Bankmöte och sista dan

Tjo balloo nu är en dag till till ända.. dagarna går faktiskt rätt fort även fast ja inte haft mkt att göra alls idag.. har ju spöregnat ganska mkt!

SÅ inget värt att nämna förutom att ja snackade med papp på jobbet, han kom ut där han jobbar och där ja också var... sen kom en gubbe och skulle till pappa och pappa sa att denne e inte till att leka med:) ja som plockat fina ogräs långa som 17 frågade om han inte ville ha en bukett blommor:) han svarade - du är la för goe! men han tog dock inte emot mina vackra blommor!:)

På em så åkte ja å bror i hans audi års modell 88 (en riktig racerbil jue) till tranemo för att gå på bankmötet å jössesw det tog 75 min (1,15 h).. men bror som ska jonglera med lite pengar fick veta ett å annat å ja med fast ja e försitigare och inte har så mkt pengar att jongla med.. så ja körde säkert:) sålde mina kära ericssonaktier, gått med bra vinst vilket e kul... nu har ja inga aktier mer men dock aktieobligationer... så hejja svenskar och kineser:)
ändrade också på fonderna vilket nog blir bra... kul va det faktiskt och lyssna på men hur sjutton ska ja klara det själv? öppnade också depån så ja kan köpa och sälja aktier som jag själv vill, men det får nog vänta med tills ja tjänar lite mer pengar..!
Nu hoppas ja på vinst vinst vinst!!

efter mötet beställde vi pizza... och där pratade bagaren på brytning om hur han legat i koma i tre månader och sen när han vaknat upp hade han ätit så mkt att magen svullnade upp så att han va tvungen att åka till akuten igen! å på detta sätt han sa det, ja trodde ja skulle dö av skratt, men fick svälja det och hålla god min vilket inte alls var lätt!

När vi väntade på pizzan åkte vi för att bensinera bilen och där va det under reparation så vi fick vänta ett tag..! å gissa vem vi fick se, jo vår gamla gymnasielärare tobias! å han hälsade glatt.. .kul å se han.. inte hade han ändrat sig heller för den delen!

jaja i morron drar ja till halmstad,, sen är det gävle som gäller för hela slanten!

I morron jobb och tårta:)

Love P

Linda miss you

Kommentarer
Postat av: Danni

Sista dagen för dej idag! Ska allt försöka smita iväg till dig en sväng :)

2007-08-17 @ 08:32:24
Postat av: Johanna till D

Hann inte gå med dig idag! kom hem vid 6 tiden, sen skulle ja duscha, äta med hela familjen å packa!
Hoppas helgen vart bra, och grattis på födelsendagen i förskott - kanske går förbi och säger hej i
morron - om inte annat får du ha det så bra så ses vi.. hm nästa gång!:)
Puss J

2007-08-19 @ 20:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback