Fix och don - och plugg såklart

Idag har jag pluggat, läs en hel del men fortfarande har ja ingen artikel hittad, hm.. får nog ta det på sön för i morron tänkte ja fortsätta läsa..

vi håller på att ordna praktiska saker inför resan - typ försäkring (så att den funkar),, bokat tid för vaccination  och lite mer saker... känns som om allt är bokat nu,, även tågbiljetterna till å från sthm.. nu får det knappt va nåt mer för det börjar ju bli dyrt nu.. det blir verkligen en lyxresa men det är vi värda intalar vi oss:)
Var på stan med skulle boka tid hos tandläkarn också men ingen var där - gick till affärena och såklart blev ja av med  pengar - inte bra att gå i stan:) men kul med nya saker.. i en affär dock höll ja på å svimma när vi stod i kassan - å så krånglade det medköpet å allt va det va så ja fick sitta på huk medans patrik fick prata mest med expeditet.. lite obehagligt faktiskt - mådde illa när vi kom ut men vi satte oss direkt på en parkbänk och sen gick vi fort hem så ja kunde lägga mig på soffan.. Hatar när det blir så- pinsamt å genant men också otroligt jobbigt, trodde ja skulle skölja bort inne i affären för ja blev alldeles genomsvett! Men ja lyckades ialla fall att låta bli att svimma vilket va skönt...
En tanke ska ja skänka till patriks moster som också svimmat "bara sådär".. Hoppas du mår bättre nu!

I morron är det ev tjejkväll som gäller - ja hoppas på det iaf! Ska försöka mig på att göra en vinbärspaj så vi får la se hur det blir:)

Nu ska ja ha fredagkväll, med massa chips å film och vatten!

Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback