Kravall"ungar"

åh tänk att vissa inte kan växa upp å bli mogna... några ungdomar här i byn har gjort massa skadegörelser (till vilken nytta?) för att de inte har nåt bättre för sig (?) roliga är att alla vet vem de är (såklart, hallå det bor 1000 pers här) så det e inte väldigt smart att göra sånna där otroligt korkade saker!

Idag har de regnat hela dan, 34 mm har de kommit, wihoo.. vi har inte haft väldigt mkt att göra, går ju inte att va ute mer än kortare stunder,, himlen var verkligen öppen... sådärför har jag tex städat kajsa å stortraktorn... när ja kom hem hade mamma gjort vafflor som mormor säger... och så åt vi björnbärsylt, alldeles nygjord maaahh gott!

Snart börjar sista terminen, ja har börjat spåna lite på L och min uppsats... vi måste ju ha en ganska utformad ide snart! Ja skickar mail snart till dig L så får du se va ja åstadkommit (not very much men ändå!:))

Njaa fasen va trött ja är, 4 days kvar toooooo work!

Love you P

Kommentarer
Postat av: Linda

Du är ambitionen personifierad min kära vän! jisses va bra det såg ut, det du mailade! Kommer bli så bra så det här =) skönt att ha nåt litet att komma med till handledaren å så dära! vi kan absolut sitta kvar å spåna på måndag sen, blir bra det när man fått all ny info å så där.. perfekt!



hoppas du har det bra där hemma nu, å att din resa tillbaka hit sen kommer gå bättre än min! =) kram kram! vi ses på lördag =)

2008-08-04 @ 22:57:28
URL: http://liindak.blogg.se/
Postat av: Danni

Vad är det nu dom j*vla ungarna hittat på? Haha, får man säga så ;)

2008-08-05 @ 09:01:35
Postat av: j till L

ja det e ju en liten början iaf! Va hände på vägen upp ? ja ser inte fram emot resan, usch har fobi för tåg men det får la gå!

2008-08-05 @ 17:21:08
Postat av: j till d

klart man får säga så, de har väl gått genom byn å förstört en massa typ.. bland annat har de vart på statyn.. å ja tror nog du vet vilka det e:) folk såg de också så de e nog polisanmälda, de skulle bli det iaf. hoppas bra med dig!

2008-08-05 @ 17:22:34
Postat av: j till l igen

ja vi ses på lördag, ser framemot det, hoppas det blir fint väder med!

2008-08-05 @ 17:23:06
Postat av: Linda

vi fastnade i trafikstockning strax framför södertälje =O där satt vi fram till kl.18 typ å rullade fram extrem kort sträcka på tiden vi väntade.. bussen kom in på stationen 4 minuter innan min buss till gävle gick.. paniiiik! men jag hann med, men jisses va stressande det va =S



ser oxå fram emot lördag, ska bli så skojjigt!



KRAM!

2008-08-05 @ 20:12:49
URL: http://liindak.blogg.se/
Postat av: j

å jösses va nervös ja hade vart! men du har ju alltid platsgaranti så det skulle ju lösa sig på ett eller annat vis!

2008-08-06 @ 20:07:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback