Hem i morron!

Hejsanhejsan! Back again efter en skön helg i Halmstad. Veckan har gått hyffsat fort och i fredas bjöd ja på tårta på jobbet vilket va uppskattat. De hoppas att ja kommer tillbaka nästa år, vilket känns bra!

Ja å pappa åkte ner efter jobbet, vi va båda hungriga och ja kläckte iden att vi skulle ta hem thai eller kinamat hem.. det blev kinamat! och gud va gott det va, vi beställde "tre små rätter" till alla tre och dessa tre bestod av biff och bambuskott, kyckling i sötsursås och nån annan kyckling. Mkt mat för bara 59 kr st! Hur gott som helst, kan rekommenderas. Ligger på laholmsvägen in mot centrum i Halmstad..

Ja å mamma ksulle gå ut å gå en sväng efter maten.. vi är hurtiga vi, "tänker på figuren", men vi skulle nog inte gått just då... VÄRSTA störtskuren kom och vi blev dyblöta, trevligt eller inte:)

Pappa tycker att ja å mamma haft en mor och dotter hem efter som vi inte vart mer än "2meter i från varandra". Mamma förklarade med att hon ville umgås så mkt som möjligt med mig innan ja åker ..

På lördan va vi inne i stan ja å mor.. .å det var äcklig surströmmingstävling som det brukar vara vid den här årstiden. fy faann va det luktar pekka! Nåväl tänkte köpa en vinterjacka, provade en jättefin men insåg mina begränsningar att ta upp dne till gävle, så ja frågade om de kunde ringa upp till gävle å se om de kan lägga undan en sån till mig, men tro 17 att de inte har den jackan i gävle! trodde veromoda hade samma kläder över hela sverige! Så tyvärr blev det ingen jacka, men lite annat blev det.. shoppohollick som ja å mor nästan e:)

Åkte hem igen, lagade mat sen gick vi igen med min älskade bamse.. pratade om allt möjligt. Hem igen dukning för mor å fars kräftskiva å sen kom gästerna. Som vanligt blev en del lite fulla:) de snackades om pepparkaka hela tiden och tydligen va det en snaps som smakade som pepparkaka.. idag luktade ja på flaskan och visst det luktade pepparkaka, tyckte dne måste vara mkt mkt god, men ja smakade! å fy fan säger ja bara den va inte alls god. den  smakade ju inte pepparkaka:( nope ingen hit hos J heller.

Idag söndag.. så åkte vi till eko ja å mor... köpte inget speciellt.. .sen hämtade vi ppapa som gått en lång runda ochville ha skjuss hem, så hämtade vi han..

sen åt vi kollade på tv, ja å mamma gick igen.. å sen åkte vi hem.

Kaninerna här nere är så många så att de fått en kaninsjuka :( först blir det blinda, ögonen blir helt vita,, så då ligger de bara ner på samma plats sedan dör de... tror att de e för många kaniner att det blir naturens gång att en del (eller rätt många ) dör på detta grymma sätt.. ligger massa kaniner döda, lite otäckt, stackarna!

Längtar lite till gävle nu,  särskilt när n0llningen är i full gång i Halmstad..! Alla phaddrar här har peruker och elektronikingenjörerna har roliga gamla militärhattar på sig:) straffmästare finns det också.. en elektronikingenjör had egjort en minimal kilt och hade på sig över oven...! Ungefär kjolen räckte över halva rumpan:) gud va ja skrattade, de ser faktiskt lite roligare ut än oss phaddrar i gävle!

SKa bli skönt att komma hem till alla igen, mitt liv är där uppe just nu även fast ja kommer sakna framförallt min älskling bamse mkt, men de andra, men mor å far kommer ju i höst faktiskt..

Närö säkert har ja glömt massa roliga detaljer som nu närja skulle ta ut jordbubbssylt i kylskåpet och handtaget rök av oså ja stod med det i handen å tjöööt av skratt så att tårarna rann! (hur lyckas man få loss ett handtag sådär??)

Ja lyckas med det mesta - som ja inte vill lyckas med!

Nej nästa gång ja skriver är ja i gävle - linda vi ses så fort vi kan - på tis kanske?

Älsklimg - hoppas det blir bättre nu!
Love you



Kommentarer
Postat av: Linda

Tisdag blir perfekt!

2007-08-19 @ 21:13:40
Postat av: Johanna till Linda

På tisdag blir suveränt, ser framemot hudrådgivningen å allt va det va! Tjejigt om nåt:)

2007-08-19 @ 22:48:52
Postat av: Danni

När åker du?

2007-08-20 @ 08:37:15
Postat av: Johanna till Danni

åker kl 11 typ till jkpg

2007-08-20 @ 08:44:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback