En gård utan klippare

Denna dag skulle ja jobba 9 timmar vilket ja också gjorde. Började dagen fram till lunch med att rensa ogräs... bror kom förbi och vi pratade lite å sen kom Helena, kul med avbrott för rensning börjar bli fruktansvärt tråkigt!
Förresten kan man få blodblåsor? Tror ja fått en sådan eller iaf en blåsa som är röd! hm hm

Efter lunch skulle ja å Åke jobba vid korpstugan, uppsamlan skulle med vilket gick jättebra, blev så fint vid minigolfen å kullen så! Tänkte att det här går strålande så ja kör på till halv 5,,,,, men när ja lämnat av uppsamlan för sista plätt utan uppsamlare så skulle ja åka och det gick bra tills 20 m senare, då Åke bara stendör!! Ja får inte igång Åkskrället utan får ringa till Kjell ( och tydligen har ja fel nr till honom också) 10 min innan de slutar! Helena och Kjell kommer med bilen och Kjell får inte igång skrället och han beslutar sig för att bärga hem Åke till Iko... uppsamlan lämnade vi kvar "om det e nån som tar den gör det inget för ja vill ändå ha en ny" säger Kjell.. ja muttrar "ska vi inte lämna kvar Åke då med?" (eftersom denne krånglar så förbannat mkt)..

Nej Kjell satte sig på Åke med ett rep virat runt Åke och Helena börjar köra! Haha fasen va kul det va, helena som körde i 30 körde nog aningen  för fort för Kjell ansträngde sig verkligen för att inte åka av! 
Folk vi mötte hejjade glatt, 4 arbetarna hade ju precis slutat... PINSAMT med tanke på att alla vet att ja kör ÅKe!
Jojo fram kom vi och nu har vi alltså bärgat en gräsklippare..
Åke är alltså kaputt för tillfället, ja tror på smuts eller överhettning men vet inte.. blir nog till att se över honom i morron.. .
Det roliga med detta är att vi tre som jobbar på gården som ska ta hand om utemiljön nu saknar gräsklippare.... en åkgräsklippare var sönder sedan länge,, Åke är som han är men också handjagarn gick sönder igår...
Hur tror ni att vi klarar oss nu? Hoppas att inte gräset växer:)?
Nä hoppas vi fixar dessa i morron!

Men erkänn, trots mitt inrutade jobb (som det ofta är) så händer det ganska mkt ändå! Synd med Åke dock, nu kunde vi inte leka "snurra runt" leken idag! som ja tänkt!

nä nu ska ja äta glass och tycka synd om mina värkande händer och axlar..!

Linda - ja tror din nya frisyr blev superbra!
Bror - lunch på torsdag då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback