Tillbaka igen

i gävle vilket ja tycke är astråkigt rent ut sagt, trivs ju inte längre här.. nu längtar ja till att få flytta!

Veckan gick alldeles för fort och allt som hänt kan ja inte skriva här..

Mor hade ju sitt 50års kalas som blev väldigt bra, trevligt med släkten.. farfar va med och han mindes tillbaka då ja va liten å vi satt å spelade massa spel som jag tydligen va en hejjare på.. särskilt memory och faktiskt än idag har ja ett jäkligt bra minne på vissa saker medan andra saker fallerur.. att en del saker faller ur är väl inte så konstigt - en del saker är inte viktiga att komma ihåg så därför lagrar ja det i korttidsminne :) Men kul att lilla farfar kommer ihåg det :)

Sedan så va det ju påskafton och vi tog det lugnt eller vi hade det i tankarna iaf... men när ja stod i duschen och kom ut var det världens eldsvåda i lilla byn! ja jösses - mordbrand rubriceras det som - om vindarna hade slått fel hade det kunnat gått riktigt illa.. särskilt på två hus där det bor vardera 4 barn...

Så här såg det ut:



Vi kom lite sent ja å mamma för vi ville inte va så förvetna men sedan kunde vi inte hålla oss, men det kändes som om hela byn va där och kollade :). Det är charmen med att bo i en liten by, alla får reda på allt och det är sådan sammanhållning!  Aldrig i livet att ja vill bo i en stad hela mitt liv!!
Branden va mkt större än den här ja fick.. pappa va en av dem som va först på plats å fick en bättre bild, men tyvärr ligger den på min mobil och den orkar ja inte ladda upp :). Dock va ja före boråstidning, så ja tänkte fråga om de ville köpa mina bilder :D



Å se där, där har vi ju far med! allra längst fram å kollar läget med brandkårskompisarna från olika byar (vår by har ingen egen kår längre), pappa är alltså civilklädd eftersom han endast är på byns företag och håller ordning på dens säkerhet..




Å givetvis måste farbror blå komma eftersom det rubricerades som en mordbrand, så lite poliser och 25 brandmän i lilla byn, ni förstår att det blev ett bra samtalsämne på påskaftonskvällen.. vi fick ju också lite insideinformation pga att far hade jouren så det va ju extra roligt haha.. men inte lika kul när vi ska äta och pappa häller upp varsin snaps till mig och mamma, hinner skåla och sen går larmet igen... å så va den påskaftonsmaten förstörd:)

Alla är dock glada att skiten brann ner :)


Tack mamma och pappa för en rolig vecka! och för presenterna! Tack även bror för den generösa presenten! Även tack till farfar för mina presenter!! Roligt att få och välbehövt!


Kan avsluta med en bild på min sötnos,, som tyckte det va väldigt märkligt med kaffe på sängen - men bekvämt.. ligga ner och äta!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback