Torsdag

japp, hemmaplugg som gäller i fina vädret... har suttit å skrivit på examensarbetet och fått ihop en del, ja å linda har delat upp lite var och sedan får vi sätta oss och läsa igenom allt när allt är skrivet så att vi båda är nöjda och glada och så att vi ser att vi inte missat nåt viktigt. vi har alltså börjat att skriva på examensarbetet vilket är lite kul! äntligen känns det som vi kommit framåt!

Resan är betald och klar och om exakt 3 veckor har vi förhoppningsvis landat i Agador, hoppas nu på mkt sol men det ska va typ 25 grader varmt så det är ju lite lagom! Åh längtar! Måste snart börja packa haha.. men skönt med ett avbrott i vardagen!

Det här med ekonomi är väl ändå rätt jobbigt ämne, ja tycker det ja, blir deprimerad när ja får se bankpapprena ja får hem, ibland är det såklart bra besked som lön men ibland inte... just denna oroliga finanstid är det väl kanske inte konstigt att alla banker här darrar, men jobbigt att det ska drabba privatpersoner! Aja, ja kanske skulle läst ekonomi på högskolan också så ja kunde sätta mig in i det lite mer, läste ju bara ekonomisk inriktning på gymnasiet men det har ja ju nästan glömt alltihop känns det som.. det är ju faktist lite roligt också med ekonomi bara man slipper bokföring å skit  å att jobba med det 8 timmar om dan... :) Så kanske bäst att bara va en privatperson ändå då. Man borde hålla reda på sin ekonomi bättre, ja ska banne mig det sen, kanske inte nu men sen, när en ev familj bildas.. .

Nu ska ja iväg till skolan för att lämna böcker, sedan städ, därefter återigen plugg 

Kommentarer
Postat av: S

hejsan.. ja du.. jag sitter med håller på med ekonomi hela dagarna..le visst kan det vara jobbigt ibland när man inte få det att stämma. men i slut ändan så löser det sig ändå.. ja haft dålig koll på min papper hemma har inte kommit in i pärmar hemma.. men nu ha jag sutit en del kvällar hemma och fått sådan bar ordning.. barnen ha var sin pärm där allt deras från dagis och skola hanma med mera.. och en räkningspärm.. dt står så fint på hyllan ovanför datorn nu..le hoppas allt är bra med dig.. är så skönt och sitta ne framför datorn på jobbet för det är då lilla bebisen är aktiv bara för att jag sitter still.. känner den nu att det rör sig.. vet inte om den ha hicka eller vad den hitta på.. men något gör den.. wilma och alfred vill alltid pussa på magen när dom ska gå och lägga sig.. så dom ha redan börjat säga godnatt till den.. undrar bara vad det är för kön på den man är ju lite nyfiken och det kommer jag ju få vara ett bra tag till. le ha en toppen helg..kram

2008-09-26 @ 10:04:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback