usch

ja hatar verkligen hösten och speciellt november, går det inte bara att ta bort denna värdelösa månad??? jag och L beklagade oss länge å väl om detta hemska iskalla väder som gör att ens leder knappt fungerar.. ja min kropp knakar å lever för att ja blir så stel av kyla!! L och min kropp är inte gjorda för detta avskyvärda kallhet! Hoppas att ja fort som tusan kan flytta nedåt igen så ja iaf kan hoppas på lite mildare väder... dessutom är det ju bara mörkt mörkt mörkt... herregud kroppen behöver ljuset och det märks, finns ju ingen pluggambition! vädergudar, ge tillbaka solen som var igår, vi ger er dimman alldeles gratis!

Vi får begrava oss i plugg för att slippa tänka på äckliga vädret (kommer väl säkert också börja regna alldeles snart, eller snöblandat regn - ännu värre!).. vi hade handledarmöte idag och vi var som vanligt nervösa... men iaf ja var lättad över mötet för nu fick vi ideer så att vi slipper denna svacka (svackan beror naturligvis på vädret) , Tack kära handledare för det! Så nu är det väl egentlige fullt ös som gäller, men man får ändå passa sig för att jobba för mkt... inte för många timmar per dag för då skriver man bara fel fel fel.. skönt är det också att ja har bloggen för här kan ja skriva hur ja vill, utan fina ord, stora bokstäver, punkter........

nä det är väl dags att göra mat till ens sambo,, för just det, hemmet måste skötas också, städa, tvätt, handling, laga mat... så att eeeee... magen kurrar så det är väl lika bra, äter lite dåligt nu för tiden så får väl bli ändring på det..antar ja, men kommer väl inte bli så... men vem vet! mor o far får göda mig i jul  :D det är ju faktiskt arma tider nu :)
På tal om mat vill ja rikta världens största TACK till pappa som bjudit mig och p på julbord elller han har skickat pengar så får vi göra vad vi vill med dem :) Har ja världens bästa pappa eller vad!!!!!!!!!!!


Nä poof väck, mat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback