N0llning med teknologerna - en rolig hit!

Ja jösses ja skulle ju bestämma mig för va ja skulle göra igår kväll - antingen med linda till lisen, eller cicci på kräftskiva eller johanna på deras n0lleförfest... efter många om och men blev det johanns förfest vilket va supertrevligt.

vi var i boulognern och spelade volleyboll (ja va dock inte med, får så ont i händerna) men först när vi kom dit va det en ganska avslagen stämning - många va trötta:) men efter att vi sagt att de får sjunga sina supermario hemmagjorda låt så och allt eftersom de fått i sig lite glädjedrycke rså börjar stämningen lättast.... phaddrarna hade naturligvis lärt n0llorna lambo vilket nu de bittert fick ångra eftersom de titt som tätt fick lambosar på sig:)

Nåväl när bollen kommit så blev det volleyboll och ja å cicci å patrik va först domare... inte helt lätt när man druckit kan ja säga... men innan nån av Supermario eller gudfadrarna vunnit så kommer skändarna på besök!! naturligvis avbryts matchen för att höra va våra älskade skändare skulle säga! å dra på trissor de hade visst hört att ett krig utbrutit mellan  Supermario och gudfadern! det va visst så att (om ja nu kommer ihåg rätt) att svampen inte va någon vanlig svamp utan en haschsvamp! svampen hade hallicken mario tagit å drogat prinsessan med och tvingat henne att prostituera sig! och då hade  gudfadrarna kommit för att undsätta stackars prinsessan vilket då utbrutit ett krig. ja tror krigets början va så... därför utspelades nu ett krig framför skändarna där supermario vs gudfadern överöste varandra med diverse sånger... tyvärr forlorade johannas supermario både kriget och sångerna!

den skyldige som startat kriget var en av johannas supermario n0llor vilket han vackert fick lämna sin fina bricka till skändarna som virade in den med en sten och massa tejp...... .och rätt som det var låg brickan i gavlenåns botten.... SÅ kan det gå!

därefter åkte skändarna iväg med rasande fart uppför backen... och volleybollen fortsatte och den här gången var det phaddrar mot n0llor och då fick patrk va med.. ! men tyvärr förlorade phaddrarna mot n0llorna... kan ju alltid skylla på att de va mindre och fullare:)

vi gick vidare till BARacken där det köptes en cider till mig.. patrik va kanackas johanna likaså.. cicci va dock nykter! ovanligt;) gick ut med cidern utan att ja tänkte på det hm , fick stanna ute med den tills ja druckit upp den men det gjorde inget - fick se brottningsmatch mellan johanna och kekke och johanna och gustav!:) johanna åkte denna gång odck på däng!

vidare till tältet, med skändarna längst fram.. kändes konstigt att gå i teknologernas led, men ändå helt rätt - är mer teknolog än pedagog! men deras sång - gäääävleeeeteeeeknoooolooooogggernnnaaaa, gäääävleeeeteeeeknoooolooooogggernnnaaaa om och om igen va gott dryg.. då va det bättre med pedagogsången...

gratis in tydligen eller så plankade vi.. vet inte hur mkt ja får skriva ang. n0llor som läser å sådär (inte så stor riks kanske) men hm... en "n0lla" va väldans i farten kanske lite väl mkt -. linda ja tror du vet vem ja menar......

blev liite besviken på pedagogerna (igen) - vart faan va ni?? ni säger att man ska vara där varje kväll men ja såg knappt några phaddrar överhuvudtaget - några fåtal å knappt inga n0llor! Ja tacka vet ja cicci som ställer upp!
Inte så många ekonomor heller så det som ekade i tältet denna kväll var gäääävleeeeteeeeknoooolooooogggernnnaaaa, gäääävleeeeteeeeknoooolooooogggernnnaaaa som förmodligen också ville impa på skändarna som var stolta över sina n0llor...

näe vi vart i tältet ett tag, fick vi lite nog och cicci, patrik å ja gick till donken å va gott det e när man e lite runder om fötterna! mumma!
därefter gick vi hem efter en hellyckad kväll med mkt skratt!

Supermario regerar  - även om de förlorade slaget igår:)

Kommentarer
Postat av: Cecilia

haha pallar inte med alla dessa kassa ordvitsar :P

2007-08-26 @ 22:20:33
URL: http://baffinbay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback