Rolig kväll, grattis cicci!

igår var det fest för fulla muggar eller plastflaskor för mig! Var hos cicci och träffade hennes mysiga mamma. Spelade drickspel och fia med hutt (som jag för övrigt vann hur det nu gick till!), ciccis mamma var också med och det såg ut som hon trivdes, för liksom hon och vi andra skrattade hela kvällen, vi var helt enkelt galna!

Kom till slicken med privatchaffis, ida var ju nykter så hon erbjöd oss skjuss ( tack för det!), låååång kö in, kissenödig! Lååång kö på flickornas så va gör man inte, vi fyra slinker in på killarnas ihop om att det ska gå fortare, me ndå har en kille tjallat på vakten som kom å sa till oss! Damn! Men va busiga vi kände oss, hahah, sedan dansade vi ett tag, sedan blev L och jag trötta i bena och satte oss medans C oc´h I dansade vidare...

När vi tröttnat gick vi till donken.. på vägen dit lyste nån laser i ögonen på mig och L, tänkte direkt på lasermannen.. såg att det va från ett fönster med persiennerna nere men fönstret lite öppet så vi skrek lite dumt och på vägen tillbaka till bilen lyste dem inte!
Kom på att donken är för  äckligt igentligen... snuskigt rent ut sagt.. direkt när  vi kom dit kom en vakt med en toa i handen som hade gått sönder,,, nice... på golvet låg en sjö med cola och smuts, under borden pommes och papper mm... borden va inte avtorkade osv... ja det är ju ingen luxresturang precis!


Tack flickor för en underbart kul kväll, så mkt som ja skrattade var länge sen ja gjorde, förvånad att ja inte har ont i käften eller magen för all knipövningar:)


Grattis Cicci på födelsedagen, ja var nog allt först och gratta dig:) Ska iväg snart och äta tårta hos henne, ska bli mumsigt!
 

Ha det gott gott folk!

Och tänk på det är "löv in the air" :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback