Några dagar kvar

Snart börjar ja på imitt nya jobb, på måndag... är så otroligt häftigt att ja lyckats få jobb under de värsta kristiderna sedan 30talet! Ja jösses!

Idag verkar det inte som att det blir något jobb men det gör mig egentligen inte något eftersom jag vet att ja kommer jobba heltid från och med måndag... kan behöva vila lite och få allt färdigt här hemma..

I morron när patrik kommer hem ska vi åka till återvinningen och lämna elektronik och grejer för vi städade förrådet i helgen, välbehövligt!, sedan ska vi åka och titta på en bil också som vi har fastnat för.. nackdelen med den är att den drar en hel del bensin för den har den största motorn.. men den är så fin, precis den färg ja vill ha på den :) (ja ja erkänner, färgen är viktig!),dessutom var det mängder av extratillbehör på den som gps, telefon mm.. så vi får se..

Har ont i mina ärr också, är lite orolig för det, vill gärna inte ha infektioner nu och fler spolningar så hoppas inte att det kommer att bildas fistlar! Usch och fy för det! Inte tid för sånt!

Nu är kl halv 9, nu anser jag att jag är ledig för dagen! :)

Much to do

är det nu.. förutom att springvicka som är djävulskt slitsamt så har ja massa saker att fixa inför flytten nästa vecka, usch och fy men lite roligt ska det bli också! V 44 börjar ja på nya jobbet, fick bestämma lite själv när jag ville börja och det passade mig bäst då! SÅ nästa vecka åker vi neråt till samhället ja ska bo i.. mamma och pappa och min lilla älskling kommer också,. då ska vi vidga våra vyer och kolla in samhället och Nyköping men också hämta min soffa som ja hittade på blocket för en billig penning :)

inte nog med flytt och nytt jobb så närmar sig bröllopet också.. mkt att planera där med.. så nog är det lite bollar i luften,, men trots detta är det ju angenäma bollar och det ska ju faktiskt kännas att man lever :)

Nu ska jag äta lasagne :)

Plötsligt

har jag fått ett jobb och jag är inte längre vikarie ... eller jo denna vecka och nästa med.. men sen så...
blandade känslor dock eftersom det innebär att jag och min älskling flyttar isär och blir särbos.. blir veckopendling som gäller! men det går ju inte heller att tacka nej till jobb i dessa dagar!
Det är också på 100 % och tillsvidare vilket ju är super! De flesta jobb inom pedagogiska omsorg är ju faktsikt vick och ganska korta.. och det funkar ju inte gärna när man måstwe fixa lägenhet och så..

Nu har ja också fått tag på en lägenhet så det va ju bra.. den är dock ganska nergången men får göra va ja kan för att den ska bli fin.. min förhoppning är dock att ja bara behöver bo där i 3 månader och sen att ja och min älskling flyttar ihop i en större och en fräschare igen.. sen har vi ju denna i gävle kvar.. och ja på veckorna kommer ju inte laga så värst mkt mat heller, äter ju mat med barnen så.. och sen på helgerna kan ja ju åka till gävle iblnd och så.. spisen var rätt gammal :) inte va kräsen alltså!

Unerligt det kommer va att inte bo i gävle längre.. under dessa veckor ja vart ute och vickat så har ja träffat så underbart trevliga människor, helt otroligt!

Min klass som ja har denna vecka är underbara dom med, känns sorgligt att säga hejdå till dom sen, mina sjätteklassare! Men i morron ska ja va där också och ev på fredag om läraren är sjuk då med.!

Nu ska ja ut och röra på mig och skingra tankarna lite.. känns omtumlande allt, för det har gått så fort! Intervju i fredas och fick veta det igår att ja fick jobbet! Konstigt!


Kram på er!

Så var det oktober

Ja en ny månad och tiden bara springer iväg, snart är det jul och snart är det äntligen februar, jag längtar som bare i den för då ska vi ju åka bort... till venezuela och ..... GIFTA OSS.. ja ja har ju inte sagt det på bloggen tidigare och det har länge varit en hemlighet.. detta spektakel bestämde vi redan innan jul förra året, men höll det tyst väldigt länge.. Men vi ska också ha en bröllopsfest när vi kommer hem så ingen blir sur för att de missar vårt bröllop :) Så vi har en hel del att ordna nu innan resan för efter hinner vi inte ha några förberedelser!

Sedan jobbar jag ju en del med, är ju fortfarande springvikarie och det är kul men ack så slitsamt! Det kan man kanske inte tro men det är ofantligt mkt jobbigare än att va på en och samma skola... men fortfarande är det otroligt lärorikt att se så många verksamheter och arbetsätt som jag fått se u när jag varit ute..! Och se hur olika elever och barnen är!

I fredags var jag på en arbetsintervju, åkte tidigt på morgonen och var hemma vid 17tiden.. då mådde jag pyton så min älskling gav mig två glas vatten och två alvedon och sedan gjorde han maten :) Efter maten fick jag åter tillbaka min färg i ansiktet.. jag hade tydligen kommit hem allldeles blek!
Intervjun gick jättebra.. jag har verkligen växt på bara två månader.. jag var så lugn och sansad och inte ett dugg nervös.. man brukar ju va lite nervös men icke.. kan det bero på att "chefen" var så trevlig? Jag vet inte, intervjun gick bra iaf! SÅ nu får jag veta denna vecka om det blir något.. det skulle i så fall innebära att jag och älskling blir särbos :( men det är en fast tjänst och det lockar..
Detta är dock också i förskolan med arbete med de yngsta barnen, inte min ålder men jobben växer inte på trän.. och i skolans värld finns det inga jobb.. och va 17, det är jobb med barn så jag tror att jag skulle trivas..

men ett stort krux är dock att jag och älskling skulle bli särbos och vi skulle få veckopendla till varandra!
Men vi får se, ödet avgör!


Nu ska jag planera en lektion till mina sexor som ja ska ha i morron, sen blir det mat,..

ska försöka uppdatera mig lite mera, men det säger ja dock varje gång!