Val

Jo, mitt val i vad jag ska läsa är det som bekymrar mig nu, men jag tror jag har bestämt mig. Om det blir det jag tror det blir kommer det innebära MKT plugg, och jag vet inte ens om ja klarar kurserna, men kanske värt att prova?

den 15 vet jag, då ska jag förbereda mig så gott det går!

Nu ska jag plugga lite granna, läsa lite dyslexi och om lille stackars Kirre, otroligt stark bok - särskilt nu när jag läser specialpedagogik.. jobbig att läsa dock.

*poof*

Kommentarer
Postat av: Linda

boken om kirre är himlans bra =/ tror vi läste den redan i högstadiet, kommer inte ihåg mkt mer än att den va bra.. va är det du funderar på å välja? gå på vad du verkligen vill läsa, vill man så går det =) tror du kommer klara det bra! kram kram

2007-10-04 @ 19:51:18
Postat av: Johanna till linda

Ja den är hemsk den boken men bra! Ja funderar på engelska och det är inget ja vill gå sådär men vet att det är eftertraktat och så där så ja det lutar nog mot det, men det blir rejält med plugg då!

2007-10-04 @ 22:09:55
Postat av: Linda

aaaah.. okej.. ja, en klasskompis från AU1 läste/läser (osäker på vilket det va).. å det sidantal hon sa att dom hade å läsa på engelskan va hutlöst =S men tja.. man vill ju ändå vara "attraktiv" när man slutar eller så.. så himla svårt!

2007-10-04 @ 22:26:54
Postat av: Johanna till Linda

Ja tyckte det inte va så mkt enligt litterturlistan.. men det blir mkt plugg det blir det om ja väljer det

2007-10-05 @ 09:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback