22 minus...

det är inte klokt, nu är det 22 minus ute.... mina föräldrar kommer till mig kl 07.00 på fredag och ska skjussa mig till jobbet.... jag kommer nog vägra hoppa ut ur bilen, för de är nämligen på väg till arlanda... och ska lyfta till thailand... fy f*n vad jag är avundsjuk just nu på det.. vill så gärna ha värme, vill så gärna se lite blommor och höra lite kvitterikvitter... men vädergudarna njuter av att plåga mig... för ett år sedan var vi på väg till isla de margarita, ön vi bodde på en vecka för att varva ner efter första veckan som vi bodde lite varstans i Venezuela, i djungeln och hos indianerna bland annat... den ön vi gifte oss på :)

Mamma har sagt att det ska bli plusgrader i helgen iaf, hoppas på det, då ska vi åka nånstans och bo på hotell en natt, och fira vår bröllopsdag som är på lördag den 26... vart vi ska vet bara Patrik :) Är ju inte precis thailand eller Venezuela men ändå något, sedan kommer vi ju in i mars och då SKA snön bort om jag än ska stå med hårtorken och blåsa varmluft på den :) ok kanske inte, men det verkar som att det behövs drastiska åtgärder!

Hänt i veckan då? Njaa jobb? Ganska hm händelserik vecka men ändå inte... i går lördag skulle vi till T och K men var tvungna att ställa in, jag hade världens huvudvärk och illamående och patrik mådde också jätteilla och fick inte ens ner någon mat och då vill jag lova att då är nåt som är fel :) Men vi piggnade på oss efter en mängd alvedoner, lite luft och ja, lite godis, fast jag egentligen har slutat... eller iaf dragit ner på det :) Liiite måste man ju ha.. har inte längre någon självdisicplin! När jag var yngre höll jag upp med sötsaker titt som tätt fast jag älskar socker... mitt rekord är faktiskt 18 månader! men skulle det gå i dag?? Njaaaa :) Det är ju faktiskt gott med nåt onyttigt :)


Idag blir det väl lite promenader, lite fix med jobbet, ska till bibblan en sväng.. ja  en typisk söndag, egentligen hatar jag söndagar för att man inte gör nåt speciellt på dem men jag börjar nu för tiden gilla dem, är så skönt att inte göra nåt också!!


Nä nu har jag svamlat tillräckligt, ska måla klart naglarna, sitta lite vid datorn sen trotsa vädret och ta mig ut, men är väl ingen vekling utan viking eller :)


Kram på er!

Here we go again

Nån gång i framtiden kommer jag att bli bättre på att blogga och kanske också blogga om intressanta saker.. frågan är dock vad intressanta saker är. För mig kan det vara intressant men för en läsare jättetråkigt att läsa.. på egen risk med andra ord.

Det var lite vår förra veckan men nu är det jäkla vinter igen, ska den aldrig släppa taget?!? Har nog aldrig varit så less på vintern som jag är nu.. längtar till sommaren då vi får vårt hus (hoppas dock fortfarande på att vi får det tidigare) vill ha det nu nu nu nu!! Har redan börjat kolla möbler och grejer.. är så skönt att vi inte behöver göra så mkt med huset, är mest lite småsaker som inte är brådskande, som att tapetsera om vissa rum och lägga trägolv, det är väl ungefär det :) Och det är ju bara skönhetsgrejer, med andra ord roliga saker att göra om!

Veckan som gått var bra mkt bättre än förra veckan då den var KAOS, mkt lugnare denna vecka och jag har känt mig pigg och glad! Dock dras jag med eländig huvudvärk typ varje dag, det är så irriterande!! Har haft perioder av sånt innan men nu tycker jag allt det borde släppa.. säkert är det vinterns fel det också!!

Är avundsjuk på mor och far som åker till thailand om två veckor, de ska göra nästan exakt samma resa som jag och min älskling gjorde 2007 när vi förlovade oss :) De ska till khao lak (vi var på ön koh koh khao precis utanför khao lak) och sedan till Karon som vi också bodde på. ÄLSKAR KARON!! och vill dit igen, shopping, glada människor, god mat, fin och lång härlig sandstrand med varmt hav och goa ananaspinnar maahhh.. love it love it!!

För övrigt är det alla hjärtans dag på måndag, det betyder att det var EXakt ett år sedan vi åkte till VENEZUELA för att bo i djungeln en vecka och sedan sola, bada och gifta oss!!!! FANTASTISK resa och en helt oförglömlig dag när vi gifte oss på världens finaste strand (enligt oss), det kommer alltid etsa fast i våra minnen!!

detta år kommer vi inte att fira alla hjärtans dag eftersom 26 februari (vår bröllopsdag) infaller så passande på en lördag.. och då har min älskling bokat hotell nånstans i sverige så vi ska va romantiska då istället :D

blir nog mys på hög nivå, med shopping, levande ljus, middag, spa (??) och stor gosig hotellsäng och mumsig frulle!! längtar riktigt, dock inte lika spännande som thailand eller venezuela, men i år finns tyvärr inget utrymme för resa, då vi tex köpt ett hus för ett ex antal kronor... :) Men förhoppningsvis lever man fler år som man kan göra massa resor på!!


Nu ska jag ta en promenad i skitvädret, ja det är 15 minus och massa snö... det är skit det..

Håll i hatten gott folk!! Kramar



Sola skiner!

Snön smälter!!! Det går åt rätt håll!! Tre veckor kvar av februari, sen ska vi bara igenom mars, sen så borde vi ha varm ooch skön vår :)

Denna vecka har varit helt absurd egentligen, jag förstår inte egentligen hur jag och A orkade igenom dagarna, men på nåt vis gör man alltid det, går ju inte precis att lägga sig ner och försvinna utan man måste igenom dagen och sedan när dagen är slut, jag kommer hem, då slänger jag mig i soffan och är totalt slut... min kära man fick göra mat och han diskade också, det var snällt, han visste hur vi hade det på jobbet denna vecka!

Men nog går det fort när man stressar ihjäl sig, veckan bara försvann! I fredags förresten, kom jag på en idè om att vi i mitt arbetslag skulle ta oss till tom tits för att lära oss lite om teknik, jag hade två biljetter dit som jag ocj patrik aldrig skulle hinna använda, så därför sa jag att vi kan bjuda på det. Chefen var mkt positivt och tyckte det var en så bra idé att hon betalade resten, så vi hade en mysig förmiddag där och fick även med oss två experimentböcker hem :) SÅ nu finns det ingen återvändo!!

I fredags skrev vi också på kontrakten till vårt nya hus!!!! Känns helt jäkla overkligt!! Var kanske inte precis ett sånt hus jag tänkt i mina drömmar men har insett att om jag ska få allt jag tänkt så kommer jag dels inte hitta det här i Nyköping då de dels inte finns några till salu och dels att då kommer de kosta skjortan. Mina drömmars hus ligger ju i bushen ungefär och njaaa läget spelar ju faktiskt mer roll känns det som... och nu hittade vi ett som vi både gillade och va 17 vi slog till :) Och jag tror det kommer bli superbra!!! Det enda vi behöver göra på det just nu ( i framtiden kanske vi ändrar om lite såklart) är lite småfix som att byta lite golv och tapeter, men det är ju bara roligt!!


Nähä, nu ska jag ta en prommis i solen, sen ska jag baka, sen prommis igen, sen vila, vaknade med min jäkla öronvärk och huvudvärk (har konstant huvudvärk nu :( ), sen är det väl måndag igen!


Kram på er!