Grattis!

Lilla älskade vovve på födelsedagen! Tänk nu har ett år till  gått och du är hela 11 år! Du anar inte vad du betyder för mig, hur du hjälpt mig i med och motgångar! Matte saknar dig! Hoppas du får en bra födelsedag älskade vän!

  <--- Livsnjutaren, lillmattes älskling





__________________________________________________________


Grattis säger jag även  till min kusin som igår födde tvillingtjejer! Nu blir det full rulle för er! :) Men roligt förhoppningsvis!

Kommentarer
Postat av: s

va har hon fått jag tänkte nyss på henne undrar om hon har fått elelr inte.. men vad kul för henne.. kan man se dom på någon internet sida .. kram har en bra dag..

2008-09-16 @ 10:58:32
URL: http://ninjasofiea.blogg.se/
Postat av: S

hejsan.. han ska ta lastbilskörkort hade han tänkt. CE kort tror jag det heter det skulle vara med släp med.. fast det är inte så många som vet det än. mamma och pappa vet inget än?. så jag hoppas att han kommer klara av teorin. man va tvungen att ha ett läkarintyg innan man började med och det klarade han av..haha så tvillingarna föddes på inguns födelsedag.. lite coolt.!! ska bli spännade att få se dom sen.. jenny ha sagt till mig innan att när tvillingarna kommit så kan du komma på besök.. jag ha ju inte änns sett Ida än.. tiden går för fort..hahha ha en bra dag.. kram från S

2008-09-17 @ 10:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback