Glömde

att skriva att ja verkligen vill flytta härifrån nu!! snälla se till att de blir så snarast! Ännu än gång hade vi den dära jävla kärringen (ursäkta språket) före oss i tvättstugan... men hennes dotter var med också och hade de tvättat klart när vi kom?? Nä vi förklarade att det är vår tur och att vi måste också hinna tvätta och de skyllde på att tvättmaskinerna va sönder å allt.. mkt märkligt för när vi tvättade fungerade de utmärkt... sedan frågade de om de fick torka dem tills vi behövde torkskåpet.. visst det kunde dom väl få... då hade bara ena maskinen blivit färdig... då sa patrik att nu stänger vi av den för den gör inget.. då börjar kärringen skrika och gorma på oss så ja blev faktiskt rädd, dottern försökte väl lugna henne lite men gick la föga.. så patrik han tryckte i smyg fram maskinen så den började ta ur vattnet!

Sedan hänge de upp tvätten och vi väntade som vanligt.. ja försökte förklara för kärringen att deras tid är ute för länge sedan och att det är vår tur nu och så.. då börjar hon snacka om att hon inte har några pengar.. ja skiter väl för 17 i om de har pengar eller inte.. börja gör nåt på dagarna då! Men va har pengar med tvätt att göra??

Dottern frågade varför vi väntar på att de ska hänga in kläderna.. ja förklarade att vi blivit av med kläder och att vi vill se att ingen är inne när vi gårupp... hon frågade då hur länge vi bott här.. ja säger att det är väl en 4 år (är nog tre bara, räcker gott och väl!).. hon bara jasså ja trodde ni va nyinflyttade.. för här känner allla varandra och litar på varandra... och ja som inte gillar att generealisera tänkte säga att vi känner ingen här.. och ja litar ju inte på folk när vi blivit av med kläder tidigare, även om de kanske inte skulle ta våra kläder!


Åh ja blir sååå störd på dem... å ja spydde galla upp i lägenheten över dom, för så beter sig inte folk - egoistiska jävlar! Inte ens ett tack för att de går över tiden, eller skyndar sig när vi säger att vi har bråttom.. vi var ju hemma vid 16 igår så då hade vi en del att göra och å vill vi inte tillbringa en halvtimma i tvättstugan bara för att dom inte sköter sig!

Jäkla folk alltså! regler är till för att följas! Nu har vi kommit överens om att vi inte tar vår favorittid längre för ja orkar inte med detta ständiga tjafs och ständiga tidöverträdelse.. herregud vi har ju bara 3 timmar på oss att tvätta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback