Hemma igen

Hemkommen från helgen i Hälsingland, åt god mat och gjorde inte överdriver mkt, skönt det faktiskt.
Sjöng kareoke i Bollnäs hos Rolf och Anette, kände inte igen ens hälften av låtarna. Sjöng inte med mick heller, hatar mickar!

Jag mår bättre nu fast nu krånglar örat lite (alltid ska det vara nåt) Hoppas på fint väder i veckan så jag kan sooooola! Nån som är sugen att sola med mig?

Danielle, ska bli superkul att träffas, å träffa din påg:) Sen att vi nästan jobbar jämte varann är ju inte helt fel, kan ju kanske vinka på varann:)

Johanna, hoppas du har det bra i Spanien! Elin höll på att dö nu under helgen för hon fick inget vatten, men nu har hon återhämtat sig, Hoppas de andra tar hand om din väl!

Stugan är så gott som färdig, den är superfin!

Cicci, elin och Danne ska också på springsurprise,så tycker vi ska förfesta ihop iaf på fredan! Nån annan som håller med?

Aja den som lever får se!

Hoppas det ordnar upp sig mer er som inte har någon motivation, extra tanke till Cicci som verkar aningen stressad! Ta djupa andetag!

Take care !


Kommentarer
Postat av: malin

haha..jag kan meddela att Fossens bebis mår alldeles utmärkt.. han klarar sig utan kärlek ändå tydligen : )
Det hade varit jätte kul om vi kunde förfesta allihopa innan Spring Suprise på fredagen..! måste passa på nu innan alla åker hem
kram

2007-05-20 @ 22:07:38
Postat av: Johanna

Vilken tur:) De är ju som bebisar faktiskt, klarar sig inte ens en dag!
Men då bestämmer vi att det är förfest någonstans på fredag, det kan vi ju bestämma senare vart. Om det är fint väder, kanske grill med? Blir nog superbra!
Kram!

2007-05-21 @ 12:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback