Efter om och men i västergötland igen

ifredas bloggade ja aldrig, hann inte. Patrik tog ledig em och slutade halv 1. Så då gick vi på stan och var med varandra helt enkelt. vi hade dock tvättid som vi utnyttjade.. vi var hungriga så vi beställde pizza, då tvätten gick för full gång men när vi ätit upp gick vi ner till tvätten och det såg så konstigt ut konstaterade vi. Torktumlaren var inte igång och ena tvättmaskinen hade stannats. Torkskåpet, var inte så som  vi lämnat det då kläder hängde huller om buller.. Men det konstigaste var att ett par jeans och ev en tshirt var försvunna. vi gav upp att det vart strömavbrott utan nu misstänker vi att en människa kommit in i tvättstugan och snott våra kläder!
Arg, irriterad, upprörd... ja både ja å patrik var så arga på denne människa som tar kläder men värst är att man vet att en människa vart och rotat runt i vår tvätt! Vi tog alla kläder, även de som kom från tvättmaskinen och gick upp till lägenheten och hängde dem där. Sedan ringde vi gavlegårdarna och vi polisanmälde också. Vi fick dock ingen bra kontakt med gavlegårdarna utan Patrik ska ringa dom i morron igen, dessutom ska han ringa försäkringsbolaget för att se om vi får någon ersättning för kläderna som är borta.
Så tråkigt när nåt såntr här händer eftersom man inte känner sig trygg. Well well får se om de får tag på tjuven (troligvis inte).

Igår tog jabussen hem till v-götland för två veckors jobb. Blev en halvtimma försenade då bussen gick sönder och vi var tvungen att byta buss mitt ute på motorvägen. Stackars chaffisen hade ringt till trafikledningen massa ggr och när vi väl fick gå av och byta buss stod det 3 bussar som väntade på att ta upp oss. Jag hamnade i en Umeå IK buss som var värsta lyx. När vi kom till linköping blev det dock kalabalik då vi tydligen skulle byta buss igen eftersom denna buss inte gick längre. Ingen info från chaffisen utan bara från passagerare. Vem skulle byta buss och varför var frågor som haglade, plötsligt blev det ja som skulle svara på såna frågor! Dålig chaffis!

Hem kom vi och då väntades gods potatisgratäng och grillat hos mormor!


I V-götland ska ja va i 2 veckor, åker hem den 20! Saknar älsk! kram!

(Idag ska ja ev flyga helikopter)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback