Ibland går det för fort

Ja nu har mina föräldrar plus morföräldrar åkt, de måste ju åka tidigt för att inte komma hem försent tar ju cirka 6.5 timma hem. Alltid kiligt när de åker - de går way too fast!

Vi hade i af en mkt trevlig helg å alla var på sitt bästa humör! I fredas kom de vid 7och vi började genast äta tacos, sedan åka ja pappa och mormor till vandrarhemmet där mormor och morfar skulle bo och de checkade in. Vi gick hem och pappa fick sig en efterlängtad öl. Vi tittade på doobidoo och pratade en massa. Jag hade gjort en blåbärspaj som försvann illa kvickt!

I går, tog vi en sväng med nya bilen som luktade alldeles ny ( jättefin är den pappa och med massa coola finesser), vi åkte till furuvik och tittade där och såg havet första gången jag sett havet tror jag! därefter läkreol arena där pappa tog kort och skickade till brynäsälskaren Simon och även till KK:) Sedan bar det av till IKEA och där gick vi en bra stund, handlade bland annat persienn och ljus. Vi fikade naturligvis på IKEA. Hoppade över de andra affärena för ingen va sugen på att titta på kläder utan vi åkte hem igen och gjorde plättar. Därefter gick vi ut på stan och då hemtex där vi gjorde en del fynd då det va 50 % :) Gick också till godisaffären eftersom vissa va sugna på det. Därefter gick vi i gamla gävle och till vandrarhemmet där mormor skulle hämta en skjorta och sedan gick vi hem igen och satte oss i soffan och njöt av sällskap godis och morfars godisar whiskey till herrarna och likör till damerna:)

När vi var lagom mätta på godis så gick vi till kungshallen och åt superb mat! Oxfile med gorgonzolasås åt jag och de andra tog fläskfile med kantarellsås. Var mkt folk på r estuarangen och vi hade oturen att hamna bredvid "alkisar" eller va de nu var, fulla som stryk va dem! enligt kvittot hade de druckit för 500 spänn! De var väldigt högljudda men lite innan vi fick vår mat så gick de, puuust!

När vi ätit var alla nöjda glada och mätta! Sverige spelade match mot lichenstein och det kollade vi på - var en väldigt underhållande match eftersom alla la in sina kommentarer så fint:)
Stackars Anders Svensson blev matchens hackkyckling, men kanske hackar vi på honom bara för att han kommer från Borås "får ju skämmas för han". Tur vi inte bor i Borås! Iaf det enda Svensson gjorde var: 3 klackningar och sedan hade turen att stå på rätt ställe och slå in ett mål som förvisso var fint men ändå! Matchens bästa lirare?? Näähhhäädå! Never!

Idag har vi ju inte hunnit med och gjort skojsigheter, men jag mamma och pappa gick boulognern medans mormor, morfar och patrik var hemma.. märks vilka som gillar och gå och inte:)

Vi lagade mat ihop och åt innan de åkte hem för den här gången;(


TACK MAMMA för allt jag fick och tack för all hjälp. Det är ju ni som ska vara gäster, men det märkes ju inte!
DU är den BÄSTA mamman som finns!
TACK PAPPA för alla råd och för den underbart goda maten igår!
DU är den BÄSTA pappan som finns!
TACK MORMOR för alla kakor och saft jag fick
DU är den BÄSTA mormor som finns!
TACK MORFAR för hjälpen med persiennen, all likör och ditt glada humör!
DU är den BÄSTA morfarn som finns!

Nu ska jag snart ut å gå en sväng till och smälta in att de har åkt hem igen, sedan blir det tvätt som gäller!

Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback