Blomman Johanna

ännu än dag är gången, bara tre arbetsdar kvar.. idag har inte hänt så mkt speciellt faktiskt.. började med att klippa ner blommor på morronen, sedan klippte jag gräs, med uppsamlaren också - som dessvärre krånglade på eftermiddan (näähhäää???) och hjulen stannade och det gick inte att köra med den. Typiskt det var ju det ja skulle göra.. men ack va förvåand ja bli när dessa saker krånglar! eller inte.. nu kan det va så att ja kört åke för sista gången denna sommar...

jobbade över idag, till 17 då ja ju ska på bankmöte på torsdag med bror.. gick till telebusken och rensade, där kom naturligvis alla 16 jobbare ut när de slutat och en del var avundsjuka att ja fick ligga där å rensa i sånt fint väder...
EN gubbe utbrast "nämen va är det för fin blomma som sitter där"? hehe svarade ja fick inte fraqm nåt bättre.. sa det till mamma, hon tyckte ja skulle säga att den var fridlyst...  haha vilken kommentar!

I morron ska det ju bli regn wiihoo eller inte, det betyder att ja har lite å göra och dagen går sakta.. men sen torsdag slutar tidigt, fredag tårta!

kommit på att det e ganska skönt att vara här hemma faktiskt, lugnt å skönt..! så här vill ja bo - fast närmare till en stad! Laholm hade varit utmärkt:)

Nope nu orkar ja inte skriva mer - helt slut är ja!

Mamma tack för promenaderna - alltid trevligt att prata om allt och ingenting!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback