Alltid svårast att komma på rubrik..

jo igår hade ja tjejkväll - som alltid trevligt till tusen! hade bakat vinbärspajen som såg mysko ut men va helt ok å äta.. tur det då:) de andra sa artigt att den va god.. får väl tro på det då:)

för övrigt så är mitt liv just nu bara plugg och ärenden att fixa.. jag skulle vilja träffa er goa vänner mer! Men som vanligt går man ut hårt på terminen å försöker få så mkt som möjligt läst på kort tid.. dessutom måste ja ju ligga två veckor före alla andra då ja missar två veckors pluggtid i thailand.. visst ja skulle väl kunna ta med en bok men som min far brukar säga när han härmar mig "hur kul är det?"

vi ska också bo i bollnäs från 11 sept och två veckro framåt. men om det ordnas nåt skojigt tänker ja vara i gävle! Så räkna med mig:)
Ska dock leva lite snålt ett bra tag eftersom allt är så dyrt.. tex vaccination 480 kr!

idag är jag nedstämd, det känns som att ja har hur mkt problemsom helst just nu.. bara ta min tand ex som "förstördes" nr ja opererades otaliga gånger... den smärtar så ni inte fattar hur mkt  - dagligen... och det roliga är att jag inte har nån känsel i tanden! då borde det ju inte smärta eller hur men så här är det.. när de kollar känseln på en tand,, kollar det med el om ja känner stötar i tanden... det gjorde inte jag sist även fast dom höjde till den högsta elstöten... så va e det då som gör ont? jo tanden har naturligvis nerver som är låånga och går upp mot kinden så ja misstänker helt enkelt att dessa nerver blivit infekterade och det e därför det gör så ont..
nu är ja dock ingen specialist på detta ämne:) överväger dock att ringa min läkare å fråga om de kan stå för kostnaderna för en stifttand.. min stackars tand!

måste försöka rycka upp mig lite...

Tack älskling för all din hjälp med min artikel - hade inte klarat det utan dig!

Johanna,Linda. Elin och cicci ni är bäst! Träffas oftare? JA TACK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback