Vart tog denna helg vägen?

Känns som att helgen bara flög iväg.. vart? I have no Ide!

Ifredas dock var hunny ute med några polare,, var på interpool och älskling glömde plånkan där och kom på det på lördan när han skulle betala en kontroll till xboxen, gissa som fick betala den ist.. Nåväl plånkan fanns där och kort o kontanter kvar, tack johanna för att du kunde hämta den!

I fredas va ja lite överallt i gävle kändes det som, först en snabbis på  stan med J, på kvällen, vi va tex sista kunderna på veromoda.. hm.. tog en fika på bion... älskar färskpressad apelsinjuice, så det blev en sådan... sedan cyklade vi vidare till elin för ännu en fika, danne fyllde år (grattis), massa fika där med och var en trevlig stund där.. men därefter skulle ja och J ner på stan igen, till pither för att träffa cicci och malin som kommit hem från tyskland. Var också väldigt trevligt, men själva stället (gamla nivå) var denna kväll för 50 + gubbar tror ja! Jag var också glad för då slapp ja cykla själv genom stan, nu va det bara en liten bit ja fick cykla själv.. har juen fobi om att gå, vistas i mörker på kvällen..

igår lördag, var det tänkt att ja skulle plugga lite men någon har tagit min ambtion (snälla, lämna tillbaka den!:)) så självdisiplinen var ju lite dålig när P sa att erik ville att vi skulle hänga med och hjälpa han välja lite möbler till hans nya lägenheten... och det är faktiskt svårt att motstå valbo! Valbo som tydligen ska bli mkt större än A6!
Dumt dock för idag städade vi och då gick ena tvättkorgen sönder,, skulle ju kunnat köpt en där då hm!


Nåväl, på kvällen, skulle vi ha middag och se på melodifestivalen och vi blev totalt 7 pers. Alldeles lagom kring bordet:) det va ja, p, j,e,d, a och så A:s e som förnöjde kvällen i melodifesivalens spår.. Björn regerar säger ja bara:)

God mat gjorde vi också, fläskfile i ugnen och potatisgratäng.. rabarberpaj till efterrätt.:) Så gott blev det.. märks inte att 6/7 är studenter va:) hihi måste lyxa till det ibland!

Kul också att laga mat ihop (nästan som på triangeln) fast det till slut blev jag och E som var mest i köket:)


Idag, ja idag.. lagom seg, men sov länge.. tog tag i plugget men fortfarande har ja inte hittat ambtionen!! Men läste lite iaf.. går tydligen inte att plugga på helgerna längre jobbigt, för ja behöver söndan till att plugga.. det värsta med våren är att man vill va ute och inte sitta inne och plugga!! För idag var det lite vår, 7 grader varmt!



jaja, helgen gick fort som alltid eg..


I morron håller ja, U och S vårt seminarie.. på engelska då förstås.. lite nervös men hoppas att harry potter, alias erik är snäll mot oss och även våra klasskamrater.. vi är först ut så det är väl vi som lägger ribban!

Grammatik hit och grammatik dit, jo ja tackar ja! Varken written eller oral denna vecka, Per på skidsemester med la familia! Så nu bara massa grammatik denna vecka.. men gud va roligt då! (ironin märks väl ganska tydligt va?)



King kong på tv, ska väl titta ett par min, sen ger ja upp för dagen!


God natt med er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback