hm

ursäkta att inläggen är så ihopatryckt.. nåt som är fel just nu, men det ska åtgärdas..

Sola skiner

Vilket underbart väder det har varit och är! Som en semestervecka ju! Sol sön mån tis, lite mulet ons tors och nu toppenväder hela helgen - gissa vem som ska sola ännu mera??!! Så himla skönt, en stor fördel med att va student också, ska ta med mig filten och matten ut å sola och plugga - ge mig energi!
Har faktiskt redan städat, började direkt när jag klev upp.. sedan har jag nu också skickat in adhd autism portföljen som blev hela 22 sidor! Känns skönt att en kurs är färdig!
Nu har jag också beställt låt den rätta komma in, den ska jag läsa på bussen hem nästa vecka.. L varnade mig för gråtattacker i när jag hör din röst, så kanske inte så lyckat att sitta å lipa på en buss.. :) Så därför väntar jag med att beställa den tills den kommer ut i pocket den 15 juni - vad jag längtar! Ut i sola gott folk å insup er energi! För visst har man tusen kilo energi mer än på vintern??? Länge leve älskade sommaren!!!

Till dig Linda

 

 

En liten film om vår kärlekssaga! Tittade också på trailern på new moon, besviken att edward inte är med så mkt men tror det blir bra en då


Hej igen

Nej jag har inte gått och dött, däremot blogg.se på min dator har legat nere - fråga mig inte varför! Vad har hänt på nästan en vecka då? Tjaa det va en bra fråga - minne som en guldfisk, mycket tid går till att oroas över mattetentan som sker på måndag, idag ska vi ha sista lektionen och läraren har sagt att han ska gå igenom uppgifter som kommer på provet (inte identiska alltså!) så det känns toppen för just nu vet jag inte hur jag ska plugga! har inga uppgifter att öva på och att nöta in anteckningar känns väl ungefär som att jag inte har pluggat nåt.. Kristiflygare va ju med ja.. började med mattehemtentan som jag gjorde klar så nu är det bara att hoppas på bra betyg, men tror inte ja får vg denna gång - var en ganska svår en!det blev en del matte i helgen, men på måndag så slipper ja öva nåt mer, godkänd det blir jag garanterat så, no pressure! Jag och p passade på att umgås en hel del också då jag åker hem nästa söndag och då vet ingen när vi ses igen :( Kan dröja 5 veckor - ett absolut rekord för oss! Å nu denna vecka är det massa plugg, typ det sista innan slutet.. en kurs slutar i morron för mig så det känns bra att beta av! Nästa torsdag slutar vi med sista kursen specped- sv, då ska vi ut å äta jag och L, för att fira! Jag är nervös för v 24, vill vill vill! Det står väldigt mkt på spel känns det som, låt vindarna blåsa åt rätt håll! På fredag beställs bok nummer två Linda!! Har tänkt att beställa den tidigare, men om ja gör det kan ja omöjligt hålla fingrarna borta och den tänkte ja läsa på bussen! Nu lär jag göra i ordning mig för snart kommer L och A, vi ska banne mig vara duktiga.. :)

Hehe

För er som älskar twlight - här kommer en rolig parodi :D


Sol å matte

Jo gud va dagarna går! L, A och jag har insett att vi har ungefär 12 dar kvar på oss att bli duktiga på matte.... krisitflygare kommer att bestå av en hel del matte för min del faktiskt.. nästa vecka har ja lektioner hela veckan utan fredag och sedan så är mattetentan på måndan.... nice!

Låg ute å solade och läste lite matte faktiskt, men som vanligt så somnade ja väl.. går inte att sola utan att somna ett tag :) När jag kom in igen från balkongen har ja fått såna där snygga ränder på ryggen.. på framsidan hade ja ju vett å ta av mig så det inte skapades nya linjer men på ryggen tänkte ja.. äsch det tar väl ingenting... tji fick jag.. hoppas på sol nu dessa lediga dagar! För matte, det kan man göra utomhus och när man är vaken :D

2 veckor kvar av terminen, kanske min sista ever?? börjar jobba om två veckor, sen så får vi se va som händer.. .spännande ändå faktiskt! Men ja saknar en del personer så ja hoppas det löser sig snart.. vill ju liksom inte bo här i gävle längre.. nu har ja gett stan och denna del av sverige en chans i 4 år... det räcker! nu är det dags att ta sitt pick å pack igen tror ja! Håll tummarna för oss!

Grattis Norge

på 17 maj och till storvinsten i Eurovision, tänk att ni skulle klara att slåt ut öststaterna! Men sedan har ja allt läst att rybakk minsann var halvvitryss så en bra fördel där...Men hans sång (låttexten går att ses hos Elins blogg) va ju klockren.. är ju lite kär i twilight å han också i en fairytale så...känner mig träffad :D (för övrigt Linda har ja sett att sista filmen nu kommer 2011, två år tidigare alltså :D)  tyckte att 9 låtar var värdiga vinnare däribland Norge så helt ok, men ja tyckte kanske mer att johanna från island skulle vunnitm, men kanske lika bra ändå att de inte vann.. har ens island råd att fixa detta jippo? Malenas låt höll inte i europa.. jag är inte överraskad trots att hon gjorde ett bra framträdande och att jag gillar låten.

Helgen annars har varit lugn och det behövde jag verkligen.. den har dock besått av en del matte men det är behövligt.. håller ju på med hemtentan och den är inte riktigt enkel.. måste ju få bra på den!
Spöade också P i monopol... han har aldrig vunnit det spelet och kommer förmodligen aldrig göra det.. ja brukar typ alltid vinna :) Ja kanske skulle börjat jobba som affärskvinna istället för lärare?? :)

Nu lite matte sedan ut å kippa luft!

Fredag

Grupparbete idag i skolan, det gick ju som tusan så bra, mkt bättre än förväntat och med lite redigering å så sen är vi klara med den, skönt!
När vi arbetade som bäst ringde en vänlig kvinna till mig och ville att jag skulle komma på jobbintervju :) Så jag tackade ja och ska dit i juni. Det är inte riktigt som jag tänkt mig men va sjutton ett jobb är ett jobb och detta är även ett tillsvidare jobb och inget vik :)
Så får se va som händer, är ju trött på att plugga nu och vill verkligen börja jobba nu!

När jag kom hem vid 15 tiden så gjorde ja faktiskt lite på mattehemtentan så nu känns den lite bättre.. alltid skönt när man börjat och betat av på den.. men i helgen måste ja sitta med andra matteuppgifter till salstentan för matteboken ja har måste tillbaka till bibblan på måndag...

Mkt nu...

trevlig helg!

mkt tankar

Har kommit på en sak till ja vill göra i min närmaste framtid.. ja hoppas dock att min framtid går precis som ja vill att den går, för i så fall är den högst genomförbar.. Men det är lång dit, men tiden går ju som bekant ganska fort... varför kan man inte få leva två liv? Tänk när man dör gammal och nöjd med livet å så får man veta att man får ett liv till! Hur skulle man då göra? Skulle man akta sig för att göra om gamla misstag och istället göra nya som  man lyckades undvika i förra livet? Jag är ännu inte beredd att bli "gammal" och hör och häpna jag känner mig gammal nu.. bara för att de finns yngre folk än mig som lyckas med ena saken efter den andra.. Men lycka är dock ett väldigt luddigt ord eftersom den har olika betydelser hos varje individ.

Jag vet inte vad jag vill med mitt liv i nuläget... innan hade jag det så uppspaltat att de och de skulle jag göra innan det osv,, men nu känns det inte viktigt längre.. ja vill göra precis så som jag tänker just nu - synd att man säkert ändrar sig 100 gånger om.


Tänk om jag lyckas välja fel väg?

Vg

på algebrauppgiften... :D Va är det som har hänt egentligen?? Ja har ju aldrig vart bra på matte eller har jag det fast jag inte orkat lägga manken till för att det är tråkigt och omotiverande? Nu har jag en didaktisk hemtenta att göra och sedan en tenta med uppgifter till oss att lösa.. alltså endast teoretiska upppgifter.. Men ja tror det går bra.. nu fick ja ju extra poäng när jag fick VG så känner mig lugn nu faktiskt :)

Lyssnar på twilightcdn nu, är helt såld på den med, gillar lite myskomusik.. å sen kan ja ju inte förstå varför ja aldrig lyssnat på Muse och Linkin park?? Dessa är bland andra med på skivan.. Kan inte nästa pocketbok komma ut så ja kan slänga iväg en beställning ??? hatar att vänta!

Nu ska ja titta lite på de didaktiska uppgifterna i hemtentan, sen hoppas ja solen komemr fram så ja kan få sola lite... därefter blir det städning och ev lite matte ikväll men det tror ja väl knappast.. är ju inte så motiverad längre :(

Men nu matte ändå! Grattis Malena till finalplats!

Deppig

Ja vet inte om ja vågar skriva detta då mina föräldrar verkar läsa min blogg nu förtiden, men jag är deppig idag, har verkligen en sådan där neredag.. känns jättejobbigt ALLT och citatet från Bella igår stämmer ju så bra in.

När ska det vända?




3

uppföljare kommer det till twilight i nuläget, glömde att skriva med breaking dawn också :) Tyvärr kommer inte den förrän flera år 2013 står det, men hoppas det blir mkt tidigare än så!

Men ska inte prata om twilight idag, ja måste ju släppa det lite även om jag är totalt fängslad av den..Huvudrollsinnehavaren Edward eller Robert Pattinson som han eg heter fyller faktiskt lika gammal som mig i morron :) Grattis till dig på födelsedagen!

Jag låg och tänkte på massa saker i nattt och igår men nu vet jag inte hur ja ska formulera mig så det är väl bäst att låta bli att skriva nåt om det..

Nä ännu en tråkpluggdag idag.. solen skiner iaf, om jag är duktig så gör jag massa nu och sedan solar i eftermiddag. Hoppas jag kan vara duktig bara, är inte så motiverad på nåt nu faktiskt.. .


STORT GRATTIS önskar jag min far på födelsedagen!!! Hoppas du får en bra dag!!

Twilight igen

Nu har jag sett den igen för tredje gången och är som besatt.. det är nog första gången en film har gjort det sådär mkt på mig.. men den är något utöver det vanliga som jag egentligen inte förstår.. den är helt enkelt fängslande.. en superbra film om kärlek i unga år!!!

Ja ska defintivt skaffa filmmusiken också - bara den gör att filmen blir om möjligt ännu bättre - älskar baseballscenen och när Bella kommer hem till Edwards familj och de flyger ut genom fönstret.... effektfullt!

Linda du vet inte om det finns någon CD??

Mahh de kommer TVÅ uppföljare (new moon, och eclipse) precis som ja trodde :D men inte förrän i november :(

Nu ska jag ut i alla fall - försöker göra matte men motivationen är inte på topp - men ja förstår ju en del iaf :D



Death is peaceful, easy. Life is harder!





Twilight

I fredas fick jag äntligen min första bok i Twilightserien som bästa L tipsat om. Herregud säger jag bara, är helt fast!! Jag har aldrig läst en bättre bok faktiskt!! Tyvärr läste jag ut den igår söndag så den räckte ju allldeles för kort tid;( men det bästa är att det finns 4 delar till! Det är en makalös fängslande historia om en kärlek som inte borde finnas! Se filmen så förstår ni. Boken minst lika bra om kanske inte bättre!
Så fort pocket kommer ut ska ja köpa nästa, ja längtar, men hoppas att ja kan hålla mig till om en månad när ja åker hem för att jobba för då har ja nåt att läsa! Men Edward och Bellas historia är enastående! Helt såld! Tack L för att du råkade skriva om dem på din blogg!!!!!!!

Eftersom jag inte kunde slita mig från boken igår (på baksidan varnar de till och med för att den är "vansinningt beroendeframkallande" vilket den ÄR) så blev det inte mkt matte gjort, så idag ska ja ta itu med den.. jag börjar nog få lite koll på sakerna kanske.. man kan ju alltid hoppas!

Fredag

Igår skulle jag göra massa massa matte men det gick inte så bra så ja gav upp med det. Därför tog jag en promenad, gick och handlade tunga saker och va helt slut när jag kom hem.Men hade bestämt mig för att baka och sagt och gjort, här gjordes det bröd och kakor :). Räknade ut att dagens bröd kostade mig 40 kr och då räcker de i minst 5 veckor... så någon som tvivlar på att det är billigare (godare, nyttigare) att baka bröd så behöver ni inte göra det längre :)

Patrik kom hem sen på kvällen som vanligt och då gick vi igenom lite matte, så nu idag fredag ska jag sitta och läsa lite, ska även städa för det har jag inte hunnit med. I em ska vi på ärenden bland annat ska vi titta på en bil till pappa :) Han tyckte ja skulle förhandla med försäljaren så att han ger pappa ett bra pris för då kommer de upp med en gång å köper bilen :)

Sen så har det nog gått och blitt kväll så ikväll blir det bara mys! Med tacos såklart, har ju inte ätit det på två veckor!

Trevlig helg!

Suck!

Usch det är inget roligt nu, regn å skit å så massa matte... läraren tog bort en uppgift iaf det var ju skönt. Men jag bara måste ha vg på de två inlämningsuppgifterna för att ens ha chans att få ett bra betyg. Det räcker inte ens att skrapa ihop full pott på tentan om jag bara får g på inlämningsuppgifterna. Därmed sänker jag mitt betyg rätt rejält - om det skulle gå sådär. Hm.. orkar inte tänka på det.. tentan kommer va svår känns det som nu, men hoppas han lägger den på en sjust nivå.. vi är de första som går kursen så vi har inte ens gamla tentor att öva på... jobbigt!

Mycket är jobbigt nu, inte bara matten,, det sitter en såndär tung sten i hjärtat på mig.. Men skam den som ger sig!!!

Helena! Hinner inte skriva grattis i morgon, så jag gör det idag!! Grattis på födelsedagen en dag för tidigt!! Hoppas du får en superdag! Även en dag föregrattis till min kusse som också fyller år, hela 22 bast!


Valborg

Det har varit valborg och som vanligt förknippas med full fart vilket jag anser att det var även detta år, fast vi ändå blivit mer "vuxnare" och tog det faktiskt relativt lugnt.

Det började i torsdags, Johanna kom redan på natten till torsdagen och vi var uppe och hoppade tidigt för att vi skulle handla picnicsaker. Därefter hann vi med en snabb tur på stan där jag hann och köpa en klänning. Det lustiga var att det inte var jag som skulle handla utan J!

Mötte upp Elin och så gick vi till champagnefrukosten vid skolan, vi var sena så de andra gick precis till sillasittningen men va gjorde det? Anna med bihang var där och vi hade lika trevligt ändå i solskenet!

Tiden gick och vi skulle ju äta fint på kvällen så vi drog hem till mig och vi satt  alla på rad på balkongen en sväng innan vi fräschade till oss och gick till E för att hon fyllde 25, bjöds på lite tårtkaka och därefter vidare till restaurangen där vi åt finfinmat. Åt oxfile och fläskfile spett med klyftpotatis och sweetchilli! MMM!

Vidare till brasan (jo tiden går fort när man har roligt, så tiden var redan halv 9) och det är alltid lika mysigt när det brinner som mest och man kan värma sig :)

In till kåren, vi är tidiga då ingen ville på mellanfest i hus 31 eftersom vi frös, men skönt att ta det lite lugnt också en sväng. Folket kom och jag försökte få johanna att rida på tjuren förgäves.. det går inte att rida och hålla sig kvar på tjuren när man har kjol tydligen:) Jag vågade inte heller :D

Gick hem med P för att han fick inte komma in på kåren men nu har jag i alla fall vart på kåren för första gången i år (och kanske sista forever?)

I säng och vaknar till en ny strålande dag och vad gör vi?? Solar såklart! På kvällen grillar vi på Eriksonska och vi är typ 15 pers på 4 engångsgrillar, men alla fick mat så det var väl tur det. Hemåt igen till oss för att spela eller kanske sjunga lips (xboxs motsvarighetet till sing star) och sedan såg vi twillight för att den är så bra! Därefter natti!

På lördagen återigen sol sol sol, och vi har faktiskt blivit bruna! Elin åkte hem för att döma :( och vi hade en lugn kväll på lördagen då vi va alla trötta. och godissugna vilket resulterade i en promenad för att köpa godis :D

Igår söndag så skulle J åka hem, men vi hann med en promenad och gå i stan och handla lite (återigen så va det väl jag som handlade ytterligare en klänning och skor.. ja som redan går minus denna månad! Men men så kan det vara!).
Därefter spelade vi monopol och det är alltid så kul att spela mot J och P för jag vinner ALLTID så denna gång va ju inget undantag... Patrik ville ha revanch sen när J åkt hem, men den revanchen kom aldrig.. jag vann med ungefär totalt 50 miljoner mot hans 0 kr... som vanligt i framtiden!!

Det har varit en jätterolig helg och det var så underbart roligt att återuppleva "den gamla goda" tiden så som det brukade vara.. aningen sentimental blir jag när jag tänker på den tiden :(

Något som också var roligt är att de ringde från ett jobb jag sökt.. på självaste valborg när jag druckit lite granna... jag var dock tvungen att tacka nej :(

Jag vet att mina föräldrar läser min blogg nu så nu ska jag skriva fint hade jag tänkt. Dock skriver jag inte akademiskt fint här, för min blogg är ju ändå oseriös, är ju bara p som ändrat om den lite :D

Nu måste jag komma igång med dagen! Tack alla för en trevlig valborg!!