarna att dels en truck skulle komma och köra på mig eller att ställningen skulle gå sönder att trummorna skulle landa på mig, men ja klarade mig denna dag med...

Rensade såklart lite land men ytterst lite - nej danni det finns inga ormar där ja är, men kan erkänna att ja drömde att ja blev huggen av en huggorm i handen och att den hängde kvar!:S


Bror, kul att luncha ihop, vi träffasa ju inte alls så ofta ju! Nicht gut, men vet att du är busy!
Tack för maten:)

I morron kommer Åke tillbaka från doktorn och Kjell hotar med att ja ska klippa i morron em-.- never säger ja trots att jobbets höjdpunkt är att klippa gräset... men som ni vet drar ja till halmstad i morron... slutar 12.18 och åker strax därefter..!


Saknar gävle och alla kompisissar! Vill också va på cityfesten!!

Linda - grattis  i förskott på stora dagen!

Älskling - ja älskar och saknar dig så mkt - 11 dar kvar!

*LOVE*

Tråkdag

Idag på jobbet har det varit skittråkigt, bara rensat landen, längtar så till helgen för sen är det bara en vecka kvar att jobba...

ni är säkert nyfikna på va som hände åke:) Åke är tyvärr alltför sjuk för att ta hand om oss därför fick vi köra han till sjukan idag:( Krya på dig Åke så vi kan jobba snart igen för nu kan ja inte klippa gräs utan typ bara rensa land. Åke tros ha en trasig tändspole och måste byta denne, men de är inte säkert det heller.. STACKARN! Men Åke han mår inte bra, han bara har ont och är krånglig, hoppas de gör en helkroppsrenovering på honom med!

Nu har ja vart hemma i typ 5 dar, det går rätt fort faktiskt, åker hem om 12 dar typ.

Är så festsugen!

Längtar till Halmstad där ja får va ledig!


Crossen blev ej såld, så ni som är intresserade så hör av er så kan ni få ett bra pris!

En gård utan klippare

Denna dag skulle ja jobba 9 timmar vilket ja också gjorde. Började dagen fram till lunch med att rensa ogräs... bror kom förbi och vi pratade lite å sen kom Helena, kul med avbrott för rensning börjar bli fruktansvärt tråkigt!
Förresten kan man få blodblåsor? Tror ja fått en sådan eller iaf en blåsa som är röd! hm hm

Efter lunch skulle ja å Åke jobba vid korpstugan, uppsamlan skulle med vilket gick jättebra, blev så fint vid minigolfen å kullen så! Tänkte att det här går strålande så ja kör på till halv 5,,,,, men när ja lämnat av uppsamlan för sista plätt utan uppsamlare så skulle ja åka och det gick bra tills 20 m senare, då Åke bara stendör!! Ja får inte igång Åkskrället utan får ringa till Kjell ( och tydligen har ja fel nr till honom också) 10 min innan de slutar! Helena och Kjell kommer med bilen och Kjell får inte igång skrället och han beslutar sig för att bärga hem Åke till Iko... uppsamlan lämnade vi kvar "om det e nån som tar den gör det inget för ja vill ändå ha en ny" säger Kjell.. ja muttrar "ska vi inte lämna kvar Åke då med?" (eftersom denne krånglar så förbannat mkt)..

Nej Kjell satte sig på Åke med ett rep virat runt Åke och Helena börjar köra! Haha fasen va kul det va, helena som körde i 30 körde nog aningen  för fort för Kjell ansträngde sig verkligen för att inte åka av! 
Folk vi mötte hejjade glatt, 4 arbetarna hade ju precis slutat... PINSAMT med tanke på att alla vet att ja kör ÅKe!
Jojo fram kom vi och nu har vi alltså bärgat en gräsklippare..
Åke är alltså kaputt för tillfället, ja tror på smuts eller överhettning men vet inte.. blir nog till att se över honom i morron.. .
Det roliga med detta är att vi tre som jobbar på gården som ska ta hand om utemiljön nu saknar gräsklippare.... en åkgräsklippare var sönder sedan länge,, Åke är som han är men också handjagarn gick sönder igår...
Hur tror ni att vi klarar oss nu? Hoppas att inte gräset växer:)?
Nä hoppas vi fixar dessa i morron!

Men erkänn, trots mitt inrutade jobb (som det ofta är) så händer det ganska mkt ändå! Synd med Åke dock, nu kunde vi inte leka "snurra runt" leken idag! som ja tänkt!

nä nu ska ja äta glass och tycka synd om mina värkande händer och axlar..!

Linda - ja tror din nya frisyr blev superbra!
Bror - lunch på torsdag då?

Brännmärkt efter lång dag

Jo, ja ska sluta tidigare på fredag för att åka till halmstad, så ja jobbade till 18 idag (07.00-18.00).. det va gott långt och bena och armarna värker nu.
Armen fick det obligatoriska brännmärket idag=) fast inte av en spruta som många av företagets anställda fått, utan för att jag kom för nära stackars Åke som var brännhet på sin motor. SÅ nu har jag ett två cm långt brännmärke nästan på armbågen! AJaj... Det va uppsamlans fel eftersom ja va tungen att köra med den idag... men visst blir det fint när man samlar upp gräset, det går inte att komma i från. Åke har också varit hos farbror doktor så nu behöver ja inte längre en hammare för att motivera Åke att sätta igång att klippa.

När jag var färdig med Åke för dagen (kl var då 16.30 och alla 16.00 jobbare gått hem) skulle ja köra in honom i vårt kryp in men då blev ja å åke så lekfulla att vi snurrade runt ett par varv så ja blev alldeles yr i huvudet:) Hm nåt  måste man ju roa sig med! 

I morron jobbar ja 7-17.00 och sen är det normala 7-16 ons och tors, sedan kommer efterlängtade fredan då ja slutar exakt 12.18... Lovely! 

Inga pengar fick vi för stölden så FAN TA DIG  du som tog kläderna, köp dina egna och härmas inte genom att ta andras! 

Om 2 veckor är ja åter i gävle, det går nog fort.

Love P
 

Helikopterflygning

Wiihhhoooo!!!! ja har flugit helikopter! jätteroligt va det!! Vi utgick från B-plan (där ja brukar klippa gräset), där en del folk börjat samla sig för de som va sugna på att åka helikopter! Vi var sist ut eftersom vi fick åka gratis då mamma å pappa hjälpt dem marknadsföra sig här. 
Jag tog bästa platsen och satte mig fram i helikoptern, tog på mig hörlurarna så att ja kunde höra föraren. Bestämde att vi ville se morfars föräldragård, där min morbror bor nu så dit åkte vi. Var jättehäftigt eftersom jag också satt i förarsätet och på så sätt såg jäkligt bra, kändes som att fötterna hängde ut i luften. Vi åkte över grimsås först och såg allt uppifrån däribland vårt gamla hus därefter vidare till morbrors gård och de stod ute och vi vinkade till dem, vi flög lågt lågt, sedan gick han upp igen och stod blixtstilla, därefter gick han ner med nosen tog fart och åkte precis över trädena i "bara" 200 km/h! Så himla häftigt! Jag hade nog betalt de 300 kr de kostade för de va en upplevelse! Men alltid skönt när man får åka gratis och dessutom åka över sina hemtrakter! Aldrig sett samhället ovanför och det var sig då inte likt!

Sommarens häftigaste upplevelse definitivt!! Och tro det eller ej - det hände i byhålan!!

Efter om och men i västergötland igen

ifredas bloggade ja aldrig, hann inte. Patrik tog ledig em och slutade halv 1. Så då gick vi på stan och var med varandra helt enkelt. vi hade dock tvättid som vi utnyttjade.. vi var hungriga så vi beställde pizza, då tvätten gick för full gång men när vi ätit upp gick vi ner till tvätten och det såg så konstigt ut konstaterade vi. Torktumlaren var inte igång och ena tvättmaskinen hade stannats. Torkskåpet, var inte så som  vi lämnat det då kläder hängde huller om buller.. Men det konstigaste var att ett par jeans och ev en tshirt var försvunna. vi gav upp att det vart strömavbrott utan nu misstänker vi att en människa kommit in i tvättstugan och snott våra kläder!
Arg, irriterad, upprörd... ja både ja å patrik var så arga på denne människa som tar kläder men värst är att man vet att en människa vart och rotat runt i vår tvätt! Vi tog alla kläder, även de som kom från tvättmaskinen och gick upp till lägenheten och hängde dem där. Sedan ringde vi gavlegårdarna och vi polisanmälde också. Vi fick dock ingen bra kontakt med gavlegårdarna utan Patrik ska ringa dom i morron igen, dessutom ska han ringa försäkringsbolaget för att se om vi får någon ersättning för kläderna som är borta.
Så tråkigt när nåt såntr här händer eftersom man inte känner sig trygg. Well well får se om de får tag på tjuven (troligvis inte).

Igår tog jabussen hem till v-götland för två veckors jobb. Blev en halvtimma försenade då bussen gick sönder och vi var tvungen att byta buss mitt ute på motorvägen. Stackars chaffisen hade ringt till trafikledningen massa ggr och när vi väl fick gå av och byta buss stod det 3 bussar som väntade på att ta upp oss. Jag hamnade i en Umeå IK buss som var värsta lyx. När vi kom till linköping blev det dock kalabalik då vi tydligen skulle byta buss igen eftersom denna buss inte gick längre. Ingen info från chaffisen utan bara från passagerare. Vem skulle byta buss och varför var frågor som haglade, plötsligt blev det ja som skulle svara på såna frågor! Dålig chaffis!

Hem kom vi och då väntades gods potatisgratäng och grillat hos mormor!


I V-götland ska ja va i 2 veckor, åker hem den 20! Saknar älsk! kram!

(Idag ska ja ev flyga helikopter)

Snart till västergötland

I morron åker ja "hem" för 2 veckors jobb. Känns sådär men pengar behövs.

Igår såg vi på simpsonsfilmen, va helt ok faktiskt, så som ja föreställt den ! Lite skratt här å var å så där..

idag kommer patrik hem kl 12, frågade han om han inte fick det å det fick han, han jobbar igen dagens timmar i morron ist för att vi ska kunna träffas lite mer. Vi kommer ju inte ses på 16 dar så det känns bra.

Nu måste ja packa lite å grejja. Håll ställningarna här, Johanna, Linda och Anna!

Kram på er

Ångest - period 3 närmar sig

Jo men, redan torsdag och redan ångest. Ångensten brukar ju komma på söndagarna, före måndag oc hen hel v eckas jobb framför sig. Men nu är det så här att ja åker på lörda till v-götland för att jobba ytterligare två veckor med Kajsa, Åke x2... då inte mor å far ka köra upp mig på lördan om 2 veckor, måste ja åka he mpå måndagen vilket skulle betyda 16 dar till i västergötland. Med andra ord period 3 av sommaren (som borde kännas kortast) är nästan lika lång som period 2. Över 2 veckor lång. Patrik har jobbat alla veckor ja vart ledig så vi träffas inte så många timmar.
Samtidigt är det lika bra att åka ner och få jobbet överstökat. Jag trivs faktiskt med jobbet om det e fint väder, därför att ja jobbar mkt själv. Det kanske inte låter så kul men ja sköter mig själv och ofta kommer det fram folk och vill prata några min:) Om ja befinner mig på sånt area. Jobbar ju egentligen på 3 ställen, varav mest på företaget och det är naturligvis där det finns mest folk!

Nej ja hoppas veckorna går fort, och ja tror de gör det med tanke på att sommarens första 8 veckor har gått (!!).
NU ska ja bara bestämma mig om ja vill ha bamse hemma nästa vecka eller inte då mina föräldrar har sista semesterveckan kvar och är i halmstad.

Ska köpa ny mobil men hittar ingen ja vill ha, någon som kan tipsa?

Hej hopp

Framtidsplaner

Visst, ibland längtar ja till framtiden -. framtiden om några år. Ibland inte.

Jag trivs med att gå i skolan - friheten att lägga upp dagarna hur jag känner för det ( i stort sett). Här finns också en underbar gemenskap med mina fina vänner och att de försvinner inom snar framtid vill ja inte ens tänka på.

Men ändå. Jag vill verkligen ha ett hus nu, pratade med far och mor om det och pappa tippsade mig om massa bra saker som ja inte tänkt på alls. Jag vill bygga mig ett eget hus tillsammans med älsklking ska vi utforma EXAKT så som vi vill ha det och i mitt huvud har redan mitt drömhus växt fram! Läste på aftonbladet att huspriserna kommer att falla nästa år - ganska mkt, så då borde de ju va perfekt att börja bygga hus om kanske 2-3 år, 3 år kanske. Å va ja längtar, ska ha allt å lite mer:) hehe nejdå men det ska bli så som det ser ut i mitt huvve:)

Först är det dock att gå ut skolan som gäller, vilket kommer gå fort tror ja, har ju gått så fort nu, redan 2 år sedan ja började! Ja är dock glad att ja började direkt efter gymnasiet för nu är ja ju ganska snart färdig och fortfarande ganska ung!

nä nu ringde johanna boulognern väntar liksom framtiden!

Livet leker.
Älskar älskling, famliljen å alla goa vänner!