Flyt

Ibland ska man väl ha lite flyt, det har iaf vi nu med vårt arbete. vi fick beröm å sånt av vår handeldare i när vi hade  mikroseminaret idag och vi fick veta att vi hade kommit längst så han hade inte mkt att säga till oss än att fortsätta med det vi håller på med :) Med dryga månaden kvar är det fortfarande mkt kvar att göra så det gäller att ligga i. men vecka för vecka så kommer vi allt en bra bit och målet känns allt närmare...

Känner mig trött på allt med barn att göra av två orsaker...  blev väldans trött på barn när vi va i Marocko att ja tvivlar på om ja vill ha egna barn.. visserligen kommer inte ja låta mina barn bete sig så som vissa föräldrar låter göra men ändå... ja känner mig inte redo för en massa skrik, dreggel, skit å kräk.. nej du helena några barn här blir det inte nästa år eller va du hade spått :) Å så en  sak, man tar inte med sig barn under 5 år när man åker utomlands!! Det är så fruktansvärt störande för andra som vill ha semester å lyssna på barnskrik, få saker på sig eller whatever som har meed barn att göra när man sitter på flyget!! Å vi hade ju oturen med att få sitta jämte en mormor med sitt barnbarn, å herregud, det går bara inte att förklara...ja å patrik blängde ordentligt argt på mormodern för att hon inte hade koll på ungen! Vi önskade att vi återigen åkte första klass så som vi gjorde till thailand.

Visserligen... mina barn kommer ju vara änglar.. för så är det ju... ler ler och skrattar....

Idag kommer J och ska va här till söndan.. :) Ska bli nice..!

Kommentarer
Postat av: Linda

förstår din känsla angående barn just nu faktiskt.. va på ica innan å det va en unge som skrek helt hysteriskt över nåt, troligen att den inte fick som den ville.. helt hysteriskt! =O på slutet höll ungen på att tappa rösten! så där hemska ska mina barn heller aldrig bli =)

2008-10-30 @ 19:20:41
URL: http://liindak.blogg.se/
Postat av: j

våra ungar kommer bli perfekta så alla blir avundsjuka :)

2008-10-31 @ 13:00:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback