Har det vart helg ?

Ja vart tog den vägen,? inte är ja utvilad iaf..
vi va ju i sthm på 60 års kalas å som ja befarat så skulle den hålla på hela natten (why??) ,, så vi halv 5 låg vi äntligen på en madrass i köket men sedan tog det en lååång stund innan vi ens somnade om vi nu gjorde det ? kanske ett par timmar iaf!

Festen då? tja 60 års kalas betyder att det bara va ja å P som var unga, visst hans syrra med man å unge va väl där ett par timmar, men sen försvann la dom å då satt vi där.. .. de ska ju alltid spela å sjunga hela tiden med, så i 7 timmar höll de på å ja fick huvudvärk... sen va de ju inga låtar ja hade hört heller, ja menar evert taube å nån jocke eller dan?? ah ja vet inte.. det va ju inte så dragit som de brukar va med min släkt iaf.. men man får la komma ihåg att de faktiskt va 60 års kalas..
Sen också ett plus till 60åringen som var ack så rolig ibland, ja gillar henne skarpt, ps moster för hon är alltid glad och på ett glatt humör - kanske dock inte lika glad dagen efter:)
ett plus va ju också att ja fick en del komplimanger å de gillar man ju alltid, bäst va väl från Ps morsas sambo som spådde att ja kommer bli en sån bra lärare att P kan bli hemmaman :) då måste dock regeringen höja lärarlönerna innan det kan ske :)
En annan komplimang va ju att ja som är sååå fin måste ju bara kunna sjunga å så ville de att ja skulle sjunga... eh nä , visst kan alla sjunga! men ja hade nada lust, sedan kan ja ju som sagt inte en låt som de kan så de sprack ju det - oturligt :)

en man försökte få oss att flytta till sthm - ja sa aldrig i hela mitt liv att det kommer att ske - han säger ; säg inte det; ja säger ja är 110 % säker... vi gillar inte stan, inget för oss!! senare på kvällen pratade han med oss igen... å då hade han ändrat spår.. å nu förstod han att vi är smarta som inte flyttar dit då de är bättre att bo någon annanstans ur många perspektiv... tyckte det va lite roligt att han ändrar sig så.. men han såg nog hur bestämd ja va!
Ja stör mig så på "alla" människor i sthm, de är överallt å alla har budskapet "här kommer ja, akta er", ja hatar sånt å ja skulle bara gå å vara irriterad om ja bodde där... ja menar här går ja å p.. å ska hitta tunnelbaneskiten å då kommer de två ungdomar i rasande fart att de inte ser min lilla resväska... den första hinner se den å hinner svänga runt å klara sig.. men den andra ramlar ju över den å håller på att ramla i backen! Å ja hoppades innerligt att idioten skulle ramla för de hade vart så kul... för jösse namn! det här är centralen å då finns det folk som har väskor med sig... TA DET LUGNT tunnelbanan går var 10 minuten å om ni har så bråttom ja men gå 10 min tidigare  hemifrån!

tack vare denna stress så vägrar ja ju gå fort såklart.. vägrar springa i rulltrapporna.. tänkte nästan jävlas å blocka i rulltrappan men vågade väl inte riktigt.. ja är ju trots allt från landet......  


å så va helgen slut... typ.. ringde mor sen å frågade om de hade gjort lussebullar.. de hade de men de hade inte blivit så bra.. saffranet som vi köpte i marocko va tydligen inte så bra så det smakade inte mkt å bullarna va inte gula :( tur vi inte köpte så mkt då!

AJa nu ska ja plugga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback