Helgen

har varit fin, J har ju vart här men nu har hon åkt tillbaka till götet.. vi var i går å såg på bio... tittade på "låt den rätte komma in", svensk film om en pojke som blir mobbad men som träffar en vampyrtjej... låter jättekass ja vet, men var bättre än va ja trodde... ja kanske inte är riktigt så exalterad som J och P var över den men en klar trea av femma får den..

Vi har myst mkt också, ätit gott såklart och J har hunnit med att handla och även hälsat på gamla lägenheten:)

Supertrevlig helg! Å det tror ja J tyckte också, hon saknar ju stan med.. men snart hoppas ja hon är tillbaka:)


Igår på morronen fick ja en lite obehaglig överaskning som slutade med om ja skulle gå till polisen eller inte... mor far, P och J tyckte först att det skulle polisanmälas men sedan efter en stund beslöt vi oss för att inte göra det.. däremot om det händer igen så får man ju ta å göra åt det!

Mina pengar är ju fortfarande på flygande fot nånstans.. jätteroligt är det.. not.. gillade inte det flygbolaget vi åkte med.. väntar på att få tillbaka pengarna de snott och dels om vi får ersättning för att de gjort sönder vår väska... synd bara att ja gillar resebolaget!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad har hänt?

2008-11-02 @ 17:22:26
Postat av: j

hm undrar vem det är som skrivit... :)

2008-11-03 @ 09:34:28
Postat av: Fossen

bättre sent än aldrig satte jag mig och kolalde igenom din blogg! händer inte jätteofta... sorry... men vill bara säga att det var klart att jag hade jättetrevligt! såklart! bor ni kvar ett tag till så blir det fler tillfällen oxå =)

2008-11-11 @ 20:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback