Halmstad

Tjoo Im back... efter en helg på västkusten... åkte på dan på fre.. å möttes av bamse... å sen när ja hälsat, å tittade upp då möttes ja av en jättestor snäll voffe som ja aldrig sett tidigare - jättesnäll stor ellen va det.. en blandras mellan st bernard, labbe och allt va det var... ingen dalmatin trots att ja trodde det... för hon hade pälsen som en dalmatin fast absolut inte lika mkt ... men bra mkt större va hon mot bamse, mot bamses 18 kg var hon 48 kg:) men himla snäll å go. å de busade så mkt att bamse hade dreggel över hela han så dusch blev det för han efter att ellen åkt hem..

När ellen å husse bäckis åkt hem åkte vi till stan å kollade mobil till mig, blev ingen den dagen, men dessvärre spenderades pengar på jeans, ljuslyktor och en present till min underbara älskling..

På lördan dra mig tusan åkte vi ut till onoff å kollade den affären för ja ville verkligen ha en mobil, därefter åkte vi till elgigaganten för att titta där, men ingen mobil blev köpt.. .när vi gick ur giganten stod en liten enkätintervjuare å ville fråga oss en massa frågor om affären å ja svarade.. fick en lott som tack men vann inget..

därefter åkte vi till telia - och gissa vad! Johanna köpte en mobil! och till pangpris!!ibland är det bra att va student faktiskt. .hade räknat med 3000 men blev långt under det!! wiihhoo å ja älskar min nya slimmade mobbe!!

Efter detta åkte ja hem å lekte med mobilen - hade glömt att lägga över kontakterna på sim å när ja skulle byta sim från nya mobilen till gamla så gick det inte- -- så fortfarande har ja inte kunnat byta sim... men tacka vet ja blåtanden!:) så kontakterna är räddade!

Åskoväder drog över i 2 timmar  - rastlös men hade iaf mobilen  å rolig fotbollsmatch på tvn!

idag hm idag har inte vart så rolig dag - började hur dåligt som helst - var på dåligt humör men blev bättre under dan.. ja å mor var på maxi å där hände massa saker som att ris flyger ut i sin påse vid kassan .. å cd skivor som ser likadana ut men inte är likadana (?) hm hm ..

Måste ju bara säga att halmstad e teststad för de nya trafikhastigheterna! så nu ha vi kört på vägar som har 20-30-40-50-60-70- 90- 110-120...

bara 80 och 100 fattas då...

det gick knappast att missa 40 skyltarna iaf som satrt typ på varannan stolpe:)
Tycker ja detta va bra då? njjaaa säkert finns en bra tanke bakom men just nu vääldigt förrvirrat.. men kanske ger sig..

Nu ska ja jobba en vecka till, sedan halmstad i helgen för att sedan åka hem på måndag!

Saknar älskling nåt så fruktansvärt!!
Saknar Linda
Saknar alla ni andra

Ni är bäst!

Kommentarer
Postat av: Linda

åååh.. va kuul med ny mobil! det har ju iofs jag med, men är inte lika glad över den, haha =)
men duu.. va lustigt att du skrev om dom nya hastigheterna.. jag å niclas pratade om dom på vår lilla semester =O å funderade på hur det va med dom.. men då hade jag rätt att det va flera gränser nu =)
Saknar dig med! Massor! Men snart snart är du här.. det kommer gå så fort å snart är du här =D KRAM

2007-08-12 @ 20:15:49
Postat av: Johanna till Linda

Ja ja älskar att köpa nya mobiler:) vet inte varför men är nog lite mobilnördig! Jopp de testas för fullt i halmstad, konstigt att se 40 och 60 skyltar!
Snart är ja i gävle, hoppas på en snabb vecka!

2007-08-12 @ 20:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback