....

Idag skulle farmor nå 86 års ålder om hon levt, men som ja skrivit innan så dog hon förra veckan... Grattis ändå farmor!
Helgen har varit skön! Ifredas tog vi det lugnt, gick på stan en stund där ja fyndade på guldfynd, sedan hem och hade fredagskväll med den obligatoriska tacosen :)

I lördas var vi på 30 årskalas! Var väldigt seriöst sådant, 65 gäster, bordsplacering och middag som va 4 timmar lång! Och därefter dans såklart! Måste säga att det var väldigt trevligt och supergod mat! Jag som är italienfantast blev ju inte så ledsen när det som bjöds var italiensk buffe! Mahh vattnas i munnen bara jag tänker på det.. det var bland annat kycklingspett, rostbiff, laxspett, lufttorkad skinka (såklart) salami, fetaost och oliver, minipajer med soltorkade tomater, pastasallad med pecorino, potatissallad, tomat och mozzarellasallas, pesto, brieost, gorgonzolaost, kex, grissini... ja you name it.. till detta serverades öl eller vin.. efterrätt var citroncheesecake med passionsfrukt och avec och kaffe till.. ja va hur mätt som helst.. kan tillägga att födelsedagsbarnet Es lillebrorsa är kock och jobbar på en italiensk restaurang... så gissa vem som gjort denna underbart goda mat!
De hade gjort ett häfte till alla också som är så typiskt på bröllop ex så därför kom ja ihåg  all mat :) Ja det va trevligt och vi va nog inte i sängs förrän halv 4! En härlig baluns!

Igår va vi tröttast av tröttast så vi gjorde inte många knop.. men hämta pizza minsann.. det orkade vi! (Eller P iaf)

Kommentarer
Postat av: Anna

Moget:)



2009-01-14 @ 12:54:30
Postat av: J

Hm undrar hur du menar? :)

2009-01-14 @ 14:25:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback